Νέα

Διάφορα ενδιαφέροντα sites - links

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Όποιος γνωρίζει ας γράψει (θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου να κάνει μία εργασία)
Υ.Γ Μη ρωτάτε τη εργασία... Όποιος ξέρει σάιτ παρόμοιο ας το γράψει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .!!! :rockon:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάγκες βρήκα την εγκυκλοπαίδεια των βύζων...

Πολύ καλό σάιτ με πληροφορίες για πορνοστάρ , φωτογραφίες , σεξουαλικά ρεκόρ και πολλά άλλα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μάγκες βρήκα την εγκυκλοπαίδεια των βύζων...
Πολύ καλό σάιτ με πληροφορίες για πορνοστάρ , φωτογραφίες , σεξουαλικά ρεκόρ και πολλά άλλα...

ΩΡΑΙΟ site ;)
Εχει αναφερθεί όμως πολλές φορές και στο σχετικό Θέμα... ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΒΥΖΙΩΝ

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος γνωρίζει ας γράψει (θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου να κάνει μία εργασία)

Υ.Γ Μη ρωτάτε τη εργασία... Όποιος ξέρει σάιτ παρόμοιο ας το γράψει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .!!! :rockon:
Επειδή μου αρέσει να βοηθώ στην προώθηση της γνώσης και της σοφίας :grin: ελπίζω το παρακάτω λινκ να είναι αυτό που ψάχνεις
www.ovguide.com/adult.html]http://www.ovguide.com/adult.html[/url]

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΩΡΑΙΟ site ;)
Εχει αναφερθεί όμως πολλές φορές και στο σχετικό Θέμα... ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΒΥΖΙΩΝ
Ναι πολύ καλό σάιτ... Ουπςς δεν το είχα προσέξει ότι υπάρχει..Αλλά δεν πειράζει αφού το θρεντ αυτό αναφέρεται σε σάιτς ας τα έχουμε όλα μαζί μαζεμένα..

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...αφού το θρεντ αυτό αναφέρεται σε σάιτς ας τα έχουμε όλα μαζί μαζεμένα..

ΣΥΜΦΩΝΩ...
Είχα προτείνει και παλιότερα, αν μπορούσε να φτιαχτεί μια "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" ώστε να συγκεντρώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ότι www... link γράφετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Θέμα για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ποιό εύκολα...

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ψάχνοντας βρήκα ένα πολύ καλό σάιτ αλλά με λίγα μέλη και συμμετοχή...Πολύ προτότυπο...

Η φιλοσοφία του είναι ότι αντί να πετάξεις κάτι που δεν σου χρειάζεται μπορείς να το ΧΑΡΙΣΕΙΣ σε κάποιον που ίσως το χρειάζεται..

super2

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω αυτό το θρεντ για να προτίνουμε saits που μας αρέσουν , έχουν ενδιαφέρων και γενικά ότι σάιτ είναι άξιο .. (για κλικ και άνοιγμα  :grin: )

πιστευω οτι το καλιτερο torrent site που μπορεις να κατευασεις τις καλιτερες χχχ ταινιες
χωρις δεσμευσεις,πληρωμες,και donate,ειναι το
tnx

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Meet InBetween Us: Συναντηθείτε στα μισά

Σκοπεύετε να συναντηθείτε με ένα ή περισσότερα άτομα και αναζητάτε το κατάλληλο σημείο μέσα στην πόλη; Μην πονοκεφαλιάζετε! Το site Meet InBetween Us () θα σας προτείνει διάφορα σημεία σε λογικές αποστάσεις απ' όλους.

Το πρώτο που έχετε να κάνετε, είναι να εισάγετε τις διευθύνσεις όλων με τη σειρά, στα Eλληνικά (π.χ. "Λοχαγού Δεδούση 1, 155 62" ή "Σταδίου 1, Αθήνα"). Πατώντας το κουμπί "Find a place to meet”, εμφανίζεται το κεντρικό σημείο ανάμεσα στις διευθύνσεις που έχετε εισάγει, το οποίο μπορείτε, αν θέλετε, να μετακινήσετε. Στη συνέχεια, επιλέγετε από το επάνω μέρος το είδος του χώρου όπου θα γίνει η συνάντηση (για φαγητό ή καφέ, ξενοδοχείο, βιβλιοθήκη, θέατρο κ.λπ.). Το πρόγραμμα τότε σας εμφανίζει με κουκκίδες άλλου χρώματος στο χάρτη και με κατάλογο διευθύνσεων τα προτεινόμενα σημεία συνάντησης, από τα οποία δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που θέλετε, για να εμφανιστούν οδηγίες μετάβασης από κάθε σημείο εκκίνησης στον προορισμό. Τι πιο πρακτικό;

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Meet InBetween Us: Συναντηθείτε στα μισά

Σκοπεύετε να συναντηθείτε με ένα ή περισσότερα άτομα και αναζητάτε το κατάλληλο σημείο μέσα στην πόλη; Μην πονοκεφαλιάζετε! Το site Meet InBetween Us () θα σας προτείνει διάφορα σημεία σε λογικές αποστάσεις απ' όλους.

Το πρώτο που έχετε να κάνετε, είναι να εισάγετε τις διευθύνσεις όλων με τη σειρά, στα Eλληνικά (π.χ. "Λοχαγού Δεδούση 1, 155 62" ή "Σταδίου 1, Αθήνα"). Πατώντας το κουμπί "Find a place to meet”, εμφανίζεται το κεντρικό σημείο ανάμεσα στις διευθύνσεις που έχετε εισάγει, το οποίο μπορείτε, αν θέλετε, να μετακινήσετε. Στη συνέχεια, επιλέγετε από το επάνω μέρος το είδος του χώρου όπου θα γίνει η συνάντηση (για φαγητό ή καφέ, ξενοδοχείο, βιβλιοθήκη, θέατρο κ.λπ.). Το πρόγραμμα τότε σας εμφανίζει με κουκκίδες άλλου χρώματος στο χάρτη και με κατάλογο διευθύνσεων τα προτεινόμενα σημεία συνάντησης, από τα οποία δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που θέλετε, για να εμφανιστούν οδηγίες μετάβασης από κάθε σημείο εκκίνησης στον προορισμό. Τι πιο πρακτικό;

Πολύ ενδιαφέρον σάιτ.. Μπράβο.!!

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

αυτο θα προτιμουσα να τοποτθετηθει απο καποιον mod στο θρεντ "χρησιμα λινκς"- η κατι τετοιο νομιζω- γιατι προκειτε για ενα σεμιναριο r&d που γινετε συντομα στην ουγγαρια.και διαλεξα αυτο της ουγγαριας γιατι ειναι γνωστο στεκι το κρατος αυτο των συναγωνιστων εδω.
οποιος συναδελφος κλεισει να παει ας μου δωσει και μενα πληροφοριες.πχ τι ειδους πιστοποιηση δινει το σεμιναριο.

εγω προς το παρον στρεφω το ενδιαφερον μου σε ενα παρομοιο μινι σσεμιναριο στην αθηνα.αυτα.

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εδω ειναι ολος ο σσνδεσμος με τα υπολοιπα σεμιναρια.
της αθηνας ειναι το 7.ηδη ετοιμαζω ονλαιν επιστολη για την  γραμματεια prace.

προφανως η σελιδα ειναι χρησιμη για υτους που θελουν να επεκτυνουν τις γνωσεις τους και να μην μεινουν σε αυτες που παρεχει το δημοσιο δωρεαν και ακουραστα.

συνεργαζομενα με το  fp7 της eu.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

αυτο θα προτιμουσα να τοποτθετηθει απο καποιον mod στο θρεντ "χρησιμα λινκς"- η κατι τετοιο νομιζω- γιατι προκειτε για ενα σεμιναριο r&d που γινετε συντομα στην ουγγαρια.και διαλεξα αυτο της ουγγαριας γιατι ειναι γνωστο στεκι το κρατος αυτο των συναγωνιστων εδω.
οποιος συναδελφος κλεισει να παει ας μου δωσει και μενα πληροφοριες.πχ τι ειδους πιστοποιηση δινει το σεμιναριο.

εγω προς το παρον στρεφω το ενδιαφερον μου σε ενα παρομοιο μινι σσεμιναριο στην αθηνα.αυτα.

Τι πιστοποίηση να δίνει;;;
Καμία πιστοποίηση δεν δίνει.

Αυτά τα information days είναι για networking. Και κυρίως άμα έχεις καμία καλή ιδέα και δεν έχεις partners για να κατεβάσεις την πρόταση. Οπότε πας, παρουσιάζεις και περιμένεις μήπως και τσιμπίσει κανένας γνωστός και μεγάλος και μπει στην πρόταση.

Αλλά συνήθως οι προτάσεις γίνονται από partners που είναι γνωστοί μεταξύ τους και οι οποίοι ήδη έχουν συνεργαστεί σε άλλα projects. Δύσκολα μπαίνει κάποιος εκτός και αν έχει να προσφέρει κάτι συγκεκριμένο.

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι πιστοποίηση να δίνει;;;
Καμία πιστοποίηση δεν δίνει.

Αυτά τα information days είναι για networking. Και κυρίως άμα έχεις καμία καλή ιδέα και δεν έχεις partners για να κατεβάσεις την πρόταση. Οπότε πας, παρουσιάζεις και περιμένεις μήπως και τσιμπίσει κανένας γνωστός και μεγάλος και μπει στην πρόταση.

Αλλά συνήθως οι προτάσεις γίνονται από partners που είναι γνωστοί μεταξύ τους και οι οποίοι ήδη έχουν συνεργαστεί σε άλλα projects. Δύσκολα μπαίνει κάποιος εκτός και αν έχει να προσφέρει κάτι συγκεκριμένο.

ναι φαινεται πιο λογικο αυτο που λες απο αυτα που εγραψα εγω.μαλλον δεν το πολυσκεφτηκα και βιαστηκα να γραψω.κατι παρομοιο θα μου απαντησαν και οι ιδιοι αν τους ρωτουσα.αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom