John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η πρώτη γκόμενα που ερωτεύτηκα, νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα ...μέχρι που μετά απο λίγα χρόνια πήρα τα @@μου >
Στη 2η είμουν πάλι το καλό παιδί που ξανάπεσε σε τοίχο
Μετά απο περίπου 70 γκόμενες, 1 αραβώνα και 2 γάμους, είμαι πλέον σίγουρος ότι η καλύτερη γκόμενα είναι αυτή που σου αρέσει ;)...μέχρι να βρείς άλλη που να σου αρέσει πολύ περισσότερο Αυτό το διάστημα επικεντρώνομαι στις ΡωσοΟυκράνες και έχω βρει το χαμόγελό μου ξανά!!!
Το μόνο "για πάντα" είναι το μαύρο σκοτάδι
Βλέπω εδώ μέσα πολλοί λένε πχ "είχα 6 σχέσεις με μικρότερες κλπ"...Άμα έχετε τόση πέραση σαν άνδρες τι στο πούτσο θέλετε εδω μέσα;
Κάθε φορά που ανοίγεται ένα τέτοιο νήμα, εμφανίζονται ένα μάτσο τρόμπες και μας το πάιζουν "Δον Ζουάν" και μας απαριθμούν τις επιτυχίες τους και την εμπειρία τους με τις γυναίκες.
Κόψτε τις μαλακίες και μην λέτε ψέμματα. Μάλλον στα όνειρα σας γαμάτε.
Εγώ προσωπικά ΑΜΑ είχα σχέση σπάνια θα έμπαινα στο σάιτ, βασικά γιατι θα γάμαγα και δεν θα χρειαζόταν να δώ κριτικές για γυναίκες κλπ. Άντε για την πλάκα.
Και όσο για το θέμα του νήματος, προσωπικα πιστεύω άμα σου κάτσει η τύπισσα είναι ψυχικά άρρωστη. Ποιός ο λόγος μια 23 άρα να πάει με κάποιον 37 άρη όταν πχ μπορεί να επιλέξει έναν 25,27,29 κλπ ο οποίος είναι πιο κοντά στην ηλικία της. Κοίτα να βρείς καμία στην ηλικία σου, γιατί με το να πηγαίνεις με 23χρονα δεν δείχνει άνδρα σοβαρό...