Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Η διαφορα ηλικιας, ειναι ΤΑΜΠΟΥ στην Ελλαδα.
Βεβαια, δεν ειναι το μονο θεμα στο οποιο γενικα ως κοινωνια, το βλεπουμε λαθος.

Πανε πχ και παντρευονται συνομηλικοι.
Και μετα βλεπουν οτι δεν περπαταει, απο πολλες αποψεις.
Ανδρας αρκετα μεγαλυτερος-γυναικα μικροτερη, ηταν επι αιωνες δοκιμασμενος συνδυασμος.

Αντε τωρα να πεις οτι ειμαι 40+ και προσπαθω να κανω σοβαρη σχεση με 25αρα.
Θα πεσουν ολοι να σε φανε. Δε θα στεριωσει. Και ακομη κι αν τους γραψεις εσυ ολους, θα την φανε την μικρη ο περιγυρος της, και στο τελος θα γινει μαλακια.
Η ελληνικη κοινωνια, η καμενη ελληνικη κοινωνια, που μαλακιζεται σε ολα τα επιπεδα,
πλεον δεν ανεχεται διαφορα ηλικιας πχ πανω απο 5-7 χρονια.
Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε.

Την μεγάλη διαφορά ηλικίας για σοβαρή σχέση την μικραίνει μόνο το χρήμα , ακόμα και ο κύκλος τους θα σε προμοτάρει αν δει σοβαρό μαρούλι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
με τις συνομήλικες ας πούμε ότι προχωράει καλά σε ηλικίες 26-30..μετά μόλις μεγαλώνουν βγάζουν βλάβες κι εντείνονται τα στραβά που ήταν σε καταστολή από τις καταβολές γιαγιάδων, μανάδων κλπ συν τη δική τους παράνοια που αυξάνεται όσο κοιτάνε στον καθρέφτη και βλέπουν ότι τα νιάτα τελικά ήταν, πέρασαν.
Κι εκεί έρχεται ο λογαριασμός για τον άντρα. Κι όπως πάει, πάει, πάει, κάπου στα 45 βαράει ο άντρας μια στροφή και λέει, όπα ρε που οδεύω; Και ξεκινάει ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου με κυνήγι και ψάρεμα.
Μετά πλουτίζουν οι δικηγόροι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
με τις συνομήλικες ας πούμε ότι προχωράει καλά σε ηλικίες 26-30..μετά μόλις μεγαλώνουν βγάζουν βλάβες κι εντείνονται τα στραβά που ήταν σε καταστολή από τις καταβολές γιαγιάδων, μανάδων κλπ συν τη δική τους παράνοια που αυξάνεται όσο κοιτάνε στον καθρέφτη και βλέπουν ότι τα νιάτα τελικά ήταν, πέρασαν.
Κι εκεί έρχεται ο λογαριασμός για τον άντρα. Κι όπως πάει, πάει, πάει, κάπου στα 45 βαράει ο άντρας μια στροφή και λέει, όπα ρε που οδεύω; Και ξεκινάει ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου με κυνήγι και ψάρεμα.

Σωστος. Τα βλεπουμε καθημερινα γυρω μας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216

Πολυ σωστος....

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.209
Πόντοι
1.056
Εγω με την γυναικα μου 6 χρονια διαφορα,μεγαλυτερη εκεινη,και ξεκινησαμε 26-32...............ολα καλα εως τωρα με μια διακοπη-προβλημα-περιπετεια(εγω) στα 7 χρονια φαγουρας !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Οι Αμερικάνες γενικά προτιμούν τους ώριμους άντρες στη συμπεριφορά!

Καλυτερη μαλλον η μέση Αμερικάνα (αν και ειναι η ενσαρκωση της δυτικής), από τη μέση ελλεεινιδα.
Τουλαχιστον οι αμερικανες δεν εχουν κομπλεξ!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλυτερη μαλλον η μέση Αμερικάνα (αν και ειναι η ενσαρκωση της δυτικής), από τη μέση ελλεεινιδα.
Τουλαχιστον οι αμερικανες δεν εχουν κομπλεξ!

Σε σχεση με τις ελληνιδες, εχεις δικιο. Εχουν και αυτες ομως τα δικα τους. Μια δοκιμη θα σε πεισει.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
:orchestra:

Συνημμένα

• anna-nicole-smith-and-howard-marshall.jpg
    anna-nicole-smith-and-howard-marshall.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 21

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Ολα ειναι σχετικα. Στα 29 μου ειχα γνωρίσει μια κοπελα 9 χρόνια μεγαλύτερη μου αυτή τοτε 38. Πανεμορφη,ενα σωμα απιθανο, και χαρακτήρας/συμπεριφορά οτι ονειρευόμουν. Όλα ήταν τόσο τελεια που σε εκανε να αναρωτηθεις μηπως ονειρεύομαι. Το μόνο αγκάθι ήταν η διαφορά ηλικίας. Αν και φαινόμασταν πραγματικά συνομήλικοι. Αποφάσισα να μην προχωρήσω μαζί της σκεπτομενος την ηλικιακή διαφορά, πως θα είμαστε στο μέλλον, τι θα πουν φιλοι , συγγενείς κλπ Ειναι από τα λίγα πράγματα που εχω μετανιώσει πραγματικά στη ζωή μου. Την είδα πριν λιγα χρόνια και ήταν πραγματικά το ίδιο απίστευτη, πολύ καλύτερη απο συνομίλικες ή και μικρότερες μου.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ολα ειναι σχετικα. Στα 29 μου ειχα γνωρίσει μια κοπελα 9 χρόνια μεγαλύτερη μου αυτή τοτε 38. Πανεμορφη,ενα σωμα απιθανο, και χαρακτήρας/συμπεριφορά οτι ονειρευόμουν. Όλα ήταν τόσο τελεια που σε εκανε να αναρωτηθεις μηπως ονειρεύομαι. Το μόνο αγκάθι ήταν η διαφορά ηλικίας. Αν και φαινόμασταν πραγματικά συνομήλικοι. Αποφάσισα να μην προχωρήσω μαζί της σκεπτομενος την ηλικιακή διαφορά, πως θα είμαστε στο μέλλον, τι θα πουν φιλοι , συγγενείς κλπ Ειναι από τα λίγα πράγματα που εχω μετανιώσει πραγματικά στη ζωή μου. Την είδα πριν λιγα χρόνια και ήταν πραγματικά το ίδιο απίστευτη, πολύ καλύτερη απο συνομίλικες ή και μικρότερες μου.
Έψαχνες να βρεις τον μπελά σου και βρήκες μαργαρίτα
μα απ'το στενό σου το κεφάλι μαράθηκε μια νύχτα
Ήτανε μεγαλύτερη και κόλλησες σ'αυτό
9 χρονάκια διαφορά, χαράς στο σοβαρό

Τύπε τυπάκι, τα μάτια σου έβγαλες
Τύπε τυπάκι, αργά κατάλαβες 
Τύπε τυπάκι, μυαλό όμως έβαλες

Ήταν 38 χρονών, δεν ήταν καν μιλφόνι
μα εσένα όμως σ'ένοιαζε τι θα πουν οι γειτόνοι
γι'αυτό και σε χαιρέτησε κι έφυγε δίχως λόγια
με το κεφάλι της ψηλά και τα ωραία πόδια

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Έψαχνες να βρεις τον μπελά σου και βρήκες μαργαρίτα
μα απ'το στενό σου το κεφάλι μαράθηκε μια νύχτα
Ήτανε μεγαλύτερη και κόλλησες σ'αυτό
9 χρονάκια διαφορά, χαράς στο σοβαρό

Ήταν 38 χρονών, δεν ήταν καν μιλφόνι
μα εσένα όμως σ'ένοιαζε τι θα πουν οι γειτόνοι
γι'αυτό και σε χαιρέτησε κι έφυγε δίχως λόγια
με το κεφάλι της ψηλά και τα ωραία πόδια

χαχαχαχα φιλε πολυ καλος ! Εχω λιωσει !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Τραγικη η κατασταση στην Ελλαδα...

Γνωστος μου, γιατρος, γυρω στα 40, ειχε παντρευτει, και δυστυχως ειχε με την τεως γυναικα του και ενα παιδακι...
Φυσικα, οπως εχει ειπωθει κι αλλου σε αλλα σοφα νηματα εδω στο φορουμ,
η καριολα ηθελε να ζησει το δραμα της....
Και τον χωρισε...
Μιλαμε τωρα για γιατρο, και αντικειμενικα ωραιο παιδι! Δηλαδη, ποσο δυνατος συνδυασμος;

Τωρα το παλικαρι, αν και γενικα δειχνει να εχει αναρωσει,
τριγυρνα, και επισημως, με μια που δεν θα την ελεγα καν milf, αλλα gilf!
Δεν ξερω ακριβη ηλικια, αλλα ειναι πραγματικα σαν αναποδο γαμωτο!
Δραμα!
Ισως να ειναι κι αυτη κανα 45αρι (μικροτερη δεν την κανω με τιποτε),
αλλα ειναι τοσο κακοπερασμενη, που πραγματικα δεν μπορω να την δω....
Οπως εχω παρατηρησει βεβαια, τον εχει αρκετα στα ωπα-ωπα,
βασικα τετοια τυχη δεν θα την εβρισκε ουτε στο φεγγαρι η εν λογω...
κανει και παιχνιδια με την μικρη του κορη, την οποια δεν την εχει ομως ο γνωστος μου συνεχεια μαζι του γιατι μενει με τη μαμα της,
αλλα θελω να πω, απο γαλιφιες αλλο τιποτε...

Η ολη φαση θυμιζει, ακριβως ομως, το περιβοητο ζευγαρι,
Μακρον - καρακαξα, της Γαλλιας.
Ο κουκλος, και με εξουσια-κυρος-δυναμη, και η απολυτη ξεφτιλα του γυναικειου φυλου.

Ολοι μας, τον λυπουμαστε τον εν λογω φίλο, οσοι τον ξερουμε χρονια...
Απο την αλλη βεβαια, υπαρχει και η αποψη, οτι αν αυτος αισθανεται καλα, αν περναει καλα,
γιατι η τεως καριολα του εσκισε τη ζωη,
τοτε εμας τι λογος μας πεφτει, ετσι....

Αλλα ενταξει, ειναι τοσο κραυγαλεο, με ολη τη φαση, διαφορα ηλικιας, ομορφια, status, κλπ
που κανει μπαμ απο πολλα χιλιομετρα,
δεν μπορεις να μην το σχολιασεις....

Η Ελλαδα του σημερα, με τους ανδρες της εποχης μας, και τις καριες της χωρας μας....
Και διαφορα ηλικιας...

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
Τραγικη η κατασταση στην Ελλαδα...
....

Αλλα ενταξει, ειναι τοσο κραυγαλεο, με ολη τη φαση, διαφορα ηλικιας, ομορφια, status, κλπ
που κανει μπαμ απο πολλα χιλιομετρα,
δεν μπορεις να μην το σχολιασεις....

Η Ελλαδα του σημερα, με τους ανδρες της εποχης μας, και τις καριες της χωρας μας....
Και διαφορα ηλικιας...
οσοι θελουν να ειναι με μεγαλυτερες σχεση γαμος οχι μια ξεπετα .εχουν ενα αισθημα να πω οτι νιωθουν ασφαλεια ισως με μια μεγαλυτερη ή οτι δεν αισθανονται καλα με γυναικες της ηλικιας τους ή λιγο ή πολυ μικροτερες πχ μακρον πχ μπογρης-κοκκινου και αλλοι πολλοι
και δεν το κανουν τοσο για το χρημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom