Νέα

Διακοπές μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ισα ισα μεγαλυτερη πιθανοτητα εχεις να ριξεις γιαπωνεζα στην αιολου που ερχεται ευρωπη και σε βλεπει σαν κατι το διαφορετικο και την πιεζει και ο χρονος των διακοπων, παρα ελληνιδα στην αιολου, που σε εχει σε αφθονια και εχει απειρο χρονο.
Και πως να τους πιασω την κουβεντα; Αυτες αν παω κοντα μπορει να φωναξουν την αστυνομια.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αφου σου πα ρε  τυπε δουκα βελτιωσε την εμφανιση σου!!!
Ξυρισου
Χασε βαρος
Γυμνασου
Βαλε μαλλια...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φιλος μου που συναντησα σημερα, ηταν την περασμενη εβδομαδα, Παραλια Κατερινης!
Και μιλαμε για αρχες Σεπτεμβρη!!!! Δεν ηταν βεβαια εντελως μονος, ειχε εκει φιλο που δραστηριοποιειται(καφετερια νομιζω).
Μου λεει....οτι απο κοσμο ηταν ο απολυτος πανικος! Γκομενάκια, χαμος! Και ειναι Σεπτεμβρης!
Τελικα, ισως αξιζει μια επισκεψη εκει. Για διακοπες μονος, θα ειναι καλη επιλογη;

Μέχρι Αύγουστο γίνεται χαμός.Σεπτέμβρη γενικώς αραιώνουν οι Σερβίδες και δεν λέει.Μόνο τα ΣΚ μπορεί να έχει κόσμο αλλά όσο είναι ακόμα ζεστός ο καιρός.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Δεν ειναι θεμα ζηλιας. Μια πρώην μού το ειχε εξηγησει. Οταν εισαι με καποια, αποτελεί εγγυηση οτι δεν εισαι τρελος/δρακος/ανικανος/καφρος κλπ κλπ. Αρα αμεσως αναβαθμιζεσαι σε ενδιαφερουσα περιπτωση.

Λίγο υπερβολικό το βρίσκω.....

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κι ομς ισχυει!!!

Για τις γκομενες ΟΛΟΙ ειμαστε εν δυναμη βιαστες/ψυχακηδες/δολοφονοι/καφροι/παιδεραστες/τζογαδοροι/μπεκρηδες/πρεζακηδες...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
ισα ισα μεγαλυτερη πιθανοτητα εχεις να ριξεις γιαπωνεζα στην αιολου που ερχεται ευρωπη και σε βλεπει σαν κατι το διαφορετικο και την πιεζει και ο χρονος των διακοπων, παρα ελληνιδα στην αιολου, που σε εχει σε αφθονια και εχει απειρο χρονο.
Ένα καλό σημείο επίσης κατά την γνώμη μου να την πέσεις σε Γιαπωνέζα είναι στα  κοντά στα Γιαπωνέζικα εστιατόρια που είναι στην Νικης και στην Βουλής κοντά στην Ερμού στο κέντρο. Συνολικά 61 γιαπωνεζικα εστιατόρια εχει η Αττική !!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Κι ομς ισχυει!!!

Για τις γκομενες ΟΛΟΙ ειμαστε εν δυναμη βιαστες/ψυχακηδες/δολοφονοι/καφροι/παιδεραστες/τζογαδοροι/μπεκρηδες/πρεζακηδες...
Για τις Γελλεηνιδες θες να πεις. Καλό είναι να το διευκρινίζουμε τύπε.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Παρακαλώ πολύ τον κόσμο ειδικά της Βορείου Ελλάδος (και της κεντρικής αν έχουμε από εκεί μέλη) να με φωτίσει για το Χορευτό του Πηλίου. Έχει παραλία γυμνιστών, την Παρίσαινα που από όσο έχω καταλάβει είναι κάτι σαν την Χιλιαδού. Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν στο Χορευτό θα συναντήσω και τίποτα αδέσποτες γκόμενες εκτός από οικογένειες. Ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: leon23

Karfwmenos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Υπάρχει άνδρας που δεν έχει πάει έστω μια φορά διακοπές μόνος?
Εγώ διακοπές μόνος μου ποτέ.. ούτε για καφέ δεν πάω μόνος μου βασικά δεν λέω πολύ το κάνουνε.. απλά δεν έκατσε τόσα χρόνια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
διακοπες με φίλους, διακοπές με γκόμενα ,ξανά με φιλους ,ξανά με γκομενα... Ε και τυχαίνει να σαι μονος καλοκαίρι....Και το αμάξι σου το έχεις...τα χρήματα τα έχεις...πας όπου γουστάρεις για να φάς ότι γουστάρεις...να κοιμηθείς όσο θες χωρίς βαρίδια χωρίς τίποτε....με 2 βιβλία και τα βασικά! Απ τις ωραιότερες αναμνήσεις μου...δεν χρειάζεται να πας πολύ....5-6 μερουλες είναι αρκετες....
Υγ. εννοείται πως νοιώθεις πολύ γεμάτος με τον ευατό του και δεν σε νοιάζει κανένας...

Βαρετό είναι ρε φίλε.Άσε που δεν έχεις και άτομο να βγεις το βράδυ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Παρακαλώ πολύ τον κόσμο ειδικά της Βορείου Ελλάδος (και της κεντρικής αν έχουμε από εκεί μέλη) να με φωτίσει για το Χορευτό του Πηλίου. Έχει παραλία γυμνιστών, την Παρίσαινα που από όσο έχω καταλάβει είναι κάτι σαν την Χιλιαδού. Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν στο Χορευτό θα συναντήσω και τίποτα αδέσποτες γκόμενες εκτός από οικογένε

Παρακαλώ πολύ τον κόσμο ειδικά της Βορείου Ελλάδος (και της κεντρικής αν έχουμε από εκεί μέλη) να με φωτίσει για το Χορευτό του Πηλίου. Έχει παραλία γυμνιστών, την Παρίσαινα που από όσο έχω καταλάβει είναι κάτι σαν την Χιλιαδού. Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν στο Χορευτό θα συναντήσω και τίποτα αδέσποτες γκόμενες εκτός από οικογένειες. Ευχαριστώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Ανάλογα,με άλλο άτομο μαζί έχεις πιο πολλές πιθανότητες.Μόνος σου θα περνάς απαρατήρητος
ολες κοιτανε τα κινητα τυπε , ουτε που θα τον παρουν χαμπαρι , ειτε μονος ειτε με 30 ατομα να ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom