Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Tυπισα ποσα πηρες για να πουλησεις το σεναριο?
Η αλήθεια ειναι ότι έχω δυνατότητα να γράψω σενάριο, αλλά ακόμη το σκέφτομαι...Ίσως να μην εχει ολοκληρωθεί το στόρι γ αυτό να μη μου βγαίνει ακόμα  :rolleyes:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η αλήθεια ειναι ότι έχω δυνατότητα να γράψω σενάριο, αλλά ακόμη το σκέφτομαι...Ίσως να μην εχει ολοκληρωθεί το στόρι γ αυτό να μη μου βγαίνει ακόμα  :rolleyes:
Τυπισα το στορυ θα ολοκληρωθει μονο αν εσυ κερατωσεις τον alex με τον Λακη.Τοτε θα κανει την πρωτη αποπειρα αυτοκτονιας ο alex.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τυπισα το στορυ θα ολοκληρωθει μονο αν εσυ κερατωσεις τον alex με τον Λακη.Τοτε θα κανει την πρωτη αποπειρα αυτοκτονιας ο alex.
Δεν είχα αυτο το στόρι στο μυαλό μου... :rolleyes:
Πάντως αν πάμε σε αυτό που λες, το να πάω με το Λάκη είναι αυτοκτονία από μόνο του, οπότε δε θα φτάσουμε σε απόπειρα του Αλεξ  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είχα αυτο το στόρι στο μυαλό μου... :rolleyes:
Πάντως αν πάμε σε αυτό που λες, το να πάω με το Λάκη είναι αυτοκτονία από μόνο του, οπότε δε θα φτάσουμε σε απόπειρα του Αλεξ  :grin:
Ενταξει τυπισα με επεισες,κατανοω την σκεψη σου.Μπορεις να τον κερατωσεις με μενα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και τελικα δεν βγαλαμε ακρη στο μεγαλο ζητημα...Μιλφαρες vs 20αρες.... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τυπε δεν παιρνεις παραδειγμα τον alex.Θα εχεις γυναικα μιλφ και γκομενα 20αρα.
Ειμαι μικρος ακομα για να καταφηγω στην απιστια.Για την ωρα δεν κερατωνω,οταν δεν τραβαει κατι του δινω την ευκαιρια του και αν συνεχιζει να μην τραβαει το κοβω.Λεω ακομα γιατι εφοσον δεν εχω ζησει τι σημαινει να ζεις με μια γυναικα για πολλα χρονια δεν μπορω να κατανωησω τις δυσκολιες οποτε δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις που κανουν οι ανθρωποι. Για την ωρα εχω την πολυτελεια της επιλογης.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι μικρος ακομα για να καταφηγω στην απιστια.Για την ωρα δεν κερατωνω,οταν δεν τραβαει κατι του δινω την ευκαιρια του και αν συνεχιζει να μην τραβαει το κοβω.Λεω ακομα γιατι εφοσον δεν εχω ζησει τι σημαινει να ζεις με μια γυναικα για πολλα χρονια δεν μπορω να κατανωησω τις δυσκολιες οποτε δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις που κανουν οι ανθρωποι. Για την ωρα εχω την πολυτελεια της επιλογης.
Τυπε δεν υπαεχει αντρας που ζει μονο με μια γυναικα.Θρασυβουλας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τυπε δεν υπαεχει αντρας που ζει μονο με μια γυναικα.Θρασυβουλας.
Ολα υπαρχουν αδερφε.Αλλο αν δεν ειναι ο κανονας. Και αν βρεις τη γκομενα που θα σε κανει να καταπολεμας τις ορμες σου και να εισαι πιστος? Κανεις δεν ελεχνει τις σκεψεις του.Μονο τις πραξεις του.Unknown.  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ολα υπαρχουν αδερφε.Αλλο αν δεν ειναι ο κανονας. Και αν βρεις τη γκομενα που θα σε κανει να καταπολεμας τις ορμες σου και να εισαι πιστος? Κανεις δεν ελεχνει τις σκεψεις του.Μονο τις πραξεις του.Unknown.  :grin:
Θα ειχε ενδιαφερον την συζητηση αυτη να την καναμε μετα απο 15 χρονια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα ειχε ενδιαφερον την συζητηση αυτη να την καναμε μετα απο 15 χρονια.
Αυτο ακριβως λεω και εγω.Δεν μπορω να ξερω πως ειναι αυτες οι καταστασεις ουτε να κρινω.Αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια οτι κανεις ποτε δεν καταφερε να μεινει πιστος στην γυναικα του (ή η γυναικα στον αντρα) χωρις να απατησει? Νομιζω πως δεν μπορεις να το πεις.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως λεω και εγω.Δεν μπορω να ξερω πως ειναι αυτες οι καταστασεις ουτε να κρινω.Αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια οτι κανεις ποτε δεν καταφερε να μεινει πιστος στην γυναικα του (ή η γυναικα στον αντρα) χωρις να απατησει? Νομιζω πως δεν μπορεις να το πεις.
Φυσικα και δεν μπορω να το πω.Αλλα οπως παντα μιλαμε για την μεγαλη πλειοψηφια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Φυσικα και δεν μπορω να το πω.Αλλα οπως παντα μιλαμε για την μεγαλη πλειοψηφια.
Ετσι φαινετε απο αυτα που βλεπουμε γυρω μας οντος. Παντος ολα σχετικα ειναι. Δεν μου αρεσει να κρινω πραγματα αν δεν τα εχω βιωσει σε καπιο βαθμο και γενικα το να κρινει κανεις πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα το θεωρω λαθος.Οποτε θα ελαφρυνω ξανα το κλιμα και θα πω κρατηστε εσεις τις κορες και αφηστε σε μενα τις μαμαδες...:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom