Tυπισα ποσα πηρες για να πουλησεις το σεναριο?Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαφορά ηλικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 997
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Και αμα υπο αυτες τις συνθηκες αφησει εγκυο τη γυναικα του πως θα το πει? Εξωγαμο?
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Η αλήθεια ειναι ότι έχω δυνατότητα να γράψω σενάριο, αλλά ακόμη το σκέφτομαι...Ίσως να μην εχει ολοκληρωθεί το στόρι γ αυτό να μη μου βγαίνει ακόμαTυπισα ποσα πηρες για να πουλησεις το σεναριο?
Τυπισα το στορυ θα ολοκληρωθει μονο αν εσυ κερατωσεις τον alex με τον Λακη.Τοτε θα κανει την πρωτη αποπειρα αυτοκτονιας ο alex.Η αλήθεια ειναι ότι έχω δυνατότητα να γράψω σενάριο, αλλά ακόμη το σκέφτομαι...Ίσως να μην εχει ολοκληρωθεί το στόρι γ αυτό να μη μου βγαίνει ακόμα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν είχα αυτο το στόρι στο μυαλό μου...Τυπισα το στορυ θα ολοκληρωθει μονο αν εσυ κερατωσεις τον alex με τον Λακη.Τοτε θα κανει την πρωτη αποπειρα αυτοκτονιας ο alex.
Πάντως αν πάμε σε αυτό που λες, το να πάω με το Λάκη είναι αυτοκτονία από μόνο του, οπότε δε θα φτάσουμε σε απόπειρα του Αλεξ
Ενταξει τυπισα με επεισες,κατανοω την σκεψη σου.Μπορεις να τον κερατωσεις με μενα.Δεν είχα αυτο το στόρι στο μυαλό μου...
Πάντως αν πάμε σε αυτό που λες, το να πάω με το Λάκη είναι αυτοκτονία από μόνο του, οπότε δε θα φτάσουμε σε απόπειρα του Αλεξ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Να παει πρωτα μαζι μου? Αλλιως δεν ειναι κερατο.Ενταξει τυπισα με επεισες,κατανοω την σκεψη σου.Μπορεις να τον κερατωσεις με μενα.
Τυπε μην χαλας το σεναριο.Ηδη την εχεις απατησει μπροστα στα ματια μας.Να παει πρωτα μαζι μου? Αλλιως δεν ειναι κερατο.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Και τελικα δεν βγαλαμε ακρη στο μεγαλο ζητημα...Μιλφαρες vs 20αρες....
Τυπε και μιλφαρες και 20αρες.Απλα τα πραγματα.Και τελικα δεν βγαλαμε ακρη στο μεγαλο ζητημα...Μιλφαρες vs 20αρες....
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τι? Παρτουζα?Τυπε και μιλφαρες και 20αρες.Απλα τα πραγματα.
Τυπε δεν παιρνεις παραδειγμα τον alex.Θα εχεις γυναικα μιλφ και γκομενα 20αρα.Τι? Παρτουζα?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ειμαι μικρος ακομα για να καταφηγω στην απιστια.Για την ωρα δεν κερατωνω,οταν δεν τραβαει κατι του δινω την ευκαιρια του και αν συνεχιζει να μην τραβαει το κοβω.Λεω ακομα γιατι εφοσον δεν εχω ζησει τι σημαινει να ζεις με μια γυναικα για πολλα χρονια δεν μπορω να κατανωησω τις δυσκολιες οποτε δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις που κανουν οι ανθρωποι. Για την ωρα εχω την πολυτελεια της επιλογης.Τυπε δεν παιρνεις παραδειγμα τον alex.Θα εχεις γυναικα μιλφ και γκομενα 20αρα.
Τυπε δεν υπαεχει αντρας που ζει μονο με μια γυναικα.Θρασυβουλας.Ειμαι μικρος ακομα για να καταφηγω στην απιστια.Για την ωρα δεν κερατωνω,οταν δεν τραβαει κατι του δινω την ευκαιρια του και αν συνεχιζει να μην τραβαει το κοβω.Λεω ακομα γιατι εφοσον δεν εχω ζησει τι σημαινει να ζεις με μια γυναικα για πολλα χρονια δεν μπορω να κατανωησω τις δυσκολιες οποτε δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις που κανουν οι ανθρωποι. Για την ωρα εχω την πολυτελεια της επιλογης.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ολα υπαρχουν αδερφε.Αλλο αν δεν ειναι ο κανονας. Και αν βρεις τη γκομενα που θα σε κανει να καταπολεμας τις ορμες σου και να εισαι πιστος? Κανεις δεν ελεχνει τις σκεψεις του.Μονο τις πραξεις του.Unknown.Τυπε δεν υπαεχει αντρας που ζει μονο με μια γυναικα.Θρασυβουλας.
Θα ειχε ενδιαφερον την συζητηση αυτη να την καναμε μετα απο 15 χρονια.Ολα υπαρχουν αδερφε.Αλλο αν δεν ειναι ο κανονας. Και αν βρεις τη γκομενα που θα σε κανει να καταπολεμας τις ορμες σου και να εισαι πιστος? Κανεις δεν ελεχνει τις σκεψεις του.Μονο τις πραξεις του.Unknown.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Αυτο ακριβως λεω και εγω.Δεν μπορω να ξερω πως ειναι αυτες οι καταστασεις ουτε να κρινω.Αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια οτι κανεις ποτε δεν καταφερε να μεινει πιστος στην γυναικα του (ή η γυναικα στον αντρα) χωρις να απατησει? Νομιζω πως δεν μπορεις να το πεις.Θα ειχε ενδιαφερον την συζητηση αυτη να την καναμε μετα απο 15 χρονια.
Φυσικα και δεν μπορω να το πω.Αλλα οπως παντα μιλαμε για την μεγαλη πλειοψηφια.Αυτο ακριβως λεω και εγω.Δεν μπορω να ξερω πως ειναι αυτες οι καταστασεις ουτε να κρινω.Αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια οτι κανεις ποτε δεν καταφερε να μεινει πιστος στην γυναικα του (ή η γυναικα στον αντρα) χωρις να απατησει? Νομιζω πως δεν μπορεις να το πεις.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ετσι φαινετε απο αυτα που βλεπουμε γυρω μας οντος. Παντος ολα σχετικα ειναι. Δεν μου αρεσει να κρινω πραγματα αν δεν τα εχω βιωσει σε καπιο βαθμο και γενικα το να κρινει κανεις πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα το θεωρω λαθος.Οποτε θα ελαφρυνω ξανα το κλιμα και θα πω κρατηστε εσεις τις κορες και αφηστε σε μενα τις μαμαδες...Φυσικα και δεν μπορω να το πω.Αλλα οπως παντα μιλαμε για την μεγαλη πλειοψηφια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις