Επισκέπτης
Για μενα το λες αυτο?Τα κλάματα μετά δεν αντέχω. Και την τρεχάλα στην πατρική θαλπωρή.
Λαθος κανεις,η μπορει και να εκανα εγω λαθος.
Για μενα το λες αυτο?Τα κλάματα μετά δεν αντέχω. Και την τρεχάλα στην πατρική θαλπωρή.
γιατι ζορζ τα βαλαν μαζι σου;Hackney, Brixton, Croydon, Peckham έτσι για να αναφέρουμε μερικά.
Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.
Ωραιος ο τζορτζ.. ;)Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!
![]()
εσυ παλληκαρε με την ψηφο και τη σταση ζωης θα διωξεις τους αλβανους που εχουν οπλα και μενουν στην πολυκατοικια σου?αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
να οργανωσεις το μπουρδελο σου με τη ψηφο σου ή με τη προσωπικη σου σταση στη ζωη δε μπορεις, κοβεσαι ομως για μανουρα και μπουλουκι πρωτος.
αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
να οργανωσεις το μπουρδελο σου με τη ψηφο σου ή με τη προσωπικη σου σταση στη ζωη δε μπορεις, κοβεσαι ομως για μανουρα και μπουλουκι πρωτος.
Α.. ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗς ο σεργιανοπουλος με κατι γεωργιανους ειχε νταλαβεριαΓιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!
![]()
Μη με τρομάζεις δε θα φύγω επειδή διαφωνώ.θα κανω παραθεση οπου και οποτε γουσταρω!
αν σε χαλαει να πας να παιξεις στον παιδοτοπο!
μαθηματα δε κανω σε κανεναν! ιδιως σε ατομα που "δε τα παιρνουν"....
Πάντως στην Αθήνα, δύο φορές είχα πρόβλημα, και τις δύο φορές ήταν από Έλληνες (άπλυτοι μαλιάδες) και τις δύο φορές καθάρισαν κάτι παλληκάρια Γεωργιανοί που ήταν μαζί μας.
Για μενα το λες αυτο?
Λαθος κανεις,η μπορει και να εκανα εγω λαθος.
εγω ομως που τους εχω ξερω οτι μονος αμα παω θα με πυροβολησουν αμα ομως παμε 10 θα παρουν τον πουλο...
δε το πιασα...Δοκίμασε και με 20 να δεις τι θα πάρουν αυτοί και τι εσύ.
εγω να το παρω το μηδεν για να πιασω εσενα το μηδενικοΜη με τρομάζεις δε θα φύγω επειδή διαφωνώ.
Πάρε το μηδέν που σου ταιριάζει και σα νούμερο.
ετσι ακριβως..αυτα ειναι αρχιδιλικια. οργανωση για ντου και ξυλο? σωπα ρε μαγκα. εναντιον ποιου? της γυναικας που μου καθαριζει το σπιτι και με σκλαβωνει με το να κανει και πραγματα που δεν ειναι υποχρεωμενη? τραβα και συ με τον φλωρο παραπανω στο τσουβαλι.
ετσι ακριβως ε...δες τι του γραψα παραπανω μπας και ξεστραβωθειτε μερικοι...ετσι ακριβως..
δεν κανεις καμια βολτα & απο εξαρχεια,να δεις τι τραβανε τα κοριτσακια απο τους ματαδες που ψωλοβαρανε εξω απο τις κλουβες τοσες ωρες???
οταν οι επισημοι εκπροσωποι του κρατους ασχημονουν με τον χειροτερο τροπο,οι λοιποι δικαιουνται να συμπεριφερονται οπως τους καυλωσει..
Ποτέ δε θα τα βάλει με τους πραγματικούς εγκληματίες των εκ.€ γιατί δεν έχει @@, θα τον τρομάζει μόνο το έγκλημα του δρόμου.
Πόσα σου λείπουν για να γαμήσεις στη Φυλής και να ηρεμήσεις;εγω να το παρω το μηδεν για να πιασω εσενα το μηδενικο
εσυ παρε το πουλο τωρα που ταιριαζει και στα οπισθεν σου.....
Για τα δεξιόπουλα με τα Α ΟΥ ΝΤΟΥ και λοιπές τσαμπουκιές μιλάω.
Μετά τις ψιλές αρχίζει το κλάμα το γοερό και τα τηλέφωνα στο προσωπικό του μπαμπά.
εσυ παλληκαρε με την ψηφο και τη σταση ζωης θα διωξεις τους αλβανους που εχουν οπλα και μενουν στην πολυκατοικια σου?
εγω ομως που τους εχω ξερω οτι μονος αμα παω θα με πυροβολησουν αμα ομως παμε 10 θα παρουν τον πουλο...
δεν ειπα να δερνεις οποιον ναναι,αν αυτο καταλαβες προβλημα σου...