satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.411
- Πόντοι
- 5.956
Εχει κάνει αυτοκριτική σε αυτό ο Αδωνις.Πραγματικα, ποσο σκουπιδι μπορει να ειναι για να υπηρετει και να γλειφει αυτους που αποκαλουσε κλεφτες και ψευτες?
Εχει κάνει αυτοκριτική σε αυτό ο Αδωνις.Πραγματικα, ποσο σκουπιδι μπορει να ειναι για να υπηρετει και να γλειφει αυτους που αποκαλουσε κλεφτες και ψευτες?
Τι ειπε?Εχει κάνει αυτοκριτική σε αυτό ο Αδωνις.
Εκανε λάθος σε αυτό λέει.Και στο μόνο που κατηγορούσε τον Καραμανλή της Ραφήνας είναι ότι δεν έκανε μεταρρυθμίσεις.Τι ειπε?
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη
Και που κατέληξε η δημόσια ψυχοθεραπεία του;Εχει κάνει αυτοκριτική σε αυτό ο Αδωνις.
Δεν μας είπε ο Αδωνις.Και που κατέληξε η δημόσια ψυχοθεραπεία του;
Έφταιγε ο Χατζηπετρής;
Καποιος θα ελεγε οτι υπεκφεύγει.Δεν μας είπε ο Αδωνις.
Εχει πει απίστευτα ο Αδώναρος.Καποιος θα ελεγε οτι υπεκφεύγει.
Αλλα όχι εγώ.
Ο Χατζηπετρής.
ο άδωνης τύπε θα μπορούσε να προσκυνήσει ακόμα και μια κουράδα και να προσπαθήσει να σε πείσει ότι είναι η σωτηρία σουΠραγματικα, ποσο σκουπιδι μπορει να ειναι για να υπηρετει και να γλειφει αυτους που αποκαλουσε κλεφτες και ψευτες?
Χωρίς αέρα ο Αδωνις ζει.Χωρίς κανάλια μια εβδομάδα όχι.ο άδωνης τύπε θα μπορούσε να προσκυνήσει ακόμα και μια κουράδα και να προσπαθήσει να σε πείσει ότι είναι η σωτηρία σου
αν πρόκειται να πάρει υπουργείο και να βγει άλλη μια μέρα στα κανάλια
Εκανε μεταρυθμισεις ο Αδωνις ομωςΕκανε λάθος σε αυτό λέει.Και στο μόνο που κατηγορούσε τον Καραμανλή της Ραφήνας είναι ότι δεν έκανε μεταρρυθμίσεις.
Τα έχει κάνει μαντάρα στο Υγείας.Εκανε μεταρυθμισεις ο Αδωνις ομως
Εκοψε την συνταγογραφηση του σιδηρου. Συγγενης μου με χαμηλο αιματοκριτη, χρειαζεται 2 συσκευασιες τον μηνα. Της κοστιζαν 5 ευρω, τωρα 40
Την στιγμη που ο καθε απιθανος ανασφαλιστος Μαροκινος περιθαλπτεται δωρεαν στα ελληνικα νοσοκομεια. Οι Αλαβανοι φερνουν τις πεθερες τους απο Αλβανια για να χειρουργηθουν δωρεαν στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια
Eίναι αλήθεια για τη Βίσση, τα είχαν τη δεκαετία του '80, το έχει παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της, η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο. Είχε πει χαρακτηριστικά "τον γνώρισα ως Αντωνάκη και τώρα είναι ο πρωθυπουργός μας".Θεωρώ γελοίο άτομο τον Σαμαρά αλλά έχω μια ερώτηση για κανέναν παλιό, για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Κάπου διάβασα ότι γύρω στο 1980 ο Σαμαράς είχε σχέση με τη Βίσση και το ήξερε όλη την Αθήνα, έβγαιναν μαζί κλπ. Μετά από μερικά χρόνια τον ρώτησαν γι' αυτό και ο τύπος επειδή στο μεταξύ είχε παντρευτεί έκανε τον Κινέζο. Είναι αλήθεια αυτό ή urban legend, ξέρει κανείς;
Οτι πάει προς τα κάτω η ΝΔ?Αφού δεν μασησε ο ΚΜ να τον διαγράψει και κάναν όλοι μοκο, ξέρετε τί δείχνουν τα γκάλοπ, έτσι;
Αντωνάκης σκέτο, χωρίς το "μου"; Ρε κατάντια ο Αντώνακης...Eίναι αλήθεια για τη Βίσση, τα είχαν τη δεκαετία του '80, το έχει παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της, η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο. Είχε πει χαρακτηριστικά "τον γνώρισα ως Αντωνάκη και τώρα είναι ο πρωθυπουργός μας".