Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.092
Πόντοι
3.425
παντρεμενος πανω απο 20 χρονια, με τη γυναικα μου συνομιλικη, μπορω να πω με σιγουρια οτι μια διφορα υπερ του αντρα κατα 15 χρονια δεν ειναι κακη.

ξερω υπαρχουν πολλες αποψεις που δε δεχονται την αποψη μου και πολλων ακομα, δεν εχει καμια σημασια.

οσοι το λεμε ομως ξερουμε πολυ καλα το λογο.

και μια και το φερνει η κουβεντα, παιδια ο αντρας μεχρι τα 60-65 γαμαει χωρις θεμα κανενα. τη γυναικα μετα τα 45 50 την πιανουν τα ορμονικα της κλιμακτηριου και σου καθεται οποτε ειναι σε ισορροπια το μουνι με τις ορμονες. οποτε αναγκαζεσαι να ξενογαμας κανονικα για να μην την παιζεις και να μην εχεις γκρινια στο σπιτι.

και το λεω επισης επειδη εχω "γνωρισει" γυναικες 15-25 χρονια μικροτερες μου.

τελος παντων....οτι εγινε εγινε τωρα.

οταν επιστρεψουμε παλι στην ζωη αυτη θα ξερουμε τί να κανουμε.... :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αρα εμενα οι μελλοντικη γυναικα μου ειναι τωρα νηπιαγωγείο ... well  :tickedoff: :tickedoff:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
να το προχωρησεις. Έτσι κι αλλιως μικρη μεγαλη το κέρατο θα το φας (ερι  2014)
Ποιο "κέρατο" βρε ζώο ???
Στο 2014 και μιλάς για "κέρατο" ?
Στ'αρχίδια μας το "κέρατο" έτσι όπως εσύ το εννοείς !
Τράβα στη σπηλιά σου και άπλωσε και κάνα σεντόνι απ'έξω να δούνε οι υπόλοιποι Ούνοι της φυλής σου , τα κατορθώματα του "επιβήτορά" σου την πρώτη νύχτα του γάμου !
Ε ρε έτη φωτός πίσω που είστε ....Τίποτα δεν αλλάζει τελικά για μερικούς...
Αυτά που πίστευε η γιαγιά μου κι ο προ=πάππους μου , τα ίδια πιστεύουν και ορισμένοι σήμερα. Πρόοδος μηδέν !
Αλήθεια και καύλα λείπει απ'τις ζωές των ανθρώπων ...ρεεεεεεε ! ! !
Το "κέρατο" σας μάρανε....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
παντρεμενος πανω απο 20 χρονια, με τη γυναικα μου συνομιλικη, μπορω να πω με σιγουρια οτι μια διφορα υπερ του αντρα κατα 15 χρονια δεν ειναι κακη.

ξερω υπαρχουν πολλες αποψεις που δε δεχονται την αποψη μου και πολλων ακομα, δεν εχει καμια σημασια.

και μια και το φερνει η κουβεντα, παιδια ο αντρας μεχρι τα 60-65 γαμαει χωρις θεμα κανενα. τη γυναικα μετα τα 45 50 την πιανουν τα ορμονικα της κλιμακτηριου και σου καθεται οποτε ειναι σε ισορροπια το μουνι με τις ορμονες. οποτε αναγκαζεσαι να ξενογαμας κανονικα για να μην την παιζεις και να μην εχεις γκρινια στο σπιτι.

Νομίζω το ξενογαμήσι δε το γλυτώνεις ότι διαφορά και να υπάρχει, κάθε μέρα παστίτσιο δέ λέει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Eυαγγελιο τα λογια σου.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το ζουμι ειναι ενα αλανια.Οι γκομενες οι σωστες, οι καυλιαρες,οι ερωτευσημες που εχουν το know how ειναι πανω απο 35!  :rockon: :rockon: :cum: :cum:

συμφωνώ και επαυξάνω! αλλά οι γκόμενες αυτές μόνο για γαμήσια και σχεσούλες. για γάμους πρέπει να της ρίχνεις χρόνια για να αργήσει να σου πρήξει τον πούτσο όταν 40ρισει και τη πιασαουν τα ορμονικά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο αντρας πρεπει να παντρευεται, αν παντρευτει, στα 40-45 και να παρει μια 25αρα.
Στο σχολειο ομως μας μαθαινανε μαθηματικα, φιλοσοφια και λοιπες μαλακιες και οχι βασικες αρχες της ζωης.
Τωρα ειναι αργα...

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

Πεπονοτρυπητή όμως, μπορεί να σου κάνει και γυναίκα 90 ετών.
Για μένα το sex με τα σεντόνια, κρατώντας το χέρι μιας α-καπέλο, έχει πολλά πλεονεκτήματα:

1. Δεν υπάρχει το άγχος της απόδοσης.
2. Δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις ΣΜΝ.
3. Δεν κουράζεσαι. Μπορείς να τρίβεσαι απεριόριστα και να φωνάζεις (χωρίς να λαχανιάζεις):

"Είμαι χλεμπονιάρης", "Άπό εκεί κύριε", "Είμαι Ινδός, φοράω σαρκίκι και πουλάω αγγούρια στη λαϊκή".

Χαζό ε;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Σημερα βγηκα 1ο ραντεβου με μια 50αρα. Ο αντρας της δουλευει εκτος Ελλαδας. Δεν την πηδηξα αλλα υπηρξε λιγο φασωμα στο αμαξι. Δε ξερω πως θα εξελιχθει το θεμα. Ειμαι 27...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σημερα βγηκα 1ο ραντεβου με μια 50αρα. Ο αντρας της δουλευει εκτος Ελλαδας. Δεν την πηδηξα αλλα υπηρξε λιγο φασωμα στο αμαξι. Δε ξερω πως θα εξελιχθει το θεμα. Ειμαι 27...

Γιατι δεν την πηδηξες τύπε?

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

τύπε τι δουλειά κάνει ο άντρας της?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
συμφωνώ και επαυξάνω! αλλά οι γκόμενες αυτές μόνο για γαμήσια και σχεσούλες. για γάμους πρέπει να της ρίχνεις χρόνια για να αργήσει να σου πρήξει τον πούτσο όταν 40ρισει και τη πιασαουν τα ορμονικά...
ΦΙλε η 40αρα η γυναικα δεν σπαει πουτσες επειδη ξυπναει μια μερα στραβα.Οταν ο αντρας την παραμελει δε της κανει παιχνιδια και δε της κινει το ενδιαφερον πια...οταν δηλαδη η σχεση αρχισει και γινεται συνηθεια τοτε αρχιζει ο σπασιμο της πουτσας. Γιαυτο τωρα που χαλαρωσαν τα κοινωνικα στερωτυπα πολλες γυναικες πανε με μικροτερους και δεν τους σπανε πουτσες.Γιατι η γυναικα ρε φιλε ειδικα στα 40 που ξερει και τι θελει και πως να το παρει θελει θελει σωστη πουτσα..θελει προσοχη...θελει να ασχολεισε μαζι της και να την κανεις να νιωθει οτι δε περασε  η μπογια της και θελει και ανανεωση στη ζωη της..πιος θελει να φτασει 40 και να πιστεψει οτι μεχρι εδω ηταν οτι ζησαμε ζησαμε? Αν ομως ο αντρας εχει βαρεθει και εχει το νου του στις 20χρονες στον υπνο και στην τηλεωραση λογικο δεν ειναι να πριζει πουτσες αυτη? Φυσικα ολες οι καταστασεις ειναι διαφορετικες...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δειξε το δρομο φιλε!! Σωραιος!!  :rockon:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Γιατι δεν την πηδηξες τύπε?

Ενιωσε τυψεις και εφυγε. Ετρεξα πισω της και μου ειπε να φυγω γιατι δεν ηταν σωστο αυτο που καναμε και οτι ειναι γρια για μενα και οτι θα επαιρνε ταξι. Προσπαθησα φυσικα να της αλλαξω γνωμη της ειπα και μερικα κοπλιμεντα αλλα δεν την επεισα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ΦΙλε η 40αρα η γυναικα δεν σπαει πουτσες επειδη ξυπναει μια μερα στραβα.Οταν ο αντρας την παραμελει δε της κανει παιχνιδια και δε της κινει το ενδιαφερον πια...οταν δηλαδη η σχεση αρχισει και γινεται συνηθεια τοτε αρχιζει ο σπασιμο της πουτσας. Γιαυτο τωρα που χαλαρωσαν τα κοινωνικα στερωτυπα πολλες γυναικες πανε με μικροτερους και δεν τους σπανε πουτσες.Γιατι η γυναικα ρε φιλε ειδικα στα 40 που ξερει και τι θελει και πως να το παρει θελει θελει σωστη πουτσα..θελει προσοχη...θελει να ασχολεισε μαζι της και να την κανεις να νιωθει οτι δε περασε  η μπογια της και θελει και ανανεωση στη ζωη της..πιος θελει να φτασει 40 και να πιστεψει οτι μεχρι εδω ηταν οτι ζησαμε ζησαμε? Αν ομως ο αντρας εχει βαρεθει και εχει το νου του στις 20χρονες στον υπνο και στην τηλεωραση λογικο δεν ειναι να πριζει πουτσες αυτη? Φυσικα ολες οι καταστασεις ειναι διαφορετικες...

η αλήθεια είναι οτι πλέον οι γκόμενες προσέχουν τον εαυτό τους και στα 40 ακόμα και στα 50  μπορούν να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον και να βγάζουν γούστα. το πρόβλημα είναι με τη κλασσική ελλεηνίδα που μόλις δέσει το γαιδαρο της και του κάνει και 2 κουτσουβελα για να τον δεσει ακομα περισσότερο μετατρέπεται σε μπετονιέρα δε βλέπεται και βγάζει όλα τα κομπλεξ και εσύ μένεις με τη πούτσα στο χέρι και κυνηγάς πιπίνια  ;)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
δουλευεις κι εσυ εκτος Ελλαδας τυπε? :cheesy:

οχι, ευτυχώς  :grin: , πρέπει να το κυνηγήσεις το πουρό, που θα πάει θα ενδώσει  :fuck2:. Απλά οχι κουβέντες και μπορουμπούρου, φάσωμα απ την αρχή την άλλη φορά! 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Επισης δεν ειχα αναφερει οτι ξεκοψαμε με την πρωτοετινα φοιτητριουλα που τραβιομασταν απο φεβρουαριο μεχρι πριν λιγο καιρο. Αρχισε να κανει παρεα με κατι καργιολιτσες απο φοιτητικες παραταξεις και της μαθαν τα γκλαμουραδικα καγκουρομαγαζα και τα μπουζουκια και πλεον δε συγκινουνταν με μενα που την πηγαινα μονο βολτιτσες χερακι χερακι στην παραλια και στα παρκακια. Μου ζητησε 2-3 φορες να παμε Μαρκιζ και Μπεντρουμ και να την παω με τις φιλες της Καλλιθεα αλλα δεν μπορουσα εκεινο το σ/κ και μου κρατησε μουτρα και μετα βρεθηκαμε αλλη μια φορα και μαλωσαμε και με εστειλε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η αλήθεια είναι οτι πλέον οι γκόμενες προσέχουν τον εαυτό τους και στα 40 ακόμα και στα 50  μπορούν να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον και να βγάζουν γούστα. το πρόβλημα είναι με τη κλασσική ελλεηνίδα που μόλις δέσει το γαιδαρο της και του κάνει και 2 κουτσουβελα για να τον δεσει ακομα περισσότερο μετατρέπεται σε μπετονιέρα δε βλέπεται και βγάζει όλα τα κομπλεξ και εσύ μένεις με τη πούτσα στο χέρι και κυνηγάς πιπίνια  ;)
Αυτο ειναι στερεοτυπο.Εγω βλεπω παντου ωραιες προσεγμενες καυλομενες και σαρανταρες με ορεξη και ζωη...τουλαχιστον περισσοτερες απο αυτες που περιγραφεις εσυ.ΦΥσικα και κανεις δεν ξερει τι γινεται μεσα σε ενα σπιτι και φυσικα για μια κατασταση σε ενα γαμο ποτε δεν φταιει μονο ο ενας.Εκτος απο κατι καταστασεις που υπαρχει κακομεταχειρηση,κακοποιηση και τετεια. Ομως βρισκω λογικο οσο περνανε τα χρονια να μειωνετε το ενδιαφερον και απο τις 2 μεριες.Το προβλημα ειναι οταν υπαρχουν παιδια.Εκει πρεπει κανεις να ζυγιζει 100 φορες τις επιλογες του.Ειναι κακο τα ψυχολογικα των γονιων να τα πληρωνουν τα παιδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom