ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Αννα = εγγύηση!!!
Η Άννα που ήταν στη Δάφνη υποδοχή;
Αννα = εγγύηση!!!
ναι Βασίλη αυτή...Η Άννα που ήταν στη Δάφνη υποδοχή;
ναι Βασίλη αυτή...
δουλευει σημερα το μαγαζι?
ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ...Η ΣΕΧΥ ΑΝΝΑ ΞΑΝΑ ,ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΗΣΥΧΙΑ ..Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΛΤΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ..
Ξερει κανεις αν η Χριστινα δουλευει ακομα εκει?
έχει σταματήσει.....προσωρινα φίλος....Καλημέρα!Ξερει κανεις αν η Χριστινα δουλευει ακομα εκει?
Ειναι λιμπερο παιζει πολλες θεσεις και οπου ποναει η ομαδαΕιχε ειπωθεί οτι δεν μπαίνει πλέον σε δωμάτιο. Ξανάρχισε τις συνεδρίες?
η Ευά όχι δεν είναι στο μαγαζί.Ρε παιδιά η Εύα είναι στο μαγαζί? Πολλοί λένε ότι δεν την έχουν δεί ακόμα.
η Άννα είναι το μιλφάκι που ήταν υποδοχή στο Ποσειδώνος? Εξωτερικά δεν τη θυμάμαι και τόσο δύναμη από κορμί και εμφάνιση που τη λέτε όλοι δύναμη. Τώρα θα μου πείς δεν την έχω δοκιμάσει
πολυ καλη περιπτωσηΠΕΡΑΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ...Η ΣΕΧΥ ΑΝΝΑ ΞΑΝΑ ,ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΗΣΥΧΙΑ ..Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΛΤΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ..
παιζει μπαλλα η αννα?...γιατι στην δαφνη,μονο με ραντεβου,και αυτο λιγο δυσκολο,καθως ηταν πορτα...η Ευά όχι δεν είναι στο μαγαζί.
Η Αννα αυτή είναι , μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο και σχεδόν 3άρια βυζιά , δεν την έχω πάρει άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα και για το μασάζ και για το δεύτερο μέρος.