Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Η πρώτη γκόμενα που ερωτεύτηκα, νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα ...μέχρι που μετά απο λίγα χρόνια πήρα τα @@μου >:(

Στη 2η είμουν πάλι το καλό παιδί που ξανάπεσε σε τοίχο :huh:

Μετά απο περίπου 70 γκόμενες, 1 αραβώνα και 2 γάμους, είμαι πλέον σίγουρος ότι η καλύτερη γκόμενα είναι αυτή που σου αρέσει ;)...μέχρι να βρείς άλλη που να σου αρέσει πολύ περισσότερο :grin: Αυτό το διάστημα επικεντρώνομαι στις ΡωσοΟυκράνες και έχω βρει το χαμόγελό μου ξανά!!!

Το μόνο "για πάντα" είναι το μαύρο σκοτάδι :grin: :grin: :grin:

Βλέπω εδώ μέσα πολλοί λένε πχ "είχα 6 σχέσεις με μικρότερες κλπ"...Άμα έχετε τόση πέραση σαν άνδρες τι στο πούτσο θέλετε εδω μέσα;
Κάθε φορά που ανοίγεται ένα τέτοιο νήμα, εμφανίζονται ένα μάτσο τρόμπες και μας το πάιζουν "Δον Ζουάν" και μας απαριθμούν τις επιτυχίες τους και την εμπειρία τους με τις γυναίκες.
Κόψτε τις μαλακίες και μην λέτε ψέμματα. Μάλλον στα όνειρα σας γαμάτε.
Εγώ προσωπικά ΑΜΑ είχα σχέση σπάνια θα έμπαινα στο σάιτ, βασικά γιατι θα γάμαγα και δεν θα χρειαζόταν να δώ κριτικές για γυναίκες κλπ. Άντε για την πλάκα.

Και όσο για το θέμα του νήματος, προσωπικα πιστεύω άμα σου κάτσει η τύπισσα είναι ψυχικά άρρωστη. Ποιός ο λόγος μια 23 άρα να πάει με κάποιον 37 άρη όταν πχ μπορεί να επιλέξει έναν 25,27,29 κλπ ο οποίος είναι πιο κοντά στην ηλικία της. Κοίτα να βρείς καμία στην ηλικία σου, γιατί με το να πηγαίνεις με 23χρονα δεν δείχνει άνδρα σοβαρό... :jerking:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Συντηρητισμός, κλειστομυαλιά, ζήλια, μεμψιμοιρία και ηττοπάθεια. Γειά σου Ελλαδάρα αθάνατη!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πεπονοτρυπητή όμως, μπορεί να σου κάνει και γυναίκα 90 ετών.
Για μένα το sex με τα σεντόνια, κρατώντας το χέρι μιας α-καπέλο, έχει πολλά πλεονεκτήματα:

1. Δεν υπάρχει το άγχος της απόδοσης.
2. Δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις ΣΜΝ.
3. Δεν κουράζεσαι. Μπορείς να τρίβεσαι απεριόριστα και να φωνάζεις (χωρίς να λαχανιάζεις):

"Είμαι χλεμπονιάρης", "Άπό εκεί κύριε", "Είμαι Ινδός, φοράω σαρκίκι και πουλάω αγγούρια στη λαϊκή".

Χαζό ε;
χαζο;καθολου!Απο εσενα τιποτα δεν μας εκπλήσσει!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Βλέπω εδώ μέσα πολλοί λένε πχ "είχα 6 σχέσεις με μικρότερες κλπ"...Άμα έχετε τόση πέραση σαν άνδρες τι στο πούτσο θέλετε εδω μέσα;
Κάθε φορά που ανοίγεται ένα τέτοιο νήμα, εμφανίζονται ένα μάτσο τρόμπες και μας το πάιζουν "Δον Ζουάν" και μας απαριθμούν τις επιτυχίες τους και την εμπειρία τους με τις γυναίκες.
Κόψτε τις μαλακίες και μην λέτε ψέμματα. Μάλλον στα όνειρα σας γαμάτε.
Εγώ προσωπικά ΑΜΑ είχα σχέση σπάνια θα έμπαινα στο σάιτ, βασικά γιατι θα γάμαγα και δεν θα χρειαζόταν να δώ κριτικές για γυναίκες κλπ. Άντε για την πλάκα.

Και όσο για το θέμα του νήματος, προσωπικα πιστεύω άμα σου κάτσει η τύπισσα είναι ψυχικά άρρωστη. Ποιός ο λόγος μια 23 άρα να πάει με κάποιον 37 άρη όταν πχ μπορεί να επιλέξει έναν 25,27,29 κλπ ο οποίος είναι πιο κοντά στην ηλικία της. Κοίτα να βρείς καμία στην ηλικία σου, γιατί με το να πηγαίνεις με 23χρονα δεν δείχνει άνδρα σοβαρό... :jerking:
ποικιλια
δεν θελουμε να δειχνουμε σοβαροι θελουμε να περναμε καλα
εμεις που εχουμε σχεση την γαμαμε αλλα την βλεπουμε λιγες ωρες την ημερα, τις υπολοιπες ωρες αμα σε πιασουν καυλες τι θα κανεις?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
η αλήθεια είναι οτι πλέον οι γκόμενες προσέχουν τον εαυτό τους και στα 40 ακόμα και στα 50  μπορούν να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον και να βγάζουν γούστα. το πρόβλημα είναι με τη κλασσική ελλεηνίδα που μόλις δέσει το γαιδαρο της και του κάνει και 2 κουτσουβελα για να τον δεσει ακομα περισσότερο μετατρέπεται σε μπετονιέρα δε βλέπεται και βγάζει όλα τα κομπλεξ και εσύ μένεις με τη πούτσα στο χέρι και κυνηγάς πιπίνια  ;)

Συνηθως ετσι γινεται.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Επισης δεν ειχα αναφερει οτι ξεκοψαμε με την πρωτοετινα φοιτητριουλα που τραβιομασταν απο φεβρουαριο μεχρι πριν λιγο καιρο. Αρχισε να κανει παρεα με κατι καργιολιτσες απο φοιτητικες παραταξεις και της μαθαν τα γκλαμουραδικα καγκουρομαγαζα και τα μπουζουκια και πλεον δε συγκινουνταν με μενα που την πηγαινα μονο βολτιτσες χερακι χερακι στην παραλια και στα παρκακια. Μου ζητησε 2-3 φορες να παμε Μαρκιζ και Μπεντρουμ και να την παω με τις φιλες της Καλλιθεα αλλα δεν μπορουσα εκεινο το σ/κ και μου κρατησε μουτρα και μετα βρεθηκαμε αλλη μια φορα και μαλωσαμε και με εστειλε.

Ε βεβαια. Ξεκινανε ολες με φιλακια στα παγκακια, και μετα περνουν τα μυαλα αερα και θελουν τη μεγαλη ζωη.
Στα τσακιδια ολες αυτες οι φαντασμενες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Ειναι πολλα τα βλαχογκομενακια που θαμπονοντε απο τη ''μεγαλη ζωη'' και επειδη κανουν οικονομιες μια βδομαδα για να πιουν ενα ντακιουρι το σαββατο σε κανενα ρουφ γκαρντεν νομιζουν οτι ανεβηκανε επιπεδο. Μαλακιες γενικοτερα λεω εγω.

Νομιζω δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με τετοια φαντασμενα. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Επιπεδο 0.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εμεις που εχουμε σχεση την γαμαμε αλλα την βλεπουμε λιγες ωρες την ημερα, τις υπολοιπες ωρες αμα σε πιασουν καυλες τι θα κανεις?
Θα μείνεις ελεύθερος να κάνεις όλες τις ώρες ότι γουστάρεις.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
να πω και εγω την αποψη μου...

Απο τη μια λετε οτι οι γυναικες ελληνιδες τουλαχιστον ειναι δυσκολες ψωναρες ζητανε τον οπυρανο με τα αστρα...απο την αλλη οι περισσοτεροι θα θελατε μια γυναικα 15 χρονια και μικροτερη σας....Φανταζομαι ομορφουλα κιολας, να σας ειναι πιστη να σας προσεχει και εσεις να την απατατε κιολας οποτε γουσταρετε...

Και το ερωτημα τωρα...γιατι μια 25αρα ομορφουλα με τη δικη της δουλεια και ανεξαρτητη να παντρευτει η να κανει σχεση με τον 40αρη με τις αρχες καραφλας τη κοιλιτσα κτλ και να τον φορτωθει και οχι με εναν 30 μαξ που θα βγαινουν και θα περνανε ωραια?

Μηπως εσεις ζητατε τον ουρανο με τ αστρα και επειδη δεν σας καθεται σας φταινε οι γυναικες ...λεω εγω τωρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
να πω και εγω την αποψη μου...

Απο τη μια λετε οτι οι γυναικες ελληνιδες τουλαχιστον ειναι δυσκολες ψωναρες ζητανε τον οπυρανο με τα αστρα...απο την αλλη οι περισσοτεροι θα θελατε μια γυναικα 15 χρονια και μικροτερη σας....Φανταζομαι ομορφουλα κιολας, να σας ειναι πιστη να σας προσεχει και εσεις να την απατατε κιολας οποτε γουσταρετε...

Και το ερωτημα τωρα...γιατι μια 25αρα ομορφουλα με τη δικη της δουλεια και ανεξαρτητη να παντρευτει η να κανει σχεση με τον 40αρη με τις αρχες καραφλας τη κοιλιτσα κτλ και να τον φορτωθει και οχι με εναν 30 μαξ που θα βγαινουν και θα περνανε ωραια?

Μηπως εσεις ζητατε τον ουρανο με τ αστρα και επειδη δεν σας καθεται σας φταινε οι γυναικες ...λεω εγω τωρα
Αυτά που περιγράφεις είναι στερεότυπα και δεν ισχύουν για όλους.Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα του 2014 έχουν χάσει τη μπάλα και έχουν πέσει θύμα του lifestyle και ζητάνε πράγματα από τους άντρες μόνο για να ικανοποιήσουν το πρότυπο του άντρα που τους έχει σφηνωθεί στο μυαλό.Δεν είναι όλες έτσι είναι όμως ένας μεγάλος αριθμός.Αυτό σε συνδυασμό με τα κατάλοιπα της ''βλαχιάς'' που θέλει την γυναίκα να κυνηγάει τον άντρα που θα της προσφέρει πλούτη και  αυτή θα κάθεται σπίτι με μόνη υποχρέωση να μένει όμορφη και να του κάθεται (ξανά θύμα του lifestyle και του στάτους γενικά) έχει κάνει πολλές γυναίκες σήμερα να ψάχνουν άντρες πολύ πάνω από τα ''κυβικά'' τους.Αντίστοιχα ο Ελληνάρας άντρας θέλει και αυτός μια γυναίκα πολύ πάνω από τα κυβικά του και φυσικά δεν έχει ούτε την όρεξη ούτε την υπομονή να την κερδίσει κιόλας.Με αποτέλεσμα να πηγαίνει με ότι περπατάει στα 2 πόδια και δεν είναι αρσενικό αφήνοντάς στις γυναίκες ένα περιθώριο επιλογής που τις κάνει να νομίζουν ότι συνδυάζουν το μυαλό του Χοπκινς με την ομορφιά της Μέγκαν Φοξ.Συμπέρασμα: Ποτέ δεν φταίει μόνο η μια πλευρά.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άντρας δεν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα,ίσα ίσα συμβιβάζεται με πολύ λιγότερα.Η γυναίκα από την άλλη ζητάει συνήθως περισσότερα πράγματα από αυτά που της αναλογούν (εμφανισιακά συνήθως) και το χειρότερο..τις περισσότερες φορές ούτε η ίδια δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει από έναν άντρα.Το περισσότερο είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.Όσο για το θέμα της ηλικίας εννοείτε ότι οι τοπ επιλογές είναι οι ΜΙΛΦΑΡΕΣ :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτά που περιγράφεις είναι στερεότυπα και δεν ισχύουν για όλους.Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα του 2014 έχουν χάσει τη μπάλα και έχουν πέσει θύμα του lifestyle και ζητάνε πράγματα από τους άντρες μόνο για να ικανοποιήσουν το πρότυπο του άντρα που τους έχει σφηνωθεί στο μυαλό.Δεν είναι όλες έτσι είναι όμως ένας μεγάλος αριθμός.Αυτό σε συνδυασμό με τα κατάλοιπα της ''βλαχιάς'' που θέλει την γυναίκα να κυνηγάει τον άντρα που θα της προσφέρει πλούτη και  αυτή θα κάθεται σπίτι με μόνη υποχρέωση να μένει όμορφη και να του κάθεται (ξανά θύμα του lifestyle και του στάτους γενικά) έχει κάνει πολλές γυναίκες σήμερα να ψάχνουν άντρες πολύ πάνω από τα ''κυβικά'' τους.Αντίστοιχα ο Ελληνάρας άντρας θέλει και αυτός μια γυναίκα πολύ πάνω από τα κυβικά του και φυσικά δεν έχει ούτε την όρεξη ούτε την υπομονή να την κερδίσει κιόλας.Με αποτέλεσμα να πηγαίνει με ότι περπατάει στα 2 πόδια και δεν είναι αρσενικό αφήνοντάς στις γυναίκες ένα περιθώριο επιλογής που τις κάνει να νομίζουν ότι συνδυάζουν το μυαλό του Χοπκινς με την ομορφιά της Μέγκαν Φοξ.Συμπέρασμα: Ποτέ δεν φταίει μόνο η μια πλευρά.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άντρας δεν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα,ίσα ίσα συμβιβάζεται με πολύ λιγότερα.Η γυναίκα από την άλλη ζητάει συνήθως περισσότερα πράγματα από αυτά που της αναλογούν (εμφανισιακά συνήθως) και το χειρότερο..τις περισσότερες φορές ούτε η ίδια δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει από έναν άντρα.Το περισσότερο είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.Όσο για το θέμα της ηλικίας εννοείτε ότι οι τοπ επιλογές είναι οι ΜΙΛΦΑΡΕΣ :rockon:

πολυ φιλοσοφια επεσε στο μπου.κομ τυπε σαουλ  :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι ελλεινιδες κανουν ακριβως αυτο που δεν θα επρεπε, αντι να τα φτιαξουν με το καλο παιδι που μας πριζουν οτι υπαρχει και αυτον ψαχνουν τον χυλοπιτιαζουν μεχρι να γινει κακο παιδι και υστερα γαμιουνται αβερτα μαζι του ακομη και εν γνωση τους οτι εχει και αλλη

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ειμαι μικρος ακομα για να καταφηγω στην απιστια.Για την ωρα δεν κερατωνω,οταν δεν τραβαει κατι του δινω την ευκαιρια του και αν συνεχιζει να μην τραβαει το κοβω.Λεω ακομα γιατι εφοσον δεν εχω ζησει τι σημαινει να ζεις με μια γυναικα για πολλα χρονια δεν μπορω να κατανωησω τις δυσκολιες οποτε δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις που κανουν οι ανθρωποι. Για την ωρα εχω την πολυτελεια της επιλογης.
εγω που οσες γνωριζω μου το παιζουν δυσκολες τι να πω?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οι ελλεινιδες κανουν ακριβως αυτο που δεν θα επρεπε, αντι να τα φτιαξουν με το καλο παιδι που μας πριζουν οτι υπαρχει και αυτον ψαχνουν τον χυλοπιτιαζουν μεχρι να γινει κακο παιδι και υστερα γαμιουνται αβερτα μαζι του ακομη και εν γνωση τους οτι εχει και αλλη

ποιο καλο παιδι και  μαλακιες? που τα βλεπεται αυτα

ποια ελλεινιδα γαμιεται αβερτα και με ποιο αφου ολοι κλεγεσται οτι οι ελλεινιδες δεν γαμιουνται !!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω που οσες γνωριζω μου το παιζουν δυσκολες τι να πω?
Ε και σε μένα το παίζουν δύσκολες και σε όλους βασικά.Εγώ μιλάω για αφού βρεις την γκόμενα που θα σου κάτσει στο συγκεκριμένο ποστ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα16χρονα ειναι οτι καλυτερο μπορει να διαλεξει ενας αντρας ηλικιας 30με35.οι περισσοτεροι μου φιλοι σε αυτες τις ηλικιες τα εχουν με αυτες τις ηλικιες.και εχουν το κεφαλι τους ησυχο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα16χρονα ειναι οτι καλυτερο μπορει να διαλεξει ενας αντρας ηλικιας 30με35.οι περισσοτεροι μου φιλοι σε αυτες τις ηλικιες τα εχουν με αυτες τις ηλικιες.και εχουν το κεφαλι τους ησυχο
Για να διαλέξει ένας άντρας 35 χρονών να κάνει σχέση η και σεξ με ένα κοριτσάκι στα 16,γιατί κοριτσάκι θα είναι σε αυτή την ηλικία 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.Η είναι τόσο αγάμητος και πουθενάς που μπορεί να ρίξει μόνο τα κοριτσάκια αυτής της ηλικίας ή είναι ανώμαλος και γουστάρει τις καταστάσεις με τα παιδάκια.Και στις δύο περιπτώσεις καταλαβαίνουμε τι τύπος πρέπει να είσαι για να φτάσεις 35 χρονών και να πηγαίνεις με 16χρονα.Εμετός.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εδώ μιλάμε για παιδεραστές που φέρουν ποινική ευθύνη  :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:   :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom