Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ρε μαλακα μεμο θα σε ζηλευε και ο γκαιμπελς... :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι ουκρανοι ηταν συμφωνα με την ε.α.
Τωρα αν εχεις γνωσεις για το επαναστατικο κινημα στην ουκρανια...φωτισε μας...
το ποιος ειναι απο τους δυο μας μαλακας, φαινεται απο το οτι αντι να σχολιασεις το γεγονος, στεκεσαι στο αν οι εγκληματιες ηταν ελληνες οι ουκρανοι η τρομοκρατες η απλοι δολοφονοι!

ουδεν σχολιο ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μια χαρά είναι το κέντρο....new york, paris, λόνδρα και έτσι ναούμ...

κάνουμε και parkour και αγοράζουμε και  κανένα κοκορίκο καπελάκι γκούκι από τα αδέρφια
Τυπε δεν ειναι ετσι στο λονδρα,μην ξηγεσε...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
μια χαρά είναι το κέντρο....new york, paris, λόνδρα και έτσι ναούμ...

κάνουμε και parkour και αγοράζουμε και  κανένα κοκορίκο καπελάκι γκούκι από τα αδέρφια

Και μετά 12ωρο "μασαζ" για να ξεπιαστούμε. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε μαλακα μεμο θα σε ζηλευε και ο γκαιμπελς... :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι ουκρανοι ηταν συμφωνα με την ε.α.
Τωρα αν εχεις γνωσεις για το επαναστατικο κινημα στην ουκρανια...φωτισε μας...
εχει σημασια η εθνικοτητα?
το συμβαν ειναι αποτελεσμα του αντιαστυνομικου μενους που αβανταρεται απο καποια πολιτικα κομματα
και προμοταρεται κατα το δοκουν απο τα ΜΜΕ οταν θελουν να πιεσουν καταστασεις και να προκαλεσουν πολιτικη φθορα....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ποιος ειναι απο τους δυο μας μαλακας, φαινεται απο το οτι αντι να σχολιασεις το γεγονος, στεκεσαι στο αν οι εγκληματιες ηταν ελληνες οι ουκρανοι η τρομοκρατες η απλοι δολοφονοι!

ουδεν σχολιο ...
λες για τρομοκρατες,που δεν ηταν...ηταν ουκρανοι ποινικοι...απλα ελληνικα,αλλα μεμος εισαι- μαστορας στο ψεμα...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το συμβαν ειναι αποτελεσμα του αντιαστυνομικου μενους που αβανταρεται απο καποια πολιτικα κομματα
και προμοταρεται κατα το δοκουν απο τα ΜΜΕ οταν θελουν να πιεσουν καταστασεις και να προκαλεσουν πολιτικη φθορα....
Η παραθεση ηταν για την ιδιοτητα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν κανεις καμια βολτα & απο εξαρχεια,να δεις τι τραβανε τα κοριτσακια απο τους ματαδες που ψωλοβαρανε εξω απο τις κλουβες τοσες ωρες???
οταν οι επισημοι εκπροσωποι του κρατους ασχημονουν με τον χειροτερο τροπο,οι λοιποι δικαιουνται να συμπεριφερονται οπως τους καυλωσει..

ο μαλακας για μενα δεν εχει επαγγελμα ουτε καταγωγη. αυτες τις μαλακιες να τις λες να χαριεντιζεσαι με αυτους που συμφωνεις και γουσταρουν να βαζουν ταμπελες και τσουβαλιασμα οπως επισης γουσταρουν να εχουν και οι ιδιοι ταμπελα και να χανονται στο τσουρμο. Δικαιολογιες του κωλου λοιπον τα "αφου κανει ο αλλος ετσι ή δε κανει ο αλλος ετσι δε κανω και γω".
Δικαιολογιες για να στριβεις δρομο μη τυχον και λερωθει το βρακακι.
Μπουρδελο χωρα, μπουρδελο κατασταση, μπουρδελο αστυνομια και μπουρδελο ολα. αλλα εγω ειμαι εγω και ζω με το δικο μου χαρακα.
Σενα αν σου τυχει αντιστοιχη περιπτωση, τραβα τον ανηφορο για τον καφενε στα εξαρχεια και πες "μαγκες εγινε αυτο μπροστα μου, που ειναι η αστυνομια οταν τη χρειαζεσαι κλπ κλπ".

Επισκέπτης
φυλαγε τον κωλο σου μονο,γιατι δε θελει και πολυ να σε σταμπαρουν..
Παντως εγω κανω το αναποδο...τους ρουφιανους σταμπαρω,και αμαλαχει θα τους δωσω στο πολυ στεγνο...

Τι φατσες,τι διευθυνσεις,τι μοντελα και αριθμους απο αυτοκινητα...

Μεχρι και φωτο τραβαω.

Ρουφιανος κι εγω,οπως καθε καλος Ελλην...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το αντιαστυνομικό μένος δεν καλλιεργείται από κόμματα και ΜΜΕ αλλά από το ξύλο και την κατάχρηση εξουσίας που κάνουν πάρτυ στο πεζοδρόμιο.

Πολιτικές τοποθετήσεις καναπεδάτες και βορειοπροαστιακές.
Το ξύλο ούτε οι καναπεδάτοι δε θα το γλιτώσετε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
έχει κάτι περιοχές και η λόνδρα...που το κέντρο της Αθήνας φαντάζει παιδικός σταθμός μπροστά τους
Ετσι τυπε μου,οχι κεντρο λονδινου,και το σιδερικο που κυκλοφορει στην αθηνα δεν υπαρχει σε ολο το λονδινο,καλασνικοφ κτλ μερα μεσημερη..

Επισκέπτης
ο μαλακας για μενα δεν εχει επαγγελμα ουτε καταγωγη. αυτες τις μαλακιες να τις λες να χαριεντιζεσαι με αυτους που συμφωνεις και γουσταρουν να βαζουν ταμπελες και τσουβαλιασμα οπως επισης γουσταρουν να εχουν και οι ιδιοι ταμπελα και να χανονται στο τσουρμο. Δικαιολογιες του κωλου λοιπον τα "αφου κανει ο αλλος ετσι ή δε κανει ο αλλος ετσι δε κανω και γω".
Δικαιολογιες για να στριβεις δρομο μη τυχον και λερωθει το βρακακι.
Μπουρδελο χωρα, μπουρδελο κατασταση, μπουρδελο αστυνομια και μπουρδελο ολα. αλλα εγω ειμαι εγω και ζω με το δικο μου χαρακα.
Σενα αν σου τυχει αντιστοιχη περιπτωση, τραβα τον ανηφορο για τον καφενε στα εξαρχεια και πες "μαγκες εγινε αυτο μπροστα μου, που ειναι η αστυνομια οταν τη χρειαζεσαι κλπ κλπ".
ποιος σε γαμαει ρε μαλακα???
οτι θες καταλαβαινεις & βεβαια ετοιμος εισαι να γραψεις την οποια παπαρια σου για το πως θα αντιμετωπισω-εχω αντιμετωπισει εγω παρομοια κατασταση..
μαλακισου οσο θες..
δεν σε γαμαω εχουμε πει..
μην ξεχασεις να μας περιγραψεις καμια "ηρωϊκη" σου πραξη κονιορδε..
ετσι ριχνεις τις αγαμητου & απαρτου ελλΕηνιδες ρε κακομοιρε ασβε???

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι τυπε μου,οχι κεντρο λονδινου,και το σιδερικο που κυκλοφορει στην αθηνα δεν υπαρχει σε ολο το λονδινο,καλασνικοφ κτλ μερα μεσημερη..
Τι σχέση έχει το σιδερικό με την εγκληματικότητα;
Στην Κρήτη για παράδειγμα, που κάνουν σκοποβολή στα σήματα της τροχαίας έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα από την Αθήνα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να κανεις?

να το δεχθουμε ψυχραιμα?

οχι φιλε μου, δε σηκωνει ψυχραιμια ουτε υποχωρησεις η κατασταση! οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο κοσμος τοσο το καλυτερο για αυτον! Δε θα αργησει αλλιως ναρθει η μερα που θα μπαινουνε σπιτισου θα γαμανε τη μανα και την αδερφη σου, θα σε κλεβουνε και δε θα τους μιλα κανενας! δωσε θαρρος στο χωριατη που λεει και ο σοφος λαος!καποιοι οντως ειναισταρχιδια τους, για λογους πολλους και οχι απο φοβο η αδιαφορια και μονο!
Σου εχει τυχει ομως να κανεις τσαμπουκα με πακιστανοαφγανο να δεις για ποτε μαζευονται καμια 10αρια απλυτοι αναρχομαλακες για να σε βρισουν και να κανουν αβαντα στον εγκληματια?

Να σου θυμισω ενα προσφατο γεγονος που σιγουρα το ακουσες, αυτο της μαλακισμενης που πηγε και ερβιζε τους μπατσους που εκαναν ελεγχο σε εναν τρομοκρατημε αποτελεσμα να τους αποσπασει την προσοχη και ο τρομοκρατης να πυροβολησει και να σκοτωσει τον εναν απο αυτους!

οπως βλεπεις, η αριστερη προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου οτι ολοι οι ξενοι ειναι καλοι και ολοι οι μπατσοι ειναι καοι, εχει βρει αρκετους μαλακες ηλιθιους παπαρες (μερικους τους γνωριζειςκαιαπο δω) που αντι να βαλουν το μυαλο τους να σκεφτει τι μαλακιες εχουν υιοθετησει σαν αποψεις, πουλανε τζαμπα μαγκια και διαφορετικοτητα  στην πλατη και εναντιων αυτων που η δουλεια τους ειναι να τους βοηθανε!

αυτη η μαλακια πρεπει να σταματησει πρωτα και να δεις μετα για ποτε φιαχνουν ολα!

αλλα που? ειναι πολλα τα λεφτα λεμε.......

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται. καθενας το χρεος το νιωθει οπως το νιωθει. εγω νιωθω χρεος να βοηθησω μια γυναικα ακομα και με κινδυνο να με σουγιαδιασουν δεκα. προτιμω σουγια και πονο απο το να με φτυσω στα μουτρα το βραδυ στο καθρεφτη, αρτιμελη και ομορφο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το αντιαστυνομικό μένος δεν καλλιεργείται από κόμματα και ΜΜΕ αλλά από το ξύλο και της κατάχρησης εξουσίας που κάνουν πάρτυ στο πεζοδρόμιο.
μπορεις να μας πεις 3 φετεινα περιστατικα τετοιας καταχρησης εξουσιας?

επισης πες μας τον αριθμο των καθημερινων περιστατικων βιας, κλοπων, παρανομων δραστηριοτητων, τρομοκρατιας κλπ για φετος!

κανε λοιπον τις αναγωγες σου που λεει και μια ψυχη και σταματα να καταπινεις αμασητη τη μαλακισμενη προπαγανδα που σας πουλανε!

αυτοι πουλανε και θησαυριζουν, εσεις το μονο που πετυχαινετε ειναι να γινεστε μαλακες!

σκεψου το!

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται. καθενας το χρεος το νιωθει οπως το νιωθει. εγω νιωθω χρεος να βοηθησω μια γυναικα ακομα και με κινδυνο να με σουγιαδιασουν δεκα. προτιμω σουγια και πονο απο το να με φτυσω στα μουτρα το βραδυ στο καθρεφτη, αρτιμελη και ομορφο.

Σιγανές Ψιχάλες και Μεγάλα Λάθη

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι σχέση έχει το σιδερικό με την εγκληματικότητα;
Στην Κρήτη για παράδειγμα, που κάνουν σκοποβολή στα σήματα της τροχαίας έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα από την Αθήνα;
Καμια ρε..

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπορεις να μας πεις 3 φετεινα περιστατικα τετοιας καταχρησης εξουσιας?

επισης πες μας τον αριθμο των καθημερινων περιστατικων βιας, κλοπων, παρανομων δραστηριοτητων, τρομοκρατιας κλπ για φετος!

κανε λοιπον τις αναγωγες σου που λεει και μια ψυχη και σταματα να καταπινεις αμασητη τη μαλακισμενη προπαγανδα που σας πουλανε!

αυτοι πουλανε και θησαυριζουν, εσεις το μονο που πετυχαινετε ειναι να γινεστε μαλακες!

σκεψου το!

Ποιοί είμαστε οι Εμείς;
Σου απηύθυνα το λόγο και δεν το θυμάμαι;
Τράβα μια πηχτή να στανιάρεις.
Ακου Εμείς.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom