Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.596
Πόντοι
11.146
Εγω τι εεεκανααααα;!!
Καλημεραααα!! :hi::glasses:
....κοριτσαρα μου ομορφη αυτο λεγεται "παραπλανητικη διαφημιση"!!!!! :confused::confused::confused:
Αφου το κωλαρακι ειναι απαγορευμενος καρπος, γιατι μας το μοστραρεις πρωτη μουρη!!!!!
:erection:

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.505
Πόντοι
1.046

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.505
Πόντοι
1.046
....κοριτσαρα μου ομορφη αυτο λεγεται "παραπλανητικη διαφημιση"!!!!! :confused::confused::confused:
Αφου το κωλαρακι ειναι απαγορευμενος καρπος, γιατι μας το μοστραρεις πρωτη μουρη!!!!!
:erection:
ποτε δεν ξερεις. ...το θυμηζεις και μετα ειναι που λεω οχι και οχι..!! :lipsrsealed::hi::smitten:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Αφου το κωλαρακι ειναι απαγορευμενος καρπος
Πάρε ένα πριόνι και μίκρυνε την :confused:
Ιδανική αναλογία βάρους & σώματος κρίνοντας από τη φωτογραφία. Εντάξει δεν θα πάμε στις κοκκαλομούνες, αλλά ούτε και στις φάλαινες!

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.797
Πόντοι
2.356
Έχω κάτι τρεξιματάκια κι ιστορίες αυτές τις μέρες, και σκέφτομαι, πέρα από το οκτάωρο εργασίας, καλή ιδέα θα ήταν να εφαρμοστεί και το επτάμηνο εργασίας.:grin:

Μάϊο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο δεν είναι καλά να έχει κανείς πολλές δουλειές.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Υπαρχουν πολλα που μπορεις να πιασεις την στιγμη της καυλας !
Σαν το Στοίχημα :rolleyes:
Η αλήθεια είναι ότι έχω μεσημεριανές καύλες τώρα - όμως θα την πέσω για δίωρη σιέστα :sleeping:
Διαβολοθύληκο - και δεν επιτρέπεται λόγω ηλικίας να παραφέρομαι υπερβολικά - τέσπα μου δίνεις διαδικτυακά νεανικό DNA - λοιπόν πήρα και τρίτα δείγματα πολλαπλών δειγματοληψιών πριν μερικά λεπτά για τας Ευρώπας, οι συνολικές βάσεις δεδομένων του κυρ Παντελή πλησιάζουν τις 30 χιλιάδες καταχωρήσεις, ελπίζουμε να κάτσει κάτι καλό το βράδυ.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.166
Πόντοι
4.027
Είμαι δουλειά και επειδή δεν είμαι φιδεμπορας, όταν μπορέσω θα ποστάρω και την συνομιλία αφού κόψω αυτά που πρέπει να κρυφτούν ....το ρεζουμέ είναι ότι μου είπε, με περιμένει για ένα καφέ όπως ακριβώς είναι,,,γαμω την τύχη μου δεν μπορώ να φύγω από την δουλειά .
Αν μπορούμε να βοηθήσουμε πες μας... Για να μην περιμένει το κορίτσι, να στο κρατήσουμε ζεστό...:buck2: λέω γω τώρα....

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.686
Πόντοι
736
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.686
Πόντοι
736
Καλά να περάσεις! Το κορμί είναι ΙΧ ή στανταρακι του χώρου?
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά να περάσεις! Το κορμί είναι ΙΧ ή στανταρακι του χώρου?
Σε ευχαριστώ ,και πέρασα καλά ,πως να μην πέρναγα όταν για καλημέρα μου έστειλε φωτογραφία στησίματος λεγόντας μου " ,,έλα για καφέ ,," . Όχι κοπέλα κανονική είναι ,καμμια σχέση .

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.797
Πόντοι
2.356
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτά είναι! Καλά το πας.

Φαντάζεις βέβαια, σαν να θες να τα γράψεις διπλά για να το εμπεδώσουμε.:cheesy:

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.686
Πόντοι
736
Αυτά είναι! Καλά το πας.

Φαντάζεις βέβαια, σαν να θες να τα γράψεις διπλά για να το εμπεδώσουμε.:cheesy:
Δεν ξέρω αδερφέ πως έγινε αυτό με τα διπλά πόστ ,ειλικρινά δεν έκανα τίποτα ,μου έγραψε ότι το ποστ συγχωνεύτηκε στο thread .

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.686
Πόντοι
736

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.166
Πόντοι
4.027

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.160
Πόντοι
1.346
Καλά σου λέει ο αποπάνω, 2-0 & 2-1 ως όπιο τα σκορ, δυάδα στο ΠΆΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Κοίτα να μαρκαλήσεις την 37χρονη και να μην έχουμε άρλεκιν φάση όπως ένας άλλος που ανεβάζει τα πατουσάκια της συναδέλφου του επί μήνες :confused:

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.686
Πόντοι
736
Καλά σου λέει ο αποπάνω, 2-0 & 2-1 ως όπιο τα σκορ, δυάδα στο ΠΆΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Κοίτα να μαρκαλήσεις την 37χρονη και να μην έχουμε άρλεκιν φάση όπως ένας άλλος που ανεβάζει τα πατουσάκια της συναδέλφου του επί μήνες :confused:
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom