Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.830
Πόντοι
2.356
Υπέροχο πρωινό και σήμερα, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι Δευτέρα πρωί. Δεν είναι το ίδιο καλά με Παρασκευή απόγευμα.

:cool2:

PiteousbA

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
564
Πόντοι
80

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.162
Πόντοι
1.346
Προτείνω δηλαδή, να μην σκοτίζεσαι όλη την ώρα με τα στοιχήματα
Αξίνα και σκάψιμο που σας χρειάζεται, γι'αυτό θα ψηφίσω Κούλη να πέσει πείνα και θα φάτε τσιμέντα στις πόλεις, ΓΚΡ...
Τα κατσούλια έπιασαν @Dilfaros φίδι το πρωί που σημαίνει κακός οιωνός για τα στοιχήματα ΓΚΡ...
Ο Fox με ακολούθησε ως το ημιορεινό χωράφι στο μονοπάτι ~2 km περπάτημα και μάζεψα κάμποση ξυλεία ώστε να ζεσταίνω τη μεσίληκη κορμάρα μου το χειμώνα.
@Lady Alexia πέρυσι μετά τις ελιές που πήγα λιωμένος στις συναδέλφους σου, είχα μείνει επίτηδες άχυστος 7-10 ημέρες κι όμως κρατήθηκα 15 λεπτά περίπου...
Όταν έφτασε η ώρα που πλημμύριζα της λέω => δεν μπορώ να ελέγξω άλλο τα χύσια μου, χύνωωωω...

ΩΡΑ ΣΙΕΣΤΑΣ :zzzzz:

Συνημμένα

• Φίδι.jpg
    Φίδι.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 13
  • Φιδι μικρά.jpg
    Φιδι μικρά.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 13
  • Φοξ1.jpg
    Φοξ1.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 14
  • Φοξ2.jpg
    Φοξ2.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 12
  • Δασος.jpg
    Δασος.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Προχωράει η ημέρα ,ωραίες γυναικες κανουν παρέλαση ,όλο και πιο πολύ μου καρφώνεται η ιδέα στο κουαρτέτο που έχω καιρό στο μυαλό μου . Αυτό θέλω να το ζήσω και θα το ζήσω ,άπαξ και το έβαλα target ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει εγώ θα το πετύχω.... Ονόματα δεν λεω γιατι θα είναι ασέβεια στις άλλες κοπέλες ως προς την επιλογη ,το βλεπω περισσότερο απι ηθικής πλευράς. Το πολύ πολύ μετά να πω " τετελεσται ".

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.109
Πόντοι
201
Αξίνα και σκάψιμο που σας χρειάζεται, γι'αυτό θα ψηφίσω Κούλη να πέσει πείνα και θα φάτε τσιμέντα στις πόλεις, ΓΚΡ...
Τα κατσούλια έπιασαν @Dilfaros φίδι το πρωί που σημαίνει κακός οιωνός για τα στοιχήματα ΓΚΡ...
Ο Fox με ακολούθησε ως το ημιορεινό χωράφι στο μονοπάτι ~2 km περπάτημα και μάζεψα κάμποση ξυλεία ώστε να ζεσταίνω τη μεσίληκη κορμάρα μου το χειμώνα.
@Lady Alexia πέρυσι μετά τις ελιές που πήγα λιωμένος στις συναδέλφους σου, είχα μείνει επίτηδες άχυστος 7-10 ημέρες κι όμως κρατήθηκα 15 λεπτά περίπου...
Όταν έφτασε η ώρα που πλημμύριζα της λέω => δεν μπορώ να ελέγξω άλλο τα χύσια μου, χύνωωωω...

Φίδια…, δικαιολογίες…
Πες καλύτερα ότι είσαι μέγιστος κουβαδώρος… :cheesy:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.830
Πόντοι
2.356
Όμορφες αυτές οι πρώτες βραδιές του Σεπτέμβρη. Θερινή κατάσταση, αλλά και με λίγη δροσούλα.

Άλλη φρεσκάδα αυτός ο μήνας μετά τις κάψες του καλοκαιριού.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Υπέροχο πρωινό και σήμερα, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι Δευτέρα πρωί. Δεν είναι το ίδιο καλά με Παρασκευή απόγευμα.

:cool2:
Για να έρθει το απόγευμα της Παρασκευής πρέπει να προηγηθεί το δύσκολο πρωινό της Δευτέρας.
Κύκλοι...περίπου σαν αυτούς που έβλεπε το ναυάγιο -ρε'ι'βερ.:2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.690
Πόντοι
2.306

Λαφιατης μου φαίνεται τυπε…κριμα…
ακακο φιδι, καθαριζει τον κηπο απο ακριδες κλπ.
τα φιδακια τα αφηνουμε ησυχα, τα γατια εχουν να φανε αλλες τροφες.

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Όμορφες αυτές οι πρώτες βραδιές του Σεπτέμβρη. Θερινή κατάσταση, αλλά και με λίγη δροσούλα.

Άλλη φρεσκάδα αυτός ο μήνας μετά τις κάψες του καλοκαιριού.
Ξύπνησα 5 το πρωί και τουρτουριζα μιλάμε ,φόρεσα μπλούζα και έβαλα σεντόνι ,,,χαχαχαχα.

θανος_38

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
211
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Τράβηξα ένα χεσιμο από 'δω μέχρι το Ναύπλιο και γύρισα.
Κατσε λάθος νημα sorry
Aντε ρε παικτη ,σε περιμένουμε στο λατρεμένο μας νήμα...τι σκατα περιμένεις και δεν βάζεις την νέα σου χεσοεμπειρια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.332
Πόντοι
8.815
Μαζί σου ρε!!!
Μας τα πρηξανε με τις φωτιές και τις γαμημενους αφρικανικούς καυσωνες.
κοιτα το καλοκαιρι,ειδικα Ιουλιο Αυγουστο,ειναι να εισαι σε κανα νησι.Να μενεις ακριβως διπλα απ'τη θαλασσα. Οχι στην Αθηνα,να πηγαινοερχεσαι στη δουλεια με 39 βαθμους,αγκαλια με το aircondition. Κουραση ψυχολογικη/σωματικη χ5

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Δροσερή νύχτα θέλει μπλούζα πλέον πάνε οι καλοκαιρινοί υπνοι γυμνός
Ειδικά εγώ που είμαι και στους πρόποδες του βουνού το καθιερώνω μπλουζάκι + σεντονακι μετά το πρωινό κάζο.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.332
Πόντοι
8.815
Ειδικά εγώ που είμαι και στους πρόποδες του βουνού το καθιερώνω μπλουζάκι + σεντονακι μετά το πρωινό κάζο.
α εισαι εκτος αθηνων εσυ. ευλογημενος εισαι φιλε και τι δε θα εδινα να μην ξαναπαταγα το ποδι μου στο κεντρο της αθηνας.αμ ελα που αν δε περασω απο το σκατοκεντρο,θα τρωω απ'τα συσσιτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom