erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν ειναι το ιδιο ενας αντρας 35 και μια γυναικα 35 σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση
δηλαδη;
δεν ειναι το ιδιο ενας αντρας 35 και μια γυναικα 35 σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση
θελω να πεις γιατι.ο αφορισμος σου ειναι το ιδιο αχρηστος
μια γυναικα στα 35 ειναι απεγνωσμενη να κανει παιδι και εχει περασει η βιολογικα καλυτερη της ηλικια ενω ενας αντρας εχει,συνηθως,καταφερει να πηξει λιγο το μυαλο του και μπορει να αποφασισει για το αν θελει να κανει οικογενειαδηλαδη;
χαχα ουσιαστικοτατες και περιεκτικοτατες συμβουλες εδωσα,μαλλον δεν τις καταλαβες ομως.ασε που τα εγραψα οσο πιο απλοικα γινεται για να γινουν κατανοητα απο το ετεροκλητο πληθος που διαβαζει.γιατι ενας ανθρωπος που ασχολειται με τετοια θεματα εχει πιο ουσιατικα πραγματα να πει απο τις γενικοτητες που εγραψες και θα τις ελεγε ως συμβουλη και καποιος σε ενα καφενειο
α μας λες και χαμηλου επιπεδου..χαχα ουσιαστικοτατες και περιεκτικοτατες συμβουλες εδωσα,μαλλον δεν τις καταλαβες ομως.ασε που τα εγραψα οσο πιο απλοικα γινεται για να γινουν κατανοητα απο το ετεροκλητο πληθος που διαβαζει.
κοιτα να δεις,επειδη ψαχνεσαι εχεις ομως πολλες αντιστασεις στο να καταλαβεις τι λεω,οι συμβουλες τετοιου ειδους ειναι πολυ συγκεκριμενες.μεσω ενος γενικου μνματος σε φορουμ μεχρι εκει μπορει να φτασει μια κουβεντα.χαμηλου επιπεδου δε θεωρω κανενα που δε γνωριζω προσωπικα.αν διαφωνεις καπου με οσα εγραψα θα διαβασω την προταση σου αλλιως δεν εχει κανενα νοημα ολο αυτο που κανεις.α μας λες και χαμηλου επιπεδου..
αν δεν γνωριζεις αν η γυναικα ειναι 25 (επομενως βιολογικα ορθη για παιδι) και ο αντρας 35 (για σενα ακομα νιανιαρο με περιθωρια), ο αντρας υποβαλλεται σε εξετασεις για να δουν αν λογω ηλικιας του αντρα μπορει το παιδι να βγει με θεματα.. Επομενως και ο αντρας βιολογικα εχει παρει την κατιουσα. Επι της ουσιας ομως επειδη μπορει θεωρητικα να κανει παιδι σε μεγαλυτερες ηλικιες απο την γυναικα (ακομα και αν αυτο ειναι κατα της υγειας του παιδιου και επισης της ομαλης του αναπτυξης μιας και ενας αντρας στα 50 αν εχει δεκα η επτα χρονων παιδι δεν αντεχει να ασχοληθει, κτλ) εχει επικρατησει η βλακωδης θεωρία οτι ο αντρας δεν δεσμευεται απο ηλικια οπως η γυναικα.μια γυναικα στα 35 ειναι απεγνωσμενη να κανει παιδι και εχει περασει η βιολογικα καλυτερη της ηλικια ενω ενας αντρας εχει,συνηθως,καταφερει να πηξει λιγο το μυαλο του και μπορει να αποφασισει για το αν θελει να κανει οικογενεια
εγω δε μιλησα για βιολογικο παραγοντα καταλληλοτητας στον ανδρα,για κοινωνικοοικονομικους και κατ'επεκταση συναισθηματικους παραγοντες μιλησα περαν της ηλικιας.αυτα που λες ισχυουν ΜΟΝΟ οταν πανε για εξωσωματικη γονιμοποιηση που κανουν εξετασεις και οι δυο για να αποκλεισουν ολα τα ενδεχομενα που μπορει να πανε στραβα.κατα τ'αλλα ο ανδρας μπορει να κανει υγιεστετα παιδια μεχρι πολυ μεγαλες ηλικιες και με τον φυσικο τροπο,εφοσον δεν εχει θεματα σπερματικης ποιοτητας η καποια αλλη ασθενεια φυσικα.και επειδη ειμαι και σχετικος,η υγιης σχεση με τον πατερα,ψυχολογικα,ειναι αυτη που ο πατερας ειναι παρων συναισθηματικα και εχει μια υγιη και εγγυς εποπτεια του παιδιου.η καθημερινη σχεση και τριβη με τη μητερα ειναι αυτο που καθοριζει τα περισσοτερα ομως.αυτα πολυ γενικα τοποθετημενα.ετσι λοιπον δεν απαιτειται η παρουσια του στο βαθμο που απαιτειται απο τη μητερα.αν δεν γνωριζεις αν η γυναικα ειναι 25 (επομενως βιολογικα ορθη για παιδι) και ο αντρας 35 (για σενα ακομα νιανιαρο με περιθωρια), ο αντρας υποβαλλεται σε εξετασεις για να δουν αν λογω ηλικιας του αντρα μπορει το παιδι να βγει με θεματα.. Επομενως και ο αντρας βιολογικα εχει παρει την κατιουσα. Επι της ουσιας ομως επειδη μπορει θεωρητικα να κανει παιδι σε μεγαλυτερες ηλικιες απο την γυναικα (ακομα και αν αυτο ειναι κατα της υγειας του παιδιου και επισης της ομαλης του αναπτυξης μιας και ενας αντρας στα 50 αν εχει δεκα η επτα χρονων παιδι δεν αντεχει να ασχοληθει, κτλ) εχει επικρατησει η βλακωδης θεωρία οτι ο αντρας δεν δεσμευεται απο ηλικια οπως η γυναικα.
ακομα και αν δεχθούμε ομως την θεωρια γιατι δεν σημαινει οτι η γυναικα οντως δεν δεσμευεται απο την ηλικια, ας θυμηθουμε οτι ενας γαμος δεν ειναι καλος επειδή στηριζεται στα παιδια, ουτε στο αν η γυναικα ειναι μικρη η μεγαλη, ουτε το αν ο αντρας εχει περασει τα 30 τα σαραντα η τα εικοσι. μακαρι να ηταν ολα τα παραπανω αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.
εγω δε μιλησα για βιολογικο παραγοντα καταλληλοτητας στον ανδρα,για κοινωνικοοικονομικους και κατ'επεκταση συναισθηματικους παραγοντες μιλησα περαν της ηλικιας.αυτα που λες ισχυουν ΜΟΝΟ οταν πανε για εξωσωματικη γονιμοποιηση που κανουν εξετασεις και οι δυο για να αποκλεισουν ολα τα ενδεχομενα που μπορει να πανε στραβα.κατα τ'αλλα ο ανδρας μπορει να κανει υγιεστετα παιδια μεχρι πολυ μεγαλες ηλικιες και με τον φυσικο τροπο,εφοσον δεν εχει θεματα σπερματικης ποιοτητας η καποια αλλη ασθενεια φυσικα.και επειδη ειμαι και σχετικος,η υγιης σχεση με τον πατερα,ψυχολογικα,ειναι αυτη που ο πατερας ειναι παρων συναισθηματικα και εχει μια υγιη και εγγυς εποπτεια του παιδιου.η καθημερινη σχεση και τριβη με τη μητερα ειναι αυτο που καθοριζει τα περισσοτερα ομως.αυτα πολυ γενικα τοποθετημενα.ετσι λοιπον δεν απαιτειται η παρουσια του στο βαθμο που απαιτειται απο τη μητερα.
ο αντρας 35 (για σενα ακομα νιανιαρο με περιθωρια), ο αντρας υποβαλλεται σε εξετασεις για να δουν αν λογω ηλικιας του αντρα μπορει το παιδι να βγει με θεματα.. Επομενως και ο αντρας βιολογικα εχει παρει την κατιουσα.
Tὰ μυαλὰ σου καὶ 1 λίρα καὶ τοῦ μπογιατζῆ ὁ κόπανος.
μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις,δεν ειναι ομως ουτε σωστο ουτε ιδανικο,ειναι απλα η γνωμη σου.εγω μιλαω απο μια πολυ συγκεκριμενη θεση με πολυ επεξεργασμενη σκεψη βασισμενη σε διαφοες θεωριες και φυσικα ρεαλιστικη γνωση της ελληνικης κοινωνιας και κουλτουρας των 25 τελευταιων ετων(τοσα χρονια εχει νοημα να παμε πισω στην Ελλαδα για τετοια θεματα).δεν ειπα πως δεν εχει επιδραση ο πατερας στην αναπτυξη των παιδιων,ειπα κατι πολυ συγκεκριμενο ομως που παλι επελεξες να μην καταλαβεις.οσο για τα προβατα,μην ριχνεις το επιπεδο σε παρακαλω,χανεται το νοημα της κουβεντας.εγω δε ξερω ΚΑΝΕΝΑ ζευγαρι(Α 35+ και Γ 30-) που να προσπαθει με φυσιολογικο τροπο να κανει παιδια και να εξεταζουν τον ανδρα χωρις να υπαρχει ιστορικο με ασθενειες η κατι αλλο στην οικογενεια καταγωγης τους.και οχι,δεν ησουν σαφης για το αν μιλουσες για εξωσωματικη η οχι.τωρα το ξεκαθαρισες.αυτο με την εποπτεια βολευει πολυ στα δικαστηρια στους χωρισμους τις μανάδες.. παρολα αυτα επετρεψε μου να πιστευω οτι ο πατερας εχει σημαντικοτατη επιδραση στα παιδια και η ουσιαστικη σχεση μαζι του καθοριζει την ζωη τους. επομενως οι θεωρίες περι εποπτειας θα ηταν καλες αν δεν μιλουσαμε για οικογενεια αλλα για προβατα που βοσκουν και βοσκο. Ο πατερας ομως συμμετεχει ουσιαστικα στην αναπτυξη τους.
οσο για τα υπολοιπα επειδη προφανως ειτε δεν εχεις παιδια ειτε τα εκανες μικρος σε ενημερωνω οτι αν ο πατερας ειναι πανω απο 30 -35 και η μανα μικρη γινονται εξετασεις στον πατερα για προβληματα που μπορουν να παρουσιαστουν στο παιδι, αν ειναι μεγαλυτερος πιο πολλες και το ιδιο φυσικα αν ειναι και οι δυο γονεις. δεν μιλαω για εξωσωματικες. Ημουν σαφης. για εξωσωματικη ειλικρινα δεν εχω αποψη παρα πολυ γενικα πραγματα που ετυχε να εχω ακουσει.
τελος ενας αντρας στα 35 ειναι αχρηστος αν δεν εχει κατασταλαξει σε πεντε βασικα. τα υπολοιπα ειναι φιλολογιες.
Ὁ θεῖος μου εἰς τὰ 65 ἀπέκτησεν ὑγιεστάτην κόρην. Μετὰ τῆς 15ετοῦς πλέον ἐξαδέλφης μου μεταβαίνομεν συχνάκις πρὸς αὐτοκινητοδρομίαν καὶ γευματίζομεν εἰς ἑστιατόρια ταχείας ἐξυπηρετήσεως.
Βεβαίως οἱ ἄγνωστοι πολλάκις θεωροῦσιν αὐτὴν ἰδικὴν μου κόρην, πλὴν τοῦτο οὐδεμίαν σημασίαν ἔχει.
μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις,δεν ειναι ομως ουτε σωστο ουτε ιδανικο,ειναι απλα η γνωμη σου.εγω μιλαω απο μια πολυ συγκεκριμενη θεση με πολυ επεξεργασμενη σκεψη βασισμενη σε διαφοες θεωριες και φυσικα ρεαλιστικη γνωση της ελληνικης κοινωνιας και κουλτουρας των 25 τελευταιων ετων(τοσα χρονια εχει νοημα να παμε πισω στην Ελλαδα για τετοια θεματα).δεν ειπα πως δεν εχει επιδραση ο πατερας στην αναπτυξη των παιδιων,ειπα κατι πολυ συγκεκριμενο ομως που παλι επελεξες να μην καταλαβεις.οσο για τα προβατα,μην ριχνεις το επιπεδο σε παρακαλω,χανεται το νοημα της κουβεντας.εγω δε ξερω ΚΑΝΕΝΑ ζευγαρι(Α 35+ και Γ 30-) που να προσπαθει με φυσιολογικο τροπο να κανει παιδια και να εξεταζουν τον ανδρα χωρις να υπαρχει ιστορικο με ασθενειες η κατι αλλο στην οικογενεια καταγωγης τους.και οχι,δεν ησουν σαφης για το αν μιλουσες για εξωσωματικη η οχι.τωρα το ξεκαθαρισες.
δεν μπορεις να το κρινεις αυτο,παλι αφοριζεις..εχεις να σχολιασεις κατι επι της ουσιας και οχι επι προσωπικου ?Δεν εχεις βασικες γνωσεις
Γιατι σε ξέρω; Τι προσωπικο εχω μαζι σου; εδω δεν ξερεις τι εξετασεις γινονται και ενω δεν σου μιλαω για εξωσωματικη την αναφερεις μονος σου και ζητας να σου ξεκαθαρισω; και θες να παρω σοβαρα αποψεις του τυπου ο πατερας ασκει εποπτεια και η μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει το παιδι και ο αντρας στα 35 ειναι ακομα ανωριμος; και θα ωριμασει στα 65 με τον θειο του μπακαλη; για να κανει οικογενεια; σορρυ ανθρωπε εβαλα τα γελιαδεν μπορεις να το κρινεις αυτο,παλι αφοριζεις..εχεις να σχολιασεις κατι επι της ουσιας και οχι επι προσωπικου ?
κοπελια εχεις τον απαλευτο και δεν μπορεις να καταλαβεις 5 απλες γραμμες.αρχικα το επι προσωπικου δεν εχει να κανει με το αν με γνωριζεις προσωπικα.απευθυνθηκες προσωπικα σε ενα προφιλ ομως.μην μπερδευεσαι.επισης μην επιμενεις για τις εξετασεις,κανενας δε κανει εκτος αν πανε για εξωσωματικη,γι αυτο και το ανεφερα ως προυποθεση.το ξεκαθαρισες αργοτερ και αφου στο επεσημανα βεβαια.Γιατι σε ξέρω; Τι προσωπικο εχω μαζι σου; εδω δεν ξερεις τι εξετασεις γινονται και ενω δεν σου μιλαω για εξωσωματικη την αναφερεις μονος σου και ζητας να σου ξεκαθαρισω; και θες να παρω σοβαρα αποψεις του τυπου ο πατερας ασκει εποπτεια και η μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει το παιδι και ο αντρας στα 35 ειναι ακομα ανωριμος; και θα ωριμασει στα 65 με τον θειο του μπακαλη; για να κανει οικογενεια; σορρυ ανθρωπε εβαλα τα γελια
κοπελια εχεις τον απαλευτο και δεν μπορεις να καταλαβεις 5 απλες γραμμες.αρχικα το επι προσωπικου δεν εχει να κανει με το αν με γνωριζεις προσωπικα.απευθυνθηκες προσωπικα σε ενα προφιλ ομως.μην μπερδευεσαι.επισης μην επιμενεις για τις εξετασεις,κανενας δε κανει εκτος αν πανε για εξωσωματικη,γι αυτο και το ανεφερα ως προυποθεση.το ξεκαθαρισες αργοτερ και αφου στο επεσημανα βεβαια.
επισης ειπα κατα λεξη " υγιης σχεση με τον πατερα,ψυχολογικα,ειναι αυτη που ο πατερας ειναι παρων συναισθηματικα και εχει μια υγιη και εγγυς εποπτεια του παιδιου.η καθημερινη σχεση και τριβη με τη μητερα ειναι αυτο που καθοριζει τα περισσοτερα ομως.αυτα πολυ γενικα τοποθετημενα.ετσι λοιπον δεν απαιτειται η παρουσια του στο βαθμο που απαιτειται απο τη μητερα." αν εσυ καταλαβες ο,τι θελεις βοηθεια σου,εισαι απορροφημενη απο την γνωμη σου,ουτε καν απο τη σκεψη σου.εβαλες τα γελια γιατι δεν δινεις προσοχη,απλα θελεις να αρπαχτεις