Proedros19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 701
- Πόντοι
- 361
Κατά το μεσημέρι θα γίνει αυτό. Βέβαια να έχουμε το νου μας αν θα επιστρέψει για να γράφει ο @pastelios .οχι ακομα...χαχαχχαα
Κατά το μεσημέρι θα γίνει αυτό. Βέβαια να έχουμε το νου μας αν θα επιστρέψει για να γράφει ο @pastelios .οχι ακομα...χαχαχχαα
Τί πίνεις ρε φίλεΥπέροχο πρωινό και σήμερα, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι Δευτέρα πρωί. Δεν είναι το ίδιο καλά με Παρασκευή απόγευμα.
Τί πίνεις ρε φίλε
Αξίνα και σκάψιμο που σας χρειάζεται, γι'αυτό θα ψηφίσω Κούλη να πέσει πείνα και θα φάτε τσιμέντα στις πόλεις, ΓΚΡ...Προτείνω δηλαδή, να μην σκοτίζεσαι όλη την ώρα με τα στοιχήματα
Φίδια…, δικαιολογίες…Αξίνα και σκάψιμο που σας χρειάζεται, γι'αυτό θα ψηφίσω Κούλη να πέσει πείνα και θα φάτε τσιμέντα στις πόλεις, ΓΚΡ...
Τα κατσούλια έπιασαν @Dilfaros φίδι το πρωί που σημαίνει κακός οιωνός για τα στοιχήματα ΓΚΡ...
Ο Fox με ακολούθησε ως το ημιορεινό χωράφι στο μονοπάτι ~2 km περπάτημα και μάζεψα κάμποση ξυλεία ώστε να ζεσταίνω τη μεσίληκη κορμάρα μου το χειμώνα.
@Lady Alexia πέρυσι μετά τις ελιές που πήγα λιωμένος στις συναδέλφους σου, είχα μείνει επίτηδες άχυστος 7-10 ημέρες κι όμως κρατήθηκα 15 λεπτά περίπου...
Όταν έφτασε η ώρα που πλημμύριζα της λέω => δεν μπορώ να ελέγξω άλλο τα χύσια μου, χύνωωωω...
ΩΡΑ ΣΙΕΣΤΑΣ
Για να έρθει το απόγευμα της Παρασκευής πρέπει να προηγηθεί το δύσκολο πρωινό της Δευτέρας.Υπέροχο πρωινό και σήμερα, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι Δευτέρα πρωί. Δεν είναι το ίδιο καλά με Παρασκευή απόγευμα.
Λαφιατης μου φαίνεται τυπε…κριμα…Αξίνα και σκάψιμο που σας χρειάζεται, γι'αυτό θα ψηφίσω Κούλη να πέσει πείνα και θα φάτε τσιμέντα στις πόλεις, ΓΚΡ...
Τα κατσούλια έπιασαν @Dilfaros φίδι το πρωί που σημαίνει κακός οιωνός για τα στοιχήματα ΓΚΡ...
Ο Fox με ακολούθησε ως το ημιορεινό χωράφι στο μονοπάτι ~2 km περπάτημα και μάζεψα κάμποση ξυλεία ώστε να ζεσταίνω τη μεσίληκη κορμάρα μου το χειμώνα.
@Lady Alexia πέρυσι μετά τις ελιές που πήγα λιωμένος στις συναδέλφους σου, είχα μείνει επίτηδες άχυστος 7-10 ημέρες κι όμως κρατήθηκα 15 λεπτά περίπου...
Όταν έφτασε η ώρα που πλημμύριζα της λέω => δεν μπορώ να ελέγξω άλλο τα χύσια μου, χύνωωωω...
ΩΡΑ ΣΙΕΣΤΑΣ
Ξύπνησα 5 το πρωί και τουρτουριζα μιλάμε ,φόρεσα μπλούζα και έβαλα σεντόνι ,,,χαχαχαχα.Όμορφες αυτές οι πρώτες βραδιές του Σεπτέμβρη. Θερινή κατάσταση, αλλά και με λίγη δροσούλα.
Άλλη φρεσκάδα αυτός ο μήνας μετά τις κάψες του καλοκαιριού.
Δροσερή νύχτα θέλει μπλούζα πλέον πάνε οι καλοκαιρινοί υπνοι γυμνόςΞύπνησα 5 το πρωί και τουρτουριζα μιλάμε ,φόρεσα μπλούζα και έβαλα σεντόνι ,,,χαχαχαχα.
Aντε ρε παικτη ,σε περιμένουμε στο λατρεμένο μας νήμα...τι σκατα περιμένεις και δεν βάζεις την νέα σου χεσοεμπειρια;Τράβηξα ένα χεσιμο από 'δω μέχρι το Ναύπλιο και γύρισα.
Κατσε λάθος νημα sorry
Μαζί σου ρε!!!χειμωνας για παντα,γαμω το γαμημενο κωλοκαλοκαιρι
Είναι φρίκη να μην αντέχεις το σεντόνι πάνω σου...επιστρέφουμε στην κανονικότητα.Δροσερή νύχτα θέλει μπλούζα πλέον πάνε οι καλοκαιρινοί υπνοι γυμνός
κοιτα το καλοκαιρι,ειδικα Ιουλιο Αυγουστο,ειναι να εισαι σε κανα νησι.Να μενεις ακριβως διπλα απ'τη θαλασσα. Οχι στην Αθηνα,να πηγαινοερχεσαι στη δουλεια με 39 βαθμους,αγκαλια με το aircondition. Κουραση ψυχολογικη/σωματικη χ5Μαζί σου ρε!!!
Μας τα πρηξανε με τις φωτιές και τις γαμημενους αφρικανικούς καυσωνες.
Ειδικά εγώ που είμαι και στους πρόποδες του βουνού το καθιερώνω μπλουζάκι + σεντονακι μετά το πρωινό κάζο.Δροσερή νύχτα θέλει μπλούζα πλέον πάνε οι καλοκαιρινοί υπνοι γυμνός
α εισαι εκτος αθηνων εσυ. ευλογημενος εισαι φιλε και τι δε θα εδινα να μην ξαναπαταγα το ποδι μου στο κεντρο της αθηνας.αμ ελα που αν δε περασω απο το σκατοκεντρο,θα τρωω απ'τα συσσιτια.Ειδικά εγώ που είμαι και στους πρόποδες του βουνού το καθιερώνω μπλουζάκι + σεντονακι μετά το πρωινό κάζο.