Νέα

Διακοπές 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αχαχα...

το μπούλο η διακοπες το καταλάβατε?

Αντε γινεται μια προεκταση αυτων αρχες σεπτεμβριου μετα πουλο  :birdman:

σπιτη -δουλεια-σπιτη

αντε  :birdman:

ερχεται καυλι απο τον παπανδρεα παλι  :zfuck:

Ας ελπίσουμε οτι θα έχει καλό καιρό τότε γιατί θέλω κι εγώ να τη κάνω άλλη μία!  :bounce-glasses:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ας ελπίσουμε οτι θα έχει καλό καιρό τότε γιατί θέλω κι εγώ να τη κάνω άλλη μία!  :bounce-glasses:

στο εύχομαι κορίτσι !!

είμαι στα Άλυντα σε σκάφος φίλων Ρώσων - κάνουμε γύρο Αιγαίου με στάσεις σε Bodrum και Kas - όλα  υπέροχα, ο καιρός, τα μέρη, η θάλασσα, η παρέα ....

εχουμε ενα πανέμορφο καλοκαίρι και θαχουμε ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον φθινόπωρο και χειμώνα .... πολλές - πολλές ευκαιρείες για οτι καλυτερο ....

νασαι καλά

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• DSC_3468_2997sm.jpg
    DSC_3468_2997sm.jpg
    176,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=126850.0;attach=369196;image[/img[/URL]]

Ειναι αυτό που λενε ,προσπαθεί να κρυφτεί πισω από το δάκτυλο της .

Φαινονται και οι φλέβες στο χέρι ! Επειγόντως φωτοσοπ !

Τι Σκυρος ,Χερσόννησος Κρητης είναι το μέρος με αλόγες .

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=126850.0;attach=369196;image[/img[/URL]]

Ειναι αυτό που λενε ,προσπαθεί να κρυφτεί πισω από το δάκτυλο της .

Φαινονται και οι φλέβες στο χέρι ! Επειγόντως φωτοσοπ !

Τι Σκυρος ,Χερσόννησος Κρητης είναι το μέρος με αλόγες .
[/quote]

φωτοσοπ για να σβήσω τις φλέβες? έλεος γιατί? πειράζει που έχω φλέβες?  :2funny:
στη Χερσόνησο έχω πάει και ήταν χάλια καμία ομορφιά αλλά όντως παντού ξώβυζες τουρίστριες

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θάσος... Μακρυάμος... Πεύκα δίπλα στην θαλασσα . . κάνεις το μπάνιο, λίγο ψήσιμο και μετά αράζεις στην σκιά...

Α γιατι Πευκο λέγεται και μια παραλία στη Σκύρο που μοιάζει με αυτήν

Συνημμένα

• DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
φωτοσοπ για να σβήσω τις φλέβες? έλεος γιατί? πειράζει που έχω φλέβες?  :2funny:
στη Χερσόνησο έχω πάει και ήταν χάλια καμία ομορφιά αλλά όντως παντού ξώβυζες τουρίστριες

Βάλε μεηκαπ στο χερι σου και να φτιάξε νεα  φωτο .

Αυτες οι φλεβες μου θυμίζουν κεντρο αιμοδοσιας ή χερι από πρεζάκι με θρομβωμενες φλεβες .

Ή γρια απισχνασμενη .

Αφου εισαι αρκετα συμπαθητικη κοπελα ,γιατι θελεις να χαλασεις την εικονα σου ?

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε μεηκαπ στο χερι σου και να φτιάξε νεα  φωτο .

Αυτες οι φλεβες μου θυμίζουν κεντρο αιμοδοσιας ή χερι από πρεζάκι με θρομβωμενες φλεβες .

Ή γρια απισχνασμενη .

Αφου εισαι αρκετα συμπαθητικη κοπελα ,γιατι θελεις να χαλασεις την εικονα σου ?

θα έβαζα μακιγιάζ στο χέρι μου για μια φωτο που βγάλαμε πρόχειρα κάποια στιγμή στο άκυρο? η θα κάνω φώτοσοπ σε μια φωτο που δεν είναι για περιοδικό?
και χαλάω την εικόνα μου επειδή φαίνονται οι φλέβες μου? ελα χριστέ και παναγιά τι άλλο θ'ακούσω??? ξέρεις και τα κόκκαλα κάτω απ'το λαιμό μου πετάνε μήπως να τα διορθώσω κι αυτά με κάποιο τρόπο? να πάω σε κάποιο πλαστικό η να τα σβήνω στο φώτοσοπ? α και κάποιος άλλος μου χε πει οτι τα λακκάκια πάνω απ το κώλο μου είναι χοντροκομμένα! άσε άλλο ελάττωμα απ' εκει! α ναι και φαίνονται στη φωτό και κάτι ελιές στο μπράτσο μου μήπως να τις έσβηνα κι αυτές? 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα έβαζα μακιγιάζ στο χέρι μου για μια φωτο που βγάλαμε πρόχειρα κάποια στιγμή στο άκυρο? η θα κάνω φώτοσοπ σε μια φωτο που δεν είναι για περιοδικό?
και χαλάω την εικόνα μου επειδή φαίνονται οι φλέβες μου? ελα χριστέ και παναγιά τι άλλο θ'ακούσω??? ξέρεις και τα κόκκαλα κάτω απ'το λαιμό μου πετάνε μήπως να τα διορθώσω κι αυτά με κάποιο τρόπο? να πάω σε κάποιο πλαστικό η να τα σβήνω στο φώτοσοπ? α και κάποιος άλλος μου χε πει οτι τα λακκάκια πάνω απ το κώλο μου είναι χοντροκομμένα! άσε άλλο ελάττωμα απ' εκει! α ναι και φαίνονται στη φωτό και κάτι ελιές στο μπράτσο μου μήπως να τις έσβηνα κι αυτές? 
ελα ρε μην ασχολεισαι που θα κατσεις να κανεις ολα αυτα...

η λυση ειναι πιο απλη...

istock_bag_over_head-63113356.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

Μην ανησυχείς Μαριάννα μου. Κι εγώ είχα αγχωθεί γιατί είχα φλεβίτη στο πέος, αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι τίποτα. Είναι από την ορθοστασία...

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μην ανησυχείς Μαριάννα μου. Κι εγώ είχα αγχωθεί γιατί είχα φλεβίτη στο πέος, αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι τίποτα. Είναι από την ορθοστασία...

μα δεν έχω φλεβίτη!  :S :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Προσεξε μην αποκτησεις .

Να αποφευγεις την ορθοστασια .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
μη λετε για φλεβιτη
γιατι εχω και εγω :rolleyes:
αλλα δε μπορειτε φανταστητε σε ποιο σημειο :grin:

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
μα δεν έχω φλεβίτη!  :S :S

εγώ έμαθα να ζω μ αυτό πάντως. έτσι κι αλλιώς τον τρώει η ορθοστασία...
για καλό και για κακό πάντως μη χρησιμοποιείς καθόλου χέρια όταν κάνεις στοματικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom