Νέα

Diamonds and Pearls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1890
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Καινοργιο sripclub επι της Συγγρου απεναντι απο το ΦΙΧ.Περασα σημερα κατα 10 το βραδυ και ειδα φωτεινη επιγραφη με το μαγαζι ομως να ειναι κλειστο.θα ενημερωσω οταν θα εχω νεωτερα.Λετε να δουμε μαγαζι στα προτυπα του παλιου diamonds and pearls ή ειναι απλως ενα πιασσαρικο ονομα.Ειδωμεν.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καινοργιο sripclub επι της Συγγρου απεναντι απο το ΦΙΧ.Περασα σημερα κατα 10 το βραδυ και ειδα φωτεινη επιγραφη με το μαγαζι ομως να ειναι κλειστο.θα ενημερωσω οταν θα εχω νεωτερα.Λετε να δουμε μαγαζι στα προτυπα του παλιου diamonds and pearls ή ειναι απλως ενα πιασσαρικο ονομα.Ειδωμεν.....
Το μαγαζί έχει εγκαίνια αύριο το βράδυ.....
Κράτα μικρό καλάθι...
Εχουν γνώση οι φύλακες.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Το D&P ήταν πολύ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ για την εποχή που άνοιξε στην Ελλάδα!  :rockon:  Ακόμα θυμάμαι εκείνα τ' Αμερικάνικα ΑΣΤΕΡΙΑ που έφερνε...  :boobies:

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρεμιερα 9/5 θα εχει περιπου 20 στριπερ οι περισσοτερες απο Ρωσια στο κεντρο μεγαλη πιστα γυρω γυρω καναπεδες και διπλα απο την πιστα τα τραπεζια. στον επανω οροφο το πριβε και στον κατω καμαρινια και τουαλετες. δεν εχει ομως σχεση με το παλιο μαγαζι μονο το ονομα ειναι ιδιο. ειδωμεν..... (αποψε)

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επισης και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω πανω-κατω 7 κοπελες θα ερθουν απο το αμαζων (το οποιο παει κατα διαολου)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Η επίσκεψη έγινε σαββατόβραδο κ αφού είχαμε "φτιαχτεί" από την εκθεση Ερωτικα, ευτυχώς δεν το μετανοιώσαμε. Λοιπόν καθαρό ποτό σε strip δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και αν είχα ποτέ πιει, έχει 10-12 κοπέλες απ τις οποίες 6-7 είναι αστέρια, το service είναι ευγενικό κ εξυπηρετικό (ευτυχώς για μας είχε λίγο κόσμο :grin:). Τα show στην πίστα είναι λίγα κ οχι κάτι ιδιαίτερο. Το ποτό είναι 20€, χορός 10€ κ 50€(πριβέ). Στα πριβέ δεν ξέρω τι παίζει αλλά σίγουρα θα ξαναπάω αφού οι καυλανάφτρες φρόντισαν να μας "γδύσουν" οικονομικά από τα αποδυτήρια... Για αρχή πάντως το μαγαζί οδευει προς την σωστή κατευθυνση αν κ του λείπει η ποσότητα (κοπέλες) κ τα πιο extreme show. 
Tα (επίσημα;) εγκαίνια θα γίνουν 30 του μηνός.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα συναγωνιστές..
το D & p P  ήταν ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που είχα επισκεφθεί μάλιστα παράλληλα υπήρχε το ίδιο μαγαζί και στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν ξέρω αν εξακολουθεί να υπάρχει αλλά το 2002 και το 2003 που ήμουν εκεί ήταν ένα πολύ καλό μαγαζί για τα εκεί δεδομένα και δεν θα ξεχάσω τα όμορφα πριβέ με μια κοπέλα που ήταν από την Ολλανδία...

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
   έχει 10-12 κοπέλες απ τις οποίες 6-7 είναι αστέρια.. Το ποτό είναι 20€, χορός 10€ κ 50€(πριβέ
έχει καμία γνωστή μεταγραφή? είσοδος πόσο πάει? το 50άρι είναι σε πατάρι, ισχύει αυτό?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Oι κυριότερες μεταγραφές πρέπει να έχουν γίνει από το απέναντι μαγαζί, το Τεσσερα, Άμαζον αν θυμάμαι καλά. Ονόματα γαμησέτα δεν θυμαμαι τπτ (σχεδόν ποτέ δεν τα θυμάμαι). Το πριβέ είναι στο παταρι. Είσοδο δεν πληρώσαμε, μάλλον κάτι προσωρινό μέχρι να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πέρασα το απόγευμα από έξω. Η είσοδος είναι σαν γραφείο κηδειών με άσπρους τοίχους, φίκους και καναπέδες και η ταμπέλα είναι ανορθόγραφη: "Diamonds and PERLS". Go figure. Για κωλάδικο μου κάνει.

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κωλαδικο ? ε δεν το πιστευω :grin:

Επισκέπτης
Πέρασα το απόγευμα από έξω. Η είσοδος είναι σαν γραφείο κηδειών με άσπρους τοίχους, φίκους και καναπέδες και η ταμπέλα είναι ανορθόγραφη: "Diamonds and PERLS". Go figure. Για κωλάδικο μου κάνει.

Ίσως είναι σκόπιμα ανορθόγραφο παίζει να μη μπορούν να χρησιμοποιήοσυν το ίδιο όνομα με το παλιό μαγαζί.

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
περασα και θαυμασα την σαμανθα.35+ με στηθοσ τουμπανο .προτιμαει το μπλαμπλα .

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

θα πάει κανείς σήμερα??? Σκέφτομαι να το επισκεφτώ για 2η φορά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα πάει κανείς σήμερα??? Σκέφτομαι να το επισκεφτώ για 2η φορά...
τόσο ευχαριστημένος ήσουν από την πρώτη ή θέλεις να ξεσπάσεις για το 13ο ντάμπλ του γαύρου σήμερα;
Ρε μέχρι και η ιστορία μας κάνει πλάκα ρε.... Ακου κάτι πράματα..... Στα 100 χρόνια του συλλόγου ο γαύρος μαζεύει το 13ο ντάμπλ του...
Τζίγγερ γαμιέσαι από τη μέση και κάτω..... Το υπόλοιπο είναι αλλουνού τώρα......

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Από την πρώτη φορά έμεινα ικανοποιημένος persona μία δευτερη επίσκεψη το αξίζουν. Ετσι κ αλλιώς τα... γνωστά μαγαζιά έχουν καταντήσει κάπως βαρετά.

Υ.Γ. Μη με ξενερώνεις με τζίγγερ :(

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες,περασα απο το μαγαζι και πιστευω ειναι οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου σε στριπ...χιλιες φορες να κρατουσαν το Play girls απεναντι...το μαγαζι κατ'αρχας δεν εχει καθολου γουστο(λαθος χρωματισμοι,λαθος ντεκορ κλπ...),τα κοριτσια ειναι μπουρουχαρια τρελλη αν εξαιρεσεις την τανια την ρωσιδουλα και μια μελαχροινη ακομη(ξερετε ποια οι εμπειροι.. ;),πολλες απαραδεκτες μαυρες και μια μαυρη με φοβερο κορμι...πριβε ολο το παταρι,αλλα εχουν κανει την μαλακια να βαζουν τον ντι τζει στο παταρι στο στυλ του παλιου σιροκο οποτε παλι δε νιωθεις μονος εντελως....ολα λαθος τα εχει κανει το μαγαζι και δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω συντομα...εν καιρω αν και εφ'οσον θα ιδουμε.... :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι εκει και η λουτμιλα απ το αλκατραζ ????  :think: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom