You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαφορά ηλικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
γυρω στα 45 οι γυνακικες σταματουν να εχουν διαθεση για σεχ. Αν ο άντρας είναι συνομήλικος, θα το ριξει στις πουτανες με ότι σημαίνει αυτό
Εγώ βλέπω κάτι τέτοιες έξω που σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω εαν είσαι νεότερος κι εμφανίσιμος.Μάλλον με τους άντρες τους δεν έχουν διάθεση για σεξ.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
μαλον είναι μειοψηφιαΕγώ βλέπω κάτι τέτοιες έξω που σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω εαν είσαι νεότερος κι εμφανίσιμος.Μάλλον με τους άντρες τους δεν έχουν διάθεση για σεξ.
Αυτα τα ταμπου με την ηλικιακη διαφορα, μονο στην κολοχωρα μας τα εχουμε!
Μη δουνε 40αρη με 20+, λυσανε να τους φανε!
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, αμα η γυναικα περασει τα 23-25, το μυαλο της πηζει, και καταλαβαινει οτι ο συνομηλικος 25αρης, περα απο τα νιατα του, δεν εχει να δωσει τιποτε αλλο, και δεν μιλω για χρημα, μακρια απο μενα η χρηματοκεντρικη θεωρηση.
Ο 40+, αμα εχει προσεξει τα προηγουμενα χρονια, ειναι πιο ωριμος, πιο κατασταλαγμενος, εχει κανει καποια πραγματα στη ζωη του, πιθανως εχει μια μονιμη στεγη, ενα καπως σταθερο επαγγελμα κλπ.
Αλλα στην ελλαδαρα, σωνει ντε και καλα, πρεπει η διαφορα στην ηλικια να ειναι μικρη.
Λες και ολες οι προηγουμενες γενιες εκαναν λαθος, που παντρευονταν με 15-20 χρονια διαφορα.
Με τοσο καψιμο στον εγκεφαλο, με τοσα κομπλεξ και προκαταληψεις, γι'αυτο παει αυτη η χωρα απο το κακο στο χειροτερο, κα οικονομικα, και κοινωνικα.
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, αμα η γυναικα περασει τα 23-25, το μυαλο της πηζει, και καταλαβαινει οτι ο συνομηλικος 25αρης, περα απο τα νιατα του, δεν εχει να δωσει τιποτε αλλο, και δεν μιλω για χρημα, μακρια απο μενα η χρηματοκεντρικη θεωρηση.
Ο 40+, αμα εχει προσεξει τα προηγουμενα χρονια, ειναι πιο ωριμος, πιο κατασταλαγμενος, εχει κανει καποια πραγματα στη ζωη του, πιθανως εχει μια μονιμη στεγη, ενα καπως σταθερο επαγγελμα κλπ.
Αλλα στην ελλαδαρα, σωνει ντε και καλα, πρεπει η διαφορα στην ηλικια να ειναι μικρη.
Λες και ολες οι προηγουμενες γενιες εκαναν λαθος, που παντρευονταν με 15-20 χρονια διαφορα.
Με τοσο καψιμο στον εγκεφαλο, με τοσα κομπλεξ και προκαταληψεις, γι'αυτο παει αυτη η χωρα απο το κακο στο χειροτερο, κα οικονομικα, και κοινωνικα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Αυτα τα ταμπου με την ηλικιακη διαφορα, μονο στην κολοχωρα μας τα εχουμε!
Mην τρέφεις αυταπάτες...
Και στη Γερμανία και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες το ίδιο ισχύει.
Μόνο σε κάποιες ασθενείς οικονομικά Σλαβικές χώρες όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να σταθούν μόνες στα πόδια τους ή ισχύει άλλη ιεράρχηση στα προσόντα του άντρα,μπορείς να δεις μεγάλες διαφορές ηλικίας στα ζευγάρια.
Μιλάω πάντα για τον κανόνα,όχι τις εξαιρέσεις.
Mην τρέφεις αυταπάτες...
Και στη Γερμανία και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες το ίδιο ισχύει.
Μόνο σε κάποιες ασθενείς οικονομικά Σλαβικές χώρες όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να σταθούν μόνες στα πόδια τους ή ισχύει άλλη ιεράρχηση στα προσόντα του άντρα,μπορείς να δεις μεγάλες διαφορές ηλικίας στα ζευγάρια.
Μιλάω πάντα για τον κανόνα,όχι τις εξαιρέσεις.
Για Γερμανία,Δύση γενικά μάξιμουμ διαφορά 5 χρόνια.
Για Τσεχία,Πολωνία μάξιμουμ 10 χρόνια.
Για Ρωσία 15 χρόνια.
Για Ουκρανία 25 χρόνια.
κ.ο.κ
Φιλιππίνες,Ταυλάνδη λένε μπορεί και να γαμάς 50 χρόνια μικρότερη,οι δικές μας δεν έχουν γεννηθεί ακόμα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Για Γερμανία,Δύση γενικά μάξιμουμ διαφορά 5 χρόνια.
Για Τσεχία,Πολωνία μάξιμουμ 10 χρόνια.
Για Ρωσία 15 χρόνια.
Για Ουκρανία 25 χρόνια.
κ.ο.κ
Φιλιππίνες,Ταυλάνδη λένε μπορεί και να γαμάς 50 χρόνια μικρότερη,οι δικές μας δεν έχουν γεννηθεί ακόμα.
Kόψε λίγο από Τσεχία,Πολωνία,εκτός αν μιλάμε για τίποτα απελπισμένες σε κωλοχώρια.
Kόψε λίγο από Τσεχία,Πολωνία,εκτός αν μιλάμε για τίποτα απελπισμένες σε κωλοχώρια.
Ισχύει.Ακόμα γαμάω Πολωνέζες 10-15 χρόνια μικρότερες.Από χωριά φυσικά και μικρές πόλεις στου διαόλου τη μάνα ερημοποιημένες από τη μετανάστευση που κυκλοφορεί το απόγευμα μόνο ένας άνθρωπος και ένας σκύλος.
Τσέχες όντως είχα κυρίως συνομίληκες και λίγο μικρότερες άντε μέχρι 8 χρόνια διαφορά μάξιμουμ.
Απιθανος οπως παντα!
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μαγκες παντως μ ενα 23 χρονο που τραβιεμαι δεν μπορω να τ ακουω...
τσιχλα ινστα στορι κ τραμπαλα!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
στηνν ελλαδα του σημερα κ του μελοντος ενας 45αρης μη χαλιας με 30000 τσεπατα ΣΤΑΘΕΡΑ γαμαει ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΑΜΟΥ,παρα πολλες 27-30-33αρες ΑΝΕΤΑ
αν μιλαμε για δεκαετια γκαπ μονο,δεν χρειαζετε τιποτα παραπανω αο μια καλη απλη δουλεια,μηχανικος διορισμενος,υππαλληλος δεκο κλπ.δηλ του 1300αριου
αν μιλαμε για δεκαετια γκαπ μονο,δεν χρειαζετε τιποτα παραπανω αο μια καλη απλη δουλεια,μηχανικος διορισμενος,υππαλληλος δεκο κλπ.δηλ του 1300αριου
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
στηνν ελλαδα του σημερα κ του μελοντος ενας 45αρης μη χαλιας με 30000 τσεπατα ΣΤΑΘΕΡΑ γαμαει ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΑΜΟΥ,παρα πολλες 27-30-33αρες ΑΝΕΤΑ
οτι θες λες, πως το 1300αρι βγαζει τσεπατα ενα 30αρι το χρονο ? για να μην πω τι τζιρο χρειαζεσαι για να παντελωνεις ενα 30αρι το χρονο ... ναι θα κοιταξουν πολλες εναν 45αρη με μισθο 35αρη
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Ενταξει, ολα σχετικα ειναι. Εγω με τη γυναικα μου έχουμε επτα χρόνια διαφορα κι ένας φιλος μου με δυο γαμους και με τις δυο απο δεκα. Αλλοι εχουν παντρευτει συνομηλικες η κανα δυο χρονια μικροτερες. Υπαρχουν βεβαια και εκεινοι που εχουν παντρευτει και λιγο μεγαλυτερες...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ενταξει, ολα σχετικα ειναι. Εγω με τη γυναικα μου έχουμε επτα χρόνια διαφορα κι ένας φιλος μου με δυο γαμους και με τις δυο απο δεκα. Αλλοι εχουν παντρευτει συνομηλικες η κανα δυο χρονια μικροτερες. Υπαρχουν βεωαια και εκεινοι που εχουν παντρευτει και λιγο μεγαλυτερες...
Αυτό που όμως δεν είναι σχετικό είναι η νιότη.
Δε νομίζω πως κάποιος που παντρεύεται μια 35άρα,δεν θα προτιμούσε να την είχε παντρευτεί στα 27 της.
Δε λέω στα 22,αλλά στα 27
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Διωξτην θα σου καψει τον εγκεφαλομαγκες παντως μ ενα 23 χρονο που τραβιεμαι δεν μπορω να τ ακουω...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πολυ μεγαλη συζητησηΑυτό που όμως δεν είναι σχετικό είναι η νιότη.
Δε νομίζω πως κάποιος που παντρεύεται μια 35άρα,δεν θα προτιμούσε να την είχε παντρευτεί στα 27 της.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Διωξτην θα σου καψει τον εγκεφαλο
Δεν εχεις δικιο, τα μικρα εχουν αλλη χαρη. Σφιχτο κορμι,γουσταρουν καργα πουτσα, καβλωνουν για πλακα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τριχες. Εχω εντελως διαφορετικη εμπειρια.Δεν εχεις δικιο, τα μικρα εχουν αλλη χαρη. Σφιχτο κορμι,γουσταρουν καργα πουτσα, καβλωνουν για πλακα.
Οσο ανεβαινε η ηλικια τοσο ανεβαινε η συμμετοχη.
Τριχες. Εχω εντελως διαφορετικη εμπειρια.
Οσο ανεβαινε η ηλικια τοσο ανεβαινε η συμμετοχη.
Όντως, έτσι συμβαίνει συνήθως!
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Αυτό που όμως δεν είναι σχετικό είναι η νιότη.
Συμφωνω. Εγω τη γνωρισα στα 21 της και την παντρευτηκα στα 27 της. Πριν συζουσαμε και εναμιση χρόνο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις