Νέα

Diamonds and Pearls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1890
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Επίσκεψη το σάββατο. Λίγος κόσμος, κορίτσια μέτρια πράγματα εκτός απο λίγες εξαιρέσεις, πριβέ αντιφραπέ και show ανύπαρκτα. Στα θετικά καθαρά ποτά και γενικά ζεστή ατμόσφαιρα. Α και δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριλέ τουαλέτες σε στριπτιζάδικο :cheesy:
  Γενικώς η όλη φάση θυμίζει περισσότερο κωλόμπαρο παρά στριπ και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα προβλέπω να ρίχνει λουκέτο...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Για κωλομπαρέ φάση καλά είναι.
Πρέπει να το επισκεφτώ κ 3η φορά, η 2η με μπέρδεψε... :cheesy:

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πριβε στο παταρι με Αλεξανδρα (πρωην αμαζων) 2μετρη Ρωσσιδα. Φραπες με double cream...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Tην Ζωή είχα πάρει πριβέ κ με το "γατάκι" της δεν μ άφησε να παίξω :tickedoff:. Δεν είμαι κ πολύ του φραπέ αλλά παιχνιδάκια με το γατάκι θέλω όπωςδήποτε. Αλεξάνδρα είναι αυτή που είχε αρκετές μελανιές στο πόδι???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
  Στα θετικά καθαρά ποτά και γενικά ζεστή ατμόσφαιρα. Α και δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριλέ τουαλέτες σε στριπτιζάδικο :cheesy:
  Γενικώς η όλη φάση θυμίζει περισσότερο κωλόμπαρο παρά στριπ και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα προβλέπω να ρίχνει λουκέτο...

συμφωνω απολυτα!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
παιδες,περασα απο το μαγαζι και πιστευω ειναι οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου σε στριπ...χιλιες φορες να κρατουσαν το Play girls απεναντι...το μαγαζι κατ'αρχας δεν εχει καθολου γουστο(λαθος χρωματισμοι,λαθος ντεκορ κλπ...),τα κοριτσια ειναι μπουρουχαρια τρελλη αν εξαιρεσεις την τανια την ρωσιδουλα και μια μελαχροινη ακομη(ξερετε ποια οι εμπειροι.. ;),πολλες απαραδεκτες μαυρες και μια μαυρη με φοβερο κορμι...πριβε ολο το παταρι,αλλα εχουν κανει την μαλακια να βαζουν τον ντι τζει στο παταρι στο στυλ του παλιου σιροκο οποτε παλι δε νιωθεις μονος εντελως....ολα λαθος τα εχει κανει το μαγαζι και δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω συντομα...εν καιρω αν και εφ'οσον θα ιδουμε.... :headbang:
Ευτυχώς γιατί με έτρωγε να δοκιμάσω! Η δύναμη του φραπέ ήρθε και παλι να μας γλυτώσει από τζάμπα δρομολόγια και χαμένα χρήματα σε πριβέ!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tην Ζωή είχα πάρει πριβέ κ με το "γατάκι" της δεν μ άφησε να παίξω :tickedoff:. Δεν είμαι κ πολύ του φραπέ αλλά παιχνιδάκια με το γατάκι θέλω όπωςδήποτε. Αλεξάνδρα είναι αυτή που είχε αρκετές μελανιές στο πόδι???
Παιδια να ρωτησω κατι,ο φραπες που προσφερουν πιεις παρεα με την κυρια στριπερ ειναι ΝES Cafe ή Jacobs Schusard γιατι εγω ειμαι αλλεργικος στον Νες καφε,πινω μονο Jacobs με μιση κουταλιτσα ζαχαρη.Αν η κυρια στριπερ πινει Νεσ καφε τοτε φερνουν δυο ξεχωριστες μαρκες???
Ειλικρινα θελω να μου λυθει αυτη η απορια???

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια να ρωτησω κατι,ο φραπες που προσφερουν πιεις παρεα με την κυρια στριπερ ειναι ΝES Cafe ή Jacobs Schusard γιατι εγω ειμαι αλλεργικος στον Νες καφε,πινω μονο Jacobs με μιση κουταλιτσα ζαχαρη.Αν η κυρια στριπερ πινει Νεσ καφε τοτε φερνουν δυο ξεχωριστες μαρκες???
Ειλικρινα θελω να μου λυθει αυτη η απορια???

Αν και η ερωτηση σου ειναι καθαρα ακαδημαικη.. αμα πληρωνεις μετρητα την σημερον ημερα, ολα γινονται..

Περασα εχθες απο 2-3 κεντρικα μαγαζια και ηταν να τις κλαινε οι ρεγγες απο την αναδουλεια..

Αυτα, αντε και καληνυκτα..( καλα ρε πουστη μου, σε ωρες Ιαπωνιας ζω πια..)

Επισκέπτης
Tην Ζωή είχα πάρει πριβέ κ με το "γατάκι" της δεν μ άφησε να παίξω :tickedoff:. Δεν είμαι κ πολύ του φραπέ αλλά παιχνιδάκια με το γατάκι θέλω όπωςδήποτε.

Θες και παιχνιδάκια με το γατάκι της εεε
Ε τράβα να παίξεις με το γατάκι της Ζάνας ρε νεοκ.. αφού έχεις γίνει massageman τελευταία ;-) 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατόπιν των γνωστών (κατα)κριτικών πέρασα για ένα ποτάκι. Ωραίο μαγαζί - σχετικά - και ψηλοτάβανο. Τα θετικά, όσοι είστε υπέρ Ρωσσίδων σπεύσατε. Δεν υπάρχει Ρουμάνα :2funny: αλλά καλά δοκιμασμένα γνώριμα κορίτσια, όπως Elina Afro, Melina Baby-O, Samantha BG Baby-Ο, Tatjana 4. Στα top το show Elina - Tatjana με γλωσόφιλα, για τους γνωστούς φίλους. Στα αρνητικά η έλλειψη καφεΐνης στο συγκοινωνιακό, εκτός απο μία(?) κοπέλα, Synthia φιλική, με ++

Επισκέπτης
Μεταφέρω κριτική από τον neoklis79 που του έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγου. Είχαμε πάει μαζί στο μαγαζί το Σάββατο.

Επίσκεψη Σαββατο κατά τις 3, ελάχιστος κόσμος λίγες οι κοπέλες. Το μαγαζί είχαμε να το επισκευτούμε ένα μήνα περίπου, έλειπαν κάποιες συνηθισμένες παρουσίες αλλά τα δυνατά χαρτιά ήταν εκεί συν 2 ρουμάνες που είναι κοι μοναδικές εκεί. Η μία μάλιστα είναι πανύψηλη κ μούναρος με πολύ GFE φάτσα... κοινώς με δαυτην καψουρέσαι κ θυμάσαι τα μαθητικά σου χρόνια (δυστυχώς δεν ήρθε σε εμένα, στον φίλο μου πήγε  :(. Ο pirforos -γιατί αυτός ο πορνόγερος την πήρε- μου είπε οτι του φάνηκε "άπειρη" ακόμη. 

Μία άλλη τρομερή παρουσία είναι μία ρωσοκινέζα που μου πήρε τα μυαλά (ευτυχώς που έλειπε η Ζωή  :cheesy:), μπλε ματάρες, φάτσα πανέμορφη, βυζαρούμπες με ρώγα που βγάζει μάτι :boobies:, σώμα λαμπάδα κ χωρός (πριβέ πάντα) που τα έβγαζε όλα κ σε... άφηνε να παίξεις παντού. Θέλω να ξαναπάω μόνο γι αυτήν αν κ μου είπε ότι θα φύγει για Λευκάδα. Δυστυχώς γι αυτήν (κ για μένα... :grin:) από εκεί είμαι οπότε...

Το μαγαζί έχει κολομπαρίστική νοοτροπία, τα ποτά ευτυχώς ακόμη παραμένουν καθαρά κ το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο (αν κ έλειπε ο βασίλης, από τις συμπαθέστερες παρουσίες όσο αναφορά στο προσωπικό των στριπ γενικά).

Σε γενικές γραμμές, πάλι πέρασα όμορφα κ δεν έκλαψα τα χρηματά μου (όσο μπορείς να μην τα κλαις οταν τα ξοδεύεις σε στριπ, τεσπα)

Κακή εντύπωση μου προκαλεί ότι είδα κ πάλι κοπέλες τίγκα στη μαστούρα, δεν ξέρω από ποτό ή κάτι χειρότερο αλλά κάποιες εκεί ξεφεύγουν κ το θέαμα είναι λυπηρό. Δεν προκαλούν προβλήματα στους θαμώνες για να είμαι ξεκάθαρος, το αντίθετο, απλά μία κουβέντα μαζί τους κ καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά...
Υπάρχει συνεχή ανανέωση στις κοπέλες.
Το μαγαζί όσο δεν έχει πολύ κόσμο είναι μια χαρά, χρήμα να έχεις...

Υ.Γ. Personna καργιόλη ελπίζω να είσαι εδώ ακόμη.

Ευχαριστώ τον pirforo για τον κόπο που έκανε.

Ευχαριστώ κ τα μέλη για την συμπαράσταση , σκατά στους ηθικολόγους κ στα διάφορα μπάσταρδα που έσπευσαν να κατακρίνουν. Τα περισσότερα με την επιστροφή

neoklis79

Επισκέπτης

Χτες συνάντησα δυο κορίτσια απο το Diamonds sto Babyo και μου είπαν ότι έκλεισε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από εκεί να το επιβεβαιώσουμε; Η αλήθεια είναι ότι δε πήγαινε καλά είχα πάει το προηγούμενο Σάββατο 4 ώρα και υπήρχε νεκρική σιγή δύο άτομα όλα και όλα.. Κρίμα πάντως αν έκλεισε ήταν καλό μαγαζάκι..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χτες συνάντησα δυο κορίτσια απο το Diamonds sto Babyo και μου είπαν ότι έκλεισε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από εκεί να το επιβεβαιώσουμε; Η αλήθεια είναι ότι δε πήγαινε καλά είχα πάει το προηγούμενο Σάββατο 4 ώρα και υπήρχε νεκρική σιγή δύο άτομα όλα και όλα.. Κρίμα πάντως αν έκλεισε ήταν καλό μαγαζάκι..
ακολουθισε τα κοριφεα αΜΑΖΟΝ,Σιερα,...σειρα εχι το Γκραν Ριτορνο,το Λιντο,το Εροτικα....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χτες συνάντησα δυο κορίτσια απο το Diamonds sto Babyo και μου είπαν ότι έκλεισε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από εκεί να το επιβεβαιώσουμε;

Ναι..Εκλεισε εδω και μια εβδομαδα περιπου.

Oπως θα κλεισουν ολα, οσα πουλανε φυκια..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Οι συναγωνιστές vothros και nokia έχουν δίκιο.Το Diamonds and Pearls είναι κλειστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom