Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξεκινησα να διαβαζω απο την αρχη...στη 5 βαρεθηκα...νταξει...παλια ηταν ωραια κοπελιτσα...τωρα ειναι μια αδιαφορη με ωραια ποδια! καπου διαβασα οτι ειναι ωραια η πιεριδη!!!ε δε παμε καλα με την πιθηκοφατσα!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ξεκινησα να διαβαζω απο την αρχη...στη 5 βαρεθηκα...νταξει...παλια ηταν ωραια κοπελιτσα...τωρα ειναι μια αδιαφορη με ωραια ποδια! καπου διαβασα οτι ειναι ωραια η πιεριδη!!!ε δε παμε καλα με την πιθηκοφατσα!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ρε αυτεs οι γυναικεs....να θαψει η μια την αλλη....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε αυτεs οι γυναικεs....να θαψει η μια την αλλη....
αν εχεις προσεξει καποια θρεντς ..μονη μου ποσταρω πανεμορφες γυναικες...αλλα να ημαστε κ λιγο αντικειμενικοι...η φατσα της μαριαντας αν την βλεπατε εξω θα λεγατε"πως κυκλοφορει"!το ιδιο υσχιει κ γ τον κωλο της λοπεζ...μια κοπελα αγνωστη θα ηταν χοντροκωλα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν εχεις προσεξει καποια θρεντς ..μονη μου ποσταρω πανεμορφες γυναικες...αλλα να ημαστε κ λιγο αντικειμενικοι...η φατσα της μαριαντας αν την βλεπατε εξω θα λεγατε"πως κυκλοφορει"!το ιδιο υσχιει κ γ τον κωλο της λοπεζ...μια κοπελα αγνωστη θα ηταν χοντροκωλα...

Μιαs και συ εβαλεs τον ορο αντικειμενικοι.......Η κοπελα αυτη....αν και δεν ειμαι στο φαν κλαμπ καμμιανηs....ειναι καλοζωισμενη , μεσα στα αρωματα τηs , μεσα στιs πισινεs τηs και τα σπα τηs, διατηρειται παρα πολυ καλα,  ασχημη δεν ειναι, καποιο ιδιαιτερο κουσουρι δεν εχει, ονομα εχει, λεφτα εχει....και γενικα νομιζω οτι παρα πολλεs απο τιs κοινεs θνητεs στα μισα τηs χρονια την ζηλευουν....Μακαρι να γινουν σαν κι αυτην...πραγμα δυσκολο ...και το ξερουμε ολοι αυτο.....Δεν διεκδικει την πρωτια σαν μοντελο....αλλα τουλαχιστον σαν γυναικα μετραει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μιαs και συ εβαλεs τον ορο αντικειμενικοι.......Η κοπελα αυτη....αν και δεν ειμαι στο φαν κλαμπ καμμιανηs....ειναι καλοζωισμενη , μεσα στα αρωματα τηs , μεσα στιs πισινεs τηs και τα σπα τηs, διατηρειται παρα πολυ καλα,  ασχημη δεν ειναι, καποιο ιδιαιτερο κουσουρι δεν εχει, ονομα εχει, λεφτα εχει....και γενικα νομιζω οτι παρα πολλεs απο τιs κοινεs θνητεs στα μισα τηs χρονια την ζηλευουν....Μακαρι να γινουν σαν κι αυτην...πραγμα δυσκολο ...και το ξερουμε ολοι αυτο.....Δεν διεκδικει την πρωτια σαν μοντελο....αλλα τουλαχιστον σαν γυναικα μετραει
εχει ωραιο σωμα...και?φατσα επιμενω οτι δεν εχει!!!τι να πουν κ αλλες που ειναι πραγματικα κουκλες;!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εχει ωραιο σωμα...και?φατσα επιμενω οτι δεν εχει!!!τι να πουν κ αλλες που ειναι πραγματικα κουκλες;!

Αν αυτεs οι αλλεs ειναι επωνυμεs....με το δικιο τουs να πουν πολλα ....ακομα και τα καλαντα....ομωs ....αν ειναι ανωνυμεs ...στη μεγαλη τουs πλειοψηφια....θα το καταπιουν και θα το κανουν γαργαρα....Ποια καμερα θα στηθει να ποζαρουν αυτεs???? Εξαλλου το θρεντ λεει μονο το ονομα τηs.....και ειναι γνωστο οτι ειναι τραγουδιστρια....δεν ειπε Καμπελ....Εκει μαλιστα!!!!  Η καμπελ δεν τραγουδαει....Τα πουλια των αντρων ...κελαηδανε για παρτη τηs!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν αυτεs οι αλλεs ειναι επωνυμεs....με το δικιο τουs να πουν πολλα ....ακομα και τα καλαντα....ομωs ....αν ειναι ανωνυμεs ...στη μεγαλη τουs πλειοψηφια....θα το καταπιουν και θα το κανουν γαργαρα....Ποια καμερα θα στηθει να ποζαρουν αυτεs???? Εξαλλου το θρεντ λεει μονο το ονομα τηs.....και ειναι γνωστο οτι ειναι τραγουδιστρια....δεν ειπε Καμπελ....Εκει μαλιστα!!!!  Η καμπελ δεν τραγουδαει....Τα πουλια των αντρων ...κελαηδανε για παρτη τηs!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τοση ωρα μιλαω γ την μαριαντα οχι γ την βανδη ετσι/? :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω τοση ωρα μιλαω γ την μαριαντα οχι γ την βανδη ετσι/? :think:

νταξει μωρε....στην ιδια γειτονια απλωνανε σεντονια....ωχ καυμενη κι εσυ ...αμαν σχολαστικα!!!!!  Κι εγω τοση ωρα σου μιλαω για την πανεμορφη Λουκρητια και τον ακαταμαχητο life (παψε  βλογαω τα γενεια μαs τωρα!!) που καθωs ειναι ανωνυμοι θα πεθανουνε στην ψαθα....κι εσυ μου λεs για την μαριαντα με την μεγαλη .....χωριστρα στον κολοκοφτη!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
νταξει μωρε....στην ιδια γειτονια απλωνανε σεντονια....ωχ καυμενη κι εσυ ...αμαν σχολαστικα!!!!!  Κι εγω τοση ωρα σου μιλαω για την πανεμορφη Λουκρητια και τον ακαταμαχητο life (παψε  βλογαω τα γενεια μαs τωρα!!) που καθωs ειναι ανωνυμοι θα πεθανουνε στην ψαθα....κι εσυ μου λεs για την μαριαντα με την μεγαλη .....χωριστρα στον κολοκοφτη!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επαψα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Μωρε τα λεφτα τουs  ηθελα ναχα και σουλεγα εγω!!!!!  Μαλλον δεν θα σουλεγα....Δεν θα μ εβρισκεs δλδ πουθενα για να σου πω....
Τι Μπαχαμεs, τι μπραχαμεs,νησια Φουτζι Μουτζι και Μεξικα!!!!
Κανκουνια να δουνε τα ματια σου!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
απλα διευκολυνεις την ζωη σου με τα λεφτα....νταξει...(σπαμ!!! :helpplea: :helpplea:)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
απλα διευκολυνεις την ζωη σου με τα λεφτα....νταξει...(σπαμ!!! :helpplea: :helpplea:)
Μιλαμε για την....διευκολυνση που σου παρεχουν για να παs ν ακουs την Βανδη που τοσο μαs αρεσει(αντισπαμ) και την μαριαντα(τριποντο!!!) σε καθημερινη βαση!!!!!!! οι οποιεs με το προικισμενο λαρυγγι τουs(δινω ρεστα!!) εχουν καθηλωσει κοσμο....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μιλαμε για την....διευκολυνση που σου παρεχουν για να παs ν ακουs την Βανδη που τοσο μαs αρεσει(αντισπαμ) και την μαριαντα(τριποντο!!!) σε καθημερινη βαση!!!!!!! οι οποιεs με το προικισμενο λαρυγγι τουs(δινω ρεστα!!) εχουν καθηλωσει κοσμο....
θα ξερασω!!(σπαμ!!)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θα ξερασω!!(σπαμ!!)

φτου ρε γμτ μου....μα να μη βρισκω μια ....να δεχεται το απαραμιλλο χιουμορ μου , εκτοs βεβαια απο τη γοητεια μου..... :headbang: :headbang: :headbang:
Ενα νερο γρηγορα στη Λουκ....πνιγηκε.... :2funny: :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να την προσεχεις λαιφακο γιατι εχει ευαισθητο στομαχι... ;) ;) ;) :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
έλα βρε Πόβελ! Χρόνια Πολλά!!!

Stories