Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Παιδιά χωρίς υπερβολές..  Πριν 2 χρόνια καλοκαίρι σε νησί του αιγαίου ένας τύπος γύρω στα 68 έτη (που έφερνε κάπως στον
παρακάτω εικονιζόμενο), χωρίς ιδιαίτερο πουγκί, είχε μία γκόμενα απο τις σκανδιναβικές χώρες (που έμοιαζε στην παρακάτω εικονιζόμενη),γύρω στα 30 έτη. Όλοι που το είδαμε πάθαμε πλάκα.. δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , και απορήσαμε πως γίνεται αυτο..  :shockedeyes:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (8).jpg
    αρχείο λήψης (8).jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • αρχείο λήψης (9).jpg
    αρχείο λήψης (9).jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 28

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Δεν γνωρίζω πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα και ούτε θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο!
Επειδή όμως  ανήκω σε αυτό το target group τυχαίνει να ξέρω πολλούς 50+ που της πετάνε τα μάτια έξω!

Κια εγω  εδω κ ενα μηνα μπήκα στο target δηλ στα ήντα και διαπιστωνω γενικά εδω μεσα μια προκατάληψη για τους ανω των 45 ...Ειμαι νεος σαν μελος αλλα διαβαζω πανω απο 2 χρονια διαφορα χρησιμα εδω μεσα και σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα.Να ξερετε λοιπον ότι οι χοντρες καυλες στον αντρα ειναι γυρω στα 40 με 42 , σε εκεινη την ηλικια θελει να γαμησει οτι θηλυκο κουνιεται.Τα επιπεδα της καυλας πεφτουν καπως στην ηλικια που μπηκα αλλα με την κατάλληλη γκομενα γαμαει ανετα οχι 10 φορες το μηνα οπως ειπωθηκε ανω αλλα μερα παρα μερα ανετα.
Τα υπολοιπα βοηθηματα ειναι  οταν θελουμε να ριξουμε 3-4 σε ενα 24 ωρο δηλ οταν παιζει κανα οργιο ή κανα fkk στο εξωτερικο.

Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε το προβλημα σε αυτη την ηλικια ειναι επιοινωνιακο.Βρισκεις μια 25 αρα και σου λεει ενα καρο μαλακιες που απλα σε κανουν να χαμογελας χαζα αλλα μεσα σου σκεφτεσαι τι δουλεια εχεις με αυτην ...Το περιεργο ομως με τις 25 αρες ειναι οτι υπαρχουν ορισμενες που παραειναι ωριμες για την ηλικια τους και στεκονται καλυτερα κ απο 35 αρες και αλλες ειναι ακομα 18 .Εξαρταται που θα πεσις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Δεν γνωρίζω πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα και ούτε θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο!
Επειδή όμως  ανήκω σε αυτό το target group τυχαίνει να ξέρω πολλούς 50+ που της πετάνε τα μάτια έξω!
ΜΛΜ φίλε Μαξ

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Παιδιά χωρίς υπερβολές..  Πριν 2 χρόνια καλοκαίρι σε νησί του αιγαίου ένας τύπος γύρω στα 68 έτη (που έφερνε κάπως στον
παρακάτω εικονιζόμενο), χωρίς ιδιαίτερο πουγκί, είχε μία γκόμενα απο τις σκανδιναβικές χώρες (που έμοιαζε στην παρακάτω εικονιζόμενη),γύρω στα 30 έτη. Όλοι που το είδαμε πάθαμε πλάκα.. δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , και απορήσαμε πως γίνεται αυτο..  :shockedeyes:

Eύκολα
Υπάρχει κάτι που λέγεται στυλ
Αν ήταν και μποέμ ο τύπος, η γκόμενα έλιωνε

Εναν Γκένζμπουργκ τον ξέρεις ?
Εναν Μπελμοντό ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Eύκολα
Υπάρχει κάτι που λέγεται στυλ
Αν ήταν και μποέμ ο τύπος, η γκόμενα έλιωνε

Εναν Γκένζμπουργκ τον ξέρεις ?
Εναν Μπελμοντό ?
έχεις δει πολλούς μποεμ μη πλούσιους και μη διάσημους
με γκομενες???
Εγώ κανένα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Με μπερδευεις με τον Κλιντ.Ειμαι αλλος.Υπογραφω ως baroc χωρις k.Τελος παντων θα σου απαντησω γιατι βρισκομαι κοντα σε αυτη την ηλικια.Ειμαι υγιης,δεν πινω δεν καπνιζω κανονικα κιλα και γαμαω μια χαρα.Δεν σου κανω τον γαμια αλλα πιστεψε ακομη τουλαχιστον δεν χρειαζομαι κανενα βοηθημα για να το κανω.Και φυσικα οχι μονο 10 φορες τον μηνα.Φυσικα δεν μπορεις να γαμεις σαν κοκορας οπως ενας νεαρος,αλλα να εχεις διαρκεια και ποιοτητα. Προφανως εισαι νεαρουλης και στα ματια σου ο πενηνταρης ειναι γερος.Αλλα αυτο μπορει να να στο πιστοποιησει ισως ενας σεξολογος. Ευχαριστω.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τοπε και ο Ζαμπετας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Με μπερδευεις με τον Κλιντ.Ειμαι αλλος.Υπογραφω ως baroc χωρις k.Τελος παντων θα σου απαντησω γιατι βρισκομαι κοντα σε αυτη την ηλικια.Ειμαι υγιης,δεν πινω δεν καπνιζω κανονικα κιλα και γαμαω μια χαρα.Δεν σου κανω τον γαμια αλλα πιστεψε ακομη τουλαχιστον δεν χρειαζομαι κανενα βοηθημα για να το κανω.Και φυσικα οχι μονο 10 φορες τον μηνα.Φυσικα δεν μπορεις να γαμεις σαν κοκορας οπως ενας νεαρος,αλλα να εχεις διαρκεια και ποιοτητα. [size=30pt]Προφανως εισαι νεαρουλης και στα ματια σου ο πενηνταρης ειναι γερος[/size].Αλλα αυτο μπορει να να στο πιστοποιησει ισως ενας σεξολογος. Ευχαριστω.

Τα λες σωστά και όμορφα, απλά αυτά τα μικρά παιδιά σαν το μιδα έχουν την άγνοια και το φόβο για το μέλλον.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom