Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε εριναλ εχω μεγαλη περιεργεια να δω αν εισαι τοσο μουναρα οσο λες οτι εισαι...
ανεβασε σε παρακαλω μια φωτο σου να σε δουμε για να το επιβεβαιωσουμε κ μεις...
αλλιως μη λες τιποτα γιατι για μενα προσωπικα θα εισαι μια μπαζοχοντρη που μπαινει σε ενα μπουρδελοσαιτ γιατι απλα δεν εχει ζωη...
αν ειναι διαφορετικα διεψευσε με και θα σου ζητησω και συγνωμη...
αληθινη φωτο ομως,οχι απο το ιντερνετ...

Σοβαρά τώρα ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΗ ;;;;;;;
Μην ανεβάσω κάτι φωτό για τις οποίες είχα πάρει λινκ
από παλιό γνωστό μέλος του bou.com
που έχει διαγραφεί ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ........

Από ένα μαυριδερό κοντόχοντρο τσόλι ........

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τελικά η ιδανική ηλικία ποια είναι;
πείτε οι παντρεμενοκαμμένοι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σοβαρά τώρα ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΗ ;;;;;;;
Μην ανεβάσω κάτι φωτό για τις οποίες είχα πάρει λινκ
από παλιό γνωστό μέλος του bou.com
που έχει διαγραφεί ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ........

Από ένα μαυριδερό κοντόχοντρο τσόλι ........

Ανεβασε οσα μπαζα θες τζάμπα ειναι. Εξαλλου τα γαμας κιολας το να τα ανεβασεις θα πειραζε; Μολις βλεπεις ξανθια μουναρα θα σου ρχεται η αναρχοαπλυτη ερι στο μυαλο και απο την θολουρα θα βγαινεις εδω να λες τις γνωστες μπουρδες  :)

ΥΓ αν θες να γελασει καθε πικραμενος βγαλε την αφεντομουτσουναρα σου  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
σιγουρα σκαρτο εμπορευμα υπαρχει σε ολο το ηλικιακο ευρος,αλλα το να ναι μια γυναικα single στα 35 ειναι red flag που δε γινεται να αγνοησεις..το οτι καποιος ειναι 37 ετων δεν τον καθιστα απριορι ικανο να διακρινει τη σκαρταδουρα..η αντιληψη,η ωριμοτητα και ο αυτοελεγχος οταν το μυαλο λεει φυγε και η πουτσα λεει μεινε δε μετριουνται με τα χρονια της ταυτοτητας..

Επισης κανενας αντρας με μυαλο σημερα δεν παντρευεται μια γυναικα μετα τα 30.
Απο αυτην την ηλικια και πανω βρωμανε φοβο και απελπισια...

αντιθετα εσυ,ειδικοτερα αν εισαι οικονομικα ανεξαρτητος και βλεπεσαι,αρχιζεις να επιλεγεις.

Λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά τώρα είδα το post.
ΟΚ το να αποφασίζει κάποιος για μια σχέση με το κάτω κεφάλι εκτός από ανωριμότητα είναι και έλλειψη εμπειριών με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια ομαλή σεξουαλική ζωή. Δυστυχώς πολλοί 40ρηδες στην Ελλάδα λόγω του γνωστού πουριτανισμού δεν είχαν ομαλή σεξουαλική ζωή. Βέβαια σήμερα φτάσαμε στο αντίθετο άκρο να πηδιούνται από τα 15 σα ζώα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Τώρα μια 35χρονη μπορεί να είναι single για πολλούς λόγους. Μπορεί όντως να είναι προβληματική προσωπικότητα, μπορεί όμως να είχε σχέση μακροχρόνια που να τελείωσε για κάποιο λόγο, μπορεί να μη γούσταρε μόνιμη σχέση αλλά της άρεσε να πηδιέται περιστασιακά ή μπορεί ακόμη λόγω θρησκείας να γούσταρε να πηδηχτεί μετά το γάμο.

Γράφεις ότι οι γυναίκες μετά τα 30 βρωμάνε φόβο και απελπισία. Εγώ αντίθετα έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες μεταξύ 20 και 25 είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια,  φόβο και ζήλεια σε μία σχέση ειδικά αν είσαι μεγαλύτερος και καλοστεκούμενος (από κάθε άποψη). Επίσης η συμπεριφορά τους και οι απόψεις τους  είναι ασαφής σε σημείο εκνευρισμού.

Σε ένα γάμο καλό είναι να έχουν και οι δύο εμπειρίες για να μην πάνε ψάχνοντας εκτός αν το μόνο που ενδιαφέρει το ζευγάρι είναι το πήδημα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Βέβαια τα παραπάνω είναι απόψεις κάποιου 50αρη που παντρεύτηκε κοντά στα 40 και φυσικό είναι να μην είναι αποδεκτές από πολλούς εδώ. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
ΟΚ το να αποφασίζει κάποιος για μια σχέση με το κάτω κεφάλι εκτός από ανωριμότητα είναι και έλλειψη εμπειριών με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια ομαλή σεξουαλική ζωή. Δυστυχώς πολλοί 40ρηδες στην Ελλάδα λόγω του γνωστού πουριτανισμού δεν είχαν ομαλή σεξουαλική ζωή. Βέβαια σήμερα φτάσαμε στο αντίθετο άκρο να πηδιούνται από τα 15 σα ζώα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Τώρα μια 35χρονη μπορεί να είναι single για πολλούς λόγους. Μπορεί όντως να είναι προβληματική προσωπικότητα, μπορεί όμως να είχε σχέση μακροχρόνια που να τελείωσε για κάποιο λόγο, μπορεί να μη γούσταρε μόνιμη σχέση αλλά της άρεσε να πηδιέται περιστασιακά ή μπορεί ακόμη λόγω θρησκείας να γούσταρε να πηδηχτεί μετά το γάμο.

Γράφεις ότι οι γυναίκες μετά τα 30 βρωμάνε φόβο και απελπισία. Εγώ αντίθετα έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες μεταξύ 20 και 25 είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια,  φόβο και ζήλεια σε μία σχέση ειδικά αν είσαι μεγαλύτερος και καλοστεκούμενος (από κάθε άποψη). Επίσης η συμπεριφορά τους και οι απόψεις τους  είναι ασαφής σε σημείο εκνευρισμού.

Σε ένα γάμο καλό είναι να έχουν και οι δύο εμπειρίες για να μην πάνε ψάχνοντας εκτός αν το μόνο που ενδιαφέρει το ζευγάρι είναι το πήδημα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Βέβαια τα παραπάνω είναι απόψεις κάποιου 50αρη που παντρεύτηκε κοντά στα 40 και φυσικό είναι να μην είναι αποδεκτές από πολλούς εδώ.  

πολυ σωστη τοποθετηση, συμφωνω φιλε maximilian :thumbsup:
τωρα οκ μην παιρνεις πολυ σοβαρα τα λεγομενα του χιτμαν καθοτι ξερόλας-μυρωδιας σε παρα πολλά θεματα κατ εμε
εχει αυτο το κουσουρι συν το γεγονος οτι ειναι και ΑΕΚτζης.... :2funny:

ΥΓ. το αβαταρ σου τα σπαει! ο τυπος συκωνει σακουλες σουπερ μαρκετ? :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
πολυ σωστη τοποθετηση, συμφωνω φιλε maximilian :thumbsup:
τωρα οκ μην παιρνεις πολυ σοβαρα τα λεγομενα του χιτμαν καθοτι ξερόλας-μυρωδιας σε παρα πολλά θεματα κατ εμε
εχει αυτο το κουσουρι συν το γεγονος οτι ειναι και ΑΕΚτζης.... :2funny:

ΥΓ. το αβαταρ σου τα σπαει! ο τυπος συκωνει σακουλες σουπερ μαρκετ? :2funny:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ξέρεις πόσα κιλά σακούλες σουπερ μαρκετ έχω σηκώσει από τότε που παντρεύτηκα?
Σίγουρα πολύ περισσότερα από τα βάρη στο γυμναστήριο....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Απελπισία πιάνει τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες. :2funny:

Κάτω από 30 είναι μικρές κι έχουν τα κόμπλεξ με την εμφάνιση,αν μετράνε γενικώς και πάνω από τα 30 αρχίζουν οι ανασφάλειες ότι γερνάνε,η μπογιά τους δε περνάει,παιδί δεν έχουν,γάμος,δουλειά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Γράφεις ότι οι γυναίκες μετά τα 30 βρωμάνε φόβο και απελπισία. Εγώ αντίθετα έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες μεταξύ 20 και 25 είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια,  φόβο και ζήλεια σε μία σχέση ειδικά αν είσαι μεγαλύτερος και καλοστεκούμενος (από κάθε άποψη). Επίσης η συμπεριφορά τους και οι απόψεις τους  είναι ασαφής σε σημείο εκνευρισμού.

Αμα παντρευτηκες στα 40 θα πηρες κανα 23χρονο και εσυ.Αξιος  :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αμα παντρευτηκες στα 40 θα πηρες κανα 23χρονο και εσυ.Αξιος  :rockon:

Έπεσες έξω κατά 12 χρόνια και για να σε προλάβω ΔΕΝ ήταν 11 χρονών όταν την παντρεύτηκα…
Η αλήθεια είναι ότι έχω «συνευρεθεί στιγμιαία»  με μερικά 25χρονα ή εκεί γύρω από τότε που παντρεύτηκα αλλά τελικά η παροιμία με τις κότες και τα ζουμιά είναι σοφή!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έπεσες έξω κατά 12 χρόνια και για να σε προλάβω ΔΕΝ ήταν 11 χρονών όταν την παντρεύτηκα…
Η αλήθεια είναι ότι έχω «συνευρεθεί στιγμιαία»  με μερικά 25χρονα ή εκεί γύρω από τότε που παντρεύτηκα αλλά τελικά η παροιμία με τις κότες και τα ζουμιά είναι σοφή!
Ειναι "σκουίρτ" τύπισσα η δικιά σου;  :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
σαν τα μιλφακια και γενικα τις μεγαλυτερες δεν εχει :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α, το κέρατο εννοείται ότι θα το φας, έτσι κι αλλιώς. Έχω πολλές γνωριμίες με γκόμενες της ηλικίας αυτής, δε μπορείς να φανταστείς το τι κάνουν! Φαινομενικά είναι οι πιστές κοπελιές που δε σου πάει καρδιά να της την πέσεις και στην πραγματικότητα είναι sex machines! Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά, που λένε...

:rockon: :rockon: :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.588
Πόντοι
216
Μαλλον οι ελληνιδες ειναι απο τις πιο 'δυσκολες' στην διαφορα ηλικιας με τους ανδρες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Θα ήθελα ένα σχόλιο σχετικά με το γεγονός ότι γυροφέρνω ένα 23χρονο πιπίνι , πολύ ομορφο και γλυκό, όχι πουτανάκι, ..εγω είμαι 37..την διαφορά ηλικίας την βλέπετε απαγορευτική για την εξέλιξη τηε σχέσης σε κατι σοβαρό?..είναι πλατωνική ακόμα η φάση αλλα μάλλον θα καταλήξει σε  :knockinb:

Αν την πατωνεις καλα ολα ξεχνιουνται

αν εισαι πιπολογαμουλης θα φας κερατο εν καιρω

απλα πραματα ναουμε

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Αδερφε κι εγω το εχω αναρωτηθει αυτο...πρακτικα,μακροπροθεσμα εννοω,δεν θα βγαλει σε καλο...τωρα,στην αρχη,μεχρι 5 χρονια,εσυ 42,αυτη 28...μαλλον θα εχεις πολλη διεκδικηση και θα πρεπει να ζεις με τετοιο τροπο που να καλυπτεις αυτη τη διαφορα.Αν αρχισεις να πεφτεις,να βαριεσαι,να μην σου σηκωνεται κτλ,οταν εχεις διπλα σου μια κοπελα 28 ετων,καπου θα το φας το κερατο ή θα σε αφησει..Τιποτα δεν ειναι απολυτο φυσικα,αλλα η λογικη αυτα λεει...Τα λεω για να τα ακουω κι εγω...εχω καποια περαση στα μικρα,αλλα πιο ιδανικο θα σου ηταν μια κοπελα (για κατι σοβαρο μιλαω) 28 το ελαχιστο..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.588
Πόντοι
216
Νομιζω για την αποφυγη διαφορων προβληματων στη σχεση, καλο ειναι να μην υπερβαινει η διαφορα ηλικιας, τα 15 ετη. Προσωπικη εκτιμηση.
Βεβαια, τιποτε δεν ειναι απολυτο. Μπορεις να δεις καλα ζευγαρια και με μεγαλυτερη διαφορα. Αλλα με πιθανοτητες μιλαω.

Ομως, πιστευω οτι οι αλλοδαπες, ανατολικο ευρωπαικο μπλοκ, ασιατισες κλπ, ειναι δεκτικες στην διαφορα ηλικιας, ενω στην ελλαδα δεν την πολυπροτιμουν οι γυναικες. Οι αντρες δεν λενε οχι, αλλα οι ελλεεινιδες συνηθως δεν θελουν, εκτος αν το κινητρο ειναι τα λεφτα, οποτε τοτε τα ξεχνανε ολες.
Οι ξενες ομως νομιζω ειναι πιο θετικες σε αυτο, γενικα, εκ πεποιθησεως.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.588
Πόντοι
216
Για πείτε τη γνώμη σας πανω στο θέμα, και σε σχέση με την εθνικότητα της κοπέλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom