vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ειναι εκει και η λουτμιλα απ το αλκατραζ ????
α!που να ξερω μπρε ευλογημενε?δεν τις ξερω και ολες..
ειναι εκει και η λουτμιλα απ το αλκατραζ ????
Στα θετικά καθαρά ποτά και γενικά ζεστή ατμόσφαιρα. Α και δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριλέ τουαλέτες σε στριπτιζάδικο
Γενικώς η όλη φάση θυμίζει περισσότερο κωλόμπαρο παρά στριπ και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα προβλέπω να ρίχνει λουκέτο...
Ευτυχώς γιατί με έτρωγε να δοκιμάσω! Η δύναμη του φραπέ ήρθε και παλι να μας γλυτώσει από τζάμπα δρομολόγια και χαμένα χρήματα σε πριβέ!παιδες,περασα απο το μαγαζι και πιστευω ειναι οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου σε στριπ...χιλιες φορες να κρατουσαν το Play girls απεναντι...το μαγαζι κατ'αρχας δεν εχει καθολου γουστο(λαθος χρωματισμοι,λαθος ντεκορ κλπ...),τα κοριτσια ειναι μπουρουχαρια τρελλη αν εξαιρεσεις την τανια την ρωσιδουλα και μια μελαχροινη ακομη(ξερετε ποια οι εμπειροι.. ;),πολλες απαραδεκτες μαυρες και μια μαυρη με φοβερο κορμι...πριβε ολο το παταρι,αλλα εχουν κανει την μαλακια να βαζουν τον ντι τζει στο παταρι στο στυλ του παλιου σιροκο οποτε παλι δε νιωθεις μονος εντελως....ολα λαθος τα εχει κανει το μαγαζι και δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω συντομα...εν καιρω αν και εφ'οσον θα ιδουμε....
Παιδια να ρωτησω κατι,ο φραπες που προσφερουν πιεις παρεα με την κυρια στριπερ ειναι ΝES Cafe ή Jacobs Schusard γιατι εγω ειμαι αλλεργικος στον Νες καφε,πινω μονο Jacobs με μιση κουταλιτσα ζαχαρη.Αν η κυρια στριπερ πινει Νεσ καφε τοτε φερνουν δυο ξεχωριστες μαρκες???Tην Ζωή είχα πάρει πριβέ κ με το "γατάκι" της δεν μ άφησε να παίξω . Δεν είμαι κ πολύ του φραπέ αλλά παιχνιδάκια με το γατάκι θέλω όπωςδήποτε. Αλεξάνδρα είναι αυτή που είχε αρκετές μελανιές στο πόδι???
Παιδια να ρωτησω κατι,ο φραπες που προσφερουν πιεις παρεα με την κυρια στριπερ ειναι ΝES Cafe ή Jacobs Schusard γιατι εγω ειμαι αλλεργικος στον Νες καφε,πινω μονο Jacobs με μιση κουταλιτσα ζαχαρη.Αν η κυρια στριπερ πινει Νεσ καφε τοτε φερνουν δυο ξεχωριστες μαρκες???
Ειλικρινα θελω να μου λυθει αυτη η απορια???
Tην Ζωή είχα πάρει πριβέ κ με το "γατάκι" της δεν μ άφησε να παίξω . Δεν είμαι κ πολύ του φραπέ αλλά παιχνιδάκια με το γατάκι θέλω όπωςδήποτε.
Θες και παιχνιδάκια με το γατάκι της εεε
Ε τράβα να παίξεις με το γατάκι της Ζάνας ρε νεοκ.. αφού έχεις γίνει massageman τελευταία ;-)
συμφωνω απολυτα!
ακολουθισε τα κοριφεα αΜΑΖΟΝ,Σιερα,...σειρα εχι το Γκραν Ριτορνο,το Λιντο,το Εροτικα....Χτες συνάντησα δυο κορίτσια απο το Diamonds sto Babyo και μου είπαν ότι έκλεισε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από εκεί να το επιβεβαιώσουμε; Η αλήθεια είναι ότι δε πήγαινε καλά είχα πάει το προηγούμενο Σάββατο 4 ώρα και υπήρχε νεκρική σιγή δύο άτομα όλα και όλα.. Κρίμα πάντως αν έκλεισε ήταν καλό μαγαζάκι..
Χτες συνάντησα δυο κορίτσια απο το Diamonds sto Babyo και μου είπαν ότι έκλεισε. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από εκεί να το επιβεβαιώσουμε;
σας τα χα πει Λεβεντες αλα δε ακουγατε το ΒοθρουλιΝαι..Εκλεισε εδω και μια εβδομαδα περιπου.
Oπως θα κλεισουν ολα, οσα πουλανε φυκια..
εγο δεν εχο ποτε δικιο παντα αδικο εχο!!!!!!Οι συναγωνιστές vothros και nokia έχουν δίκιο.Το Diamonds and Pearls είναι κλειστό.