Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Επισης δεν ειχα αναφερει οτι ξεκοψαμε με την πρωτοετινα φοιτητριουλα που τραβιομασταν απο φεβρουαριο μεχρι πριν λιγο καιρο. Αρχισε να κανει παρεα με κατι καργιολιτσες απο φοιτητικες παραταξεις και της μαθαν τα γκλαμουραδικα καγκουρομαγαζα και τα μπουζουκια και πλεον δε συγκινουνταν με μενα που την πηγαινα μονο βολτιτσες χερακι χερακι στην παραλια και στα παρκακια. Μου ζητησε 2-3 φορες να παμε Μαρκιζ και Μπεντρουμ [glow=red,2,300]και να την παω με τις φιλες της[/glow] Καλλιθεα αλλα δεν μπορουσα εκεινο το σ/κ και μου κρατησε μουτρα και μετα βρεθηκαμε αλλη μια φορα και μαλωσαμε και με εστειλε.

Π Ο Τ Ε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επισης δεν ειχα αναφερει οτι ξεκοψαμε με την πρωτοετινα φοιτητριουλα που τραβιομασταν απο φεβρουαριο μεχρι πριν λιγο καιρο. Αρχισε να κανει παρεα με κατι καργιολιτσες απο φοιτητικες παραταξεις και της μαθαν τα γκλαμουραδικα καγκουρομαγαζα και τα μπουζουκια και πλεον δε συγκινουνταν με μενα που την πηγαινα μονο βολτιτσες χερακι χερακι στην παραλια και στα παρκακια. Μου ζητησε 2-3 φορες να παμε Μαρκιζ και Μπεντρουμ και να την παω με τις φιλες της Καλλιθεα αλλα δεν μπορουσα εκεινο το σ/κ και μου κρατησε μουτρα και μετα βρεθηκαμε αλλη μια φορα και μαλωσαμε και με εστειλε.
Παιζει σκαιπ της κοπελας τύπε?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Επισης δεν ειχα αναφερει οτι ξεκοψαμε με την πρωτοετινα φοιτητριουλα που τραβιομασταν απο φεβρουαριο μεχρι πριν λιγο καιρο. Αρχισε να κανει παρεα με κατι καργιολιτσες απο φοιτητικες παραταξεις και της μαθαν τα γκλαμουραδικα καγκουρομαγαζα και τα μπουζουκια και πλεον δε συγκινουνταν με μενα που την πηγαινα μονο βολτιτσες χερακι χερακι στην παραλια και στα παρκακια. Μου ζητησε 2-3 φορες να παμε Μαρκιζ και Μπεντρουμ και να την παω με τις φιλες της Καλλιθεα αλλα δεν μπορουσα εκεινο το σ/κ και μου κρατησε μουτρα και μετα βρεθηκαμε αλλη μια φορα και μαλωσαμε και με εστειλε.
Ειναι πολλα τα βλαχογκομενακια που θαμπονοντε απο τη ''μεγαλη ζωη'' και επειδη κανουν οικονομιες μια βδομαδα για να πιουν ενα ντακιουρι το σαββατο σε κανενα ρουφ γκαρντεν νομιζουν οτι ανεβηκανε επιπεδο. Μαλακιες γενικοτερα λεω εγω.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πολύ "ιν" η δικιά σου  :cool2:

Επισκέπτης
η διαφορα ηλικιας παιζει καταλυτικο ρολο σε μια σχεση..πανω απο 8 χρονια διαφορα η σχεση θαχει προβλημα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω ειχα δει καποτε μια ταινια που καποιος παντρεμενος ειχε γκομενα και και ξαναερωτευτικε την γυναικα του και κερατωνε την γκομενα του με τη γυναικα του  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγω ειχα δει καποτε μια ταινια που καποιος παντρεμενος ειχε γκομενα και και ξαναερωτευτικε την γυναικα του και κερατωνε την γκομενα του με τη γυναικα του  :grin:
Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή  ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε λες ο σεναριογραφος να ειναι μελος του bou?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom