Τα περιφερειακα δεν εχουν λεφτα.15-20 ευρω τον αγωνα για τους εποπτες και καμια 40αρια ευρω ο διαιτητης.Ειχα μια γκομενα που ηταν εποπτρια κ μου τα λεγε.Κ μην περιμενεις να πας κατευθειαν διαιτητης,απο εποπτης θα ξεκινησεις και εχεις μελλον...Πρεπει να πας να βγαλεις κ τη σχολη διαιτησιας και καλο θα ταν να χεις κ κανενα γνωστο να σε σπρωξει στο κυκλωμα...
Πρεπει να εισαι μεγαλη μαζοχα για να γινεις διαιτητης στην ελλαδα, και καλο θα ειναι πριν το κανεις να μαθεις και λιγο καρατε θα σου χρειαστει στην πορεια α και να φορας οτοασπιδες γιατι δεν θα σου αφησουν τιποτα αγαμητο
Τα περιφερειακα δεν εχουν λεφτα.15-20 ευρω τον αγωνα για τους εποπτες και καμια 40αρια ευρω ο διαιτητης.Ειχα μια γκομενα που ηταν εποπτρια κ μου τα λεγε.Κ μην περιμενεις να πας κατευθειαν διαιτητης,απο εποπτης θα ξεκινησεις και εχεις μελλον...Πρεπει να πας να βγαλεις κ τη σχολη διαιτησιας και καλο θα ταν να χεις κ κανενα γνωστο να σε σπρωξει στο κυκλωμα...
Πρεπει να εισαι μεγαλη μαζοχα για να γινεις διαιτητης στην ελλαδα, και καλο θα ειναι πριν το κανεις να μαθεις και λιγο καρατε θα σου χρειαστει στην πορεια α και να φορας οτοασπιδες γιατι δεν θα σου αφησουν τιποτα αγαμητο
Οδοιπορικα απο την τσεπη σου...εγω μιλαω για τα περιξ των αθηνων...τωρα για τα εκτος δεν γνωριζω.
Σε κατι τουρνουα που πηγαινε αυτη για σαββατοκυριακα επαιρνε κατι παραπανω αλλα μη φανταστεις τρελλα λεφτα,παπαριες...Πιο πολυ για δημοσιες σχεσεις πηγαινε και για να εχει περισσοτερα παιχνιδια για εμπειρια.Κωλοκυκλωμα ειναι παντως ακουσε με...
Τα οδοιπορικά τα καλύπτουν μην σε ανησυχεί αλλά ρε τύπε το σκεφτηκες καλά?το βρισιδι παει και έρχεται αλλά το παλουκι δεν υποφερεται και αν δεν έχεις γνωστό θα σφυρας ένα ματς κάθε 15 μέρες.......
Υπόψιν πρέπει να ξεκινήσεις στίβο με εμπόδια για καλό και για κακό.....
αξιζει να ασχοληθεις με το αθλημα εχω κολλητο που ειναι εποπτης β εθνικη
ανεβαινεις μεχρι την Γ εθνικη πολυ ευκολα μετα ειναι ολα θεμα μεσου και φυσικης καταστασης (εχουν δυσκολευσει αφανταστα τα τεστ)
ο κολλητος μου το τριτο του παιχνιδι σαν εποπτης το εκανε δ εθνικη...
λεφτα τωρα
τοπικα ειναι διαιτητης 40-50 εποπτης 25-30
δ εθνικη ο εποπτης ειναι 70 ο διαιτητς ειναι νομιζω 150
γ εθνικη 170 εποπτης και 350 διαιτητης
β ειναι περιπου 350 ο εποπτης και 700 ο ρεφερι
α ειναι 700 εποπτης και 1500 ο διαιτητης
δεν ειναι λιγα λεφτα ειναι πολυ καλο για εξτρα