Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
Hackney, Brixton, Croydon, Peckham έτσι για να αναφέρουμε μερικά.

Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.
γιατι ζορζ τα βαλαν μαζι σου;
τι αποζητουσαν τα κοπροσκυλα;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
να οργανωσεις το μπουρδελο σου με τη ψηφο σου ή με τη προσωπικη σου σταση στη ζωη δε μπορεις, κοβεσαι ομως για μανουρα και μπουλουκι πρωτος.
εσυ παλληκαρε με την ψηφο και τη σταση ζωης θα διωξεις τους αλβανους που εχουν οπλα και μενουν στην πολυκατοικια σου?

εγω ομως που τους εχω ξερω οτι μονος αμα παω θα με πυροβολησουν αμα ομως παμε 10 θα παρουν τον πουλο...

δεν ειπα να δερνεις οποιον ναναι,αν αυτο καταλαβες προβλημα σου...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
να οργανωσεις το μπουρδελο σου με τη ψηφο σου ή με τη προσωπικη σου σταση στη ζωη δε μπορεις, κοβεσαι ομως για μανουρα και μπουλουκι πρωτος.

Συμφωνώ με τα περισσότερα από τα γραφόμενα σου και την εν γένει συλλογιστική σου, νομίζω όμως πως φαινόμενα "αυτοδικίας" θα παρουσιαστούν λίαν συντόμως...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα κανω παραθεση οπου και οποτε γουσταρω!

αν σε χαλαει να πας να παιξεις στον παιδοτοπο!

μαθηματα δε κανω σε κανεναν! ιδιως σε ατομα που "δε τα παιρνουν"....
Μη με τρομάζεις δε θα φύγω επειδή διαφωνώ.
Πάρε το μηδέν που σου ταιριάζει και σα νούμερο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.

χαχα ετσι. τα καλυτερα εργαλεια. και το τσεκουρι αν το χρησιμοποιεις σωστα σου προσφερει ομορφες βραδιες στο τζακι, αν δεν, κοβεις το ποδι σου και μετα καταριεσαι το τσεκουρι  :grin:

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα το λες αυτο?

Λαθος κανεις,η μπορει και να εκανα εγω λαθος.

Για τα δεξιόπουλα με τα Α ΟΥ ΝΤΟΥ και λοιπές τσαμπουκιές μιλάω.
Μετά τις ψιλές αρχίζει το κλάμα το γοερό και τα τηλέφωνα στο προσωπικό του μπαμπά.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μη με τρομάζεις δε θα φύγω επειδή διαφωνώ.
Πάρε το μηδέν που σου ταιριάζει και σα νούμερο.
εγω να το παρω το μηδεν για να πιασω εσενα το μηδενικο

εσυ παρε το πουλο τωρα που ταιριαζει και στα οπισθεν σου.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ετσι ακριβως..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν κανεις καμια βολτα & απο εξαρχεια,να δεις τι τραβανε τα κοριτσακια απο τους ματαδες που ψωλοβαρανε εξω απο τις κλουβες τοσες ωρες???
οταν οι επισημοι εκπροσωποι του κρατους ασχημονουν με τον χειροτερο τροπο,οι λοιποι δικαιουνται να συμπεριφερονται οπως τους καυλωσει..

Ακόμη και ο πλέον κακομοίρης τσέος δεν ασχολείται ρε με τις άπλυτες της ναυαρίνου..
Σταμάτα να βλέπεις παντού σεξουαλική παρενόχληση, καρφώνεσαι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποτέ δε θα τα βάλει με τους πραγματικούς εγκληματίες των εκ.€ γιατί δεν έχει @@, θα τον τρομάζει μόνο το έγκλημα του δρόμου.

το έγκλημα είναι έγκλημα ... όποιος και να το κάνει

τελεία και παύλα...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω να το παρω το μηδεν για να πιασω εσενα το μηδενικο

εσυ παρε το πουλο τωρα που ταιριαζει και στα οπισθεν σου.....
Πόσα σου λείπουν για να γαμήσεις στη Φυλής και να ηρεμήσεις;

Που να μπει και το '11

Επισκέπτης
Ως συνηθως ακομα ενα thread εξελισεται σε κοντρα αριστερων - δεξιων και επιδειξη τζαμπα μαγκιας. Δεν θα σχολιασω τις μαλακιες των ακροδεξιων, θα τους πως μονο οτι θελει πολλα κιλα @@ για να τα βαλεις με τον απελπισμενο. Η πεινα και τα αδιεξοδα κανουν τον ανθρωπο σκληρο.
Θελω ομως να ρωτησω τους αριστερους και τους "αντιρατσιστες". Το να την πεφτεις στον αδυναμο, γερους, γυναικες, σε αυτους που δεν μενουν στα Β. προαστεια, που δεν εχουν security, και συναγερμους, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ? Ρωταω γιατι ως συνηθως τα θυματα τις παραβατικοτητας των αλλοδαπων ειναι στην πλειοψηφια τους απο τα λεγομενα λαικα στρωματα. Δε μου καιγεται καρφι αν καποιοι ληστευουν τραπεζες, αλλα το γερο με τα 400 ευρω συνταξη ή την κοπελιτσα που τη σερνουν 20 μετρα για να της παρουν την τσαντα μ΄ ενοχλει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για τα δεξιόπουλα με τα Α ΟΥ ΝΤΟΥ και λοιπές τσαμπουκιές μιλάω.
Μετά τις ψιλές αρχίζει το κλάμα το γοερό και τα τηλέφωνα στο προσωπικό του μπαμπά.

Αυτά τα κάνουν τα αριστερά μετά τα ντου των ματ εξ όσων γνωρίζω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ παλληκαρε με την ψηφο και τη σταση ζωης θα διωξεις τους αλβανους που εχουν οπλα και μενουν στην πολυκατοικια σου?

εγω ομως που τους εχω ξερω οτι μονος αμα παω θα με πυροβολησουν αμα ομως παμε 10 θα παρουν τον πουλο...

δεν ειπα να δερνεις οποιον ναναι,αν αυτο καταλαβες προβλημα σου...

και γιατι να τους διωξεις. αχρειαστοι να ειναι, ποτε δε ξερεις ποτε μπορουν να σου φανουν χρησιμοι αν εχεις και καλες παρτιδες μαζι τους.
Αν ηξερες προσωπικα καποιους απο τα χειροτερα ονοματα γενικοτερα, ισως και να σου προκαλουσε εκπληξη πως τα φερνει η ζωη και ποσο λεπτη ειναι η γραμμη του Καλου και του Κακου.
θες και να πας με δεκα να παρουν το πουλο. που πα ρε? αυριο θα εχεις αγημα με εκατο και θα κλαψεις. θα βρεις μεθαυριο διακοσιους δικους σου να παει λεγοντας? αλλαξε σπιτι ρε παιχτη. τι πιο απλο στη τελικη. θες και μανουρα ντε και σωνει σε γηπεδο που δε ξερεις την ιδια μπαλα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom