Χάζευα έτσι το νημα κ είπα να γράψω τι πιστεύω τι γνωρίζω κ τι μ έχει τύχει. Θα προσπαθήσω ν είμαι σύντομος. Πρώτον εγώ γαμησει Τουνη στις αρχές της παρτουζα με αρκετά εύπορο φίλο στη Χαλκιδική 500€ κ για τους δυο την ώρα μας ζήτησε , δυο ώρες έκατσε, προφανώς τότε ξέραμε ότι είναι μια καριολα ψεύτο διάσημη του mystyle rocks .Δεύτερον λόγο εργασίας πέρασα κάποιες μέρες καλοκαίρι 2015 στο Cavo Tagoo Mykonos, στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν Μαρία Αλεξανδρου με Ρεβη ο οποίος την είχε πασάρει σε έναν Αιγύπτιο πετρελαια π διέμενε κ αυτός στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, η Μαρία τότε μαυρομαλλα είχε κάνει μόνο μια τσόντα με το Ζαφειρη , δε γνωρίζω τιμή δεν ρώτησα δεν έμαθα ποτε κ φαντάζομαι η δουλειά ήταν ήδη κλεισμένη από πριν και σίγουρα η πρόσβαση δεν είναι κ τόσο απλή. Λόγο εργασίας κ πάλι είχα κάποια νταλαβέρια με Καταριανους, Ντουμπάϊ κ άλλους καμηλιεριδες , κάποιοι ίσως το γνωρίζεται κάποιοι ίσως όχι , αυτοί προσεγγίζουν μοντέλα κ διάφορες χαι ασπουμε που οι απλοί θνητοί ξεροχυνουν, τα deal έχουν πολλές διακυμάνσεις, ένα συνήθως ποσο είναι 30κ γι 5 μερούλες με ξενοδοχείο κτλπ κτλπ γιαυτο μη σας κάνει απόρροια όταν βλέπετε τόσες διάσημες κ γνωστες των σοσιαλ να ποζάρουν σε Άιφελ σε Μπουρζ Καλίφα σε Ρώμη σε Φοντάνα κτλπ κτλπ κ εντελώς τυχαία όλες μόνες τους είναι ούτε ακόμη με φίλες. Τεσπα από αρκετές που έτυχε να δω κάποιες ήταν αρκετά γνωστες , δε γνώριζαν όμως ότι τις ξέρω η ότι είμαι Έλληνας , ίσως βέβαια ν ήταν κ άλλες κ να μη τις ήξερα εγώ. Τέλος οι καμηλιεριδες έχουν τρομερή αδυναμία δε Ελληνίδες καριολες π εδώ το παίζουν ιστορία. Όποτε μύστες μην έχετε αυταπάτες να γαμησετε καμία διάσημη , το πολύ πολύ καμία πεταμενη π να έπαιζε σε κανένα μπατσελορ η σε κανένα deal και το παίζει high γκομενα στο μπανανα και mind the gap η το Λόχαν