Επισκέπτης
E μα ησουν εσυ για γαμους τωρα,κοτζαμ γαμιας.πως την πατησες ετσι.
Νταξ ...
σε λίγα χρόνια μπορεί να είμαι και πάλι ελεύθερος ...
E μα ησουν εσυ για γαμους τωρα,κοτζαμ γαμιας.πως την πατησες ετσι.
να πάς Σαμοθράκη... όμορφη, πράσινη, καλύτερες τιμές και πολύς νεαρόκοσμος .. αρκετά χύμα φάσεις με κάμπινγκ, παρές που οργανώνονται από το πουθενά..
Μολλις γυρίσαμε απο εκεί με την δικια μουΣτην Σκιάθο έχει πολλές γυναικοπαρέες μάγκα μου ! Και ξένες και ελληνίδες που ψάχνονται.
φετος διακοπες στις ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ δεν υπαρχει μια μαγκες δυστηχως
για νέους με .......όρεξη καλός προορισμός ........παλαιότερα είχε και πολύ... Σαλονίκη ,τώρα δεν ξέρω ;)Στην Σκιάθο έχει πολλές γυναικοπαρέες μάγκα μου ! Και ξένες και ελληνίδες που ψάχνονται.
οχι αλιμο ποτε.δεν εχω παει ποτε μου φιλε.εχω βρει 2 καβατζες μια καβουρι και μια βαρκιζα που ειναι μια χαρα .προχτες ειχα παει και το 90 %ηταν ελληνικες οικογενειεςαχαχααααααααααα και μπανιο στην ξακουστην παραλια αλιμου..? με τις χοντρες και τα αλβανοπακια..?![]()
σε παραλια με εισητηριο εχω να παω απο τα 18 .ειμαι 31.παω σαυτες τις 2 που ειπα πιο πανω .ειδικα τα πακια δε τα παω καθολου φιλε αν τους δω στη θαλασσα μπορει να τους πνιξω κι ολαςΔεν εχεις παει..? δεν ξερεις τι χανεις..
Απο γλυφαδα και κατω οπου να πας (σχετικα) καλα ειναι.. μη σου πω απο αγιο κοσμα.. και βουλιαγμενη καλη φαση ειναι αλλα το χουν παραμαμησει με το εισιτήριο.
![]()
![]()
φευγω στις 7/8.....κανα καλο μερος για φαγητο ξερουμε?
να πάς Σαμοθράκη... όμορφη, πράσινη, καλύτερες τιμές και πολύς νεαρόκοσμος .. αρκετά χύμα φάσεις με κάμπινγκ, παρές που οργανώνονται από το πουθενά..
Αγανακτισμένες;
σε παραλια με εισητηριο εχω να παω απο τα 18 .ειμαι 31.παω σαυτες τις 2 που ειπα πιο πανω .ειδικα τα πακια δε τα παω καθολου φιλε αν τους δω στη θαλασσα μπορει να τους πνιξω κι ολας
λοιπόν στην Ανω Μεριά πάρχει μια ταβέρνα (δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά είναι μοναδική εκεί) που έχει καταπληκτικό φαγητό και καταπληκτικότερες τιμές..
επίσης στους Ανω Καρυώτες το φαγάδικο του Παλακίδη
επίσης στα Θέρμα (που θα σου συνιστούσα να μείνεις) στην πλατεία έχει τρείς ταβέρνες πολύ καλές..
γενικά το φαγητό είναι καλό και οι τιμές προσιτές..
για μπάνιο Παχιά Αμμο, Θέρμα (δεν έχει άμμο αλλά βότσαλα), Κήπος...
βράδυ Θέρμα στην πλατεία στο παραδοσιακό καφενέ η στην παραλία στα μπαράκια..
Εγω φιλαρακια, θα παω στον πιο γνωστο προορισμο για φετος, στα ΠΑΛΟΥΚΙΑ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρει κανείς πληροφορίες για Χανιά; Που μπορείς να βρεις σχετικά φθηνό κατάλυμα (δηλ. μέχρι 50 ευρώ τη βραδιά) μέσα ή και έξω απ' την πόλη, ταβέρνες με καλό φαγητό που να μην σου πιάνουν τον κώλο, καλύτερες παραλίες και νυχτερινή διασκέδαση; Ευχαριστώ...