Όταν ήμουν 17 είχαμε πάει διακοπές με τους γονείς και την αδερφή μου στη Λευκάδα , εκεί είχε ενοικιαζόμενο σπίτι μια οικογένεια που έμενε πάνω , αυτοί είχανε μια κόρη γύρω στα 27 . Επομένως αυτή ένα βράδυ ήθελε να μας βγάλει έξω με την αδερφή μου να μας δείξει κάποια ωραία μερη , η μάνα μου χωρίς να τη ξέρει καλά δεν μας άφησε ! Και αφού πέσαμε να κοιμηθούμε , με βρήκε στο ινστα και μου έστειλε μήνυμα να έρθω πάνω , εγώ λόγω του ότι δεν είχα καμία εμπειρία παραπάνω , μόνο μια φορά είχα ερωτική επαφή πριν από αυτή τη φορά , ανέβηκα πάνω και είδα το Χριστό φαντάρο , πρέπει να τη τελείωσα 4-5 φορές μέσα σε μια ωρα , μετά από αυτό κατέβηκα κάτω και έκανα έναν γλυκύτατο ύπνο , εκ τότε δεν την ξανά είδα . Επομένως , δεν γνωρίζω να πω αν Έλληνες εθνικότητας κορίτσια τον παίρνουν πιο πολύ , είναι και ανάλογα σε ποιο νησί θα πας ! Ωστόσο όταν ρε φίλε οι Ελληνίδες δεν είναι ξενέρωτες , είναι καλύτερα από όλες τις άλλες , άποψη μου πάντα ! Καλό καλοκαίρι συναγωνιστές και εύχομαι πολλά τέτοια ανάλογα γαμησια !