Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos2000c

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
thanks φιλε.......μηπως εχει κανεις φωτο με αυτο το φορεμα απο ......πίσω????

πρεπει να διαγραφεται εντονα το στρινγκ της

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
πολύ έντονα διαγράφεται η κορδονάρα που φορούσε...το θυμάμαι το βίντεο...

όποιος το 'χει, ας τ'ανεβάσει...

pa14s3g3

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντε ρε παιδιά. Κανείς δεν έχει άλλο βιντεάκι απο εκείνη την εμφάνιση της Δέσποινας;
Ηταν πολύ HOT εκείνη την μέρα.
ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, βάλτε και άλλα βιντεάκια...

Επισκέπτης
Δεν το πιστευω,υπαρχει thread για την Βανδη και εχει φτασει και τις δεκατρεις σελιδες!

Η Βανδη ειναι ο απολυτος ορισμος της αδιαφορης εμφανισιακα Ελληνιδας,και πιθανον εκει να οφειλεται η οποια περαση εχει:Η μεση αδιαφορη εμφανισιακα Ελληνιδα ταυτιζεται δηλαδη με την,και καλα,επιτυχημενη Βανδη.Το ερωτημα ειναι βεβαια οι αντρες τι της βρισκουνε...

Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω,γιατι δεν ειμαι γιατρος.Αυτο που ξερω ειναι οτι κυκλοφορουν στο δρομο πολυ πιο ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες,που καθονται πισω απο γραφεια και ταμεια.Και οτι μερικες πολυ ωραιοτερες και πιο ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες μου καθησαν,για μερικα κωλο Ευρω...

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δεν το πιστευω,υπαρχει thread για την Βανδη και εχει φτασει και τις δεκατρεις σελιδες!

Η Βανδη ειναι ο απολυτος ορισμος της αδιαφορης εμφανισιακα Ελληνιδας,και πιθανον εκει να οφειλεται η οποια περαση εχει:Η μεση αδιαφορη εμφανισιακα Ελληνιδα ταυτιζεται δηλαδη με την,και καλα,επιτυχημενη Βανδη.Το ερωτημα ειναι βεβαια οι αντρες τι της βρισκουνε...

Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω,γιατι δεν ειμαι γιατρος.Αυτο που ξερω ειναι οτι κυκλοφορουν στο δρομο πολυ πιο ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες,που καθονται πισω απο γραφεια και ταμεια.Και οτι μερικες πολυ ωραιοτερες και πιο ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες μου καθησαν,για μερικα κωλο Ευρω...
ναι αλλα καμια απ αυτες τις ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες,που καθονται πισω απο γραφεια και ταμεια.Και οτι μερικες πολυ ωραιοτερες και πιο ενδιαφερουσες εμφανισιακα γυναικες σου καθησαν,για μερικα κωλο Ευρω... δεν ειναι η βανδη

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δεν μπορω να καταλαβω μερικους με τιποτα. Υπαρχοθν καποια παιδια που τους αρεσει η Βανδη, αλλοι η Μπεζεντακου, αλλοι η Κορομοηλα , αλλοι η Εφη Θωδη και εχω και ενα φιλαρακι που του αρεσει η Μαρια απο το διπλανο γραφειο....
Καποια παιδια λοιπον τους αρεσει η Βανδη , τους φτιαχνει και μαζευουν υλικο εδω και συζητανε για αυτην. Δεν καταλαβαινω γιατι να μπει να γραψει εδω καποιος που δεν την γουσταρει. Go on . Πηγαινε στην σελιδα που γουσταρεις , το φορουμ εχει τα παντα απο ολα τα γουστα. Τι μπαινεις εδω να μου την πεις εμενα που μου αρεσει?
Με ποια λογικη?
Ασχολησου με αυτα που σου αρεσουν και οχι με οτι δεν σου αρεσει.
Γιατι πρεπει να σκεφτομαστε αρνητικα και οχι θετικα?
Τελος παντων

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν μπορω να καταλαβω μερικους με τιποτα. Υπαρχοθν καποια παιδια που τους αρεσει η Βανδη, αλλοι η Μπεζεντακου, αλλοι η Κορομοηλα , αλλοι η Εφη Θωδη και εχω και ενα φιλαρακι που του αρεσει η Μαρια απο το διπλανο γραφειο....
Καποια παιδια λοιπον τους αρεσει η Βανδη , τους φτιαχνει και μαζευουν υλικο εδω και συζητανε για αυτην. Δεν καταλαβαινω γιατι να μπει να γραψει εδω καποιος που δεν την γουσταρει. Go on . Πηγαινε στην σελιδα που γουσταρεις , το φορουμ εχει τα παντα απο ολα τα γουστα. Τι μπαινεις εδω να μου την πεις εμενα που μου αρεσει?
Με ποια λογικη?
Ασχολησου με αυτα που σου αρεσουν και οχι με οτι δεν σου αρεσει.
Γιατι πρεπει να σκεφτομαστε αρνητικα και οχι θετικα?
Τελος παντων

Καταρχας το Μαράκι απο το διπλανο γραφείο εχει τελειες βυζάρες και ολο μου την ψιλοπευτει στα πονηρα.
Επιπλέον, όπως ο καθένας εδω μπορει να κάνει ενα τοπικίδιον για την κάθε γκόμενα λέγοντας οτι του αρέσει, έτσι και εγώ μπορώ να απαντήσω λέγοντας οτι είναι σαβουρα και οτι δεν μου αρέσει. Τώρα αν είμαστε πολλοί, λυπάμαι...

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχας το Μαράκι απο το διπλανο γραφείο εχει τελειες βυζάρες και ολο μου την ψιλοπευτει στα πονηρα.
Επιπλέον, όπως ο καθένας εδω μπορει να κάνει ενα τοπικίδιον για την κάθε γκόμενα λέγοντας οτι του αρέσει, έτσι και εγώ μπορώ να απαντήσω λέγοντας οτι είναι σαβουρα και οτι δεν μου αρέσει. Τώρα αν είμαστε πολλοί, λυπάμαι...
Κανεις δεν συζητά αν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάτι. Ότι γουστάρεις θα κάνεις φίλε dawn. Απλά σου λέω πως είναι χίλιες φορές προτιμότερο για μένα και για σένα, να γράφουμε τι μας αρέσει και να διαβάζουμε τι αρέσει και στους άλλους από το να ψάχνουμε ποστ για να θάψουμε καποια κοπελα που δεν γουσταρουμε και να βρισουμε και αυτους που την γουσταρουν. Ειναι αρνητικό , μας χαλάει και δεν έχει και νόημα. Σαν Έλληνες είμαστε πάρα πολύ αντιδραστικοί άνθρωποι με πολύ διαφορετικά γούστα. Εγω απλα λεω ας αφησουμε τον καθενα να εχει τα γουστα του χωρις να του την λεμε. Ειτε ειναι η Βάνδή ειτε η Μπεζεντάκου, ειτε η Βεφα Αλεξιαδου!!!!!!!

Υ.Σ. Πράγματι η Μαρία έχει κάτι μεμε  .....αχ μαρία

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο θενξ στελιος !Μηπως εχεις το βιντεο με την εμφανιση της Δεσποινας στην πορτογαλια με το μαυρο φορεματακι? :rockon:

pogasgeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
0
καλά η Βανδή είναι πύραυλος στις live εμφανίσεις της!ποστάρετε αν έχετε τίποτα videakia!είναι πολύ σέξυ η άτιμη!

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Κατι τέτοια του κάνει του Ντέμη και δεν έχει το μυαλό στο κεφάλι του (το πάνω)
Forza Δέσποινα μπας και πουλήσει ο κοντός στον Τίγρη !!!

gutz

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
0
ειναι μουναρα η ΔΕΣΠΟΙΝΑΡΑ

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι σιγουρα απο τις ομορφοτερες αλλα ειναι σιγουρα απο τις πιο σεξυ και καυλιαρες της πιστας αναμφιβολα!Πρεπει να βγαζει τρελα γουστα στο κρεβατι η κυρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom