satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 5.956
Ο Τραμπ στηρίζει Στέφανο?Με πρόεδρο τον Trump οι κυβερνήσεις του κώλου δεν έχουν μέλλον.
Ο Τραμπ στηρίζει Στέφανο?Με πρόεδρο τον Trump οι κυβερνήσεις του κώλου δεν έχουν μέλλον.
Ο Τραμπ στηρίζει Στέφανο?
Οχι Αδωνι?
Εχει ρεύμα ο Αδωνις.Ο Άδωνης είναι Ο.Φ.Α (όπου φυσάει ο άνεμος) και δεν θεωρείται αξιόπιστος ως πολιτικός.
Kαλέ μου φίλε, μάλλον δεν διάβασες το παραπάνω ποστάρισμά μου. Υπήρξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, και έκανε Διπλωματία με πάρα πολλά ταξίδια, γι αυτό άλλωστε έκανε και δεύτερη θητεία. Η αναφορά μου ως "ανύπαρκτος" αφορά αποκλειστικά το timing που τον προτείνει για Πρόεδρο κατ'αρχήν ο Σαμαράς (σε προ συνεννόηση με τον Ανδρέα όπως αποδείχτηκε). Εκείνη την περίοδο, έχοντας αποτύχει να εκλεγεί ακόμα και Ευρωβουλευτής, και αφού στο Κοινοβούλιο ο Κατσίκης του είχε αυτομολήσει στον Μητσοτάκη, ανέστειλε τη λειτουργία της ΔηΑνα και αποσύρθηκε. Δεν υπήρχε δηλαδή στην πολιτική σκηνή. Σε εκείνη τη στιγμή αναφέρθηκα.Ανύπαρκτος ο Κωστής Στεφανόπουλος, γέρο μου;
Με Στεφανόπουλο έσωσε το ΠΑΣΟΚ ο Αντώνης και έμεινε 9 χρόνια ακόμη στην εξουσία.Kαλέ μου φίλε, μάλλον δεν διάβασες το παραπάνω ποστάρισμά μου. Υπήρξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, και έκανε Διπλωματία με πάρα πολλά ταξίδια, γι αυτό άλλωστε έκανε και δεύτερη θητεία. Η αναφορά μου ως "ανύπαρκτος" αφορά αποκλειστικά το timing που τον προτείνει για Πρόεδρο κατ'αρχήν ο Σαμαράς (σε προ συνεννόηση με τον Ανδρέα όπως αποδείχτηκε). Εκείνη την περίοδο, έχοντας αποτύχει να εκλεγεί ακόμα και Ευρωβουλευτής, και αφού στο Κοινοβούλιο ο Κατσίκης του είχε αυτομολήσει στον Μητσοτάκη, ανέστειλε τη λειτουργία της ΔηΑνα και αποσύρθηκε. Δεν υπήρχε δηλαδή στην πολιτική σκηνή. Σε εκείνη τη στιγμή αναφέρθηκα.
Εφερε τον ετοιμοθάνατο Ανδρέα στην εξουσία και το ΠΑΣΟΚ έτρεψε ένα σερί 11 ετών στην εξουσία (μαζί με Σημίτη) μέχρι το 2004.Με Στεφανόπουλο έσωσε το ΠΑΣΟΚ ο Αντώνης και έμεινε 9 χρόνια ακόμη στην εξουσία.
Ασφαλώς και ισχύει. Οτι και να ψηφίζαμε πρασίνιζε ο χάρτης το βράδυ των εκλογών, δεν ξεχνιούνται αυτά.Ισχύει.
Εχει ρεύμα ο Αδωνις.
Και μετά ταύτα , συν ότι έριξε την Κυβέρνηση ΝΔ το 93 , τον έκαναν και Πρόεδρό τους στη ΝΔ τον Αντώνη.Ασφαλώς και ισχύει. Οτι και να ψηφίζαμε πρασίνιζε ο χάρτης το βράδυ των εκλογών, δεν ξεχνιούνται αυτά.
Ο Μακρόν 2027 τέλος.Αν δεν έχει παραιτηθεί και πιο πριν.Tον γουρλομάτη δεν τον θέλει ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Πούτιν, ούτε ο Κάρολος, ενώ ο Μακρόν είναι πολύ αδύναμος για να τον στηρίξει στην καρέκλα του πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Η μονη αληθεια που εχει πει ειναι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι κλεφτες και ψευτεςΑλήθεια έλεγε ο Αδωνις.
Και μετά πήγε στη ΝΔ για ηθική ε?Η μονη αληθεια που εχει πει ειναι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι κλεφτες και ψευτες
Mε τη διαφορά ότι το ΠΑΣΟΚ άφηνε να γίνει κλέφτης κ οποίος μπορούσε ενώ επί ΝΔ μόνο οι τριγύρω τους κ τα δικά τους παιδιάΗ μονη αληθεια που εχει πει ειναι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι κλεφτες και ψευτες
Ηθελε να γινει και αυτος κλεφτηςΚαι μετά πήγε στη ΝΔ για ηθική ε?
Ο μόνος ηθικός στην πολιτική ο Αδωνις.Ηθελε να γινει και αυτος κλεφτης
Πραγματικα, ποσο σκουπιδι μπορει να ειναι για να υπηρετει και να γλειφει αυτους που αποκαλουσε κλεφτες και ψευτες?Ο μόνος ηθικός στην πολιτική ο Αδωνις.