Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.160
- Πόντοι
- 1.346
Πόσα κιλά είσαι Λαίδη;Εγω τι εεεκανααααα;!!
Πρόβλημα έχω να σηκώνω τα τσουβάλια και τα κούτσουρα, αλλά τέτοια κορίτσια είναι σκέτα πούπουλα
Πόσα κιλά είσαι Λαίδη;Εγω τι εεεκανααααα;!!
....κοριτσαρα μου ομορφη αυτο λεγεται "παραπλανητικη διαφημιση"!!!!!Εγω τι εεεκανααααα;!!
Καλημεραααα!!
56 ♡Πόσα κιλά είσαι Λαίδη;
Πρόβλημα έχω να σηκώνω τα τσουβάλια και τα κούτσουρα, αλλά τέτοια κορίτσια είναι σκέτα πούπουλα
ποτε δεν ξερεις. ...το θυμηζεις και μετα ειναι που λεω οχι και οχι..!!....κοριτσαρα μου ομορφη αυτο λεγεται "παραπλανητικη διαφημιση"!!!!!
Αφου το κωλαρακι ειναι απαγορευμενος καρπος, γιατι μας το μοστραρεις πρωτη μουρη!!!!!
Πάρε ένα πριόνι και μίκρυνε τηνΑφου το κωλαρακι ειναι απαγορευμενος καρπος
Ιδανική αναλογία βάρους & σώματος κρίνοντας από τη φωτογραφία. Εντάξει δεν θα πάμε στις κοκκαλομούνες, αλλά ούτε και στις φάλαινες!
Τα ωραία θα είναι όταν θα τα κάνεις ,,,,καλημέρα καύλα!!!Εγω τι εεεκανααααα;!!
Καλημεραααα!!
Σαν το ΣτοίχημαΥπαρχουν πολλα που μπορεις να πιασεις την στιγμη της καυλας !
Αν μπορούμε να βοηθήσουμε πες μας... Για να μην περιμένει το κορίτσι, να στο κρατήσουμε ζεστό... λέω γω τώρα....Είμαι δουλειά και επειδή δεν είμαι φιδεμπορας, όταν μπορέσω θα ποστάρω και την συνομιλία αφού κόψω αυτά που πρέπει να κρυφτούν ....το ρεζουμέ είναι ότι μου είπε, με περιμένει για ένα καφέ όπως ακριβώς είναι,,,γαμω την τύχη μου δεν μπορώ να φύγω από την δουλειά .
Έφυγα μιλάμε ,καθοδον είμαι ,,,,,,Αν μπορούμε να βοηθήσουμε πες μας... Για να μην περιμένει το κορίτσι, να στο κρατήσουμε ζεστό... λέω γω τώρα....
Εσύ μας μοστραρεις τα απαγορευμένα... Να τιμωρηθεις πάραυταΕγω τι εεεκανααααα;!!
Καλημεραααα!!
Καλά να περάσεις! Το κορμί είναι ΙΧ ή στανταρακι του χώρου?Έφυγα μιλάμε ,καθοδον είμαι ,,,,,,
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .Καλά να περάσεις! Το κορμί είναι ΙΧ ή στανταρακι του χώρου?
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .Καλά να περάσεις! Το κορμί είναι ΙΧ ή στανταρακι του χώρου?
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .
Δεν ξέρω αδερφέ πως έγινε αυτό με τα διπλά πόστ ,ειλικρινά δεν έκανα τίποτα ,μου έγραψε ότι το ποστ συγχωνεύτηκε στο thread .Αυτά είναι! Καλά το πας.
Φαντάζεις βέβαια, σαν να θες να τα γράψεις διπλά για να το εμπεδώσουμε.
ΑνέβασεΣε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά
Ποια 37χρόνη? Κάνεις λάθος ,κάπου μπερδεύτηκες .Ανέβασετα πιθανότερα σκορκριτική για την 37χρονη
Για την παντρεμένη σοβαρη συνάδελφο που θα άφηνες στο πόστο σου αν την κοπαναγες μάλλον λέει, κάτι μπέρδεψε.....Ποια 37χρόνη? Κάνεις λάθος ,κάπου μπερδεύτηκες .
Καλά σου λέει ο αποπάνω, 2-0 & 2-1 ως όπιο τα σκορ, δυάδα στο ΠΆΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.Ποια 37χρόνη?
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.Καλά σου λέει ο αποπάνω, 2-0 & 2-1 ως όπιο τα σκορ, δυάδα στο ΠΆΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Κοίτα να μαρκαλήσεις την 37χρονη και να μην έχουμε άρλεκιν φάση όπως ένας άλλος που ανεβάζει τα πατουσάκια της συναδέλφου του επί μήνες