eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.397
- Πόντοι
- 1.056
ΡεβηςΡεβης,Σιανιδης,κλπ..εκει θα απευθυνθεις φιλος!
Παλιό αχαστο Πασοκ
ΡεβηςΡεβης,Σιανιδης,κλπ..εκει θα απευθυνθεις φιλος!
Τι επαγγέλλεται?Πασαρελες δεν κανει,όλο ταξίδια βλεπω ειναι,εχει κανα δυνατο σπόνσορα/αγαπητικο?Εχει τυχει να την γνωρισω, απ οτι καταλαβα δυστυχως οχι. Φανηκε πολυ συνεσταλμενη. Μακαρι να κανω λαθος!
Δεν έχει να κάνει με το αν κρύβουμε για πάρτυ μας, πες ότι πω εγώ ότι κάνει ραντεβού η Καινούργιου πχ, θα σκάσουνε 500 μνμ και σχόλια στο instagram "έμαθα ότι κάνεις ραντεβού". Θα σταματήσει μετά λες ή οχι?Κωστακη αν η ουσία του μπου είναι η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών τότε ίσως έχει κάποιο νόημα να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα, γι αυτούς φυσικά που δεν κρύβουν τα πάντα για πάρτη τους...
Μιλάς με γρίφους;φρύνη, η καλύτερη και γνωστότερη έσκορτ έβερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι φτηνή όμως
??? what?Μιλάς με γρίφους;
Ποια είναι αυτή η Φρυνη;;;φρύνη, η καλύτερη και γνωστότερη έσκορτ έβερ
όχι φτηνή όμως
έσκορτ με περιουσία πολλά μύρια.Ποια είναι αυτή η Φρυνη;;;
Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με callgirls που είναι γνωστά μέσω σόσιαλ, τβ, ριάλιτι, ίνστα και δουλεύουν χωρις αγγελιες
φρύνη, η καλύτερη και γνωστότερη έσκορτ έβερ
όχι φτηνή όμως
Κα Λι τραγουδιαρα ωραιο μουνι! 5000 σκ αυτα παιρνει
Την πρόλαβες ζωντανή;
Μου φαίνεται δύσκολο.Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με callgirls που είναι γνωστά μέσω σόσιαλ, τβ, ριάλιτι, ίνστα και δουλεύουν χωρις αγγελιες
Οι καλύτερες εποχές τότε...Πολύ γκόμενα έπαιζεΡεβης
Παλιό αχαστο Πασοκ
5000 για Σκ! Τι 5 λες?Με τα 5 μόνο το χέρι της χαϊδεύεις.
Εγώ την Εμι Λι ξέρω αλλά με 5000 ούτε να την κοιτάξεις.Κα Λι τραγουδιαρα ωραιο μουνι! 5000 σκ αυτα παιρνει