Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.666
- Πόντοι
- 3.656
Γαμαει κανένας ρε ρεμάλια???
Εσυ γαμησες καμια ρε τύπε;
Γαμαει κανένας ρε ρεμάλια???
Τη πάτησε φίλος μου. Πάλι καλά έτυχε να υπάρχει κάμερα ασφαλείας στα κοντά.Αν πηδηξεις καμια Εγγλεζα την άλλη μέρα μπορεί να πει τη βιασες για να πάρει ασφάλεια. Μόνο Ελληνίδες πλέον να υποστηρίζουμε τον τόπο μας.
Ρε τυπε δεν ζουμε Μυκονο και Σαντορινα!Τί γίνεται καμάκια συναγωνιστές;
Φέτος που έχουν πλακώσει πολλές τουρίστριες γαματε ;
Για να ακούσω καμία ιστοριούλα…….
Χαλκιδική; Ή Κατερίνη;Ρε τυπε δεν ζουμε Μυκονο και Σαντορινα!
Εδω που ζουμε εχουν ερθει ολες οι Σερβοβουλγαρορουμανες με ταπερακια και με κατι βυζγια ως τα γονατα
Αγαμητες έφυγαν οι κοπέλες!!! Πώς και γιατί να έρθουν ξανά Ελλάδα; Θα πάνε σε καμία Αίγυπτο θα τις σκίσουν καλά και θα το διαφημίσουν και σε άλλες!!!!! Γαματε λέμε να βοηθούσαμε την χώρα μας!!!!Ειχαν έρθει 3 20χρονα που ζουν Δανία, δύο βιετναμεζες και μια κούρδα.Γουσταρα αρχικά την μία από το Βιετνάμ γιατί ήταν βυζαρου και καυλιαρα....όμως η κουρδα ηταν απιστευτα όμορφη. Ετυχε να χορεψουμε ολοι μαζι,να πιανομαστε,να αγκαλιαζομαστε...και τους ειπα το επόμενο βράδυ να βγουμε.. Την επόμενη μέρα λοιπόν παιδιά, ήταν πολύ ψυχρες ,δεν μου μιλούσαν και βέβαια έπαψα μετά να τους μιλαω και εγώ ..Τελικά μαγκες η κουρδα ηταν αλλιώς και μαζί της ενιωσα αλλιώς στο χορό, ήταν πιο θερμή.. .αλλά προσεγγισα την βυζαρου που ήταν στον κόσμο της.Υπήρχαν έντονα βλεμματα μεταξύ μας τα τελευταία 2 βραδια με την κουρδα,όμως θα ενιωθα αδυναμος αν τις ξαναπλησιαζα.Μου ειπαν απο το ξενοδοχείο ότι δεν τις γαμησε κανείς,αν ειναι και αλήθεια....Φυγανε σήμερα το πρωΐ,δεν με χαιρετησαν ,δεν ασχοληθηκα. Αλλά ποτέ δεν καταλαβα τι πραγματικά έγινε ..Να περνατε καλά μαγκες,να τις γαματε, να ξαναερχονται.Έχουμε ακόμα καλοκαίρι και θα έρχονται και άλλες.
Την έχω πατήσει κ εγώ έτσι με βόρειες. Αυτές θέλαν πουτσο το πρώτο βράδυ που βγήκατε και έπρεπε να αρπάξεις την ευκαιρία ή οποία ήταν μόνο για εκείνο το βράδυ. Μετά ξενέρωσαν.Ειχαν έρθει 3 20χρονα που ζουν Δανία, δύο βιετναμεζες και μια κούρδα.Γουσταρα αρχικά την μία από το Βιετνάμ γιατί ήταν βυζαρου και καυλιαρα....όμως η κουρδα ηταν απιστευτα όμορφη. Ετυχε να χορεψουμε ολοι μαζι,να πιανομαστε,να αγκαλιαζομαστε...και τους ειπα το επόμενο βράδυ να βγουμε.. Την επόμενη μέρα λοιπόν παιδιά, ήταν πολύ ψυχρες ,δεν μου μιλούσαν και βέβαια έπαψα μετά να τους μιλαω και εγώ ..Τελικά μαγκες η κουρδα ηταν αλλιώς και μαζί της ενιωσα αλλιώς στο χορό, ήταν πιο θερμή.. .αλλά προσεγγισα την βυζαρου που ήταν στον κόσμο της.Υπήρχαν έντονα βλεμματα μεταξύ μας τα τελευταία 2 βραδια με την κουρδα,όμως θα ενιωθα αδυναμος αν τις ξαναπλησιαζα.Μου ειπαν απο το ξενοδοχείο ότι δεν τις γαμησε κανείς,αν ειναι και αλήθεια....Φυγανε σήμερα το πρωΐ,δεν με χαιρετησαν ,δεν ασχοληθηκα. Αλλά ποτέ δεν καταλαβα τι πραγματικά έγινε ..Να περνατε καλά μαγκες,να τις γαματε, να ξαναερχονται.Έχουμε ακόμα καλοκαίρι και θα έρχονται και άλλες.
1 60χρονη,μια 50αρα και σήμερα μια 55αρα τυπε.Ολες Ρωσίδες που ψάχνουν καυλί.Ουτε πολλά πολλά,1 ραντεβου και μετά πουτσα.Με τις αντίστοιχες Ελληνίδες μου έχουν ζαλίσει τα αρχιδια,μόνο βιογραφικό δεν καταθέτω.Σκισατε κατι καλο το καλοκαιρι?
Καμία καλη τουριστριούλα?????
Για πείτε………
Γτ φιλε μου το σκεφτοσουν για την κουρδα?Λογω καταγωγης η δε ρισκαρες γενικοτερα?Ειχαν έρθει 3 20χρονα που ζουν Δανία, δύο βιετναμεζες και μια κούρδα.Γουσταρα αρχικά την μία από το Βιετνάμ γιατί ήταν βυζαρου και καυλιαρα....όμως η κουρδα ηταν απιστευτα όμορφη. Ετυχε να χορεψουμε ολοι μαζι,να πιανομαστε,να αγκαλιαζομαστε...και τους ειπα το επόμενο βράδυ να βγουμε.. Την επόμενη μέρα λοιπόν παιδιά, ήταν πολύ ψυχρες ,δεν μου μιλούσαν και βέβαια έπαψα μετά να τους μιλαω και εγώ ..Τελικά μαγκες η κουρδα ηταν αλλιώς και μαζί της ενιωσα αλλιώς στο χορό, ήταν πιο θερμή.. .αλλά προσεγγισα την βυζαρου που ήταν στον κόσμο της.Υπήρχαν έντονα βλεμματα μεταξύ μας τα τελευταία 2 βραδια με την κουρδα,όμως θα ενιωθα αδυναμος αν τις ξαναπλησιαζα.Μου ειπαν απο το ξενοδοχείο ότι δεν τις γαμησε κανείς,αν ειναι και αλήθεια....Φυγανε σήμερα το πρωΐ,δεν με χαιρετησαν ,δεν ασχοληθηκα. Αλλά ποτέ δεν καταλαβα τι πραγματικά έγινε ..Να περνατε καλά μαγκες,να τις γαματε, να ξαναερχονται.Έχουμε ακόμα καλοκαίρι και θα έρχονται και άλλες.
Που?????1 60χρονη,μια 50αρα και σήμερα μια 55αρα τυπε.Ολες Ρωσίδες που ψάχνουν καυλί.Ουτε πολλά πολλά,1 ραντεβου και μετά πουτσα.Με τις αντίστοιχες Ελληνίδες μου έχουν ζαλίσει τα αρχιδια,μόνο βιογραφικό δεν καταθέτω.
@fideboras δικο σου χαχαΤο απόλυτο νήμα για τους φιδέμπορες
Γενικα ισχυει αυτο κ με Ελληνιδες,οταν ψυνονται μετα παει γινονται παρανοικεςΤην έχω πατήσει κ εγώ έτσι με βόρειες. Αυτές θέλαν πουτσο το πρώτο βράδυ που βγήκατε και έπρεπε να αρπάξεις την ευκαιρία ή οποία ήταν μόνο για εκείνο το βράδυ. Μετά ξενέρωσαν.
Αυτος γαμησε παντως...Σκισατε κατι καλο το καλοκαιρι?
Για πείτε………
Εγώ φέτος γάμισα στην Ζάκυνθο μία τουρίστρια.Σκισατε κατι καλο το καλοκαιρι?
Για πείτε………
Για πεςΕγώ φέτος γάμισα στην Ζάκυνθο μία τουρίστρια.
Έλα πες μας πώς παίχτηκε η φάση ;Εγώ φέτος γάμισα στην Ζάκυνθο μία τουρίστρια.