Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Παίχτη, δεν παρέβλεψα τίποτα.
Το ποιές ακριβώς είναι οι αιτίες που οδήγησαν στη κατακόρυφη πτώση της ποιότητας της καθημερινής μας διαβίωσης, είναι θέμα πολύπλευρο.
Ενοχλούμαι όμως με τους "αφορισμούς" και τα "τσουβαλιάσματα".

Απαιτείτε ασφαλεια, δίκαιο και ποιοτητα ζωής σε ενα κόσμο που γαματε καθημερινως με λεξεις, πράξεις και ηθικη του παρτακια ... (Έριναλ)

Δεν είναι η ουσία της καθημερινής ζωής του έλληνα , στην μεγάλη του πλειοψηφία ? Δεν είμαστε ενδεχομένως όλοι , λίγο απ΄αυτό ?  Μην πάμε μακριά , δες εδώ μέσα συμπεριφορές ...

Ωστόσο συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε τα πάντα ... Και ο χειρότερος εαυτός έχει κάτι το καλό ... Αυτή είναι η ελπίδα ...

Πρέπει να ξαναξεκινήσουμε ... Τον εαυτό μας ενδεχομένως απο την αρχή ... Δεν φταίνε οι πακιστανοί για τον εαυτό μας ...

Επισκέπτης
πάρετε το χαμπάρι . τα λαμόγια οι πολιτικοί και το τονίζω όλοι, έχουν κατστρέωει τηN Ελλάδα .υποβαθμίσανε το ιστορικό κέντρο με τη βοήθεια της αρχιπουστάρας του Κακλαμάνη. τα μισά μαγαζιά της Αθήνας (γκάζι) είναι gay friendly..ΤΥΧΑΙΟ??

εχουν ευνουχίσει Αστυνομία και Στρατό. γαλονάδες μάχιμοι πατριώτες που θα προστατέψουν τις αδερφές μας , μάνες μας, γκόμενες μας, γυναίκες μας , τους έχουν ευνουχίσει..
μας έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις του κάθε Σομαλού, αλγερινού, πακιστανού, ιρανού...

παιδιά μένω κέντρο και τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. έχω δει live ότι γουστάρεις,

βέρια. να βαράνε ενέσεις χύμα πεζοδρόμιο, μαχαιρώματα, ληστείες, φέρμες. πρέπει να ξέρεις που κυκλοφορείς και τι ώρα...

πιτσιρικάδες γυρνάγαμε όλα τα μπουρδέλα σαν εκδρομή.

θάνατο με απαγχονισμό σε όλα τα λαμόγια στη πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.

αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλως την πουσταρα..
σομαλος σε γαμησε & σκουζεις μωρη λουγκρα???

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Επειδη .. ειμαστε ισοι και ομοιοι θα σου μιλησω. Αδιαφορο μου ειναι αν εχεις αποψη περι της εμφανισης μου μεσω του λογου μου. Αν σε προσβαλλει ηκ κριση μου για την γκρινια που διάβασα στα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και νοιωθεις οτι εισαι διαφορετικος τοτε φερσου αναλογα να αποδειξεις οτι εχεις λογο και για ακομα καλυτερα αποτελεσματα κοψε τις φανφαρες και πραξε κατι στην ζωη σου.Το να με βριζεις επι προσωπικου  σε τοποθετει αυτοδικαια στο τιποτα που τοσο αρνεισαι και προσπαθεις να μου προσαψεις.

γκρίνια και παράπονα γράφει ο κόσμος. τι θες να κάνει ?

να βγαίνει και να μαχαιρώνετε με τους σομαλούς?

εσύ όμως για να μην παραπονιέσαι μιλάς εκ του ασφαλούς. κάποιον αρμέγεις φαίνεται..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Tελευταια οποιον αλλοδαπο ξερω να ειναι παρανομος τον δινω στεγνα στους μπατσους (100). Απο τους απεναντι που ζουν 10 ατομα σε ενα δωματιο, μεχρι και μαμαδες στην παιδικη χαρα. Οι μπατσοι αν κανεις επωνυμη καταγγελια ερχονται και τους μαζευουν αμεσα. Πιανει γιατι οι απεναντι κοψαν τις φωνες και τα μεθυσια μες την μαυρη νυχτα, βρηκα και θεση στον παιδ. σταθμο να γραψω το παιδι.

Δεν ειμαι καθολου υπερηφανος που εγινα ρουφιανος των μπατσων στα γεραματα, αλλα δεν βρηκα αλλη λυση, και προσπαθησα πολυ για να ειμαι ειλικρινης.

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλως την πουσταρα..
σομαλος σε γαμησε & σκουζεις μωρη λουγκρα???

εσύ είσαι γνωστός καραγκιόζης χρόνια τώρα. όλοι σε ξέρουν τι είσαι.
δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εξυπνος παιχτης εισαι, τη ψυλλιαστηκες τη δουλεια. ακριβως το ιδιο εχει κανει τυπος σε γκομενα με αμαξι σε στενο του ψυρρη. σταματαω διπλα στο αμαξι με τη μηχανη σηκωνω τη ζελατινα ταυτοχρονα κατεβαζω και σταντ και τον κοιταω. ξεχασε και τα κορδονια και πηρε δρομο.
η γκομενα (αγνωστη σε μενα) ουτε που πηρε χαμπαρι τι γλυτωσε και συνεχισε αμεριμνη.
η συντρηπτικη πλειοψηφια το ιδιο θα επραττε...ο υπνος του δικαιου..
μη σου φανει περιεργο αν καπου εκφερει και αυτη αποψη περι συλλογικης ευθυνης
για την εκταση που εχει παρει η εγκληματικοτητα στα αστικα κεντρα...
απο οτι φαινεται πρεπει να φανε το χαστουκι απο την πραγματικοτητα για να κατεβουν απο το συννεφο..
το ποτε θα γινει ειναι καθαρα θεμα τυχης,η οποια αργα ή γρηγορα στερευει..

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι αγανακτισμενοι πολιτες του λαπ τοπ, βγείτε απο τα ρούχα σας που ξεδιάντροποι ξένοι σας κατακρεουργουν. Μιλήστε για πατρίδα θρησκεία και οικογένεια και μετα ρίξτε χριστοπαναγίες στους αλλοδαπούς εγκληματίες με την υπερηφάνεια που εχει ο βλάκας , ψηφίστε το καθε πολιτικό σκουπίδι μπας και σας δωσει ενα μισθουλακο και μετα την πιπα στο μπουρδέλο ριξτε και μια μετάνοια στην παναγια την φανερωμένη να πιάσετε το τζόκερ και να κερδίσει η ομαδούλα.
Οταν ψηφίζετε τα καραγκιοζιλικια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνουν δεν σκεφτήκατε τις πολιτικες τους. τωρα τα τρωτε στην μαπα και κρωζετε.. 
Ιστορια  για σας ειναι τα γκολ της ομαδας
γλωσσα  τα μπινελικα στο καφενειο και το μαλακας (και εδω φυσικα)
και πολιτισμος.. αγνωστη λέξη. Απαιτείτε ασφαλεια, δίκαιο και ποιοτητα ζωής σε ενα κόσμο που γαματε καθημερινως με λεξεις, πράξεις και ηθικη του παρτακια.
Οπως τα φτιάξατε τα ζείτε και τα γεννησατε, ετσι ακριβως.
Και θα συνεχιζετε την κλαψα φυσικα κακομοιρηδες.. :birdman:
Με άλλα λόγια : O νεοέλληνας είναι τελειωμένος, οπότε πρέπει να τιμωρηθεί με το να του κουβαληθεί όλη η αφρική εδώ, του αξίζει.
Ποτέ δε θα τα βάλει με τους πραγματικούς εγκληματίες των εκ.€ γιατί δεν έχει @@, θα τον τρομάζει μόνο το έγκλημα του δρόμου.
Μαύρη πούτσα έρχεται για όλους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο οτι φαινεται πρεπει να φανε το χαστουκι απο την πραγματικοτητα για να κατεβουν απο το συννεφο..

τρεις φιλες μου ξεχωριστες περιπτωσεις καθε μια, δε ξαναπατανε ψυρρη γιαυτο το λογο. παθανε και μαθανε. νταξει οι αφορισμοι παραειναι απολυτοι για τα δικα μου δεδομενα, αλλα τι να τους πεις απο την αλλη? η κατασταση οπως εχει διαμορφωθει στο κεντρο και τα περιξ ειναι δυσκολη για να κυκλοφορουνε γυναικες μονες. αυτη ειναι η πραγματικοτητα και πρεπει να το δεχτουμε ψυχραιμα.
πιο πολυ με ενοχλει ο σταρχιδισμος απο περαστικους σε διαφορες καταστασεις. Γαμω την αδιαφορια του κοσμου γαμω.  
ουτε και θα ρωτησω πρωτα ποιες ειναι οι αποψεις της καθε κοπελας που θα αντιμετωπισει μια δυσκολη κατασταση, για να βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου η οχι. ελεος. οπως και ουτε με ενδιεφερε να καταλαβει η κοπελια που συνεχισε τι παρολιγον να γινει. μου αρκει που εφτασε σπιτι της σωα και αβλαβης.

Επισκέπτης
Tελευταια οποιον αλλοδαπο ξερω να ειναι παρανομος τον δινω στεγνα στους μπατσους (100). Απο τους απεναντι που ζουν 10 ατομα σε ενα δωματιο, μεχρι και μαμαδες στην παιδικη χαρα. Οι μπατσοι αν κανεις επωνυμη καταγγελια ερχονται και τους μαζευουν αμεσα. Πιανει γιατι οι απεναντι κοψαν τις φωνες και τα μεθυσια μες την μαυρη νυχτα, βρηκα και θεση στον παιδ. σταθμο να γραψω το παιδι.
Μπραβο ρε...Στην μακρα παραδοση της Ελλαδαρας,της ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΝΟ πατριδας των ρουφιανων...
Δεν ειμαι καθολου υπερηφανος που εγινα ρουφιανος των μπατσων στα γεραματα, αλλα δεν βρηκα αλλη λυση, και προσπαθησα πολυ για να ειμαι ειλικρινης.
Τωρα που πηρες το κολαι,μη μασας...δωσε και σωσε το εθνος λεμε.

Επισκέπτης
τρεις φιλες μου ξεχωριστες περιπτωσεις καθε μια, δε ξαναπατανε ψυρρη γιαυτο το λογο. παθανε και μαθανε. νταξει οι αφορισμοι παραειναι απολυτοι για τα δικα μου δεδομενα, αλλα τι να τους πεις απο την αλλη? η κατασταση οπως εχει διαμορφωθει στο κεντρο και τα περιξ ειναι δυσκολη για να κυκλοφορουνε γυναικες μονες. αυτη ειναι η πραγματικοτητα και πρεπει να το δεχτουμε ψυχραιμα.
πιο πολυ με ενοχλει ο σταρχιδισμος απο περαστικους σε διαφορες καταστασεις. Γαμω την αδιαφορια του κοσμου γαμω.  
ουτε και θα ρωτησω πρωτα ποιες ειναι οι αποψεις της καθε κοπελας που θα αντιμετωπισει μια δυσκολη κατασταση, για να βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου η οχι. ελεος. οπως και ουτε με ενδιεφερε να καταλαβει η κοπελια που συνεχισε τι παρολιγον να γινει. μου αρκει που εφτασε σπιτι της σωα και αβλαβης.
δεν κανεις καμια βολτα & απο εξαρχεια,να δεις τι τραβανε τα κοριτσακια απο τους ματαδες που ψωλοβαρανε εξω απο τις κλουβες τοσες ωρες???
οταν οι επισημοι εκπροσωποι του κρατους ασχημονουν με τον χειροτερο τροπο,οι λοιποι δικαιουνται να συμπεριφερονται οπως τους καυλωσει..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
το ποτε θα γινει ειναι καθαρα θεμα τυχης,η οποια αργα ή γρηγορα στερευει..

Ξέρω εταιρεία , όπου για να πάει κάποιος τουαλέτα , ζητάει άδεια απο τον προιστάμενο . Για τους εργαζόμενους εκει η παραβατικότητα και η καταστροφή της καθημερινής τους ζωής είναι παρούσα με τη μορφή των εταιρικών κανονισμών - δεν χρειάζονται σομαλούς και πακιστανούς ...

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει πρόβλημα με τη ξένη εγκληματικότητα ... Αλλά δεν είναι αυτή το κύριο πρόβλημα . Οι επίσημες και ανεπίσημες μικρές και μεγάλες και ακαταδίωκτες εγκληματικότητες των ελλήνων είναι το κύριο πρόβλημα ...

Επισκέπτης
εσύ είσαι γνωστός καραγκιόζης χρόνια τώρα. όλοι σε ξέρουν τι είσαι.
δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ
εσυ μωρη ψωλα με τον κλωνο νουμερο 3.519 ποια πουστρα εισαι???
ρητορικη η ερωτηση..
δεν σε γαμαω οποιος μπινες & να εισαι..
στον δρομο μαζευεις(οπως & τα λοιπα εθνικια)τις κλωτσιες που σου αξιζουν..
ερχεται δυσκολος χειμωνας..
κρυφτειτε καλα πουστρακια γιατι θα πεσει πολυ λεπιδι φετος..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Θες να τα γλεντάς μόνος σου??

Μπραβο ρε...Στην μακρα παραδοση της Ελλαδαρας,της ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΝΟ πατριδας των ρουφιανων...Τωρα που πηρες το κολαι,μη μασας...δωσε και σωσε το εθνος λεμε.

Ρε παίχτες, (φυσικά) δεν ξέρω που μένετε αλλά αρνείστε πως υπάρχει "δυσκολία" να κυκλοφορήσεις στο κέντρο?  :huh:
Ως γεγονός το εξετάζω, πέρα από ξενοφοβία, ρατσισμό, κλπ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ευγε!
φυλαγε τον κωλο σου μονο,γιατι δε θελει και πολυ να σε σταμπαρουν..

Επισκέπτης
Ξέρω εταιρεία , όπου για να πάει κάποιος τουαλέτα , ζητάει άδεια απο τον προιστάμενο .
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σε ολες τις πολυεθνικες & οχι μονο,η οποια μετακινηση απο τον οποιονδηποτε χωρο σε καποιον αλλον,γινεται μονο με την χρηση καρτας-στικερ κλπ..
απο το 90 αυτα..
τωρα το εμαθες εσυ???
εξυπακουεται οτι με αλγοριθμο βγαινει λιστα με οσους "καθυστερησαν" καπου & βεβαια αμεσα καλουνται να λογοδοτησουν στην διευθυνση προσωπικου..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι να κανεις?

να το δεχθουμε ψυχραιμα?

οχι φιλε μου, δε σηκωνει ψυχραιμια ουτε υποχωρησεις η κατασταση! οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο κοσμος τοσο το καλυτερο για αυτον! Δε θα αργησει αλλιως ναρθει η μερα που θα μπαινουνε σπιτισου θα γαμανε τη μανα και την αδερφη σου, θα σε κλεβουνε και δε θα τους μιλα κανενας! δωσε θαρρος στο χωριατη που λεει και ο σοφος λαος!
ουτε και θα ρωτησω πρωτα ποιες ειναι οι αποψεις της καθε κοπελας που θα αντιμετωπισει μια δυσκολη κατασταση, για να βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου η οχι.
καποιοι οντως ειναισταρχιδια τους, για λογους πολλους και οχι απο φοβο η αδιαφορια και μονο!
Σου εχει τυχει ομως να κανεις τσαμπουκα με πακιστανοαφγανο να δεις για ποτε μαζευονται καμια 10αρια απλυτοι αναρχομαλακες για να σε βρισουν και να κανουν αβαντα στον εγκληματια?

Να σου θυμισω ενα προσφατο γεγονος που σιγουρα το ακουσες, αυτο της μαλακισμενης που πηγε και ερβιζε τους μπατσους που εκαναν ελεγχο σε εναν τρομοκρατημε αποτελεσμα να τους αποσπασει την προσοχη και ο τρομοκρατης να πυροβολησει και να σκοτωσει τον εναν απο αυτους!

οπως βλεπεις, η αριστερη προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου οτι ολοι οι ξενοι ειναι καλοι και ολοι οι μπατσοι ειναι καοι, εχει βρει αρκετους μαλακες ηλιθιους παπαρες (μερικους τους γνωριζειςκαιαπο δω) που αντι να βαλουν το μυαλο τους να σκεφτει τι μαλακιες εχουν υιοθετησει σαν αποψεις, πουλανε τζαμπα μαγκια και διαφορετικοτητα  στην πλατη και εναντιων αυτων που η δουλεια τους ειναι να τους βοηθανε!

αυτη η μαλακια πρεπει να σταματησει πρωτα και να δεις μετα για ποτε φιαχνουν ολα!

αλλα που? ειναι πολλα τα λεφτα λεμε.......

Επισκέπτης
ευγε!
φυλαγε τον κωλο σου μονο,γιατι δε θελει και πολυ να σε σταμπαρουν..
Συγχαρητηρια συνελληνες.

Γαμηστε τους φτωχους,καποιος πρεπει να πληρωσει ΓΤΠ μου...

Για να βρουμε και θεση στον παιδικο σταθμο,ε?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να σου θυμισω ενα προσφατο γεγονος που σιγουρα το ακουσες, αυτο της μαλακισμενης που πηγε και ερβιζε τους μπατσους που εκαναν ελεγχο σε εναν τρομοκρατημε αποτελεσμα να τους αποσπασει την προσοχη και ο τρομοκρατης να πυροβολησει και να σκοτωσει τον εναν απο αυτους!
Ρε μαλακα μεμο θα σε ζηλευε και ο γκαιμπελς... :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι ουκρανοι ηταν συμφωνα με την ε.α.
Τωρα αν εχεις γνωσεις για το επαναστατικο κινημα στην ουκρανια...φωτισε μας...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
μια χαρά είναι το κέντρο....new york, paris, λόνδρα και έτσι ναούμ...

κάνουμε και parkour και αγοράζουμε και  κανένα κοκορίκο καπελάκι γκούκι από τα αδέρφια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom