Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πολυ μεγαλη συζητηση

Μιλάω πάντα για την ίδια γυναίκα,γιατί εννοείται πως παίζουν 35άρες που κάτι 20χρονα μπάζα τα πατάνε κάτω..

Εγώ αν γουστάρα τόσο πολύ σαν άνθρωπο/εμφάνιση μια 35άρα και ήθελα να αράξω μαζί της,θα προτιμούσα την 27χρονη εκδοχή της.
Θεωρώ ότι μια γκόμενα στα 27 της,έχοντας περάσει τη φάση σπουδές-πάρτι-ταξιδια-ψάξιμο,είναι καλύτερα στο κεφάλι από την 35χρονη εκδοχή της και φθσικά στο σώμα.

Νιώθω πραγματικά σαν να μου δώσεις ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο με 300.000 χιλιόμετρα,που έχουν αρχίζει να τρίζουν τα πλαστικά,να τρώει λάδια,κ.λ.π.
Που οι προηγούμενοι το ξεκώλιασαν στα μπαντιλίκια και πρέπει τώρα εγώ να το φορτωθώ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τριχες. Εχω εντελως διαφορετικη εμπειρια.

Οσο ανεβαινε η ηλικια τοσο ανεβαινε η συμμετοχη.

Με πεσμένα βυζγιά,αν δεν συμμετέχεις κιόλας τι να σε κάνει ο άλλος..

Τα ρέστα της παίζει το Milf μπας και σε κρατήσει..

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τριχες. Εχω εντελως διαφορετικη εμπειρια.

Οσο ανεβαινε η ηλικια τοσο ανεβαινε η συμμετοχη.

Ειναι τι ψαχνει ο καθενας. Εγω σαν τα νιάτα δε βάζω τιποτα. Δε με νοιάζει να κανουν παπάδες στο κρεβατι, προτιμω να εχω εγω την πρωτοβουλια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ειναι τι ψαχνει ο καθενας. Εγω σαν τα νιάτα δε βάζω τιποτα. Δε με νοιάζει να κανουν παπάδες στο κρεβατι, προτιμω να εχω εγω την πρωτοβουλια

Γράφουμε σε ελληνικό forum,ο Άλεξ είναι γνωστός μετριοπαθής σε όλα,δεν ειμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε κάποια πράγματα...

Κοιτάξτε λιγάκι τους άντρες που έχουν δυνατότητα να έχουν ΟΠΟΙΑ γυναίκα θέλουν,τι γυναίκες επιλέγουν..

Εδώ ο άλλος παρατησε την Μπελούτσι και παντρεύτηκε 20χρονο μοντέλο.

Ποδοσφαιριστές,ηθοποιοι,επιχειρηματίες,όλοι νέες και όμορφες ψάχνουν.

Όμως ο μέσος Έλληνας θα εφεύρει παπαριές τύπου:"Mια 40άρα ίσον δύο 20άρες". "η γριά κότα έχει το ζουμί" και άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ για να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά τα αδικαιολόγητα..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες αυτές οι συζητήσεις είναι ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΚΥΡΕΣ. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια τελείως διαφορετική φάση. Μπορεί να έχεις την ίδια ηλικία με κάποιον, Εσύ να δουλεύεις δωδεκάωρα και να πηγαίνεις να κάνεις προπόνηση βάρη, αθλητισμό πολεμ.Τέχνες οτιδήποτε και ο συνομήλικος σου να είναι δημόσιος υπάλληλος και να λιποθυμαει στο ζέσταμα, απο την προπόνηση. Κατα τ αλλά 36 εσυ, 36 και αυτός. Εσύ, το μωράκι το 18 χρονο το ξεθεωνεις στο γαμησι , ο άλλος μια φορα ενα καλό πεντάλεπτο και τέλος. Και όμως έχεις την ίδια διαφορά ηλικιας που έχει και τρομπας με το μωράκι.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ρε μάγκες αυτές οι συζητήσεις είναι ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΚΥΡΕΣ. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια τελείως διαφορετική φάση. Μπορεί να έχεις την ίδια ηλικία με κάποιον, Εσύ να δουλεύεις δωδεκάωρα και να πηγαίνεις να κάνεις προπόνηση βάρη, αθλητισμό πολεμ.Τέχνες οτιδήποτε και ο συνομήλικος σου να είναι δημόσιος υπάλληλος και να λιποθυμαει στο ζέσταμα, απο την προπόνηση. Κατα τ αλλά 36 εσυ, 36 και αυτός. Εσύ, το μωράκι το 18 χρονο το ξεθεωνεις στο γαμησι , ο άλλος μια φορα ενα καλό πεντάλεπτο και τέλος. Και όμως έχεις την ίδια διαφορά ηλικιας που έχει και τρομπας με το μωράκι.

Ετσι ακριβως!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Γράφουμε σε ελληνικό forum,ο Άλεξ είναι γνωστός μετριοπαθής σε όλα,δεν ειμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε κάποια πράγματα...

Κοιτάξτε λιγάκι τους άντρες που έχουν δυνατότητα να έχουν ΟΠΟΙΑ γυναίκα θέλουν,τι γυναίκες επιλέγουν..

Εδώ ο άλλος παρατησε την Μπελούτσι και παντρεύτηκε 20χρονο μοντέλο.

Ποδοσφαιριστές,ηθοποιοι,επιχειρηματίες,όλοι νέες και όμορφες ψάχνουν.

Όμως ο μέσος Έλληνας θα εφεύρει παπαριές τύπου:"Mια 40άρα ίσον δύο 20άρες". "η γριά κότα έχει το ζουμί" και άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ για να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά τα αδικαιολόγητα..

Να πηδας τη σαρανταρα που εχεις παντρευτεί 15 χρονια, την αγαπας και σου εχει κανει και δυο παιδια, σιγουρα και ας μην είναι και στη καλυτερη της φαση. Να εχεις καμια για τα χοντρα οποτε σου καβλωσει και μεχρι την επομενη, δε σε ειδα δε σε ξερω, ενταξει. Αλλα ποιος φυσιολογικος σαρανταρης θα επελεγε να τα μπλεξει με καποια συνομηλικη του αν μπορουσε να εχει καποια μικροτερη? Αν εμεις οι σαραντάρηδες τα μπλέκαμε με σαραντάρες, οι πενηντάρηδες τι θα εκαναν????

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Να πηδας τη σαρανταρα που εχεις παντρευτεί 15 χρονια, την αγαπας και σου εχει κανει και δυο παιδια, σιγουρα και ας μην είναι και στη καλυτερη της φαση. Να εχεις καμια για τα χοντρα οποτε σου καβλωσει και μεχρι την επομενη, δε σε ειδα δε σε ξερω, ενταξει. Αλλα ποιος φυσιολογικος σαρανταρης θα επελεγε να τα μπλεξει με καποια συνομηλικη του αν μπορουσε να εχει καποια μικροτερη? Αν εμεις οι σαραντάρηδες τα μπλέκαμε με σαραντάρες, οι πενηντάρηδες τι θα εκαναν????
:hi: :hi:

Cinteros

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
155
Πόντοι
0
Τα καλυτερα γαμισια τα κανουν οι milf (30 και ανω)  απειρες κριτικες εδω μεσα που το επιβεβαιωνουν , πιο απελευθερωμενες , πιο εμπειρες ξερουν τι θελουν
Οι 20-25 χρονες σαφως πιο ομορφες ωστοσο πρεπει να γραψουν χιλιομετρα και κυριως να πηξει το μυαλο τους
Οσον αφορα σχεση - γαμο καλυτερα να υπαρχει κοντινη αποσταση ηλικιας το πολυ μεχρι 10 χρονια για να επιτυγχανεται αρμονια
Οι τεραστιες διαφορες ηλικιας παραπεμπουν σε αλλου ειδους συναλλαγες (δουναι-λαβειν) 

Κρινωντας απο το μεσο των Ελληνων αντρων οι περισσοτεροι μετα τα 40 δεν βλεπωνται , παχουλοι ,μαλθακοι και μεγαλοδειχνουν  , οι δε γυναικες φακλανωνουν μετα τα 30
Η κακη ποιοτητα ζωης τα τελευταια 20 χρονια (απο τοτε που μας εδειναν τα ευρω με το τσουβαλι) εχει αυξησει σημαντικα τους δεικτες παχυσαρκιας

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τα καλυτερα γαμισια τα κανουν οι milf (30 και ανω)  απειρες κριτικες εδω μεσα που το επιβεβαιωνουν , πιο απελευθερωμενες , πιο εμπειρες ξερουν τι θελουν
Οι 20-25 χρονες σαφως πιο ομορφες ωστοσο πρεπει να γραψουν χιλιομετρα και κυριως να πηξει το μυαλο τους

Η δική μου εμπειρία στα γαμήσια είναι πως κάποιες το έχουν και κάποιες όχι.
Ναι,η εμπειρία βοηθάει,αλλά άμα η άλλη δεν έχει μάθει να γαμιέται στα 27,δε θα μάθει ούτε στα 40.

Εδώ παίζουν πουτάνες,που είναι και οι δουλειά τους και δεν ξέρουν να γαμηθουν.

Cinteros

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
155
Πόντοι
0
Ναι,η εμπειρία βοηθάει,αλλά άμα η άλλη δεν έχει μάθει να γαμιέται στα 27,δε θα μάθει ούτε στα 40.

Εδώ παίζουν πουτάνες,που είναι και οι δουλειά τους και δεν ξέρουν να γαμηθουν.

Για να το θεσω πιο απλα
Η μιλφαρα θα κανει και τα πιο extreme , η μικρη ολιγον θα κολωσει και δεν θα τα κανει καλα
Στο σεξ ισχυει και ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ , μπορει να γαμας μουναρα και να μην τελιωνεις ποτε , ενω με ενα μπαζο να χυσεις στο λεπτο
Αυτοι ειναι ασταθμητοι παραγοντες που δεν τους υπολογιζεις παρα οταν σου συμβουν
Οι περισσοτερες που το παιζουν δηθεν πουτανες (call girls) ειναι εργαζομενες της διπλανης πορτας που βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν ευκολα χρηματα
Πριν 20 χρονια αυτα τα σεναρια δεν επαιζαν στην Ελλαδα ....  

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βασικός κανόνας να το έχει. Αν και η απόδοση που μπορεί να έχει μια milf είναι άπιαστο όνειρο για τη συντριπτική πλειοψηφία των πιπινιών, δε σημαίνει ότι όλες οι milf είναι άξιες λόγου. Είναι θέμα καθαρά ατόμου και όχι ηλικίας.
Οι milf συνήθως είναι ακομπλεξάριστες, ξέρουν τι θέλουν και πως να το πάρουν στο κρεβάτι και δε διστάζουν να δοκιμάζουν. Αν πέσεις σε milf που το 'χει πραγματικά παθαίνεις κοκομπλόκο από το γαμήσι τους. Από την άλλη δεν έχουν το τριζάτο σώμα μια μικρής. Οπότε ο καθείς μας επιλέγει ότι ψάχνει.
Το σημείο που δείχνει αλλαγή σε πολλά στον τρόπο που σκεφτόμαστε ως λαός, είναι ότι όλο και περισσότερες milf χτυπάνε πιτσιρικάδες. Για τους πιτσιρικάδες έτσι κι αλλιώς μια milf είναι όνειρο ζωής.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το σημείο που δείχνει αλλαγή σε πολλά στον τρόπο που σκεφτόμαστε ως λαός, είναι ότι όλο και περισσότερες milf χτυπάνε πιτσιρικάδες. Για τους πιτσιρικάδες έτσι κι αλλιώς μια milf είναι όνειρο ζωής.

Πριν μερικά χρόνια ήταν πιο εύκολο να γνωρίσεις μιλφ.Έβγαινες έξω και σε καρφώνανε,σου έπιαναν κουβέντα κλπ.Με τα σοσιαλ μίντια όμως,χαλάσαν κι αυτές λόγω των άπειρων νεότερων 'θαυμαστών'

Για μιλφ αξίζουν μόνο οι ξένες,Ρωσίδες και γενικά ανατολικές.Έχω δει πολλές που ακόμα και 40-45 παραμένουν γαμήσιμες.

Cinteros

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
155
Πόντοι
0
Βρ
Βασικός κανόνας να το έχει. Αν και η απόδοση που μπορεί να έχει μια milf είναι άπιαστο όνειρο για τη συντριπτική πλειοψηφία των πιπινιών, δε σημαίνει ότι όλες οι milf είναι άξιες λόγου. Είναι θέμα καθαρά ατόμου και όχι ηλικίας.
Οι milf συνήθως είναι ακομπλεξάριστες, ξέρουν τι θέλουν και πως να το πάρουν στο κρεβάτι και δε διστάζουν να δοκιμάζουν. Αν πέσεις σε milf που το 'χει πραγματικά παθαίνεις κοκομπλόκο από το γαμήσι τους. Από την άλλη δεν έχουν το τριζάτο σώμα μια μικρής. Οπότε ο καθείς μας επιλέγει ότι ψάχνει.

Ονειρο ζωης για τον πιτσιρικα να βρει τετοιες μηχανες του σεξ και ματσωμενες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Παραδοξως, αυτη εδω η γκομενα, φαινεται να τα λεει σωστα!
Ριξτε μια ματια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Η διαφορα ηλικιας, ειναι ΤΑΜΠΟΥ στην Ελλαδα.
Βεβαια, δεν ειναι το μονο θεμα στο οποιο γενικα ως κοινωνια, το βλεπουμε λαθος.

Πανε πχ και παντρευονται συνομηλικοι.
Και μετα βλεπουν οτι δεν περπαταει, απο πολλες αποψεις.
Ανδρας αρκετα μεγαλυτερος-γυναικα μικροτερη, ηταν επι αιωνες δοκιμασμενος συνδυασμος.

Αντε τωρα να πεις οτι ειμαι 40+ και προσπαθω να κανω σοβαρη σχεση με 25αρα.
Θα πεσουν ολοι να σε φανε. Δε θα στεριωσει. Και ακομη κι αν τους γραψεις εσυ ολους, θα την φανε την μικρη ο περιγυρος της, και στο τελος θα γινει μαλακια.
Η ελληνικη κοινωνια, η καμενη ελληνικη κοινωνια, που μαλακιζεται σε ολα τα επιπεδα,
πλεον δεν ανεχεται διαφορα ηλικιας πχ πανω απο 5-7 χρονια.
Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom