Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγώ μωρή τρύπα έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και δεν ψήφισα κανένα.

τώρα εσένα αν σε γαμάνε οι πακιστάνοι γιατί Ελληνας μωρή μπουρούχα δύσκολο να σε γαμήσει (συμμετέχεις σε ένα site για άντρες και έχεις και άποψη για τα μπουρδέλα - πόσο αποτυχημένη και καιροσκόπα μπορεί να είσαι? πόσο μπουρούχα? πες μας πόσο???) , πρόβλημα σου.

πάντως κακιά και άσχημη είσαι σίγουρα .
φαίνετε από τον λόγο σου.
ήθελε η πουτάνα να κρυφτεί και.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εύκολοι "αφορισμοί" και πιασάρικες γενικότητες...Για το "φόνο" όμως κουβέντα...
που να το δουν το φονο?
το πολυ πολυ να σπασουν κανα νυχι ποσταροντας τις γνωστες παπαρες τους περι συλλογικης ευθυνης στο μπου..

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
pitsilisti πιαθόν είσαι μικρός σε ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες.

όταν σου κάτσει η στραβή εσύ κάνε τον Superman

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
pitsilisti πιαθόν είσαι μικρός σε ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες.

όταν σου κάτσει η στραβή εσύ κάνε τον Superman
το θεμα ειναι μη σου κατσει η στραβη..
αμα σου κατσει δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες..
οπως λεει και ο πιτσι,τα πραγματα ειναι πιο αγρια απο ποτε...
για αυτο οσοι κυκλοφουμε βραδυ,τα ματια ανοιχτα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγώ μωρή τρύπα έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και δεν ψήφισα κανένα.

τώρα εσένα αν σε γαμάνε οι πακιστάνοι γιατί Ελληνας μωρή μπουρούχα δύσκολο να σε γαμήσει (συμμετέχεις σε ένα site για άντρες και έχεις και άποψη για τα μπουρδέλα - πόσο αποτυχημένη και καιροσκόπα μπορεί να είσαι? πόσο μπουρούχα? πες μας πόσο???) , πρόβλημα σου.

πάντως κακιά και άσχημη είσαι σίγουρα .
φαίνετε από τον λόγο σου.
ήθελε η πουτάνα να κρυφτεί και.....

Να σε χαιρομαστε η ευγενεια ο πολιτισμος και η αξιοπρεπεια του ελληνα πηγαζουν απο την αγια ψυχουλα σου.. Υποκλινομαι στην γενια σου που γεννησε τετοιο επιπεδο. Τα λογια σου ειναι αντρικια οπως αυτο που αξια υπηρετησες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η κατασταση εχει αρχισει να ξεφευγει..
μεσα ιουλη επεστρεφα απο πασαλιμανι,και εκανα τη μαλακια να γυρισω απο κεντρο...
στον κατω παραλληλο της φ.νεγρη και ανω της πατησιων(δροσοπουλου δλδ),ετυχε να με πιασει ενα απο τα φαναρια που χει αυτο το στενακι...
βλεπω εναν πακη να πηγαινει να περασει στην απεναντι μερια του δρομου και ολως τυχαιως να σταματα 2 μετρα μπροστα απο το αμαξι μου προσποιουμενος πως δενει τα κορδονια του...
εγω ψιλιαζομαι τη δουλεια και αναβοσβηνω μεγαλη σκαλα για να φυγει απο τη μεση..τιποτα αυτος..
ριχνω δυο-τρεις ματιες μεσω καθρεπτων και βλεπω 3-4 ατομα να πλησιαζουν τ'αμαξι μου απο την δεξια μερια(οχι του οδηγου)..
μη σας τα πολυλογω ξεκιναω και παιρνω παραμαζωμα τον πακη που στεκοταν μπροστα μου,
ο οποιος(βλεποντας πως ξεκιναω)προσπαθησε να αποφυγει τ'αμαξι,αλλα δυστυχως για αυτον δεν προλαβε....
60 ευρω ζημια στο φτερο....ελπιζω τουλαχιστον να σπασε κανα πλευρο ή κανα χερι ο πουσταρας..

**γενικα μαγκες αν βλεπετε πεσμενο σε ερημικα στενακια η΄ δρομους μη σταματατε για κανενα λογο..

εξυπνος παιχτης εισαι, τη ψυλλιαστηκες τη δουλεια. ακριβως το ιδιο εχει κανει τυπος σε γκομενα με αμαξι σε στενο του ψυρρη. σταματαω διπλα στο αμαξι με τη μηχανη σηκωνω τη ζελατινα ταυτοχρονα κατεβαζω και σταντ και τον κοιταω. ξεχασε και τα κορδονια και πηρε δρομο.
η γκομενα (αγνωστη σε μενα) ουτε που πηρε χαμπαρι τι γλυτωσε και συνεχισε αμεριμνη.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάρετε το χαμπάρι . τα λαμόγια οι πολιτικοί και το τονίζω όλοι, έχουν κατστρέωει τηN Ελλάδα .υποβαθμίσανε το ιστορικό κέντρο με τη βοήθεια της αρχιπουστάρας του Κακλαμάνη. τα μισά μαγαζιά της Αθήνας (γκάζι) είναι gay friendly..ΤΥΧΑΙΟ??

εχουν ευνουχίσει Αστυνομία και Στρατό. γαλονάδες μάχιμοι πατριώτες που θα προστατέψουν τις αδερφές μας , μάνες μας, γκόμενες μας, γυναίκες μας , τους έχουν ευνουχίσει..
μας έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις του κάθε Σομαλού, αλγερινού, πακιστανού, ιρανού...

παιδιά μένω κέντρο και τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. έχω δει live ότι γουστάρεις,

βέρια. να βαράνε ενέσεις χύμα πεζοδρόμιο, μαχαιρώματα, ληστείες, φέρμες. πρέπει να ξέρεις που κυκλοφορείς και τι ώρα...

πιτσιρικάδες γυρνάγαμε όλα τα μπουρδέλα σαν εκδρομή.

θάνατο με απαγχονισμό σε όλα τα λαμόγια στη πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.
Το κρατος που στηριζεις ειναι ο μεγαλυτερος νταβαντζης και δουλεμπορας.Το να ξεκιναμε να λεμε οτι η ελληνικη αστυνομια δεν κανει σωστα την δουλεια της και εχει ευνουχιστει ειναι λαθος αφετηρια για ευκολα συμπερασματα.Μια χαρα την κανει πουλαει την πρεζα της πουλαει προστασια,εχει πλακα στην γειτονια μου οταν γινετε καμια μανουρα με πολωνους μεθυσμενους ερχονται και ειναι κιουριες (ειναι επι το πληστον τα πολωνια γομαρια) και περπατας 1 τετραγωνο πιο κατω και βλεπεις τσεους να μαγκιζουν σε ζακια ανεμικα 1.50 πακιστανια που δεν ξερουν τη σημαινει φαι.Οταν βγαινεις περνεις μαζι σου πουστομετρο για να πηγαινεις σε μαγαζια που αραζουν μονο αντρες?τη gay friendly και μαλακιες να βαλουμε και ταμπελες απαγορευονται τα στρακια και οι ξενοι να πινουν ποτο διπλα μας?Το γκαζι οπως και αλλες περιοχες υποβαθμιστηκαν για ενα και μονο λογο ΤΑ ΛΕΦΤΑ..το γκαζι παλια ειχε 3-4 μαγαζια και σκοταδια και εμεναν πακιστανοι και ατομα χωρις πολλα λεφτα..ο σκοπος πετυχε ομως...εξαθλιωθηκε το μερος και τα γνωστα αρπαχτικα στο βωμο της αναπλασης αγορασαν τσαμπα διωχνοντας αυτους που εμεναν και εφτιαξαν μαγαζια για διασκεδαση μακντοναλντς και πλεον ειναι κουλ να πηγαινει εκει ο ελληνας που πριν δεν πατουσε γιατι ηταν παρακμη.ακριβιναν τα ενοικια φτιαξαν λοφτ για να μενουν οι χιπστερς...το ιδιο προσπαθουν χρονια να κανουν και στα εξαρχεια.επετρεψαν στα πρεζακια και στους εμπορους πρεζας να αλωνιζουν στο μουσειο με κλουβες μπατσων να εποπτευουν το ''εργο'' τους στα 500 μετρα..και εντεχνως τους μετεφεραν στην πλατεια εξαρχειων ωστε να υποβαθμιστη η περιοχη και να προκαλει φοβο σε αυτους που θελουν να την αραζουν εκει,οι ιδιοι οι κατοικοι τους εδιωξαν οι ιδιοι οι κατοικοι εκαναν την αναπλαση με δικια τους πρωτοβουλεια της πλατειας οι ιδιοι πολιτες εφτιαξαν και αναπλασαν το παρκο στην ναυβαρινου...ο σκοπος ειναι να προκαλουν φοβο στους πολιτες....βγειτε εξω καντε βολτες με την γκομενα σας την παρεα σας διαδηλοστε την παρουσια σας και ευκολα τετοια περιστατικα μειονονται..αλλα ξεχασα ο ελλην πλεον παραειναι cool και λεφτας για να την αραζει στα δημοσια παρκα και πλατειες προτιμαει την παραλιακη.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ευκολοι δεν ειναι. Εδω ζω και εγω σε αυτον τον χωρο και υφισταμαι οτι ολοι.

Όμορφα!
Αντί λοιπόν να προβαίνεις σε ανούσια "κραξίματα", μήπως έχεις κάτι "χειροπιαστό" να προτείνεις?
Μια και ως γνωστόν, η ζωή συνεχίζεται και το "θεματάκι" υφίσταται.

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Να σε χαιρομαστε η ευγενεια ο πολιτισμος και η αξιοπρεπεια του ελληνα πηγαζουν απο την αγια ψυχουλα σου.. Υποκλινομαι στην γενια σου που γεννησε τετοιο επιπεδο. Τα λογια σου ειναι αντρικια οπως αυτο που αξια υπηρετησες..

το ύφος της απάντησης σου αποκαλύπτει ότι είσαι και κακιά και άσχημη.

πάμε παρακάτω...

σου μίλησα όπως απάντησες.και την επόμενη να προσέχεις τα λόγια σου.
προσβάλεις πολύ κόσμο με αυτά που γράφεις και γίνεσαι εριστική στο σύνολο.

μάθε τρόπους και άσε τις υπεροψίες και τις γενικότητες. όλοι δεν έμαστε ίδιοι.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Όμορφα!
Αντί λοιπόν να προβαίνεις σε ανούσια "κραξίματα", μήπως έχεις κάτι "χειροπιαστό" να προτείνεις?

Ωστόσο , η Αθήνα δεν παρααγρίεψε τελευταία μόνο λόγω των ξένων , αλλά και λόγω της αυξανόμενα επιθετικής συμπεριφοράς και των ελλήνων μεταξύ τους . Απο τους δρόμους μέχρι τους χώρους της δουλειάς . Αυτό το παραβλέπετε , αν και αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της προβληματικής καθημερινής ζωής ...

Και σ' αυτό το ποστ της έριναλ απαντάει ακόμη καλά ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όμορφα!
Συλλογικη σκέψη, ατομικη προσπαθεια, σεβασμός και κυριως να ξεριζωθεί η αηδιαστικη κομματικη ανουσια λογικη που υπερκαλυπτει σχεδον καθε εκφανση της ζωης μας. Ακομα και τις συζητησεις μας εδω μεσα.

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Το κρατος που στηριζεις ειναι ο μεγαλυτερος νταβαντζης και δουλεμπορας.Το να ξεκιναμε να λεμε οτι η ελληνικη αστυνομια δεν κανει σωστα την δουλεια της και εχει ευνουχιστει ειναι λαθος αφετηρια για ευκολα συμπερασματα.Μια χαρα την κανει πουλαει την πρεζα της πουλαει προστασια,εχει πλακα στην γειτονια μου οταν γινετε καμια μανουρα με πολωνους μεθυσμενους ερχονται και ειναι κιουριες (ειναι επι το πληστον τα πολωνια γομαρια) και περπατας 1 τετραγωνο πιο κατω και βλεπεις τσεους να μαγκιζουν σε ζακια ανεμικα 1.50 πακιστανια που δεν ξερουν τη σημαινει φαι.Οταν βγαινεις περνεις μαζι σου πουστομετρο για να πηγαινεις σε μαγαζια που αραζουν μονο αντρες?τη gay friendly και μαλακιες να βαλουμε και ταμπελες απαγορευονται τα στρακια και οι ξενοι να πινουν ποτο διπλα μας?Το γκαζι οπως και αλλες περιοχες υποβαθμιστηκαν για ενα και μονο λογο ΤΑ ΛΕΦΤΑ..το γκαζι παλια ειχε 3-4 μαγαζια και σκοταδια και εμεναν πακιστανοι και ατομα χωρις πολλα λεφτα..ο σκοπος πετυχε ομως...εξαθλιωθηκε το μερος και τα γνωστα αρπαχτικα στο βωμο της αναπλασης αγορασαν τσαμπα διωχνοντας αυτους που εμεναν και εφτιαξαν μαγαζια για διασκεδαση μακντοναλντς και πλεον ειναι κουλ να πηγαινει εκει ο ελληνας που πριν δεν πατουσε γιατι ηταν παρακμη.ακριβιναν τα ενοικια φτιαξαν λοφτ για να μενουν οι χιπστερς...το ιδιο προσπαθουν χρονια να κανουν και στα εξαρχεια.επετρεψαν στα πρεζακια και στους εμπορους πρεζας να αλωνιζουν στο μουσειο με κλουβες μπατσων να εποπτευουν το ''εργο'' τους στα 500 μετρα..και εντεχνως τους μετεφεραν στην πλατεια εξαρχειων ωστε να υποβαθμιστη η περιοχη και να προκαλει φοβο σε αυτους που θελουν να την αραζουν εκει,οι ιδιοι οι κατοικοι τους εδιωξαν οι ιδιοι οι κατοικοι εκαναν την αναπλαση με δικια τους πρωτοβουλεια της πλατειας οι ιδιοι πολιτες εφτιαξαν και αναπλασαν το παρκο στην ναυβαρινου...ο σκοπος ειναι να προκαλουν φοβο στους πολιτες....βγειτε εξω καντε βολτες με την γκομενα σας την παρεα σας διαδηλοστε την παρουσια σας και ευκολα τετοια περιστατικα μειονονται..αλλα ξεχασα ο ελλην πλεον παραειναι cool και λεφτας για να την αραζει στα δημοσια παρκα και πλατειες προτιμαει την παραλιακη.

δεν υποστηρίζω κανένα κράτος. αυτονόητο.
στο γκάζι έμεναν πομάκοι και τουρκόγυφτοι. όχι πακιστανοί..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ωστόσο , η Αθήνα δεν παρααγρίεψε τελευταία μόνο λόγω των ξένων , αλλά και λόγω της αυξανόμενα επιθετικής συμπεριφοράς και των ελλήνων μεταξύ τους . Απο τους δρόμους μέχρι τους χώρους της δουλειάς . Αυτό το παραβλέπετε , αν και αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της προβληματικής καθημερινής ζωής ...

Και θέλω ακόμη να πω ότι οι ξένοι παραδειγματίζονται και ακολουθούν απλως την ελληνική κωλοσυμπεριφορά ... Και δεν μιλώ τώρα για τους πάκι του δρόμου ... Αλλά , για παράδειγμα , όπως οι έλληνες βρωμίζουν τις πόλεις τους , έτσι εντελώς μιμητικά τους ακολουθούν και οι ξένοι ...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Παίχτη, δεν παρέβλεψα τίποτα.
Το ποιές ακριβώς είναι οι αιτίες που οδήγησαν στη κατακόρυφη πτώση της ποιότητας της καθημερινής μας διαβίωσης, είναι θέμα πολύπλευρο.
Ενοχλούμαι όμως με τους "αφορισμούς" και τα "τσουβαλιάσματα".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το ύφος της απάντησης σου αποκαλύπτει ότι είσαι και κακιά και άσχημη.

πάμε παρακάτω...

σου μίλησα όπως απάντησες.και την επόμενη να προσέχεις τα λόγια σου.
προσβάλεις πολύ κόσμο με αυτά που γράφεις και γίνεσαι εριστική στο σύνολο.

μάθε τρόπους και άσε τις υπεροψίες και τις γενικότητες. όλοι δεν έμαστε ίδιοι.

Επειδη .. ειμαστε ισοι και ομοιοι θα σου μιλησω. Αδιαφορο μου ειναι αν εχεις αποψη περι της εμφανισης μου μεσω του λογου μου. Αν σε προσβαλλει ηκ κριση μου για την γκρινια που διάβασα στα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και νοιωθεις οτι εισαι διαφορετικος τοτε φερσου αναλογα να αποδειξεις οτι εχεις λογο και για ακομα καλυτερα αποτελεσματα κοψε τις φανφαρες και πραξε κατι στην ζωη σου.Το να με βριζεις επι προσωπικου  σε τοποθετει αυτοδικαια στο τιποτα που τοσο αρνεισαι και προσπαθεις να μου προσαψεις.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη .. ειμαστε ισοι και ομοιοι θα σου μιλησω. Αδιαφορο μου ειναι αν εχεις αποψη περι της εμφανισης μου μεσω του λογου μου. Αν σε προσβαλλει ηκ κριση μου για την γκρινια που διάβασα στα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και νοιωθεις οτι εισαι διαφορετικος τοτε φερσου αναλογα να αποδειξεις οτι εχεις λογο και για ακομα καλυτερα αποτελεσματα κοψε τις φανφαρες και πραξε κατι στην ζωη σου.Το να με βριζεις επι προσωπικου  σε τοποθετει αυτοδικαια στο τιποτα που τοσο αρνεισαι και προσπαθεις να μου προσαψεις.

παρ την πουτσα μου και δρομο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Επειδη .. ειμαστε ισοι και ομοιοι θα σου μιλησω. Αδιαφορο μου ειναι αν εχεις αποψη περι της εμφανισης μου μεσω του λογου μου. Αν σε προσβαλλει ηκ κριση μου για την γκρινια που διάβασα στα ποστ που προηγηθηκαν του δικου μου και νοιωθεις οτι εισαι διαφορετικος τοτε φερσου αναλογα να αποδειξεις οτι εχεις λογο και για ακομα καλυτερα αποτελεσματα κοψε τις φανφαρες και πραξε κατι στην ζωη σου.Το να με βριζεις επι προσωπικου  σε τοποθετει αυτοδικαια στο τιποτα που τοσο αρνεισαι και προσπαθεις να μου προσαψεις.

Το έχω διαβάσει 5 φορές και ακόμη να καταλάβω τι λέει. Είμαι πολύ βλάκας τελικά.

Μίλα πιο λαϊκά ρε έρι...δεν την παλεύουμε με τα κυριλέ.

Επισκέπτης
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
Ετσι αγανακτισμενοι πολιτες του λαπ τοπ, βγείτε απο τα ρούχα σας που ξεδιάντροποι ξένοι σας κατακρεουργουν. Μιλήστε για πατρίδα θρησκεία και οικογένεια και μετα ρίξτε χριστοπαναγίες στους αλλοδαπούς εγκληματίες με την υπερηφάνεια που εχει ο βλάκας , ψηφίστε το καθε πολιτικό σκουπίδι μπας και σας δωσει ενα μισθουλακο και μετα την πιπα στο μπουρδέλο ριξτε και μια μετάνοια στην παναγια την φανερωμένη να πιάσετε το τζόκερ και να κερδίσει η ομαδούλα.
Οταν ψηφίζετε τα καραγκιοζιλικια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνουν δεν σκεφτήκατε τις πολιτικες τους. τωρα τα τρωτε στην μαπα και κρωζετε.. 
Ιστορια  για σας ειναι τα γκολ της ομαδας
γλωσσα  τα μπινελικα στο καφενειο και το μαλακας (και εδω φυσικα)
και πολιτισμος.. αγνωστη λέξη. Απαιτείτε ασφαλεια, δίκαιο και ποιοτητα ζωής σε ενα κόσμο που γαματε καθημερινως με λεξεις, πράξεις και ηθικη του παρτακια.
Οπως τα φτιάξατε τα ζείτε και τα γεννησατε, ετσι ακριβως.
Και θα συνεχιζετε την κλαψα φυσικα κακομοιρηδες.. :birdman:
μην ασχολεισαι με αναρχιδα πουστρακια μωρη..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom