You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια δεν λεει και πολλα η βανδη ουτε σαν γυναικα ουτε σαν τραγουδηστρια αλλα εχει δικιο ο lakis33 ειναι γαμησιμη
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Σαν τον Michael Jackson ειναι ρε παιδια, εχει γινει η μουρη της κιμας απο τις πλαστικες.
Δεν της εδινα την τιμη να μου τον γλειψει.
Δεν της εδινα την τιμη να μου τον γλειψει.
κανένα βιντεάκι μήπως παίζει εννοώ live που να είναι σέξυ?επίσης στο jambi σε live version η γυναίκα είναι turbo(αυτός ο χωρός του jambi που χτυπάει τα χέρια της πέρα δώθε είναι πολύ σέξυ).Αν το βρείτε ποστάρετέ το!Μπορεί η γυναίκα να έχει μεγαλώσει αλλά ξέρετε πολλές 40άρες να κρατιούνται έτσι?Καλά παλιά τη θεωρούσα την πιο όμορφη Ελληνίδα τώρα μου αρέσει πιο πολύ η Αγγελική Ηλιάδη!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πιο ομορφη ελληνιδα η βανδη????? ζντουπ!
παρε μερικα links για live να διαλεξεις αυτο που θεςκανένα βιντεάκι μήπως παίζει εννοώ live που να είναι σέξυ?επίσης στο jambi σε live version η γυναίκα είναι turbo(αυτός ο χωρός του jambi που χτυπάει τα χέρια της πέρα δώθε είναι πολύ σέξυ).Αν το βρείτε ποστάρετέ το!
θυμαστε πως ηταν τοτε που ειχε παιξει στους δυο ξενους?γυρω στο 97-98.εκει ηταν σκετη καυλα!!μετα μπηκε πολυ στα κολπα και την κατασκευασαν καταλληλως.
ρε φιλαρακι, αυτο σκεφτομαι παντα κ συγκρινω... αλλα τα πολλα meeting/μυτη.νγκ την φαγανε μαλλον..
Ομως δεν παυει να μου αρεσει ρε γαμωτο.. δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι ειναι
Κ οσο για τις κλασικες ελλεεινηδες αυτες ολες σπανε, αλλα η Δεσποινα το αργησε λιγακι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις