Thelw_souvlaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιατί χάθηκε η Σκιάθος, η Σκύρος, η Σαμοθράκη, η Θάσος, η Μυτιλήνη, η Σάμος ???? που τα συνδυάζουν και τα δύο..
Πεύκο είναι αυτή η φωτό η καμία σχέση?
γιατί χάθηκε η Σκιάθος, η Σκύρος, η Σαμοθράκη, η Θάσος, η Μυτιλήνη, η Σάμος ???? που τα συνδυάζουν και τα δύο..
αχαχα...
το μπούλο η διακοπες το καταλάβατε?
Αντε γινεται μια προεκταση αυτων αρχες σεπτεμβριου μετα πουλο
σπιτη -δουλεια-σπιτη
αντε
ερχεται καυλι απο τον παπανδρεα παλι
υπεροχες!
Ας ελπίσουμε οτι θα έχει καλό καιρό τότε γιατί θέλω κι εγώ να τη κάνω άλλη μία!
υπεροχες!
ειδες τι ωραιες βγαινουν οι φωτο αμα δεν εισαι εσυ μεσα?
Πεύκο είναι αυτή η φωτό η καμία σχέση?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=126850.0;attach=369196;image[/img[/URL]]
Ειναι αυτό που λενε ,προσπαθεί να κρυφτεί πισω από το δάκτυλο της .
Φαινονται και οι φλέβες στο χέρι ! Επειγόντως φωτοσοπ !
Τι Σκυρος ,Χερσόννησος Κρητης είναι το μέρος με αλόγες .
[/quote]
φωτοσοπ για να σβήσω τις φλέβες? έλεος γιατί? πειράζει που έχω φλέβες? :2funny:
στη Χερσόνησο έχω πάει και ήταν χάλια καμία ομορφιά αλλά όντως παντού ξώβυζες τουρίστριες
Θάσος... Μακρυάμος... Πεύκα δίπλα στην θαλασσα . . κάνεις το μπάνιο, λίγο ψήσιμο και μετά αράζεις στην σκιά...
φωτοσοπ για να σβήσω τις φλέβες? έλεος γιατί? πειράζει που έχω φλέβες?
στη Χερσόνησο έχω πάει και ήταν χάλια καμία ομορφιά αλλά όντως παντού ξώβυζες τουρίστριες
Βάλε μεηκαπ στο χερι σου και να φτιάξε νεα φωτο .
Αυτες οι φλεβες μου θυμίζουν κεντρο αιμοδοσιας ή χερι από πρεζάκι με θρομβωμενες φλεβες .
Ή γρια απισχνασμενη .
Αφου εισαι αρκετα συμπαθητικη κοπελα ,γιατι θελεις να χαλασεις την εικονα σου ?
ελα ρε μην ασχολεισαι που θα κατσεις να κανεις ολα αυτα...θα έβαζα μακιγιάζ στο χέρι μου για μια φωτο που βγάλαμε πρόχειρα κάποια στιγμή στο άκυρο? η θα κάνω φώτοσοπ σε μια φωτο που δεν είναι για περιοδικό?
και χαλάω την εικόνα μου επειδή φαίνονται οι φλέβες μου? ελα χριστέ και παναγιά τι άλλο θ'ακούσω??? ξέρεις και τα κόκκαλα κάτω απ'το λαιμό μου πετάνε μήπως να τα διορθώσω κι αυτά με κάποιο τρόπο? να πάω σε κάποιο πλαστικό η να τα σβήνω στο φώτοσοπ? α και κάποιος άλλος μου χε πει οτι τα λακκάκια πάνω απ το κώλο μου είναι χοντροκομμένα! άσε άλλο ελάττωμα απ' εκει! α ναι και φαίνονται στη φωτό και κάτι ελιές στο μπράτσο μου μήπως να τις έσβηνα κι αυτές?
θα έβαζα μακιγιάζ στο χέρι μου για μια φωτο που βγάλαμε πρόχειρα κάποια στιγμή στο άκυρο? η θα κάνω φώτοσοπ σε μια φωτο που δεν είναι για περιοδικό?
και χαλάω την εικόνα μου επειδή φαίνονται οι φλέβες μου? ελα χριστέ και παναγιά τι άλλο θ'ακούσω??? ξέρεις και τα κόκκαλα κάτω απ'το λαιμό μου πετάνε μήπως να τα διορθώσω κι αυτά με κάποιο τρόπο? να πάω σε κάποιο πλαστικό η να τα σβήνω στο φώτοσοπ? α και κάποιος άλλος μου χε πει οτι τα λακκάκια πάνω απ το κώλο μου είναι χοντροκομμένα! άσε άλλο ελάττωμα απ' εκει! α ναι και φαίνονται στη φωτό και κάτι ελιές στο μπράτσο μου μήπως να τις έσβηνα κι αυτές?
Μην ανησυχείς Μαριάννα μου. Κι εγώ είχα αγχωθεί γιατί είχα φλεβίτη στο πέος, αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι τίποτα. Είναι από την ορθοστασία...
μα δεν έχω φλεβίτη! :S :S
μη λετε για φλεβιτη
γιατι εχω και εγω
αλλα δε μπορειτε φανταστητε σε ποιο σημειο
εγω μιλαω σοβαραΆστο μεγάλε, ήρθες δεύτερος.