Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Στον έρωτα δεν παίζουν ρόλο τα χρόνια

Στον γάμο παίζουν

Βάλε στη ζυγαριά τι ψάχνεις πιο πολύ από τα δύο και αποφάσισε, όσο είναι νωρίς όμως...

O skiouros το είπε πολύ απλά και σωστά !!!  :rockon:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
Καλά πιο πολύ για χαβαλέ γράφω αφού πείρα δεν έχω.
Έκανα την πρώτη μου σχέση τώρα το 2013 εγώ 27 και εκείνη 34...όπως είπε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω νόμιζα θα ήταν για πάντα...παρόλα αυτά κράτησε 2 μήνες σεξ και απο εκεί και πέρα 7 μήνες μαρτυρίου<<να με θέλει μόνο σα φίλο να πηγαίνουμε βόλτες>>...σχέση δεν ήθελε μαζί μου λόγο του οτι ήμουν ''πολύ μικρός''.Ωσπου μετά από καμιά εικοσαριά καυγάδες έφαγα τον οριστικό μπούλο  :)
Αυτά από μένα >.<

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Καλά πιο πολύ για χαβαλέ γράφω αφού πείρα δεν έχω.
Έκανα την πρώτη μου σχέση τώρα το 2013 εγώ 27 και εκείνη 34...όπως είπε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω νόμιζα θα ήταν για πάντα...παρόλα αυτά κράτησε 2 μήνες σεξ και απο εκεί και πέρα 7 μήνες μαρτυρίου<<να με θέλει μόνο σα φίλο να πηγαίνουμε βόλτες>>...σχέση δεν ήθελε μαζί μου λόγο του οτι ήμουν ''πολύ μικρός''.Ωσπου μετά από καμιά εικοσαριά καυγάδες έφαγα τον οριστικό μπούλο  :)
Αυτά από μένα >.<
δεν υπομένουμε καβγάδες ρε τύπε  :headbang:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
δεν υπομένουμε καβγάδες ρε τύπε  :headbang:
Είχα μια ουτοπία ότι θα τα ξαναβρούμε με τον καιρό...αν και δεν μου στοίχισε πολλά...μια δουλειά <<ευτυχώς μετά από 3 μήνες με προσέλαβαν πάλι>> , κάποια πράγματα που ντρέπομαι να της τα ζητήσω πίσω και μια αξιοπρέπεια.  :headbang:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Είχα μια ουτοπία ότι θα τα ξαναβρούμε με τον καιρό...αν και δεν μου στοίχισε πολλά...μια δουλειά <<ευτυχώς μετά από 3 μήνες με προσέλαβαν πάλι>> , κάποια πράγματα που ντρέπομαι να της τα ζητήσω πίσω και μια αξιοπρέπεια.   :headbang:

καλά γιατί σε απέλυσαν;  :o

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
ξεχνούσα παραγγελίες στη δουλειά και πήγαινε πίσω το πρόγραμμα,είχα όλη την ώρα το κινητό στο νου μου και είχε πέσει η απόδοση μου γιατί ήμουν στεναχωρημένος.Αν σε ένα πράμα θα συμφωνήσω μαζί της τελικά είναι στο ότι ήμουν ανώριμος :)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ξεχνούσα παραγγελίες στη δουλειά και πήγαινε πίσω το πρόγραμμα,είχα όλη την ώρα το κινητό στο νου μου και είχε πέσει η απόδοση μου γιατί ήμουν στεναχωρημένος.Αν σε ένα πράμα θα συμφωνήσω μαζί της τελικά είναι στο ότι ήμουν ανώριμος :)
τουλάχιστον άξιζε το σεξ ρε τύπε ή τζάμπα κόντεψες να καταστραφείς;

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
Το σεξ καλό ήταν αλλά δεν νομίζω να άξιζε σε σχέση με την πικρία που μου άφησε,άσε που ήταν για πολύ λίγο.21 φλεβαρη μέχρι το πάσχα.....από εκεί μέχρι τις 6 δεκέμβρη μου γάμησε ότι μπορούσε..και την πήγα ο μαλάκας και κρήτη για δέκα μέρες να τη γνωρίσουν οι δικοί μου.Τέσπα μη χαλάμε το νήμα του ανθρώπου με μαλακίες :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
.....παρόλα αυτά κράτησε 2 μήνες σεξ και απο εκεί και πέρα 7 μήνες μαρτυρίου<<να με θέλει μόνο σα φίλο να πηγαίνουμε βόλτες>>...

Μονος σου καταστραφηκες 7 μήνες , με το που σου είπε "σα φίλο να πηγαίνουμε βόλτες" επρεπε να γινεις Λουκυ Λουκ και ως να τραβηξεις προς το ηλιοβασίλεμα καβαλα στο άλογο τραγουδωντας "ειμαι ενας φτωχος και μόνος.....".

τεσπα 27 εισαι σε περιμενει και άλλο σεξ  και αν δεν μάθεις να την κοπανάς την καταλληλη στιγμη από μια σχεση σε περιμενουν και άλλες απογοητευσεις .

εδιτ τελικα ο τοπικ σταρτερ για πήδημα το πάει ή για σχεση ;;;

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Το σεξ καλό ήταν αλλά δεν νομίζω να άξιζε σε σχέση με την πικρία που μου άφησε,άσε που ήταν για πολύ λίγο.21 φλεβαρη μέχρι το πάσχα.....από εκεί μέχρι τις 6 δεκέμβρη μου γάμησε ότι μπορούσε..και την πήγα ο μαλάκας και κρήτη για δέκα μέρες να τη γνωρίσουν οι δικοί μου.Τέσπα μη χαλάμε το νήμα του ανθρώπου με μαλακίες :)

Ώρε πίκρα που θα τράβηξαν οι γονείς σου μόλις είδαν το πουρό! :grin: Ευτυχώς που την έκανε μετά από λίγο και σε απάλλαξε από το να βρεθείς μ'ενα μωρό στην αγκαλιά και με γυναίκα που σε λίγο καιρό θα πλήρωνες παρακαλετά για να σ'αφήσει ήσυχο!!!

Τάμα να κάνεις στην Παναγία που σε γλύτωσε :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
@george
Μπροστά τους ήταν παναγία και σοβαρή...το είχε η ρουφιάνα...όταν μέναμε μόνοι μας μου έβγαζε την ψυχή...όσο για το μέλλον και μαζί να ήμασταν πιστεύω και εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να φύγω.

@skiouros
Αν αρχίσω να λέω θέλω ένα τετράδιο....άσε που θα με διαγράψουν και από το forum για προσβολή του αντρικού φύλου :)
Τα πιο απλά θα σου πω....δεν ήθελε καν να περπατάμε δίπλα δίπλα μη μας περάσουν για ζευγάρι,με σύγκρινε με τους πρώην της και έλεγε πόσο καλά περνούσε μαζί τους.Μού ζήτησε πίσω ακόμα και ότι μου είχε δώσει ακόμα και ένα μαντίλι της,ενω εκείνη έχει πράματα μου αξίας άνω των 1500 ευρο που αποφεύγει να μου δώσει (καλά για αυτά χέστηκα γιατί θα μου τη θυμίζουν), με μείωνε καθημερινά σαν άντρα...και είχαμε και τα καθημερινά μας σκοτσέζικα ντους...

Το αφήνω εδώ γιατί και ο pitas θα με ξεχέσει και εγώ άρχισα να χαλιέμαι :)

Επισκέπτης
@george
Μπροστά τους ήταν παναγία και σοβαρή...το είχε η ρουφιάνα...όταν μέναμε μόνοι μας μου έβγαζε την ψυχή...όσο για το μέλλον και μαζί να ήμασταν πιστεύω και εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να φύγω.

@skiouros
Αν αρχίσω να λέω θέλω ένα τετράδιο....άσε που θα με διαγράψουν και από το forum για προσβολή του αντρικού φύλου :)
Τα πιο απλά θα σου πω....δεν ήθελε καν να περπατάμε δίπλα δίπλα μη μας περάσουν για ζευγάρι,με σύγκρινε με τους πρώην της και έλεγε πόσο καλά περνούσε μαζί τους.Μού ζήτησε πίσω ακόμα και ότι μου είχε δώσει ακόμα και ένα μαντίλι της,ενω εκείνη έχει πράματα μου αξίας άνω των 1500 ευρο που αποφεύγει να μου δώσει (καλά για αυτά χέστηκα γιατί θα μου τη θυμίζουν), με μείωνε καθημερινά σαν άντρα...και είχαμε και τα καθημερινά μας σκοτσέζικα ντους...

Το αφήνω εδώ γιατί και ο pitas θα με ξεχέσει και εγώ άρχισα να χαλιέμαι :)

τύπε γι αυτό ήμαστε εμείς εδώ

για να βοηθάμε τα ανυποψίαστα παιδιά να ξεπεράσουν τα σοκ που δέχτηκαν από την σύγκρουση σχέση, μ αυτό το περίεργο βιοκοινωνικό δίποδο που λέγεται ελλεηνίδα

βγάλτο από μέσα σου

καλώς ήρθες στους ανώνυμους ελλεηνιδοπαθείς

στο τέλος, μετά την θεραπεία θα φωνάξουμε όλοι μαζί:

ΚΑΙ Ο NARUTO ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!!!

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.606
Πόντοι
3.057
OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
 Μονος σου καταστραφηκες 7 μήνες , με το που σου είπε "σα φίλο να πηγαίνουμε βόλτες" επρεπε να γινεις Λουκυ Λουκ και ως να τραβηξεις προς το ηλιοβασίλεμα καβαλα στο άλογο τραγουδωντας "ειμαι ενας φτωχος και μόνος.....".

τεσπα 27 εισαι σε περιμενει και άλλο σεξ  και αν δεν μάθεις να την κοπανάς την καταλληλη στιγμη από μια σχεση σε περιμενουν και άλλες απογοητευσεις .

εδιτ τελικα ο τοπικ σταρτερ για πήδημα το πάει ή για σχεση ;;;

xaxa μαλλον πιο πολύ σε φαιερ σταρτερ είμαι..πολυ καλη η ερωτηση αλλα πραγματικα ουτε και εγω ξερω την απαντηση

blaze moon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
4
Πόντοι
0
tha pw kati apo prosopiki alla kai epaggelmatiki empeiria: kammia gynaika den einai h "mia kai monadiki" gia ti zoi sas.oi sxeseis theloun prospatheia.einai poly fysiologiko na erotevomaste kai na exoyme anamones apo ton sintrofo mas OMOS afto einai kati poy prepei prota na to doyme se emas kai meta ston allo.dld na doyme emeis ti theloyme apo ti sxesi afti kai meta na anamenoyme sinaisthimatika kai praktika apo ton allo kati..
kati teleftaio kai kleinw,o adras prepei na skeftetai gia gamo meta ta 30.30-45 einai kali ilikia epeidi exei ksekinisei,elpizoyme,na ftiaxnetai epaggelmatika kai oikonomika.ekei einai i koryfaia toy stigmi ws andra.ta lefta kai i kataksiosi toy dinoun aftopepoithisi kai voithoun stin anaptiksi "arxidiwn".
h gynaika apo tin alli exei koryfvsh polu pio nwris.eipa kai prin gia 20-25-30,ta diafotetika stadia tis gynaikas.OLES theloyn oikogeneia kai as einai se arnisi kai as to paizoun dunamikes kai professional.gi afto an den exei ginei oikogeneia sta 35 einai se apelpisia kai gi afto ta kentra eksoswmatikis gonimopoihshs kanoun xryses douleies magkes.mhn peftetai sthn pagida tou neofeministikou kinimatos gia erotes/sxeseis romantismous klp.vreite mia thiliki kai glykia kopela 25-30,semnh kai oxi kai toso omorfi na kanete spiti gia na eiste eftyxismenoi.

sorry gia ta greeklish alla to laptop moy exei dipli prosopikotita,mia me afhnei na grapso ellinika mia oxi!

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Θα ήθελα ένα σχόλιο σχετικά με το γεγονός ότι γυροφέρνω ένα 23χρονο πιπίνι , πολύ ομορφο και γλυκό, όχι πουτανάκι, ..εγω είμαι 37..την διαφορά ηλικίας την βλέπετε απαγορευτική για την εξέλιξη τηε σχέσης σε κατι σοβαρό?..είναι πλατωνική ακόμα η φάση αλλα μάλλον θα καταλήξει σε  :knockinb:

Μια χαρά είναι η διαφορά ηλικίας αρκεί να μην είναι 20ρα στα μυαλά!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
tha pw kati apo prosopiki alla kai epaggelmatiki empeiria: kammia gynaika den einai h "mia kai monadiki" gia ti zoi sas.oi sxeseis theloun prospatheia.einai poly fysiologiko na erotevomaste kai na exoyme anamones apo ton sintrofo mas OMOS afto einai kati poy prepei prota na to doyme se emas kai meta ston allo.dld na doyme emeis ti theloyme apo ti sxesi afti kai meta na anamenoyme sinaisthimatika kai praktika apo ton allo kati..
kati teleftaio kai kleinw,o adras prepei na skeftetai gia gamo meta ta 30.30-45 einai kali ilikia epeidi exei ksekinisei,elpizoyme,na ftiaxnetai epaggelmatika kai oikonomika.ekei einai i koryfaia toy stigmi ws andra.ta lefta kai i kataksiosi toy dinoun aftopepoithisi kai voithoun stin anaptiksi "arxidiwn".
h gynaika apo tin alli exei koryfvsh polu pio nwris.eipa kai prin gia 20-25-30,ta diafotetika stadia tis gynaikas.OLES theloyn oikogeneia kai as einai se arnisi kai as to paizoun dunamikes kai professional.gi afto an den exei ginei oikogeneia sta 35 einai se apelpisia kai gi afto ta kentra eksoswmatikis gonimopoihshs kanoun xryses douleies magkes.mhn peftetai sthn pagida tou neofeministikou kinimatos gia erotes/sxeseis romantismous klp.vreite mia thiliki kai glykia kopela 25-30,semnh kai oxi kai toso omorfi na kanete spiti gia na eiste eftyxismenoi.

sorry gia ta greeklish alla to laptop moy exei dipli prosopikotita,mia me afhnei na grapso ellinika mia oxi!
Τι να πω άλλο, απλά ΕΓΡΑΨΕΣ!!! :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom