alieniGeneris
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καμια ρε..
Ε τότε το σχόλιό σου περί σιδερικών είναι για γέλωτα.
Καμια ρε..
το γνωστο ποιηματακι..το αντιαστυνομικό μένος δεν καλλιεργείται από κόμματα και ΜΜΕ αλλά από το ξύλο και την κατάχρηση εξουσίας που κάνουν πάρτυ στο πεζοδρόμιο.
Πολιτικές τοποθετήσεις καναπεδάτες και βορειοπροαστιακές.
Το ξύλο ούτε οι καναπεδάτοι δε θα το γλιτώσετε.
εγω να την τραβηξω την πηχτη,Ποιοί είμαστε οι Εμείς;
Σου απηύθυνα το λόγο και δεν το θυμάμαι;
Τράβα μια πηχτή να στανιάρεις.
Ακου Εμείς.
Και εσυ το ιδιο..Ε τότε το σχόλιό σου περί σιδερικών είναι για γέλωτα.
ποιος σε γαμαει ρε μαλακα???
οτι θες καταλαβαινεις & βεβαια ετοιμος εισαι να γραψεις την οποια παπαρια σου για το πως θα αντιμετωπισω-εχω αντιμετωπισει εγω παρομοια κατασταση..
μαλακισου οσο θες..
δεν σε γαμαω εχουμε πει..
μην ξεχασεις να μας περιγραψεις καμια "ηρωϊκη" σου πραξη κονιορδε..
ετσι ριχνεις τις αγαμητου & απαρτου ελλΕηνιδες ρε κακομοιρε ασβε???
εγω να την τραβηξω την πηχτη,
μη ζητησεις να ρουφηξεις τα φλοκια μετα!
χιλιες φορες να τα πεταξω!
νουμερο! σιγα μη σου παρουμε και την αδεια ρε για να μιλησουμε!
ουστ λεμε
θα κανω παραθεση οπου και οποτε γουσταρω!Να μιλήσεις όσο θέλεις.
Εμένα μην κάνεις παράθεση.
Μαθήματα στα παιδιά σου και τους φίλους σου.
Αλιενιτζενερις,το ξερεις και εσυ,το ξερω και εγω,οτι στον καμπο εχει μαζευτει μπολικο ξερο χορταρι.
Αστα τα βορειως των Αμπελοκηπων να χτυπιουνται.
Οταν(ΚΑΙ ΕΑΝ...)ελθει η ωρα,εδω μεσα θα κοπανανε τον κωλο τους...συγνωμη,τα πληκτρα ηθελα να πω.
Μονο το νου μας να εχουμε ΤΩΡΑ,αυτο λεω 'γω.
Αλιενιτζενερις,το ξερεις και εσυ,το ξερω και εγω,οτι στον καμπο εχει μαζευτει μπολικο ξερο χορταρι.
Αστα τα βορειως των Αμπελοκηπων να χτυπιουνται.
Οταν(ΚΑΙ ΕΑΝ...)ελθει η ωρα,εδω μεσα θα κοπανανε τον κωλο τους...συγνωμη,τα πληκτρα ηθελα να πω.
Πριν ποσα χρονια μιλας για μπριξτον?Καλα ρε τυπε πρεπει να εισαι και χεστης,να φοβασαι και την σκια σου εσυ,ακου λεει ευτηχως που καθαρισαν οι αλλοι για σενα,εσυ τι εισαι?Hackney, Brixton, Croydon, Peckham έτσι για να αναφέρουμε μερικά.
Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.
η ωρα να ανοιξει την κονσερβα...Ποια είναι "η ώρα" που θα έρθει?![]()
η "ωρα" ηρθε καταρχην τον περασμενο ΔεκεμβρηΠοια είναι "η ώρα" που θα έρθει?![]()
Πριν ποσα χρονια μιλας για μπριξτον?Καλα ρε τυπε πρεπει να εισαι και χεστης,να φοβασαι και την σκια σου εσυ,ακου λεει ευτηχως που καθαρισαν οι αλλοι για σενα,εσυ τι εισαι?
Μαλλον πουτσες σου αρεσει να κοιτας τυπε μου οπως μου τα λες..και μην παρεξηγηθεις..Εμένα μου αρέσει να κοιτάω.
![]()
αμα οργανωθουν σωστα οι πολιτες και αρχισουν να δερνουν μια χαρα θα φτιαξει το πραγμα...
ασχημο αλλα αληθινο...το θεμα ειναι οτι ειναι λιγοι αυτοι που πραγματικα θα το εκαναν...και οι μπατσοι στην πλειοψηφια δε πατανε κεντρο μερια...κανουν καμμια σκουπα που και που για να τους κοροιδευουν οι πακηδεςκαι οι μαυροι(που μετα απο λιγο ξαναγυρνανε εκει που ηταν) αλλα ουσιαστικη δουλεια δε γινεται...θα μου πεις δεν εχουν εντολη απο πανω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
αμα αρχισει ο κοσμος και μαζευεται (σοβαρα ομως)και δειξει στους ξενους οτι ειναι ανεπιθυμητοι(με βια οχι με διαδηλωσεις απλως) τοτε κατι μπορει να γινει...
ειναι παρα πολλοι ναι αλλα αν υπαρξει εντονη δυσαρεσκεια ΕΜΠΡΑΚΤΗ και αρχισει να εκτραχυνεται το πραγμα τοτε θα αναγκαστουν τουλαχιστον να τους περιορισουν η να αυξησουν την αστυνομευση στο κεντρο...αμα υπηρχαν ΔΙΕΣ καλα εκπαιδευμενοι και ηταν καθε νυχτα κεντρο μερια κανεις δε θα κουνιοταν...τους αμολας ολη νυχτα σε περιοχες-κλειδια και δε κουνιεται κανεις...ΑΛΛΑ ειναι θεμα των απο πανω...αφου πας σωκρατους και βλεπεις τους πρεζεμπορες και τις μαυρες ανενοχλητους και τους μπατσους λιγο παραδιπλα....αμολα τους ρε παπαρα να μη μεινει κανεις...
Μαλλον πουτσες σου αρεσει να κοιτας τυπε μου οπως μου τα λες..και μην παρεξηγηθεις..