Τα καμάκια παρτ 4
Το πρωινό και το μεσημέρι δε κοιμήθηκα καθόλου, ήμουν σε τέτοια υπερένταση που λίγο το χτεσίνο σκηνικό στη παραλία, λίγο που θα πηγαίναμε να τις πάρουμε με το JAG να πάμε Πεταλούδες, είχα κρεμάσει στο κρεβάτι κοιτώντας άψυχα τον τοίχο. Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο σταμάτησα σε ένα μαγαζί που πουλούσε αρώματα για να πάρω ένα δώρο για την Utte που για μένα ήταν η επίσημη γκόμενα μου μέχρι την Πέμπτη που θα έφευγε. Θυμάμαι πως το άρωμα βρέθηκε στη θάλασσα καθώς η ίδια το θεώρησε προσβολή από μέρους μου (Τι να πω...), Πως τολμάς, τα χρειάζεσαι τα λεφτά, του χρόνου θα είσαι φοιτητής, εγώ έχω αρώματα και αυτό το ίδιο έχω επάνω στο δωμάτιο (μου σπάσε τα αρχίδια...).
Περίμεναμε τον JAG που δεν άργησε να έρθει με ένα ενοικιαζόμενο Samurai. Οι μικρές και η Katja πίσω μαζί μου η Utte μπροστά η ώρα ήταν 12:00 είχαμε χρόνο μέχρι τις 17:00. Ανεβήκαμε από τα Αφάντου για τις Πεταλούδες καρόδρομος με λακούβες, στα χέρια μου χοροπηδούσαν τα κωλομέρια της Katjas και της Carine. H Carine μου έκλεινε το μάτι και εγώ έχωνα όλο και περισσότερο το χέρι μου στο κωλαράκι της. Ξαφνικά νιώθω το αριστερό μου χέρι να είναι μέσα στο μουνί της Κatja και το δεξί μου να χουφτώνει το κωλομέρι της Carine. Το μουνί της ήταν τόσο ζεστό που καύλωσα στιγμιαία και ο πούτσος μου ξεχώριζε μέσα στη κόκκινη βερμούδα μου. "Ξέρεις τι πιάνω στα δυο μου χέρια?" Ακόμα απορώ πως χωρέσαμε στο Samurai 6 άτομα. Όταν φτάσαμε στις Πεταλούδες είχε αφόρητη ζέστη, οι μικρές ντυμένες με τα μαγιώ τους και σορτς ενώ οι μεγάλες με μαγιώ και παρεώ. Όλοι φορούσαμε πάντως τις θρυλικές εσπαντριγιες άσπρες κόκκινες κίτρινες (τι εποχές ρε πούστη...) Μπήκαμε στις Πεταλούδες αποφέυγοντας τα μαζικά γκρούπ καθίσαμε στη καντίνα να πιούμε λίγο νερό. Αφήσαμε τις γκόμενες να χαζεύουν μπροστά και εμείς χαζεύαμε τις τουρίστριες που περνούσαν μπροστά μας. Στα γεφύρια βγάλαμε και καμιά φωτογραφία τις μικρές να έχουν κάτι να θυμούνται από Ρόδο. Προσπεράσαμε γρήγορα τα γκρουπ και ανανεώσαμε το ραντεβού για Σεπτέμβρη μια και είναι καλύτερη εποχή για τη περιοχή παρά ο Ιούλιος. (αρχίδια...). Θα πηγαίναμε μετά στη Φιλέρημο και απο εκεί για μπάνιο στην Αφάντου και επιστροφη στο ξενοδοχείο. Στη διαδρομή για τη Φιλέρημο πετιέται η Sabine και ρωτάει τη μάνα της αν την άφηνε να βγαίναμε μαζί το βράδυ. Κάγκελο εγώ. "Ρε μαλάκα δουλεύω το βράδυ...", "θα καθίσει ο Νίκος", "πάλι... θα μας γαμήσει ο διευθυντής αν το πάρει είδηση...", "έχουν έρθει πράκτορες από Γερμανία θα βγούν με το αφεντικό το βράδυ Ρόδο", "και λεφτά, δεν έχω μια στη τσέπη", "αυτό κανονίζεται..." Katja δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγούμε το βράδυ με τις κόρες σας... μόνο που από εδώ ο φίλος έχει χάσει μεροκάματα και όπως ξέρεις του χρόνου φοιτητής... (Κάγκελο εγώ...). Das ist kein problem JAG... και με μια κίνηση βγάζει 200 μάρκα και τα δίνει στο JAG... (68000 δρχ) "αυτά φτάνουν...;" (ξανά κάγκελο εγώ...) Στη Φιλέρημο απομονώθηκα έξυπνα με την Utte θέλοντας να της δείξω την εκκλησία φιλιθίκαμε για κανένα τρίλεπτο χουφτώνοντας της το στήθος. Ο JAG κρατούσε στο χέρι τη Sabine
και πηγαίναν στο καφέ. Η μικρή πλέον ήταν έτοιμη για το βράδυ. Εγώ χασκογελούσα με τη Utte λέγοντας μου να πάω στο πανεπιστήμιο της Χαιδελβέργης για μεταπτυχιακό στα Οικονομικά "που λεφτά για αυτό δουλεύω...", "μη στεναχωριέσαι θα σε βοηθάω εγώ..."(χάμω βρίσκανε τα ρημάδια τα λεφτά τότε...).
Πήγαμε για μπάνιο στην Αφάντου όπου καρφώναμε πλέον με το JAG τις μικρές, έκανα την κίνηση να δώσω το δώρο στη Utte λίγο που δε μου το κοπάνησε στο κεφάλι του ρίξε μια και χάθηκε στη θάλασσα (12500 δρχ...chanel). Προσπαθούσα να είμαι διακρητικός με τις μικρές η Utte μου έλεγε "του χρόνου θα έρθω πάλι, θέλω να είμαι μαζί σου για πάντα και όταν σπουδάσεις με το καλό να έρθεις Γερμανία που έχει δουλειές..." Ρε JAG τι μου λέει..."; "Πες ναι ρε μαλάκα", "πες ότι την αγαπάς και εσύ και τη θές πλάι σου και πόσο στεναχωριέσαι που θα φύγει τη Πέμπτη, να δείς πήδημα που θα σου κάνει το βράδυ".
Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο σταματώντας σε μια καντίνα για να φάνε καρπούζι (τι κόλλημα με το καρπούζι...) Με άφησαν στο δρόμο και πήρα το μηχανάκι μου και επέστρεψα σπίτι.
Ο Νικόλας παρέλαβε το 5000 και ανανεώσαμε για τις 01:00 να ξαναβλέπαμε τις εργασίες της ρεσεψιόν. Η Utte κατέβηκε με χαιρέτησε και πήγε να γράψει κάρτες σε ένα τραπεζάκι στο μπαρ. Η Katja πέρασε από την υποδοχή, μου χαμογέλασε, και μου σήκωσε με τρόπο τη φούστα της ενώ πήγαινε και αυτή να καθίσει με την Utte. Το ήξεραν ότι σήμερα θα πηγαίναν νωρίς για ύπνο, δε θα χαλούσαν το βράδυ των παιδιών τους. Σε λίγο κατέβηκαν και τα κορίτσια... Η Carine με γούσταρε το έβλεπα στα μάτια της. Δώσαμε ραντεβού σε ένα μπαρ κατά τις 01:30 δε θα φεύγαμε μακρυά για να μην έχω πρόβλημα με το ξενοδοχείο. Θα μέναμε στη δισκοθήκη της περιοχής. O JAG έκλεισε το μπαρ και φύγαμε μαζί. Στο δρόμο πετύχαμε τις Κatja Και Utte που γυρνούσαν για να ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο. "Θα μου λείψεις σήμερα το βράδυ" και μας καρφώσανε δυο σβουριχτά φιλιά. Στο μπαρ πήγε 2:ΟΟ μέχρι να φύγουμε για τη δισκοθήκη με τις "μικρές" η Sabine ήταν κολλημένη με το JAG ήταν πράγματι κόρη της Utte, πολύ ωραίο σώμα ξανθα μαλλιά πράσινα μάτια άγγελος. Γλειφόντουσαν από την άρχη μέχρι το τέλος, σε κάποια φάση χάθηκαν και επέστρεψαν μετά από λίγο. Η Carine είχε κάτσει πάνω μου και στροβίλιζε το κωλάρι της πάνω στη πούτσα μου. Η Carine είχε κάτι το πιο πρόστυχο και δεν έμοιαζε καθόλου στη Katja. Φορούσε ένα μαύρο μίνι με άσπρο φανελάκι και καθόλου σουτιέν. Σε κάποια φάση άρχισε να πίνει από τη μπύρα μου και κολλούσε τα χείλη της πρόστυχα στο μπουκάλι... δεν άντεξα και της χαίδεψα το κωλαράκι της, αυτή ανταπέδωσε τη πράξη δείχνωντας μου ότι κάτω από το μίνι γιοκ εσώρουχο. Καύλωσα τόσο πολύ που ήθελα να τη πάρω εκεί στους καναπέδες. Λέω στο JAG θα κατέβω παραλία για να πάω ξενοδοχείο μετά. Ανεβήκαμε στο παπάκι και βουρ για τη παραλία. Εκεί πάνω σε κάτι ξαπλώστρες έχυσα στα κώλομέρια της 2 φορές μέχρι να έρθει ο JAG. Η Carine ήταν υπερβολικά μεθυσμένη και την άφησα στη ξαπλώστρα σκεπάζοντας τη με το σακάκι μου. Στο μεταξύ ο JAG έριχνε κάτι πισωκολλητά στην άμμο που τα γόνατα της Sabine θα τα θυμούνται ακόμα. Είχε πάει 4 και το Carinaki τον είχε πάρει για τα καλά. "Τι έγινε ρε μαλάκα δε τη γάμησες", "έφαγε 2 και κουράστηκε" ήθελε και άλλο αλλά είναι τούμπανο το μουνί και τι μουνί, τα μουνόχειλα της φαινόντουσαν κάτω από το σακάκι.
Τη φόρτωσα στο μηχανάκι μου και ανεβήκαμε στο ξενοδοχείο, στο δρόμο πήρα μάτι το δωμάτιο της Utte που είχε φως μέσα. Έδιωξα τον Νικόλα που για άλλη μια φορά κοιμώταν του καλού καιρού. Άλλαξα ρούχα ετοίμασα καφέ και ανέβασα προσέχτικα τη μικρή στο δωμάτιο της, μου άνοιξε η Κάτια τελείως γυμνή και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο που ακόμα το θυμάμαι. Κατέβηκα αφού καλήμέρισα τη Sabine, ο JAG είχε καθήσει για καφέ, συζητήσαμε το πρόγραμμα της Τρίτης καπνίζοντας. Συζητούσαμε για τις γκόμενες και πόσο άτυχοι είμασταν που δε ζήσαμε στα 75-85 που γινόταν το έλα να δεις
Η συνέχεια αύριο.