enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.721
- Πόντοι
- 3.656
με ρεγουλα όμως τύπε. Μπορεί το παιδί να έχει ευαίσθητο στόμαχακί και αντί να της ρίξει γλωσσοφιλο να της ρίξει κανένα ξερατο
με ρεγουλα όμως τύπε. Μπορεί το παιδί να έχει ευαίσθητο στόμαχακί και αντί να της ρίξει γλωσσοφιλο να της ρίξει κανένα ξερατο
Καλημερα κοσμε!
Τα γραφω στα γρηγορα γτ δεν προλαβαινω... Αντιμετωπιζω προβλημα να προσεγγισω γκομενες ερωτικα. Και ενω γνωριζω παρα πολλες μεσω γνωστων, φιλων, σχολης κλπ, κολλαω στο τι θα τους πω που να παει το κομματι στο ερωτικο. Πχ τα δυο προηγουμενα σκ ειχα παει για μπανιο με μια γκομενα που της την ειχα πεσει πιο παλια (με τα 1000 ζορια) ειχα φαει ακυρο κ ξαναμιλαμε. Ομως κ τις 2 φορες δεν μπορεσα να παω το θεμα εκει. Χθες παλι γνωρισα μια, και προχθες αλλη μια, αλλα απαξ κ βαλω στο μυαλο μου οτι θελω να χωθω, το μυαλο σταματαει.
Βοηθηστε ειμαι σε αναπαραγωγικη περιοδο και δεν κρατιεμαιιιι
Mε την γκομενα που ειχες φάει ακυρο παλια ποιο το νοημα να ξαναβγείτε τυπε ;
Αυτός είναι το άλλο άκρο απ' ότι εγώ...
τυπε εσυ με την δικια σου την τρελη τι εγινε τελικα σε παρατησε ήσυχο σε ξέχασε ;;;
οχι τύπε εγώ παω πριν σε ενα μασατζιδικο να ξεμπουκωσω για να μη φαίνομαι λιγούρη και να κάνω παιχνίδι χωρίς να έχω στο νου μου ότι πρέπει να γαμησω επειγόντωςΦαινεσαι πολύ σπουδαίος ... αλλα στο τελος της βραδιας θα καταληξεις και εσυ μαζι με άλλους συναγωνιστες σε κανα στριπάδικο
πολυ σωστό σε βρίσκωΤις προαλλες μια τυπισσουλα μου ειχε κλεισει το τηλέφωνο και μετά που ηθελε κατι μου εστελνε μηνυματα ότι πρέπει να βρεθούμε (για καποια δουλεια της) και ηταν μέσα στις ευγενιες και τα σχετικά σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Της απαντησα λοιπον και εγω ευγενικά ότι δεν μπορώ και δεν προκειται να πάω δηλώνοντας έτσι την περιφρονηση μου. Ξαναέστειλε βεβαια αλλα έφαγε πορτα ξανά, νομιζουν μερικές καργιολιτσες ότι ειμαστε το μπαλακι τους και οποτε γουστάρουν θα μας χρησιμοποιούν;;;
Τις προαλλες μια τυπισσουλα μου ειχε κλεισει το τηλέφωνο και μετά που ηθελε κατι μου εστελνε μηνυματα ότι πρέπει να βρεθούμε (για καποια δουλεια της) και ηταν μέσα στις ευγενιες και τα σχετικά σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Της απαντησα λοιπον και εγω ευγενικά ότι δεν μπορώ και δεν προκειται να πάω δηλώνοντας έτσι την περιφρονηση μου. Ξαναέστειλε βεβαια αλλα έφαγε πορτα ξανά, νομιζουν μερικές καργιολιτσες ότι ειμαστε το μπαλακι τους και οποτε γουστάρουν θα μας χρησιμοποιούν;;;
οχι τύπε εγώ παω πριν σε ενα μασατζιδικο να ξεμπουκωσω για να μη φαίνομαι λιγούρη και να κάνω παιχνίδι χωρίς να έχω στο νου μου ότι πρέπει να γαμησω επειγόντως
Καλημερα κοσμε!
Τα γραφω στα γρηγορα γτ δεν προλαβαινω... Αντιμετωπιζω προβλημα να προσεγγισω γκομενες ερωτικα. Και ενω γνωριζω παρα πολλες μεσω γνωστων, φιλων, σχολης κλπ, κολλαω στο τι θα τους πω που να παει το κομματι στο ερωτικο. Πχ τα δυο προηγουμενα σκ ειχα παει για μπανιο με μια γκομενα που της την ειχα πεσει πιο παλια (με τα 1000 ζορια) ειχα φαει ακυρο κ ξαναμιλαμε. Ομως κ τις 2 φορες δεν μπορεσα να παω το θεμα εκει. Χθες παλι γνωρισα μια, και προχθες αλλη μια, αλλα απαξ κ βαλω στο μυαλο μου οτι θελω να χωθω, το μυαλο σταματαει.
πολυ σωστό σε βρίσκω
έπαθα και έμαθα... Άμα εχεις σίγουρα το σεξ δεν άγεσαι και φέρεσαι απο το μουνι της καθεμιάς κανεις παιχνίδι με τους δικούς σου όρουςαυτό είναι το καλυτερο φιλε μου. Γλιτώνεις από πολλά ετσι όχι μονο να μην φανεις λιγουρης αυτό είναι το λιγοτερο. Οι περισσοτεροι την πατάνε από το σέξ να ξερεις μετά τους κουλουρώνουν και δεν το παιρνουν χαμπάρι. Και φαντασου να μπλέξεις με καμια σκατοψυχη να σου μαυρισει την ψυχη. Να δεις μετα πως θα μουτζώνεις τον εαυτο σου που ελεγες να κάνεις υπομονη και να δειξεις ανοχη στις μαλακιες της.
έπαθα και έμαθα... Άμα εχεις σίγουρα το σεξ δεν άγεσαι και φέρεσαι απο το μουνι της καθεμιάς κανεις παιχνίδι με τους δικούς σου όρους
Α φιλε εισαι τυχερος γιατι εδω στο ΜΠΟΥ μιλας με τους κατάλληλους αντρες που τις γυναικες τις παιζουμε στα δαχτυλα.. δηλαδη γαμαμε πουτανες επειδη εχουμε τετοιο πλεονασμα τεστοστερονης που τοσες γκομενες που γαμαμε δε μας φτανουν θελουμε κι αλλες.. ολοι εδω στο ΜΠΟΥ γαμαμε πουτανες απο χομπυ.. κυριως γκομενες γαμαμε εξου και το θρεντ φωτος απο γκομενες/γυναικες μας εχει τετοια μεγαλη επιτυχια απο αληθινα ποσταρισματα...
Εισαι και σε αναπαραγωγικη περιοδο ε? Για βρες κανα καλο πουτανακι και ξαναελα εχουμε μαστερ στα γκομενικα εμεις εδω ολοι...
Καλημερα κοσμε!
Η λύση είναι χοτελι και μια από τις υπέροχες ανεξάρτητες κυριες που έχουμε ή κάποια κοπέλα από γραφείο. Να πηδήξει σαν άνθρωπος...Η λύση...
Γεγονος ειναι φιλε οτι δυσκολα εως με τιποτα θα πηδηξεις τη γκομενα που σου εριξε Χ και συνεχιζει να σε κανει παρεα. Επισης με τις ιδιες περιπου πιθανοτητες παιζεις για το ενδεχομενο να γνωρισεις καποια και την επομενη ωρα να κανετε sex.Καλημερα κοσμε!