You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές στην τουρκία .. μήπως είναι καλύτερα και πολύ φθηνότερα??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ιμε πολι χαρουμενο η νμουνιτσα θα με κερασι ορεοφαγιτακι,μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!!!1
Η θεία Νίτσα ειναι ΘΕΑ σε όλα της.
Να σε κάνει πιλάφι να της γλύφεις τα δάκτυλα
τα παντα γλιφο μονο πουδε μποραο να πιδισο ,εχο γλοσα προπελαααααααααΗ θεία Νίτσα ειναι ΘΕΑ σε όλα της.
Να σε κάνει πιλάφι να της γλύφεις τα δάκτυλα
τα παντα γλιφο μονο πουδε μποραο να πιδισο ,εχο γλοσα προπελααααααααα
Να παρεις βιάγκα, το αξίζει η Θεία Νίτσα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ιμε πολι χαρουμενο η νμουνιτσα θα με κερασι ορεοφαγιτακι,μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!!!1
φτιαχνω και χοουμ μειντ κοτομπιφτεκο ειδικα για παρτη σου
Να παρεις βιάγκα, το αξίζει η Θεία Νίτσα
θεαφιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τι γράφετε για την Τουρκία;Είχα μείνει πέρυσι δύο μέρες Ιστανμπούλ και τους σιχάθηκα.Οι Τούρκοι προσπαθούν συνέχεια να σε κλέψουν με πρωτόγονες μεθόδους.Εχουν ανατολίτικη νοοτροπία και δε βάζουν στα εμπορεύματα τιμές για να ζητάνε όσο θέλουν(π.χ. άλλα θα πάρουν από μια μουσουλμάνα γριά με 10 εγγόνια και άλλα από ένα δυτικοευρωπαίο κορόιδο τουρίστα για το ίδιο πράγμα).
Γενικά το πρόβλημα με τους Τούρκους είναι κατά τη γνώμη μου οτι δεν έχουν φάει αρκετό ξύλο.Π.χ. στην Ελλάδα αν κάποιος πιαστεί να λέει ψέμματα συνήθως τρώει φάπες από μικρή ηλικία,τρώει κλωτσιές και καρπαζιές και του λένε μαλάκα,τα παραμύθια σου αλλού αλλά στην Τουρκία το να λες ψέμματα θεωρείται κάτι φυσικό και δεν τιμωρείται.Είναι όπως στην Κρήτη δεν υπακούουν σε κανόνες.Για αυτό ο Βαλκάνιος μάστορας αναρωτιέται πώς θα τους δείρω τώρα εγώ όλους αυτούς αυτοί θέλουν προσπάθεια για να στρώσουν.
Επίσης στην Τουρκία τα άτομα χαμηλής τάξης είναι εντελώς για τον πούτσο δεν έχουν καμιά δύναμη τους πατάνε όλοι.Είναι σα να μην υπάρχουν.Και δεν αντιδρούν σε αυτό όπως ο ελεύθερος Βαλκάνιος τσομπανος αλλά σκύβουν το κεφάλι και λένε σφάξε με αγά μου να αγιάσω.
Το μόνο που έχει μείνει στους Τούρκους είναι ένα είδος μεγαλείου από τα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τα φαγιά που όντως είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου.Επίσης έχουν μερικά εντυπωσιακά κτίρια.
Γενικά το πρόβλημα με τους Τούρκους είναι κατά τη γνώμη μου οτι δεν έχουν φάει αρκετό ξύλο.Π.χ. στην Ελλάδα αν κάποιος πιαστεί να λέει ψέμματα συνήθως τρώει φάπες από μικρή ηλικία,τρώει κλωτσιές και καρπαζιές και του λένε μαλάκα,τα παραμύθια σου αλλού αλλά στην Τουρκία το να λες ψέμματα θεωρείται κάτι φυσικό και δεν τιμωρείται.Είναι όπως στην Κρήτη δεν υπακούουν σε κανόνες.Για αυτό ο Βαλκάνιος μάστορας αναρωτιέται πώς θα τους δείρω τώρα εγώ όλους αυτούς αυτοί θέλουν προσπάθεια για να στρώσουν.
Επίσης στην Τουρκία τα άτομα χαμηλής τάξης είναι εντελώς για τον πούτσο δεν έχουν καμιά δύναμη τους πατάνε όλοι.Είναι σα να μην υπάρχουν.Και δεν αντιδρούν σε αυτό όπως ο ελεύθερος Βαλκάνιος τσομπανος αλλά σκύβουν το κεφάλι και λένε σφάξε με αγά μου να αγιάσω.
Το μόνο που έχει μείνει στους Τούρκους είναι ένα είδος μεγαλείου από τα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τα φαγιά που όντως είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου.Επίσης έχουν μερικά εντυπωσιακά κτίρια.
Επισκέπτης
εσύ πίστευε οτι πάθαμε διάροια όσες φορές πήγαμε....
φιλε πήγα στην τουρκια σε εστιατόρια που νόμιζα ότι ημουν σε χειρουργειο πιοτεψέ με......γαντια φορουσαν...
Στην Ελλάδα έχεις πάει σε εστιατόρια και ξενοδοχεία ;;;
Επισκέπτης
Πάντως στο αεροδρόμιο Ατατουκ στην Πόλη, ο καπουτσίνο στο χέρι έκανε 11 λίρεςςςςςς= 4ευρα
Στις ΗΠΑ είναι φθηνότερα. 3$ - 4$
και έχουν και καφέ φίλτρου γίγας των 750ml !!!!!!
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι γράφετε για την Τουρκία;Είχα μείνει πέρυσι δύο μέρες Ιστανμπούλ και τους σιχάθηκα.Οι Τούρκοι προσπαθούν συνέχεια να σε κλέψουν με πρωτόγονες μεθόδους.Εχουν ανατολίτικη νοοτροπία και δε βάζουν στα εμπορεύματα τιμές για να ζητάνε όσο θέλουν(π.χ. άλλα θα πάρουν από μια μουσουλμάνα γριά με 10 εγγόνια και άλλα από ένα δυτικοευρωπαίο κορόιδο τουρίστα για το ίδιο πράγμα).
Έμεινες 2 μέρες κωνσταντινούπολη και απέκτησες άποψη.
Μάλιστα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο φιλεας φογκ εισαι?Τι γράφετε για την Τουρκία;Είχα μείνει πέρυσι δύο μέρες Ιστανμπούλ και τους σιχάθηκα.Οι Τούρκοι προσπαθούν συνέχεια να σε κλέψουν με πρωτόγονες μεθόδους.Εχουν ανατολίτικη νοοτροπία και δε βάζουν στα εμπορεύματα τιμές για να ζητάνε όσο θέλουν(π.χ. άλλα θα πάρουν από μια μουσουλμάνα γριά με 10 εγγόνια και άλλα από ένα δυτικοευρωπαίο κορόιδο τουρίστα για το ίδιο πράγμα).
κοσμογυρισμενος δικε μου
Ας γραψω και γω την αποψη μου για τη Τουρκια μιας και επειδη μενω σε νησι κοντα στη Τουρκια και βολευει την εχω επισκεφτει
πολλες φορες,τισ περισσοτερες με το δικο μου αμαξι.........Καταρχην εχω παει στα πιο ''γνωστα'' μερη και τουριστικα που μπορει να επισκεφτει καποιος : Κων/πολη,Σμυρνη,Παμουκαλε,Τσεσμε,Αλατσατι,Κουσαντασι,Μποντρουμ,Ντιντιμ,Περγαμο,Αιβαλι,Δικελι,Φωκαιες,Προυσα,Ικονιο,Αγκυρα,Σελτζουκ,Εφεσσο,Σιρινζε,Αγκυρα και φυσικα Καππαδοκια
Οποτε εχω μια ολοκληρομενη αποψη και για τα παραλια με τα καλοκαιρινα θερετρα και τα τουριστικα μερη με τα αξιοθεατα........
ΔΕΝ εχουν καλυτερες παραλιες απο εμας!Εχουν καλυτερες υπηρεσιες,ειναι πιο φτηνα,καλυτερα ξενοδοχεια,περισσοτερο φιλοξενοι και εκμεταλευονται και τη παραμικρη πετρα τουριστικα(ασχετα αν τα περισσοτερα τα εχουν βρει απο εμας ετοιμα απο παλια).Πραγμα φυσικα που δεν κανουμε εμεις και τα αφηνουμε ολα και ριμαζουν..........
Πριν αρχισω να πηγαινω στη Τουρκια πριν 5 χρονια παντα αναρωτιομουνα γιατι εχουν περισσοτερο τουρισμο απο μας και γιατι προτιμαν την Τουρκια και οχι την ελλαδα οι τουριστες.Την ειχα στο μυαλο μου για μια χωρα βρωμικη με ανθρωπους λαμογια......Ειναι και αυτοι λαμογια αλλα εμεις δυστηχως ειμαι περισσοτερο........
Φυσικες ομορφιες δεν εχει σαν την Ελλαδα και ουτε τοσο γραφικα ειναι τα παραθεριστικα θερετρα τους συγκρινομενα με τα δικα μασ.........
Παντως αν και σχετικα πολυταξιδευμενος αυτο το ταξιδι που μου εμεινε χαραγμενο στο μυαλο ηταν η καππαδοκια και σιγουρα μεσα στα 3 καλυτερα μου και η Κωνσταντινουπολη......Αλλα παιδια Καππαδοκια,αν και λιγο μακρια,αξιζει να πατε ολοι ειναι απιστευτη!!!!!!!!!!αλλα να μεινετε σε ''cave hotel'' και να κανετε οπωσδηποτε ''baloon trip''......
Οποιαδηποτε πληροφορια θελετε για καποιο μερος στη Τουρκια μου λετε!........
πολλες φορες,τισ περισσοτερες με το δικο μου αμαξι.........Καταρχην εχω παει στα πιο ''γνωστα'' μερη και τουριστικα που μπορει να επισκεφτει καποιος : Κων/πολη,Σμυρνη,Παμουκαλε,Τσεσμε,Αλατσατι,Κουσαντασι,Μποντρουμ,Ντιντιμ,Περγαμο,Αιβαλι,Δικελι,Φωκαιες,Προυσα,Ικονιο,Αγκυρα,Σελτζουκ,Εφεσσο,Σιρινζε,Αγκυρα και φυσικα Καππαδοκια
Οποτε εχω μια ολοκληρομενη αποψη και για τα παραλια με τα καλοκαιρινα θερετρα και τα τουριστικα μερη με τα αξιοθεατα........
ΔΕΝ εχουν καλυτερες παραλιες απο εμας!Εχουν καλυτερες υπηρεσιες,ειναι πιο φτηνα,καλυτερα ξενοδοχεια,περισσοτερο φιλοξενοι και εκμεταλευονται και τη παραμικρη πετρα τουριστικα(ασχετα αν τα περισσοτερα τα εχουν βρει απο εμας ετοιμα απο παλια).Πραγμα φυσικα που δεν κανουμε εμεις και τα αφηνουμε ολα και ριμαζουν..........
Πριν αρχισω να πηγαινω στη Τουρκια πριν 5 χρονια παντα αναρωτιομουνα γιατι εχουν περισσοτερο τουρισμο απο μας και γιατι προτιμαν την Τουρκια και οχι την ελλαδα οι τουριστες.Την ειχα στο μυαλο μου για μια χωρα βρωμικη με ανθρωπους λαμογια......Ειναι και αυτοι λαμογια αλλα εμεις δυστηχως ειμαι περισσοτερο........
Φυσικες ομορφιες δεν εχει σαν την Ελλαδα και ουτε τοσο γραφικα ειναι τα παραθεριστικα θερετρα τους συγκρινομενα με τα δικα μασ.........
Παντως αν και σχετικα πολυταξιδευμενος αυτο το ταξιδι που μου εμεινε χαραγμενο στο μυαλο ηταν η καππαδοκια και σιγουρα μεσα στα 3 καλυτερα μου και η Κωνσταντινουπολη......Αλλα παιδια Καππαδοκια,αν και λιγο μακρια,αξιζει να πατε ολοι ειναι απιστευτη!!!!!!!!!!αλλα να μεινετε σε ''cave hotel'' και να κανετε οπωσδηποτε ''baloon trip''......
έχω παει και τά τούρκικα μού φάνικαν απο καλύτερα μέχρι πολύ καλύτερα απο ποιότητα ,εξυπηρέτιση κλπ και φυσικά 30 με 50 % φτηνότερα.....Στην Ελλάδα έχεις πάει σε εστιατόρια και ξενοδοχεία ;;;
άλλωστε λογικό είναι ... έχουν περισσότερο προσωπικό αφού ο μισθός τόυ ρεσεπσιονίστα είναι μισός από τού έλληνα..
.δές τι γράφουν γιά τά τουρκικα στό booking com.....
αλλά έάν ήταν γερμανικά θά σού άρεσαν εάν είναι τουρκικών η εβραικών συμφερόντων δέν σού αρέσουν....
ελεος μεγάλε είπαμε δεξιοί είμαστε αλλά όχι καί έτσι...
φίλε παραζολ προσυπογράφω αυτά πούγραψες ..Ας γραψω και γω την αποψη μου για τη Τουρκια μιας και επειδη μενω σε νησι κοντα στη Τουρκια και βολευει την εχω επισκεφτει
ακριβώς έτσι ειναι...άς κοιτάξουμε στά μάτια τόν ανταγωνιστή μας καί άς κοιτάξουμε νά δούμε τι μπορουμε νά κάνουμε .....
κωσταντινούπολη εάν πάς σάν χαζοτουρίστας αμερικάνος θά σέ μαδίσουν,,άλλωστε έχει μεγάλη διαφορά στίς τιμές από τήν υπόλοιπη τουρκιά και καλό είναι νά πάει κάποιος φθινόπωρο η χειμώνα...
αλλά είναι μοναδική πόλη προσωπικα μού αρέσει περισσότερο απο πολλές δυτικές..
ελεος μεγάλε είπαμε δεξιοί είμαστε αλλά όχι καί έτσι...
To χρημα δεν έχει κόμμα και ιδεολογία ;)
και γω αριστερός ειμαι με δεξια τσεπη
Μια από τις εικόνες που χαράκτηκαν στην μνήμη μου, από το πρόσφατο ταξίδι στην Πόλη, ήταν οι αχθοφόροι με τα σαμαρια στην πλάτη που μετέφεραν τεράστια σε μέγεθος (και σε βάρος φαντάζωμαι) κυβότια. Δεν τους φωτογράφισα από ευγένεια αλλά και από φόβο. Πίσω από την "Αιγιπτιακή αγορά" στους δρόμους με τα υφάσματα, είδα δεκάδες.
Τι να λέμε τώρα, η Τουρκία ειναι μια χώρα φοβερών ταξικών και εθνικών αντιθέσεων. Οι Λάζοι έχουν δικα τους καναλία στην tv, που όλη την μέρα τους δειχνει να χορευουν ποντιακά.
Οι αλεβιζίτες αλλα καναλια και οι δερβίσιδες τα δικά τους. Βαβυλονία
Project_or
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2009
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές:
ανεξάρτητα για που..
Επιλέγετε μόνο Hotels το ίδιο και στο
υπάρχουν και άλλα μόνο tour operators εδώ μας ενδιαφέρει μόνο η διαμονή και όχι το αεροπορικό από και πρός τον προορισμό μας. Οι τιμές είναι εξωφρενικά χαμηλές δοκιμάστε το...
ανεξάρτητα για που..
Επιλέγετε μόνο Hotels το ίδιο και στο
υπάρχουν και άλλα μόνο tour operators εδώ μας ενδιαφέρει μόνο η διαμονή και όχι το αεροπορικό από και πρός τον προορισμό μας. Οι τιμές είναι εξωφρενικά χαμηλές δοκιμάστε το...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ακριβως στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο εμεινα!!!!!!!γιατι εχει πολλα cave hotels στο urgup και στο goreme......Αχ τι μου θυμησες........εμπειρια απο μονο του να μηνεις εκει.....Οι πιο πολλοι φιλοι που κοιταγανε φωτο απο καππαδοκια πιο πολυ εντυπωσιατηκαν απο το ξενοδοχειο!χαχαχ
δεν εχω παει αλλα ειναι στα επομενα σχεδια μου!! απο εικονες και βιντεο που εχω δει εχω εκστασιαστει
πάντως οι τιμές φέτος στά ελληνικά νησιά αυγουστο και μεσα ιουλιου γιά ένα αξιοπρεπές δωμάτιο μέ μέτρια θέα λίγο μακριά από θάλασσα...είναι 50 ευρώ καί βάλε..στην τουρκία είναι ακριβώς τά μισά.... καί σέ ένα αξιοπρεπές εστιατόριο χωρις κατεψυγμενες πατάτες, φρέσκο κυμά και μέτριο περιβαλλοντα χώρο νά μήν βλέπεις θέα σέ κανένα καρόδρομο ένα 20ρικο τό άτομο...καί μέ εξυπηρέτιση σέ ώρα αιχμής τουλάχιστον μισή ωρίτσα γιά σαλάτα....'οταν στην τουρκια μπορείς νά βρεις και 60 % φτηνότερα...
ο καφές μέ θέα την θάλασσα 3 μέ 4 ευρώ όταν στην τουρκια ειναι 60% φτηνότερος....και πολλές φορές κερασμένος... η ξαπλώστρα μέ ομπρελα 8 με 10 ευρώ καί βάλε που στην νότια τουρκία πού πήγα πέρυσι ήταν δωρεαν....
διασκέδαση σέ μέτριο μπάρ 6 μέ 7 ευρω το ποτο και η μπίρα η μεγάλη η βαρελίσια 5 με 6 ευρώ όταν στήν τουρκία σέ μαγαζιά κιριλάτα ειναι ποιο κάτω απο την μισή τιμή... εκτός απο τά εισαγόμενα ποτά που είναι σχεδόν ίδιες οι τιμές λόγω μεγάλης φορολογίας......
επομένως τουλάχιστον σέ επίπεδο τιμών εξυπηρέτισης και ποιοτητας είναι σαφώς καλύτερα.....
άς μην ντρεπόμαστε νά τό παραδεχθούμε καί άς πονάει .....
τα νουμερα άλλωστε αυτό λένε
26 εκατομμυρια τουριστες στην τουρκια 12 εκατομμυρια στην ελλάδα.. ευτυχώς που η βόρεια αφρικη πάτωσε
ο καφές μέ θέα την θάλασσα 3 μέ 4 ευρώ όταν στην τουρκια ειναι 60% φτηνότερος....και πολλές φορές κερασμένος... η ξαπλώστρα μέ ομπρελα 8 με 10 ευρώ καί βάλε που στην νότια τουρκία πού πήγα πέρυσι ήταν δωρεαν....
διασκέδαση σέ μέτριο μπάρ 6 μέ 7 ευρω το ποτο και η μπίρα η μεγάλη η βαρελίσια 5 με 6 ευρώ όταν στήν τουρκία σέ μαγαζιά κιριλάτα ειναι ποιο κάτω απο την μισή τιμή... εκτός απο τά εισαγόμενα ποτά που είναι σχεδόν ίδιες οι τιμές λόγω μεγάλης φορολογίας......
επομένως τουλάχιστον σέ επίπεδο τιμών εξυπηρέτισης και ποιοτητας είναι σαφώς καλύτερα.....
άς μην ντρεπόμαστε νά τό παραδεχθούμε καί άς πονάει .....
τα νουμερα άλλωστε αυτό λένε
26 εκατομμυρια τουριστες στην τουρκια 12 εκατομμυρια στην ελλάδα.. ευτυχώς που η βόρεια αφρικη πάτωσε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 211
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις