thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
προσβλητικό είναι αυτό που γράφεις
Χειρότεροι από φίλοι είναι αυτοίΕιχα παει πρωτη φορα διακοπες μονος για 5 μερες καπου που εχω συγγενεις και μου λεει ενας: Γαμησες καμια γκομενα; Οχι του απανταω. Καλα ρε Δουκα, εκατσες 5 μερες και δε γαμησες ουτε ΜΙΑ γκομενα;
Ηθελε να με κανει να αισθανθω ασχημα για την αποτυχια μου.
παιζουν και συμφεροντα με τους συγγενεις, κληρονομικα, επαγγελματικα... Καθε κουβεντα που λενε καθε λεξη ειναι μελετημενη για να εξυπηρετησει το συμφερον τους.Χειρότεροι από φίλοι είναι αυτοί
διακοπες μονος κανουν μονο οι προβληματικοι
Υπάρχουν γυναικες που βγαίνουν μόνες τους. Θα τις βρεις στην Ερμού, ακόμη και βράδυ. Είναι πολύ λίγες και περνάνε απαρατήρητες συνήθως. Κάποιες επίσης θα δεις βράδυ στην Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο να κάνουν βόλτα με το σκύλο ή περπάτημα σαν γυμναστική. Η εμφάνιση τους είναι συνήθως μέτρια έως καλή.Αυτό μου τη σπάει και μένα...θα ξερίζωνα τ'αρχίδια μου να τα φάω για να δω γκόμενες να βγαίνουν μόνες τους.
Άνδρες θα βρεις κάμποσους να βγαίνουν μόνοι τους. Οι γυναίκες γιατί κολλάνε; Κανείς δε θα πει τίποτα για μια γυναίκα που βγαίνει μόνη της.
να βγαινουν μονες για δισκεδαση σε μπαρ/κλαμπ/μπουζουκια εννοει ο τυπος..Υπάρχουν γυναικες που βγαίνουν μόνες τους. Θα τις βρεις στην Ερμού, ακόμη και βράδυ. Είναι πολύ λίγες και περνάνε απαρατήρητες συνήθως. Κάποιες επίσης θα δεις βράδυ στην Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο να κάνουν βόλτα με το σκύλο ή περπάτημα σαν γυμναστική. Η εμφάνιση τους είναι συνήθως μέτρια έως καλή.
παιζουν και συμφεροντα με τους συγγενεις, κληρονομικα, επαγγελματικα... Καθε κουβεντα που λενε καθε λεξη ειναι μελετημενη για να εξυπηρετησει το συμφερον τους.
μόνο οι προβληματικοί δεν αντέχουν τον εαυτό τους και θέλουν οπωσδήποτε συνεχώς να βρίσκονται μαζί με άλλους
Την επόμενη φορά θα του πεις έλα μαζί μου για διακοπές και θα τον αφήνεις μόνο του για αρκετές ώρες. Θα του λες την επόμενη μέρα : Γάμησες χθες ; Στις μαλακίες καλοί είναι ολοι. Καλά έκανες και πηγές μόνος σου διακοπές αν και με φίλο δεν θα ήταν άσχημα, αν είχες.Ειχα παει πρωτη φορα διακοπες μονος για 5 μερες καπου που εχω συγγενεις και μου λεει ενας: Γαμησες καμια γκομενα; Οχι του απανταω. Καλα ρε Δουκα, εκατσες 5 μερες και δε γαμησες ουτε ΜΙΑ γκομενα;
Ηθελε να με κανει να αισθανθω ασχημα για την αποτυχια μου.
Υπάρχουν γυναικες που βγαίνουν μόνες τους. Θα τις βρεις στην Ερμού, ακόμη και βράδυ. Είναι πολύ λίγες και περνάνε απαρατήρητες συνήθως. Κάποιες επίσης θα δεις βράδυ στην Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο να κάνουν βόλτα με το σκύλο ή περπάτημα σαν γυμναστική. Η εμφάνιση τους είναι συνήθως μέτρια έως καλή.
Τυπε οι διακοπες ειναι για να χαλαρωσεις, να αφεθεις, να φας, να πιεις...
Να χτυπας 16 ωρες παραλια με μπιρες και κοκτειλ... διαλειμμα για φαγητο σε ταβερνaκι, ουζακια, λιγος υπνος μιση ωριτσα και μετα παλι παραλια αργα το βραδυ η κανα ποτακι χαλαρα και 1-2 για υπνο!
Αν ειναι να χτυπας χιλιομετρα ποδαροδρομο για καμακι και κυνηγι καθεσαι και δω!
Αυτο δεν ειναι διακοπες αλλα ...εκπαιδευση στρατου! :S
Εκτος αν εισαι under 30...
ε ναι ρε...Τυπε οι διακοπες ειναι για να χαλαρωσεις, να αφεθεις, να φας, να πιεις...
Να χτυπας 16 ωρες παραλια με μπιρες και κοκτειλ... διαλειμμα για φαγητο σε ταβερνaκι, ουζακια, λιγος υπνος μιση ωριτσα και μετα παλι παραλια αργα το βραδυ η κανα ποτακι χαλαρα και 1-2 για υπνο!
Αν ειναι να χτυπας χιλιομετρα ποδαροδρομο για καμακι και κυνηγι καθεσαι και δω!
Αυτο δεν ειναι διακοπες αλλα ...εκπαιδευση στρατου! :S
Εκτος αν εισαι under 30...
ρε τυπε αν εσυ που θα εισαι μονος σου νιωθεις σαν ναυαγιοΟι ξενες, ως πιο ανοιχτομυαλες, τι σκεψεις κανουν συνηθως για έναν Έλληνα που βλεπουν να κανει μονος του διακοπες στην Ελλαδα;