Εκανε μεταρυθμισεις ο Αδωνις ομως
Εκοψε την συνταγογραφηση του σιδηρου. Συγγενης μου με χαμηλο αιματοκριτη, χρειαζεται 2 συσκευασιες τον μηνα. Της κοστιζαν 5 ευρω, τωρα 40
Την στιγμη που ο καθε απιθανος ανασφαλιστος Μαροκινος περιθαλπτεται δωρεαν στα ελληνικα νοσοκομεια. Οι Αλβανοι φερνουν τις πεθερες τους απο Αλβανια για να χειρουργηθουν δωρεαν στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια
Εκανε μεταρυθμισεις ο Αδωνις ομως
Εκοψε την συνταγογραφηση του σιδηρου. Συγγενης μου με χαμηλο αιματοκριτη, χρειαζεται 2 συσκευασιες τον μηνα. Της κοστιζαν 5 ευρω, τωρα 40
Την στιγμη που ο καθε απιθανος ανασφαλιστος Μαροκινος περιθαλπτεται δωρεαν στα ελληνικα νοσοκομεια. Οι Αλαβανοι φερνουν τις πεθερες τους απο Αλβανια για να χειρουργηθουν δωρεαν στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια
Θεωρώ γελοίο άτομο τον Σαμαρά αλλά έχω μια ερώτηση για κανέναν παλιό, για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Κάπου διάβασα ότι γύρω στο 1980 ο Σαμαράς είχε σχέση με τη Βίσση και το ήξερε όλη την Αθήνα, έβγαιναν μαζί κλπ. Μετά από μερικά χρόνια τον ρώτησαν γι' αυτό και ο τύπος επειδή στο μεταξύ είχε παντρευτεί έκανε τον Κινέζο. Είναι αλήθεια αυτό ή urban legend, ξέρει κανείς;
Eίναι αλήθεια για τη Βίσση, τα είχαν τη δεκαετία του '80, το έχει παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της, η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο. Είχε πει χαρακτηριστικά "τον γνώρισα ως Αντωνάκη και τώρα είναι ο πρωθυπουργός μας".