You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
υπάρχει παλαιότερο thread φιλαράκι
To κλειδωσε ο νταρκ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ε ναι για αυτο ειπα και γουστα ειναι αυτα...!!!!ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SEXY.ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΟΚ ρε παιδια γουστα ειναι αυτα,ενταξει η γυναικα δεν ειναι και πολι ομορφη αλλα ειναι πολυ καυλα ειναι πολι θηλυκο...οσοι την εχουν δη σε πιστα καταλαβενουν τη λεω...εχει μια φατσα που ειναι σα να σου λεει τα κανο ολα!!!ασε που ακουγετε πως ειναι και extreme στο κρεββατη,ασε που και σαν τραγουδιαστρια εχει και φωναρα!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι εχει?
κ δεν μιλαω για τη φατσα.. υπαρχει κοσμος που μπορει να τη βρισκει κ με δρακουλινες.. βιτσια ειναι αυτα
κ δεν μιλαω για τη φατσα.. υπαρχει κοσμος που μπορει να τη βρισκει κ με δρακουλινες.. βιτσια ειναι αυτα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δρακουλινα απο δρακουλινα εχει διαφορα σαβ...
να σου θυμισω μονικα μπελουτσι στο dracula?
να σου θυμισω μονικα μπελουτσι στο dracula?
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
και τωρα ειμαστε 2Ενας απ αυτους ειμαι και γω
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
επειδη εχω παρεξηγηθει ως συνηθως..
εννοαται κ μενα μ αρεσουν τα βαμπιρια...
βεβαια στο κουιν οφ δε νταμντ μ αρεσε ο λεστατ κ οχι η αλαια
η βανδη ειναι δρακουλινα με τη κακη εννοια.... την ασχημη! γνωμη μου...
εννοαται κ μενα μ αρεσουν τα βαμπιρια...
βεβαια στο κουιν οφ δε νταμντ μ αρεσε ο λεστατ κ οχι η αλαια
η βανδη ειναι δρακουλινα με τη κακη εννοια.... την ασχημη! γνωμη μου...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ναι κ οι 2 λεστατ λεγονταν... ειναι γνωστο βαμπιρ γι αυτο χαχαχα
δεν με χαλαει κ ο τομ .. αλλα ο λεστατ στο αλλο ειναι αουτ οφ δις γουερλντ! θεος!
δεν με χαλαει κ ο τομ .. αλλα ο λεστατ στο αλλο ειναι αουτ οφ δις γουερλντ! θεος!
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
ασε που και σαν τραγουδιαστρια εχει και φωναρα!
Κυριως αυτο!!!Αν για κατι ξεχωριζει η Βανδη δεν ειναι ας πουμε για τα βυζια ή τον κωλο της,αλλα για τη θεσπεσια φωνη της!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,γελασα μεσημεριατικο..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Φίλε,συγνώμη,την έχεις ακούσει live?Γιατί αν την έχεις ακούσει δεν θα το έγραφες....αν και ο καθένας μας έχει την αποψή του....η οποία και είναι σεβαστή....Κυριως αυτο!!!Αν για κατι ξεχωριζει η Βανδη δεν ειναι ας πουμε για τα βυζια ή τον κωλο της,αλλα για τη θεσπεσια φωνη της!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,γελασα μεσημεριατικο..
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Φίλε,συγνώμη,την έχεις ακούσει live?Γιατί αν την έχεις ακούσει δεν θα το έγραφες....αν και ο καθένας μας έχει την αποψή του....η οποία και είναι σεβαστή....
Δε θα εξεφραζα μια αποψη μου,χωρις να την τεκμηριωνω.Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες,αυτην εξεφρασα.Η γνωμη που εχω για τις φωνητικες τις ικανοτητες δεν ειναι και η καλυτερη.Ειναι αληθεια παντως οτι ενα θεμα δεν ειναι ποτε ιδιο για ολους και ο καθενας βρισκει το δικο του,προσωπικο κλειδι αναγνωσης πανω στο οποιο βασιζονται τα συναισθηματα που του προκαλεσε το οποιο θεμα.Ετσι αποφασισα οτι μαρεσει να τη βλεπω παρα να την ακουω.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Όπως σου προείπα:Δε θα εξεφραζα μια αποψη μου,χωρις να την τεκμηριωνω.Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες,αυτην εξεφρασα.Η γνωμη που εχω για τις φωνητικες τις ικανοτητες δεν ειναι και η καλυτερη.Ειναι αληθεια παντως οτι ενα θεμα δεν ειναι ποτε ιδιο για ολους και ο καθενας βρισκει το δικο του,προσωπικο κλειδι αναγνωσης πανω στο οποιο βασιζονται τα συναισθηματα που του προκαλεσε το οποιο θεμα.Ετσι αποφασισα οτι μαρεσει να τη βλεπω παρα να την ακουω.
....αν και ο καθένας μας έχει την αποψή του....η οποία και είναι σεβαστή....
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Συμφωνουμε σε αυτο,αλλα δεν το χουμε καταλαβει!!
Επισκέπτης
Ρε παιδιά μπάζο δεν είναι με τίποτε η γυναίκα.
Φωνή δεν έχει, τα τραγούδια της είναι σκατά, η σκηνική παρουσία της είναι ρεντίκολο,
είναι κιτσάτη και ψωνισμένη αλλά ως γυναίκα, δεδομένης της ηλικίας της, χωρίς να είναι καλλονή, είναι γαμήσιμη. Για γυναίκα ηλικίας 35-40 μιλάμε , μην ξεχνιόμαστε.Σε αυτές τις ηλικίες οι περισσότερες Ελληνίδες είναι πολύ χειρότερες.
Φωνή δεν έχει, τα τραγούδια της είναι σκατά, η σκηνική παρουσία της είναι ρεντίκολο,
είναι κιτσάτη και ψωνισμένη αλλά ως γυναίκα, δεδομένης της ηλικίας της, χωρίς να είναι καλλονή, είναι γαμήσιμη. Για γυναίκα ηλικίας 35-40 μιλάμε , μην ξεχνιόμαστε.Σε αυτές τις ηλικίες οι περισσότερες Ελληνίδες είναι πολύ χειρότερες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις