You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές, τουρίστριες, πηδήματα (ιστορίες,φωτό κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vaskores
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 440K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μαγκες εκεί που δουλευω εχει πολλες Τσεχες τουριστριες. Τερμα μουναρες...Ενα βήμα παραπάνω απο τις επισης καυλομουνες πολωνεζες.Τυποι ,παίζει να παω Πράγα, πρώτα ο θεός,τέλος σεζόν. Και θελω να γαμησω σίγουρα τσεχες....Θα προσεγγισω, δεν ξέρω όμως αμα κατσει η φάση. Κατι ειχα ακούσει ότι έχει και μπουρδελα στην πραγα που γαμας τσαμπα,ισχύει ή είναι παπαριά?θα το ρωτήσω βεβαια και στο νημα της Πράγας. Εσείς έχετε γνώσεις; Όνειρο μου να πηδηξω τσεχα. Αδυνατες με μεγάλα μπαλκονια,και καυλοφατσες....Οποιος εχει εμπειρία με Τσεχες ή με τσαμπα γαμησι στην Πράγα, τα φώτα του,παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
Φίλε την Κυριακή ,γράψε ακριβώς το ίδιο...αλλά να το κάνεις στα νέα θέματα...Μαγκες εκεί που δουλευω εχει πολλες Τσεχες τουριστριες. Τερμα μουναρες...Ενα βήμα παραπάνω απο τις επισης καυλομουνες πολωνεζες.Τυποι ,παίζει να παω Πράγα, πρώτα ο θεός,τέλος σεζόν. Και θελω να γαμησω σίγουρα τσεχες....Θα προσεγγισω, δεν ξέρω όμως αμα κατσει η φάση. Κατι ειχα ακούσει ότι έχει και μπουρδελα στην πραγα που γαμας τσαμπα,ισχύει ή είναι παπαριά?θα το ρωτήσω βεβαια και στο νημα της Πράγας. Εσείς έχετε γνώσεις; Όνειρο μου να πηδηξω τσεχα. Αδυνατες με μεγάλα μπαλκονια,και καυλοφατσες....Οποιος εχει εμπειρία με Τσεχες ή με τσαμπα γαμησι στην Πράγα, τα φώτα του,παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.666
- Πόντοι
- 3.656
Μάλλον οι νέοι δεν γαμάνε αλλο τουρίστριες!!! Και το όνομα που είχε κάποτε η Ελλάδα για καμάκια και καλό σεξ θα σβήσει…..
Το αντίθετο,οι τουριστριες δε γαμιούνται πλέον
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.091
- Πόντοι
- 34.538
Και γιατι δεν τις γαμας εκει που τις εχεις καιΜαγκες εκεί που δουλευω εχει πολλες Τσεχες τουριστριες. Τερμα μουναρες...Ενα βήμα παραπάνω απο τις επισης καυλομουνες πολωνεζες.Τυποι ,παίζει να παω Πράγα, πρώτα ο θεός,τέλος σεζόν. Και θελω να γαμησω σίγουρα τσεχες....Θα προσεγγισω, δεν ξέρω όμως αμα κατσει η φάση. Κατι ειχα ακούσει ότι έχει και μπουρδελα στην πραγα που γαμας τσαμπα,ισχύει ή είναι παπαριά?θα το ρωτήσω βεβαια και στο νημα της Πράγας. Εσείς έχετε γνώσεις; Όνειρο μου να πηδηξω τσεχα. Αδυνατες με μεγάλα μπαλκονια,και καυλοφατσες....Οποιος εχει εμπειρία με Τσεχες ή με τσαμπα γαμησι στην Πράγα, τα φώτα του,παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
θελεις να τρεχεις στη Πραγα?
Γιατί εκεί είναι τσάμπαΚαι γιατι δεν τις γαμας εκει που τις εχεις και
θελεις να τρεχεις στη Πραγα?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.666
- Πόντοι
- 3.656
Μαγκες εκεί που δουλευω εχει πολλες Τσεχες τουριστριες. Τερμα μουναρες...Ενα βήμα παραπάνω απο τις επισης καυλομουνες πολωνεζες.Τυποι ,παίζει να παω Πράγα, πρώτα ο θεός,τέλος σεζόν. Και θελω να γαμησω σίγουρα τσεχες....Θα προσεγγισω, δεν ξέρω όμως αμα κατσει η φάση. Κατι ειχα ακούσει ότι έχει και μπουρδελα στην πραγα που γαμας τσαμπα,ισχύει ή είναι παπαριά?θα το ρωτήσω βεβαια και στο νημα της Πράγας. Εσείς έχετε γνώσεις; Όνειρο μου να πηδηξω τσεχα. Αδυνατες με μεγάλα μπαλκονια,και καυλοφατσες....Οποιος εχει εμπειρία με Τσεχες ή με τσαμπα γαμησι στην Πράγα, τα φώτα του,παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
Αν εισαι Λεπτοκαρυα,εκει θα γαμησεις πιο εύκολα απ'την Πράγα
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.320
- Πόντοι
- 486
Δλδ ρε μάνα ήσουν σε μέρος που είχες πολλές Τσέχες διακοπές και δεν πηδήξες... Διακοπές ήταν σε ξένη χώρα,δλδ χαλαρές με καλή διάθεση κ δεν πηδήξες... Οπότε λες ας πάω Πράγα που έχει πολλούς τουρίστες σαν κ με μένα,ας γίνω ένα με την μάζα μπας και πηδήξω.... Θέλει κ νιονιο το πήδημα, σκέψη με το πάνω κεφάλι...
Θεωρείς οτι είναι τόσο εύκολο, δουλευοντας σε αυστηρό ξενοδοχείο να πηδηξεις; ;;;Αν ναι,πες μου τον τροπο.Δεν ειρωνευομαι.Δλδ ρε μάνα ήσουν σε μέρος που είχες πολλές Τσέχες διακοπές και δεν πηδήξες... Διακοπές ήταν σε ξένη χώρα,δλδ χαλαρές με καλή διάθεση κ δεν πηδήξες... Οπότε λες ας πάω Πράγα που έχει πολλούς τουρίστες σαν κ με μένα,ας γίνω ένα με την μάζα μπας και πηδήξω.... Θέλει κ νιονιο το πήδημα, σκέψη με το πάνω κεφάλι...
Σε ποια περιοχή είναι το ξενοδοχείο;Θεωρείς οτι είναι τόσο εύκολο, δουλευοντας σε αυστηρό ξενοδοχείο να πηδηξεις; ;;;Αν ναι,πες μου τον τροπο.Δεν ειρωνευομαι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.666
- Πόντοι
- 3.656
Τελικά γαμησε κάποιος τουρίστρια φέτος?
Εσύ γάμησες τύπε;
Πάντοτε προσπαθώ και κάτι καταφέρνω να τιμαω την Ελλάδα......και να ξαναέρχονταιΕσύ γάμησες τύπε;
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 1.196
Υπήρχε ενα στα νότια της πολης, κάποτε, αλλά δεν ηταν ακριβως τζάμπα. Σε εδειχναν σε Live streaming , υπέγραφες ενα χαρτί . Προχώρησε η τεχνολογία, ξεπεράστηκε, και τοι μαγαζί έκλεισεΚατι ειχα ακούσει ότι έχει και μπουρδελα στην πραγα που γαμας τσαμπα,ισχύει ή είναι παπαριά?
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.396
- Πόντοι
- 3.556
Γράψε για το αν ήταν το βιολί πουλίΠηδηξα μια βλαμμενη σοθηδέζα που κουβαλούσε ενα βιολι στις διακοπες, αλλά τί να γραψουμε τώρα δηλαδή;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις