Τα παράπονα σου στον Καραμανλή και τον Σιούφα.Σαν ιδιώτης ελεύθερος επαγγελματίας είναι εκεί ο Mr TOYOTA κ.Αθανασόπουλος.Δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.Έχει 6 γραμματείς,τεράστιο μισθό,αυτοκίνητο,οδηγό,πιστωτική κάρτα...Ο άλλος που ανεβαίνει στην κολόνα τι έχει;
Φίλε ενοχλητικέ, δεν τον ξέρω (τον Αθανασόπουλο), άκουσα όμως ότι παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο.
Ξέρεις ποιά είναι η άποψη μου?
Δεν είναι πολλά.
Η ΔΕΗ είναι μια τεράστια επιχείρηση, σαφώς μεγαλύτερη από την TOYOTA και όλες τις άλλες μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τόπο μας.
Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα για managers αυτού του επιπέδου, τέτοιοι είναι, και μεγαλύτεροι.
Αν θέλεις λοιπόν να πάρεις άνθρωπο με τέτοια χαρακτηριστικά, τόσο πρέπει να τον πληρώσεις. Και ο άλλος (που παραιτήθηκε πρόσφατα, δε θυμάμαι τώρα το όνομά του) της Vodafone, τέτοια και περισσότερα λεφτά έπαιρνε. Με λιγότερα θα πάει κομματόσκυλο που δεν μπορεί να μοιράσει δυό γαϊδάρων άχυρα, ή αποτυχών πολιτικός, και μέχρι τώρα αυτή η μέθοδος είδες που οδήγησε αυτές τις επιχειρήσεις.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτός (το να πληρώνεις ΠΟΛΥ ακριβά τα ανώτατα στελέχη των ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΛΠΕ, κλπ) είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να πάνε αυτές οι επιχειρήσεις μπροστά, και οι αφορισμοί τύπου "ο μισθός σας θα είναι ίσος με μισθό αεροπαγίτη, δεν μπορεί να είναι περισσότερος" έχουν οδηγήσει τις επιχειρήσεις αυτές στο χάλι που είναι σήμερα.
Πως θα διοικηθεί μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους από χαμηλόβαθμα και χαμηλά αμοιβόμενα στελέχη? Τι μπορούν αυτοί να προσφέρουν? Και στο κάτω της γραφής, γιατί ο κάθε Αθανασόπουλος να πάει να δουλέψει στη ΔΕΗ με μισθό ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από αυτόν που η αξία του του δίνει στην πιάτσα?
Το ότι ο εναερίτης παίρνει λίγα, να το συζητήσουμε. Και αν παίρνει λίγα, να πάρει αύξηση, συμφωνώ. Αλλά αυτό είναι ΑΣΧΕΤΟ με το μισθό του γενικού διευθυντή, ΔΕΝ είναι συγκρίσιμο, και αν κάποιος τα συγκρίνει, απλώς λαϊκίζει.