Πληρες οδηγος by Panos
Διακοπες στην Ιο:Γαμω τα νησια διασκεδαση μεθυσια απο γαμησια ομως?Γαμας Ελληνιδες?ναι εγω γαμησα μια,Ιταλιδες ξεχαστε το εκτος αμα εχετε στυλ και ξερετε Ιταλικα.Εχει και λιγες Σερβες γενικα νησι για Ελληνες πιο πολυ παρεα και καφριλικια
Επτανησα που εχω παει παντου ξεχωριζω Κερκυρα και Ζακυνθο
Ζακυνθο γαμησαμε μια Ρουμανα και πηρε τσιμπουκι και απο τους 3μας
Γενικα τελευταια Επτανησα μαζευετε πολυ Ρουμανια-Σερβια-Πολωνια
Οι Πολωνεζες ειναι καλυτερες κι απο Ρωσιδες δεν εχουν πλακα βυζι οπως τα Ρωσιδακια και γουσταρουν Ελληνες πολυ
Ζακυνθος λαγανας ειναι must αλλα πεφτει και πολυ ξυλο οποτε να πατε οργανωμενοι και οπλισμενοι
Κερκυρα ειχα παει Καβο πολυ νιμου Εγγλεζικο ειχα γαμησι μια Αυστραλεζα την ξεπατωσα,ενα μουνακι σαν Ασιατισα
Το καλυτερο τσιμπουκι που μου χει παρει γκομενα εως τωρα
Το αλλο καλο οτι Κερκυρα Πολη εχει Ελληνιδες και Καβο ξενες,διαλεγεις και παιρνεις δηλαδη
Σκηνικα Κερκυρα εχω κανει πολλα εχω γαμησει Ολλανδεζα,Γερμανιδα σε παραλια γυμνιστων,Πολωνεζα τσιμπουκια
Γαμω τις παραλιες γυμνιστων και πολυ ξενο μουνι Μυρτιωτισα κερκυρα
Σκιαθο που χα παει για τον Πουτσο κατι γκομενες λες και ειμαι Γλυφαδα το παιζαν ιστορια,τσαμπα λεφτα
Γενικα με τουριστιες οπως ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΣΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ αρκει να ειστε ο εαυτος σας,γουσταρουν Ελληνες τρελα και ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ
Βλεπω πολλους για τον πουτσο που πληρωνουν τα παντα,μετα το χασατε το μουνι
Ο καθενας τα δικα του μην σας πω να σας πληρωνουν εγω δινω πουτσα 20ποντη θα πληρωσω κιολας??
παμε ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ..Αφηστε το δεν γαμας τετοιες δεν ξερω τι σκατα λενε για τους Ελληνες εκε πανω.Κριμα γιατι τα μουνια τα Σκανδιναβεζικα ειναι τα n.1 για μενα
ΕΥΡΩΠΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ:ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ κτλπ γαμας για πλακα αρκει να μιλας Αγγλικα και να χωνεστε χυμα σε αυτες
AMERIKH,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:το ιδιο με απο πανω,πινουν πολυ και γαμας για πλακα
ΙΤΑΛΙΑ:Δυσκολα χωρις στυλ και χωρις γνωσεις Ιταλικων
ΑΣΙΑ:Γαμησα μια Ασιατισα απο Κινα,γενικα δειχνουν κλειστες αλλα δειψανε για ψωλες ΠΡΟΣΟΧΗ μην τις σκισετε δεν ειναι συνηθησμενες σε μεγαλες ψωλες αλλα μετα το γαμησι νομιζουν οτι τις παντρευτικες
Παντως σκουπιζουν,μαγειρευουν κτλπ...μου κανε εντυπωση
Αυτα τα ολιγα(πολλα) απο μενα
φετος θα παω και Χαλκιδικι αμα μπορεσω θα γραψω εμπειριες μετα