Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το αντιαστυνομικό μένος δεν καλλιεργείται από κόμματα και ΜΜΕ αλλά από το ξύλο και την κατάχρηση εξουσίας που κάνουν πάρτυ στο πεζοδρόμιο.

Πολιτικές τοποθετήσεις καναπεδάτες και βορειοπροαστιακές.
Το ξύλο ούτε οι καναπεδάτοι δε θα το γλιτώσετε.
το γνωστο ποιηματακι..
καθε νομισμα εχει δυο οψεις να ξερεις..
το οτι καποιοι συντηρουνται πολιτικα και οικονομικα απο το σοτο που σου πουλανε δεν ειναι χθεσινο φαινομενο..
κιπ γουοκινγκ στα πεζοδρομια...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ποιοί είμαστε οι Εμείς;
Σου απηύθυνα το λόγο και δεν το θυμάμαι;
Τράβα μια πηχτή να στανιάρεις.
Ακου Εμείς.
εγω να την τραβηξω την πηχτη,

μη ζητησεις να ρουφηξεις τα φλοκια μετα!

χιλιες φορες να τα πεταξω!

νουμερο! σιγα μη σου παρουμε και την αδεια ρε για να μιλησουμε!

ουστ λεμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος σε γαμαει ρε μαλακα???
οτι θες καταλαβαινεις & βεβαια ετοιμος εισαι να γραψεις την οποια παπαρια σου για το πως θα αντιμετωπισω-εχω αντιμετωπισει εγω παρομοια κατασταση..
μαλακισου οσο θες..
δεν σε γαμαω εχουμε πει..
μην ξεχασεις να μας περιγραψεις καμια "ηρωϊκη" σου πραξη κονιορδε..
ετσι ριχνεις τις αγαμητου & απαρτου ελλΕηνιδες ρε κακομοιρε ασβε???

χαχα ο φλωρος. με παραθετει πρωτα και μετα δε με γαμαει δεν ασχολειται. θες απεγνωσμενα να σου δωσω αγαπη ρε μαλεα? δυσκολο, γραφεις συντριπτικα μαλακιες. να σου φτανει που σε χυνω με ελαχιστο μπινελικι και συ λες τα ιδια και τα ιδια σα βλακας.

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω να την τραβηξω την πηχτη,

μη ζητησεις να ρουφηξεις τα φλοκια μετα!

χιλιες φορες να τα πεταξω!

νουμερο! σιγα μη σου παρουμε και την αδεια ρε για να μιλησουμε!

ουστ λεμε

Να μιλήσεις όσο θέλεις.
Εμένα μην κάνεις παράθεση.
Μαθήματα στα παιδιά σου και τους φίλους σου.

Επισκέπτης
Αλιενιτζενερις,το ξερεις και εσυ,το ξερω και εγω,οτι στον καμπο εχει μαζευτει μπολικο ξερο χορταρι.

Αστα τα βορειως των Αμπελοκηπων να χτυπιουνται.

Οταν(ΚΑΙ ΕΑΝ...)ελθει η ωρα,εδω μεσα θα κοπανανε τον κωλο τους...συγνωμη,τα πληκτρα ηθελα να πω.

Μονο το νου μας να εχουμε ΤΩΡΑ,αυτο λεω 'γω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα οργανωθουν σωστα οι πολιτες και αρχισουν να δερνουν μια χαρα θα φτιαξει το πραγμα...

ασχημο αλλα αληθινο...το θεμα ειναι οτι ειναι λιγοι αυτοι που πραγματικα θα το εκαναν...και οι μπατσοι στην πλειοψηφια δε πατανε κεντρο μερια...κανουν καμμια σκουπα που και που για να τους κοροιδευουν οι πακηδεςκαι οι μαυροι(που μετα απο λιγο ξαναγυρνανε εκει που ηταν) αλλα ουσιαστικη δουλεια δε γινεται...θα μου πεις δεν εχουν εντολη απο πανω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

αμα αρχισει ο κοσμος και μαζευεται (σοβαρα ομως)και δειξει στους ξενους οτι ειναι ανεπιθυμητοι(με βια οχι με διαδηλωσεις απλως) τοτε κατι μπορει να γινει...

ειναι παρα πολλοι ναι αλλα αν υπαρξει εντονη δυσαρεσκεια ΕΜΠΡΑΚΤΗ και αρχισει να εκτραχυνεται το πραγμα τοτε θα αναγκαστουν τουλαχιστον να τους περιορισουν η να αυξησουν την αστυνομευση στο κεντρο...αμα υπηρχαν ΔΙΕΣ καλα εκπαιδευμενοι και ηταν καθε νυχτα κεντρο μερια κανεις δε θα κουνιοταν...τους αμολας ολη νυχτα σε περιοχες-κλειδια και δε κουνιεται κανεις...ΑΛΛΑ  ειναι θεμα των απο πανω...αφου πας σωκρατους και βλεπεις τους πρεζεμπορες και τις μαυρες ανενοχλητους και τους μπατσους λιγο παραδιπλα....αμολα τους ρε παπαρα να μη μεινει κανεις...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Hackney, Brixton, Croydon, Peckham έτσι για να αναφέρουμε μερικά.

Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Να μιλήσεις όσο θέλεις.
Εμένα μην κάνεις παράθεση.
Μαθήματα στα παιδιά σου και τους φίλους σου.
θα κανω παραθεση οπου και οποτε γουσταρω!

αν σε χαλαει να πας να παιξεις στον παιδοτοπο!

μαθηματα δε κανω σε κανεναν! ιδιως σε ατομα που "δε τα παιρνουν"....

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αλιενιτζενερις,το ξερεις και εσυ,το ξερω και εγω,οτι στον καμπο εχει μαζευτει μπολικο ξερο χορταρι.

Οταν(ΚΑΙ ΕΑΝ...)ελθει η ωρα,εδω μεσα θα κοπανανε τον κωλο τους...συγνωμη,τα πληκτρα ηθελα να πω.

Τα κλάματα μετά δεν αντέχω. Και την τρεχάλα στην πατρική θαλπωρή.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ποια είναι "η ώρα" που θα έρθει? :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Hackney, Brixton, Croydon, Peckham έτσι για να αναφέρουμε μερικά.

Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.
Πριν ποσα χρονια μιλας για μπριξτον?Καλα ρε τυπε πρεπει να εισαι και χεστης,να φοβασαι και την σκια σου εσυ,ακου λεει ευτηχως που καθαρισαν οι αλλοι για σενα,εσυ τι εισαι?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ποια είναι "η ώρα" που θα έρθει? :think:
η "ωρα" ηρθε καταρχην τον περασμενο Δεκεμβρη
μετα ξαναρθε στη ΔΕΘ φετος

τωρα ποτε εχουν σκοπο να ξαναπανε για καφε με τα καμπριο δε ξερω να σου πω την αληθεια....

παντως συντομα, αν κρινω απο τα μυνηματα τους...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πριν ποσα χρονια μιλας για μπριξτον?Καλα ρε τυπε πρεπει να εισαι και χεστης,να φοβασαι και την σκια σου εσυ,ακου λεει ευτηχως που καθαρισαν οι αλλοι για σενα,εσυ τι εισαι?

Εμένα μου αρέσει να κοιτάω.

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα οργανωθουν σωστα οι πολιτες και αρχισουν να δερνουν μια χαρα θα φτιαξει το πραγμα...

ασχημο αλλα αληθινο...το θεμα ειναι οτι ειναι λιγοι αυτοι που πραγματικα θα το εκαναν...και οι μπατσοι στην πλειοψηφια δε πατανε κεντρο μερια...κανουν καμμια σκουπα που και που για να τους κοροιδευουν οι πακηδεςκαι οι μαυροι(που μετα απο λιγο ξαναγυρνανε εκει που ηταν) αλλα ουσιαστικη δουλεια δε γινεται...θα μου πεις δεν εχουν εντολη απο πανω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

αμα αρχισει ο κοσμος και μαζευεται (σοβαρα ομως)και δειξει στους ξενους οτι ειναι ανεπιθυμητοι(με βια οχι με διαδηλωσεις απλως) τοτε κατι μπορει να γινει...

ειναι παρα πολλοι ναι αλλα αν υπαρξει εντονη δυσαρεσκεια ΕΜΠΡΑΚΤΗ και αρχισει να εκτραχυνεται το πραγμα τοτε θα αναγκαστουν τουλαχιστον να τους περιορισουν η να αυξησουν την αστυνομευση στο κεντρο...αμα υπηρχαν ΔΙΕΣ καλα εκπαιδευμενοι και ηταν καθε νυχτα κεντρο μερια κανεις δε θα κουνιοταν...τους αμολας ολη νυχτα σε περιοχες-κλειδια και δε κουνιεται κανεις...ΑΛΛΑ  ειναι θεμα των απο πανω...αφου πας σωκρατους και βλεπεις τους πρεζεμπορες και τις μαυρες ανενοχλητους και τους μπατσους λιγο παραδιπλα....αμολα τους ρε παπαρα να μη μεινει κανεις...

αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
να οργανωσεις το μπουρδελο σου με τη ψηφο σου ή με τη προσωπικη σου σταση στη ζωη δε μπορεις, κοβεσαι ομως για μανουρα και μπουλουκι πρωτος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom