Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εμενα  μου αρεσει πολυ η Νικολουλη και η Χριστινα Λαμπιρη. Μεγαλοκοπελες και οι δυο Αλλα τη σαβουρα τη γυναικα του Μακρον, με τιποτα. Παρατραβηγμενο.
Όντως, αυτές είναι αξιοπιτσίλιστες.

Του Μακρόν είναι για να τη βάλεις να τρομάζει τα περιστέρια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όντως, αυτές είναι αξιοπιτσίλιστες.

Του Μακρόν είναι για να τη βάλεις να τρομάζει τα περιστέρια.
Και λογω ηλικιας, και λογω κατασκευης, η Νικολουλη αλλα περισσοτερο η Λαμπιρη, εχουν φαρδυνει προς τα κατω. Λογικο σε τετοια ηλικια. Αλλα ιδιως η Λαμπιρη θεωρω οτι εχει ενα απο τα πιο ωραια προσωπα στην Ελλαδα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η Νικολουλη εκτός απο ωραία μεγάλα βυζια θα κάνει και γλυκό γαμησακι(πιπουλα και κοίταγμα στα μάτια κλπ)

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Παιδες σοβαρά τώρα
Ενας πενηνταρης πχ τι θα μπορουσε να περιμένει απο μια 25 άρα και το αντιστροφο ?

Και εαν προχωρησουν τη σχεση τους ποσο θα κρατησει αυτη αραγε αυτος θα ειναι 60 κ αυτη 35 σε δεκα χρονια ....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Παιδες σοβαρά τώρα
Ενας πενηνταρης πχ τι θα μπορουσε να περιμένει απο μια 25 άρα και το αντιστροφο ?

Και εαν προχωρησουν τη σχεση τους ποσο θα κρατησει αυτη αραγε αυτος θα ειναι 60 κ αυτη 35 σε δεκα χρονια ....
Θέλει μεγάλη ανάλυση, αλλά σε γενικές γραμμές για εκείνη θα είναι ένα πείραμα και για αυτόν μια συναισθηματική καταστροφή.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θέλει μεγάλη ανάλυση, αλλά σε γενικές γραμμές για εκείνη θα είναι ένα πείραμα και για αυτόν μια συναισθηματική καταστροφή.

Nick μου αν μετα τα 50 συνεχιζει καποιος να ειναι συναισθηματικος με τις γυναικες τα θελει ο πωπος του... μολις καβατζωσαν τα 60-65 τον εναν τον βρηκαν στον καταψυκτη, τον αλλον δεμενο 15 μερες μεσα σε σεντονι, ο τριτος δεν αντεξε την κυνηγησε με καραμπινα και αυτοκτονησε..
Τυχαιο ; δε νομιζω...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Nick μου αν μετα τα 50 συνεχιζει καποιος να ειναι συναισθηματικος με τις γυναικες τα θελει ο πωπος του... μολις καβατζωσαν τα 60-65 τον εναν τον βρηκαν στον καταψυκτη, τον αλλον δεμενο 15 μερες μεσα σε σεντονι, ο τριτος δεν αντεξε την κυνηγησε με καραμπινα και αυτοκτονησε..
Τυχαιο ; δε νομιζω...
Nitro μου άστα. Είναι να μην την πατήσεις, γιατί στη θεωρία όλοι μας τα ξέρουμε, αλλά ουκ ολίγοι από δω μέσα, που και έμπειροι ήταν και γνώριζαν,......... την πάτησαν.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Παιδες σοβαρά τώρα

Φίλε μου το 30 ή 40 ή 50 είναι απλώς ένα νούμερο. Πέρασαν τα χρόνια που ο 50ρης ήταν “γέρος”.
Υπάρχουν πολλοί 50ρηδες που σωματικά στέκονται πολύ καλύτερα από 30ρηδες.
Αν σε αυτό προσθέσεις μερικά άλλα χαρακτηριστικά όπως επαγγελματική αποκατάσταση, εμπειρίες, κοινωνικός κύκλος – γνωριμίες, κατανόηση και γιατί όχι ποιοτικότερο sex μπορείς να καταλάβεις γιατί πολλές γυναίκες  επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες ακόμη και με τη διαφορά ηλικίας που αναφέρεις.
Τώρα τι μπορεί να περιμένει ένας 50ρης από μια 25αρα ή 30αρα είναι νομίζω αυτονόητο. Το βασικότερο  είναι ότι αισθάνεται και αυτός πιο νέος και πιο δραστήριος. Ευχαριστιέται καλύτερα το sex, αποφεύγει τη μιζέρια, τα προβλήματα και τη γκρίνια της γυναίκας που πλησιάζει στην εμμηνόπαυση.
Και ναι μετά από 10 χρόνια η σχέση μπορεί να κρατήσει. Το πάθος και οι έρωτες σε μια σχέση και πολύ περισσότερο σε ένα γάμο κρατάνε για τα πρώτα λίγα χρόνια. Μετά όλα γίνονται από συνήθεια. Πόσες φορές το μήνα κάνουν sex ένας 40αρης και μια 35αρα που παντρεύτηκαν πριν 10 χρόνια έχεις αναρωτηθεί?  Σίγουρα πολύ λιγότερες από όσες τσακώνονται...
Αναφέρομαι βέβαια σε συνειδητοποιημένους 50ρηδες που έχουν ζήσει τη ζωή τους και όχι στον 50αρη που έχει περάσει μια μίζερη μονότονη ζωή και ξαφνικά ανακάλυψε τον έρωτα στη Ρωσίδα χορεύτρια ή στην κόρη της γειτόνισσας που του έκανε τα γλυκά μάτια....
Επίσης αφήνουμε απ΄ έξω περιπτώσεις εκμετάλλευσης  που μπορεί να υπάρχουν ακόμη και σε σχέσεις όπου η διαφορά ηλικίας είναι πολύ μικρή.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η Νικολουλη εκτός απο ωραία μεγάλα βυζια θα κάνει και γλυκό γαμησακι(πιπουλα και κοίταγμα στα μάτια κλπ)

:vomit:

Χίλιες φορές Μπριζίτ εαν μου βάζαν το μαχαίρι στο λαιμό.Ποια Νικολούλη

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Φίλε μου το 30 ή 40 ή 50 είναι απλώς ένα νούμερο. Πέρασαν τα χρόνια που ο 50ρης ήταν “γέρος”.
Υπάρχουν πολλοί 50ρηδες που σωματικά στέκονται πολύ καλύτερα από 30ρηδες.
Αν σε αυτό προσθέσεις μερικά άλλα χαρακτηριστικά όπως επαγγελματική αποκατάσταση, εμπειρίες, κοινωνικός κύκλος – γνωριμίες, κατανόηση και γιατί όχι ποιοτικότερο sex μπορείς να καταλάβεις γιατί πολλές γυναίκες  επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες ακόμη και με τη διαφορά ηλικίας που αναφέρεις.
Τώρα τι μπορεί να περιμένει ένας 50ρης από μια 25αρα ή 30αρα είναι νομίζω αυτονόητο. Το βασικότερο  είναι ότι αισθάνεται και αυτός πιο νέος και πιο δραστήριος. Ευχαριστιέται καλύτερα το sex, αποφεύγει τη μιζέρια, τα προβλήματα και τη γκρίνια της γυναίκας που πλησιάζει στην εμμηνόπαυση.
Και ναι μετά από 10 χρόνια η σχέση μπορεί να κρατήσει. Το πάθος και οι έρωτες σε μια σχέση και πολύ περισσότερο σε ένα γάμο κρατάνε για τα πρώτα λίγα χρόνια. Μετά όλα γίνονται από συνήθεια. Πόσες φορές το μήνα κάνουν sex ένας 40αρης και μια 35αρα που παντρεύτηκαν πριν 10 χρόνια έχεις αναρωτηθεί?  Σίγουρα πολύ λιγότερες από όσες τσακώνονται...
Αναφέρομαι βέβαια σε συνειδητοποιημένους 50ρηδες που έχουν ζήσει τη ζωή τους και όχι στον 50αρη που έχει περάσει μια μίζερη μονότονη ζωή και ξαφνικά ανακάλυψε τον έρωτα στη Ρωσίδα χορεύτρια ή στην κόρη της γειτόνισσας που του έκανε τα γλυκά μάτια....
Επίσης αφήνουμε απ΄ έξω περιπτώσεις εκμετάλλευσης  που μπορεί να υπάρχουν ακόμη και σε σχέσεις όπου η διαφορά ηλικίας είναι πολύ μικρή.

Φίλε μου σε γενικές γραμμες συμφωνώ μαζί σου και το έχεις αναλύσει όμορφα !.Ο 50άρης με τη μίζερη ζωή που αναφέρεις γιατι να το ἐβλεπε όμως διαφορετικά δεν έχω καταλάβει ?.Ερωτας για τον συνειδητοποιημένο , έρωτας και για τον άλλο το μιζερο .Εαν θέλεις ανέλυσε μου το αυτο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σκηνικο στην Grenoble Γαλλια

ημουν για μπυρες με αυστριακο συναδελφο 50ρη και του επιασε κουβεντα μια ξανθια γαλλιδουλα που καθοταν διπλα κατω απο 25
με ευγενεια την απεφυγε γιατι ειναι παντρεμενος :headbang: :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Σκηνικο στην Grenoble Γαλλια

ημουν για μπυρες με αυστριακο συναδελφο 50ρη και του επιασε κουβεντα μια ξανθια γαλλιδουλα που καθοταν διπλα κατω απο 25
με ευγενεια την απεφυγε γιατι ειναι παντρεμενος :headbang: :headbang:

με γυναικα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Μπορεί να είναι παντρεμένος με καμιά τραβελοκωλόγρια σαν τον Μακρόν.

brigitte-macron-en-maillot-de-bain-0-1493017518-1494257278-1494345290.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Τυχαιο ; δε νομιζω...

:worship: :worship: :worship:
:respect: :respect: :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom