Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
α εισαι εκτος αθηνων εσυ. ευλογημενος εισαι φιλε και τι δε θα εδινα να μην ξαναπαταγα το ποδι μου στο κεντρο της αθηνας.αμ ελα που αν δε περασω απο το σκατοκεντρο,θα τρωω απ'τα συσσιτια.
Εκτός δεν είμαι ,αλλά εδώ που είμαι 5 σπίτια έχει όλα και όλα, τρομερή ησυχία και καθαρός αέρας. Ήχους αυτοκινήτων δεν ακούγεται, μόνο πουλάκια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
κοιτα το καλοκαιρι,ειδικα Ιουλιο Αυγουστο,ειναι να εισαι σε κανα νησι.Να μενεις ακριβως διπλα απ'τη θαλασσα. Οχι στην Αθηνα,να πηγαινοερχεσαι στη δουλεια με 39 βαθμους,αγκαλια με το aircondition. Κουραση ψυχολογικη/σωματικη χ5
Για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει η να έχεις καταγωγή και μόνιμη εγκατάσταση εκεί η να είσαι βίζιτα η να ζεις στις παρυφές της σωουμπηζνας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
α εισαι εκτος αθηνων εσυ. ευλογημενος εισαι φιλε και τι δε θα εδινα να μην ξαναπαταγα το ποδι μου στο κεντρο της αθηνας.αμ ελα που αν δε περασω απο το σκατοκεντρο,θα τρωω απ'τα συσσιτια.
Και το συσσίτιο μια χαρά είναι εκτός αν βαριέσαι τα γεμιστά και τα όσπρια....:confused:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.332
Πόντοι
8.815
Για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει η να έχεις καταγωγή και μόνιμη εγκατάσταση εκεί η να είσαι βίζιτα η να ζεις στις παρυφές της σωουμπηζνας.
για εμας τους κοινους θνητους κατι τετοιο ειναι ακατορθωτο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Περιμένουμε σκατοανάλυση από φαγητό συσσιτίου...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Λαφιατης μου φαίνεται τυπε…κριμα…
Μπορεί να ήταν δενδρογαλιά, αν και πρασινωπό ήταν, ε τα γατιά κάνουν και παράλληλες πράξεις που δεν χρειάζονται, την Άνοιξη τα παλιομαλακισμένα ανέβαιναν στα δέντρα και έτρωγαν νεοσσούς από χρήσιμα πουλιά, τι να τους κάνω;

ΨΨ κορίτσια Άνγκελα Μέρκελ & Αλέξω - no mention - το μέγεθος μετράει σε κάποιες περιπτώσεις. Για το σεξουαλικό δεν με νοιάζει κιόλας, αλλά για τα στοιχηματικά αφήνω το συνάδελφο να σας τα εξηγήσει καθόσον έχω να κουβαλήσω τα κούτσουρα το ξημέρωμα που έρχεται, ώρα σιωπητηρίου...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    144,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 2.jpg
    2.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 9

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
697
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους.καλο μηνα να εχουμε με υγεια τυχη ερωτα και καλα γ@μησια :hi::assshake:
Αμ Δε Το Βλεπω.... Πως Να Δω Αλλωστε.... Εχω τυφλωθει !!!!....... Απο Ερωτα ! χαχαχαχα ??????
Καλημερα σε ολους.καλο μηνα να εχουμε με υγεια τυχη ερωτα και καλα γ@μησια :hi::assshake:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Τα κούτσουρα - όχι για την κιβωτό του Λίλα :confused: - ήρθανε τα πρώτα, ώρα για γρήγορο ντους και μετά κοπροσκυλιό προς Κυπαρισσία - βέβαια δεν παίζει εκεί οίκος αντοχής :2funny: αλλά θα πάω για βόλτα.
Δεν έχει και ποδοσφαίρου ανάγνωσμα γενικά τις επόμενες 9 ημέρες, εντάξει κάτι σκυλάραπες δεν τα ακουμπάω παραπάνω από μισό Μεταξουργείο και αν, τώρα τα παράπλευρα της Ευρώπης θα δείξει, όμως ο κυρ Παντελής ο υπολογιστής θα καταγράψει μερικά δεδομένα για μελλοντική αναφορά :rockon:

Συνημμένα

• IMG_20240903_134823.jpg
    IMG_20240903_134823.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 11
  • IMG_20240903_134417.jpg
    IMG_20240903_134417.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Καλή ημέρα στον θαυμαστό κόσμο του bou. Αν δεν βρεθεί ένας μαλάκας, μια μαλακισμενη να μου σπάσει τα νεύρα κάθε ημέρα δεν γίνεται . Μπαίνει η τύπισσα κουνιστη, λυγιστη λες και είναι η μόνη που έχει νιμού . Εύκολα καταλάβαινες ότι πρόκειται περί ελεεινιδας που αναπνέει εις βάρος κάποιου μουνοδουλου. Εν πασει περίπτωση κάνω τον μαλάκα ,γιατί πρέπει να το κάνω και την ρωτάω . "Τι επιθυμεί η κυρία?" . Μου απαντάει, " έναν διπλό καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό με μισή λευκή ζάχαρη, μισή μαύρη ζάχαρη, σιρόπι καραμέλας και γάλα αμυγδάλου τόσο όσο να είναι πιο έντονη η γεύση του καφέ που θα βάλεις. Να'ναι ζεστός προς κρύος και να προσθέσεις σοκολάτα από πάνω ". Την γαμας 'η δεν την γαμας Κε πρόεδρε...σταδιαλα με τις παραξενιές σας ,καφές είναι γαμω την πουτανα μου ,πιες τον όπως όλοι οι άνθρωποι.....

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.559
Πόντοι
2.046
Καλή ημέρα στον θαυμαστό κόσμο του bou. Αν δεν βρεθεί ένας μαλάκας, μια μαλακισμενη να μου σπάσει τα νεύρα κάθε ημέρα δεν γίνεται . Μπαίνει η τύπισσα κουνιστη, λυγιστη λες και είναι η μόνη που έχει νιμού . Εύκολα καταλάβαινες ότι πρόκειται περί ελεεινιδας που αναπνέει εις βάρος κάποιου μουνοδουλου. Εν πασει περίπτωση κάνω τον μαλάκα ,γιατί πρέπει να το κάνω και την ρωτάω . "Τι επιθυμεί η κυρία?" . Μου απαντάει, " έναν διπλό καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό με μισή λευκή ζάχαρη, μισή μαύρη ζάχαρη, σιρόπι καραμέλας και γάλα αμυγδάλου τόσο όσο να είναι πιο έντονη η γεύση του καφέ που θα βάλεις. Να'ναι ζεστός προς κρύος και να προσθέσεις σοκολάτα από πάνω ". Την γαμας 'η δεν την γαμας Κε πρόεδρε...σταδιαλα με τις παραξενιές σας ,καφές είναι γαμω την πουτανα μου ,πιες τον όπως όλοι οι άνθρωποι.....
και??...την γαμησες τελικα????:grin::grin::grin:

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
και??...την γαμησες τελικα????:grin::grin::grin:
Να την γαμησω και να μου λέει βάλτον πιο βαθιά,,,όχι τόσο πιο λίγο,,,,,,όχι ρε φίλε αυτό δεν θα είναι γαμησι αλλά κατεργα στις αγροτικές φυλακές.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.559
Πόντοι
2.046
Να την γαμησω και να μου λέει βάλτον πιο βαθιά,,,όχι τόσο πιο λίγο,,,,,,όχι ρε φίλε αυτό δεν θα είναι γαμησι αλλά κατεργα στις αγροτικές φυλακές.
ναι ναι...στην αρχη τα λενε αυτα.............

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Πότε δεν κατάλαβα αυτούς τους ηλιθιους καφέδες.
Ούτε ξέρουν τι θέλουν, τον παραγγέλνουν σκέτο και βάζουν, σιρόπι καραμέλας, κομματάκια σοκολάτας μέσα ,κανέλλα 'η σοκολάτα σκόνη απο πάνω ,,,,το σκέτο τους μάρανε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.332
Πόντοι
8.815
Ούτε ξέρουν τι θέλουν, τον παραγγέλνουν σκέτο και βάζουν, σιρόπι καραμέλας, κομματάκια σοκολάτας μέσα ,κανέλλα 'η σοκολάτα σκόνη απο πάνω ,,,,το σκέτο τους μάρανε.
Θα φτάσεις σε σημειο να σου ζητάνε νορμαλ καφέ και να τους λες ευχαριστώ καθώς θα στάζει ένα δάκρυ συγκίνησης

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Τι μαλακιες πρωι πρωι ζητα εκει εναν κανονικο ημαρτον δλδ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom