xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
επαθα πλακα..προσεξτε το λεπτο απο 9 λεπτο μεχρι 10..που να τα κουσεις αυτα αλλου,απιστευτο!!!part 3
Υ.Γ Μπραβο φιλε για τα βιντεο,φανταστικα!!!
επαθα πλακα..προσεξτε το λεπτο απο 9 λεπτο μεχρι 10..που να τα κουσεις αυτα αλλου,απιστευτο!!!part 3
Νομίζω το 93 λέει οτι ήταν.
Πάντως ακόμη και για τα γερμανικά δεδομένα (τους ξέρω γιατί ζω χρόνια Γερμανία) να γαμιέται μάνα παρουσία κόρης και αντιστρόφως είναι πολύ avant garde φάση.
Μπράβο στον λεβέντη μας!
Μερικά σχόλια - ερωτήσεις:
1) 200 Μάρκα, είναι 100 Ευρώ
2) Δεδομένου ότι η ιστορία εκτυλίχθηκε το 75
α) Πώς μπορείς να θυμάσαι τόσες λεπτομέριες, μέχρι και ώρες γράφεις.
β) Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις γερμανίδες που περιγράφεις; Έχουν πολύ καλή ανάλυση για να έχουν τρβηχθεί 35 χρόνια πριν.
Όπως και να χει πάντως... μας κάβλωσες μεσημεριάτικο...
ναι τυπε παιζει πολυ σερβικο αιμα στον πλαταμωναμάγκες χαίρετε,
Σκεπτομαι να παω Πλαταμώνα φέτος γιατι έχω ακούσει παίζουν σερβάκια , και είμαι πολυ φαν τους! Ισχύει? και αν ναι, προτείνετε να παω πλαταμώνα ή λεπτοκαρυά?
ευχαριστώ
παιζει σερβακι-τσεχακι
κουκλες ολες τους...
γαμησι δυσκολο εως ακατορθωτο για τις σερβιδες
κ εχει κ πολλους αλβανους που το παιζουν ιταλοι κ δεν προλαβαινεις να δινεις μια γκομενα ελευθερη χωρις να της μιλαει κανεις, πανω απο 20 δευτερολεπτα.Ασε που ειναι της παραλιας,της ημερας τουριστριες κ το βραδυ βολτιτσα με κανα καλαμποκι βραστο στο χερι κ νωρις για υπνο.
Σε κανα κλαμπ σπανιοτατο μονες η γυναικοπαρεες ,ακομη κ αν δεις θα ειναι κουμπωμενες κ με την τσαντα τους κρεμασμενη με ανασφαλεια στο στηθος.Συνηθως περιτρυγιρισμενες απο τους γνωστους αλβανοιταλους που κανουν καμακι στην ψυχρα κ ακομψα......
ισως γαμανε τελικα δεν ξερω......
αυτα ειδα,αυτα λεω
καμια τσεχα αν τσιμπησει το παραμυθι του ντοκτορ αλμπαν οτι ειναι ιταλος ισως.για σερβα χλωμο αν και ποιος ξερει...σερβες ξερω οτι γουσταρουν ελληνες παντως και δεν το λεω ετσι.ισχυει.πολλοι θεσσαλονικεις ειδικα εχουν γκομενες σερβες.εγω ξερω δυο σερβες αδερφες(κανονικες οχι πουστηδες) που η μια ειχε ελληνα και η αλλη κατεβαινει ααυγουστο να βρει επιοεσης τον ελληνα γκομενο της.το καλυτεροι ειναι να εχεις ετοιμο κονε απο το χειμωνα σερβια και να την φιλοξενησεις εδω.ειναι και κοντα θεσαλονικη σερβια και παως ετσι λειτουργουν οι μαγκες μαλλον.γενικως αν εισαι ελληνας και ανεβαινεις που και που σερβια θα εχεις αποτελεσματα πιστευω...εστω και αν τωρα η ελλαδα εχει τα χαλια της και δυσφημειται οικονομικα εννοω.παιζει σερβακι-τσεχακι
κουκλες ολες τους...
γαμησι δυσκολο εως ακατορθωτο για τις σερβιδες
κ εχει κ πολλους αλβανους που το παιζουν ιταλοι κ δεν προλαβαινεις να δινεις μια γκομενα ελευθερη χωρις να της μιλαει κανεις, πανω απο 20 δευτερολεπτα.Ασε που ειναι της παραλιας,της ημερας τουριστριες κ το βραδυ βολτιτσα με κανα καλαμποκι βραστο στο χερι κ νωρις για υπνο.
Σε κανα κλαμπ σπανιοτατο μονες η γυναικοπαρεες ,ακομη κ αν δεις θα ειναι κουμπωμενες κ με την τσαντα τους κρεμασμενη με ανασφαλεια στο στηθος.Συνηθως περιτρυγιρισμενες απο τους γνωστους αλβανοιταλους που κανουν καμακι στην ψυχρα κ ακομψα......
ισως γαμανε τελικα δεν ξερω......
αυτα ειδα,αυτα λεω
ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ
κανει καλο στην οικονομια της χωρας.........
Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου διακοπές.
καλυτερα μονος σου, πας σε κανενα νησι αλλα με ζωη, οχι νεκρα, οπως λευκαδα πχ. Εγω προπερσι σολο στη μηλο σε μια βδομαδα πηδηξα 23 ξενες και 2 ντοπιες μιλφαρες. ξεκινησα να γαμαω απο τον πειραια στο πλοιο μια μαγειρισσα 65αρα αλλα σφιχτη,μιλαμε για πολυ πηδημα 12 ωρες σερι και μετα στο νησι εχει μια παραλια γυμιστων βγηκα με την μαλαπερδα εξω κι εγινε χαμος. αφου οταν εφευγα οι ντοπιοι μαζωχτηκαν στην παραλια και πετουσαν στεφανια στη θαλασσα φωναζοντας 'φευγει ο γαμιας"