Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμολας μπατσους(διες,ματ,εκαμ) σε κυριες περιοχες δρασης των μεταναστων(ιστορικο κεντρο και περιχωρα ,πειραιας στο λιμανι και σε κατι κερατσινια,δραπετσωνες κτλ) και τους μαζευεις σε κλουβες...τους στελνεις μετα απο κει πουρθαν και το προβλημα λυνεται...

ειναι τοσο απλο αλλα οπως εχω πει στο ελλαντα δεν υπαρχει καμμια κρατικη βουληση να λυθει το προβλημα ,ουτε και οι πολιτες οργανωνονται συστηματικα...το προβλημα υπαρχει στα συνορα και ναι μεν υπαρχει η frontex αλλα στην ουσια ΤΡΙΧΕΣ  κανει αφου οι δουλεμποροι απλως τους πετανε στη θαλασσα και εμεις βασει συνθηκων :jerking: :headbang:τους μαζευουμε για να μη χαλασει το χιλιοχαλασμενο προφιλ μας στην ευρωπη...ο σαρκοζι ΚΑΜΜΙΑ  κυρωση δεν εχει,ουτε εδω θα ειχαμε αν καναμε καμμια απελαση...αλλα βεβαια η ''ηγεσια''σκεφτεται διαφορετικα...η υποστηριξη του κοσμου θα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ  αν καθαριζε την αθηνα(θα μου πεις δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα,ΕΙΝΑΙ ομως μια σημαντικη αρχη...)

αστυνομικη δυναμη ΥΠΑΡΧΕΙ το ξαναλεω αλλα δε χρησιμοποιειται...σου λεει θα υπαρξουν κυρωσεις...τι κυρωσεις,θα μας κραξουν οι ευρωπαιοι? αρχιδια μπλε...

ειναι πολλα τα λεφτα του κυκλωματος των δουλεμπορων αλλα και παλι δυναμη υπαρχει...βαζεις στα θαλασσια συνορα λιμενικο καργα και τους πυροβολεις(τους δουλεμπορους)...κι αν τους πεταξουν στη θαλασσα οπως κανουν τους αφηνεις να πνιγουν...σου λενε διεθνεις συνθηκες και αμνηστια? τους λες και τι φταιω εγω να γεμισει η χωρα μου απο δαυτους...αλλα για να γινει αυτο θελει κυβερνητικη πολιτικη με ουσια...οπως και για ολα τα υπολοιπα προβληματα...γιατι ναι μεν υπαρχουν πολλοι αγανακτισμενοι πολιτες αλλα δε γινεται και τιποτα...εκτος κι αν οργανωθουμε και αρχισουμε και τους δερνουμε οπως καναν στην κυπρο με τους ρωσοποντιους παλια...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αυτο που λες για το αμστερνταμ και το ελληνικο δεν ισχυει, σιγουρα απο καποιον αλλον το ακουσες και ειναι urban legend στο λεω εγγυημενα. οπως εγραψε και καποιος το να βρεις ελληνικο στο αμστερνταμ ειναι σα να πας σε τουριστικη ταβερνα στου ψυρρη και να πιεις καλο κρασι

τώα άμα σε δώσω στεγνά στον τριανταφυλλόπουλο εγώ θα φταίω? δεν με νοιάζει μόνο με τις κάβλες που έχει θα μαζέψει και όλα τα τουρ, τηλεφωνοκόριτσα στην ανάκριση... :grin:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
βασικα η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η κατασταση ειναι στημενη με το εξης σκεπτικο:

γαλλιες αγγλιες ολλανδιες ειχανε αποικιες/κατακτησεις σε ολο τον κοσμο και σε καποια φαση δωσανε στους πολιτες των περιοχων αυτων δικαιωμα να πανε στην κυριως χωρα (δεν ξερω αν καναν μαλακια κατα λαθος η σκεφτοντουσαν κατι αλλο).
κατα συναιπεια ολες αυτες οι χωρες γεμισανε αφρικανους/ ασιατες και για να μην ειναι μονο αυτοι οι μαλακες μετα αρχισαν να τους στελνουν και στις υπολοιπες χωρες ωστε να γινουμε ολοι σα τα μουτρα τους (καταρρεει η δομη της κοινωνιας εκει, να καταρευσει παντου)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τώα άμα σε δώσω στεγνά στον τριανταφυλλόπουλο εγώ θα φταίω? δεν με νοιάζει μόνο με τις κάβλες που έχει θα μαζέψει και όλα τα τουρ, τηλεφωνοκόριτσα στην ανάκριση... :grin:
δε σε πιανω?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βασικα η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η κατασταση ειναι στημενη με το εξης σκεπτικο:

γαλλιες αγγλιες ολλανδιες ειχανε αποικιες/κατακτησεις σε ολο τον κοσμο και σε καποια φαση δωσανε στους πολιτες των περιοχων αυτων δικαιωμα να πανε στην κυριως χωρα (δεν ξερω αν καναν μαλακια κατα λαθος η σκεφτοντουσαν κατι αλλο).
κατα συναιπεια ολες αυτες οι χωρες γεμισανε αφρικανους/ ασιατες και για να μην ειναι μονο αυτοι οι μαλακες μετα αρχισαν να τους στελνουν και στις υπολοιπες χωρες ωστε να γινουμε ολοι σα τα μουτρα τους (καταρρεει η δομη της κοινωνιας εκει, να καταρευσει παντου)
να τους ξεφορτωθουν θελουν ολοι φιλε...στην ελλαδα βρηκαν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια αφου και περασμα ειναι και κρατικη πολιτικη δεν εχει...αμα τους πυροβολουσαμε στα συνορα και δεν αφηναμε ουτε ενα πλοιο να πλησιασει να δεις αν θα ερχονταν...ειδες σε καμμια τουρκια να χουν προβλημα?απ τα πιο ομοιογενη εθνη του κοσμου ειναι...

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
πάρετε το χαμπάρι . τα λαμόγια οι πολιτικοί και το τονίζω όλοι, έχουν κατστρέωει τηN Ελλάδα .υποβαθμίσανε το ιστορικό κέντρο με τη βοήθεια της αρχιπουστάρας του Κακλαμάνη. τα μισά μαγαζιά της Αθήνας (γκάζι) είναι gay friendly..ΤΥΧΑΙΟ??

εχουν ευνουχίσει Αστυνομία και Στρατό. γαλονάδες μάχιμοι πατριώτες που θα προστατέψουν τις αδερφές μας , μάνες μας, γκόμενες μας, γυναίκες μας , τους έχουν ευνουχίσει..
μας έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις του κάθε Σομαλού, αλγερινού, πακιστανού, ιρανού...

παιδιά μένω κέντρο και τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. έχω δει live ότι γουστάρεις,

βέρια. να βαράνε ενέσεις χύμα πεζοδρόμιο, μαχαιρώματα, ληστείες, φέρμες. πρέπει να ξέρεις που κυκλοφορείς και τι ώρα...

πιτσιρικάδες γυρνάγαμε όλα τα μπουρδέλα σαν εκδρομή.

θάνατο με απαγχονισμό σε όλα τα λαμόγια στη πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ετσι αγανακτισμενοι πολιτες του λαπ τοπ, βγείτε απο τα ρούχα σας που ξεδιάντροποι ξένοι σας κατακρεουργουν. Μιλήστε για πατρίδα θρησκεία και οικογένεια και μετα ρίξτε χριστοπαναγίες στους αλλοδαπούς εγκληματίες με την υπερηφάνεια που εχει ο βλάκας , ψηφίστε το καθε πολιτικό σκουπίδι μπας και σας δωσει ενα μισθουλακο και μετα την πιπα στο μπουρδέλο ριξτε και μια μετάνοια στην παναγια την φανερωμένη να πιάσετε το τζόκερ και να κερδίσει η ομαδούλα.
Οταν ψηφίζετε τα καραγκιοζιλικια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνουν δεν σκεφτήκατε τις πολιτικες τους. τωρα τα τρωτε στην μαπα και κρωζετε.. 
Ιστορια  για σας ειναι τα γκολ της ομαδας
γλωσσα  τα μπινελικα στο καφενειο και το μαλακας (και εδω φυσικα)
και πολιτισμος.. αγνωστη λέξη. Απαιτείτε ασφαλεια, δίκαιο και ποιοτητα ζωής σε ενα κόσμο που γαματε καθημερινως με λεξεις, πράξεις και ηθικη του παρτακια.
Οπως τα φτιάξατε τα ζείτε και τα γεννησατε, ετσι ακριβως.
Και θα συνεχιζετε την κλαψα φυσικα κακομοιρηδες.. :birdman:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ετσι αγανακτισμενοι πολιτες του λαπ τοπ, βγείτε απο τα ρούχα σας που ξεδιάντροποι ξένοι σας κατακρεουργουν. Μιλήστε για πατρίδα θρησκεία και οικογένεια και μετα ρίξτε χριστοπαναγίες στους αλλοδαπούς εγκληματίες με την υπερηφάνεια που εχει ο βλάκας , ψηφίστε το καθε πολιτικό σκουπίδι μπας και σας δωσει ενα μισθουλακο και μετα την πιπα στο μπουρδέλο ριξτε και μια μετάνοια στην παναγια την φανερωμένη να πιάσετε το τζόκερ και να κερδίσει η ομαδούλα.
Οταν ψηφίζετε τα καραγκιοζιλικια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνουν δεν σκεφτήκατε τις πολιτικες τους. τωρα τα τρωτε στην μαπα και κρωζετε..  
Ιστορια  για σας ειναι τα γκολ της ομαδας
γλωσσα  τα μπινελικα στο καφενειο και το μαλακας (και εδω φυσικα)
και πολιτισμος.. αγνωστη λέξη. Απαιτείτε ασφαλεια, δίκαιο και ποιοτητα ζωής σε ενα κόσμο που γαματε καθημερινως με λεξεις, πράξεις και ηθικη του παρτακια.

:) :) :)

after15

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνώ μαζί σου 100%.

Επισκέπτης
πάρετε το χαμπάρι . τα λαμόγια οι πολιτικοί και το τονίζω όλοι, έχουν κατστρέωει τηN Ελλάδα .υποβαθμίσανε το ιστορικό κέντρο με τη βοήθεια της αρχιπουστάρας του Κακλαμάνη. τα μισά μαγαζιά της Αθήνας (γκάζι) είναι gay friendly..ΤΥΧΑΙΟ??

εχουν ευνουχίσει Αστυνομία και Στρατό. γαλονάδες μάχιμοι πατριώτες που θα προστατέψουν τις αδερφές μας , μάνες μας, γκόμενες μας, γυναίκες μας , τους έχουν ευνουχίσει..
μας έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις του κάθε Σομαλού, αλγερινού, πακιστανού, ιρανού...

παιδιά μένω κέντρο και τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. έχω δει live ότι γουστάρεις,

βέρια. να βαράνε ενέσεις χύμα πεζοδρόμιο, μαχαιρώματα, ληστείες, φέρμες. πρέπει να ξέρεις που κυκλοφορείς και τι ώρα...

πιτσιρικάδες γυρνάγαμε όλα τα μπουρδέλα σαν εκδρομή.

θάνατο με απαγχονισμό σε όλα τα λαμόγια στη πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!
ειναι ειδιλιακα στιν πιατσα!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το σπίτι που έχω στην Αθήνα, είναι στη Πιπίνου, ακριβώς απέναντι από τη πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα!
Ενα βράδυ, πριν λίγες βδομάδες, μετά το γαμήσι που έριξα στη συνάδελφο με την οποία διατηρώ σχέση, μου είπε κατά τις 5 το πρωί να τη πάω στο σπίτι της (μένει Χαλάνδρι).
Πάμε να βγούμε από τη πολυκατοικία και ξαφνικά βλέπουμε μπροστά μας, καμιά εικοσαριά αφγανο-πακιστανοί, να πλακώνονται στο ξύλο!
Ξύλο όχι μόνο με κλωτσίδια και μπουνίδια, αλλά με ότι αιχμηρή μαλακία μπορούσε να βρει ο καθένας από αυτούς!
Αφού πέρασε κάνα 10λεπτο ξύλου, την έκαναν τρέχοντας!
Πήγαμε και εμείς τρέχοντας στο πάρκινγκ που έχω τη μηχανή και φύγαμε άρον άρον...αφού στην επιστροφή από το Χαλάνδρι, σκεφτόμουν πως θα γυρίσω σπίτι, μήπως τους ξαναπετύχω και άντε να τα βγάλω πέρα!
Χάλασε πολύ αυτή η γειτονιά...με βλέπω να ξαναψάχνω προς Εξάρχεια μεριά...
το νικιαζο εγο πουτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!ειανι ορεα και ειδιλιακα στι πιατσα!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η κατασταση εχει αρχισει να ξεφευγει..
μεσα ιουλη επεστρεφα απο πασαλιμανι,και εκανα τη μαλακια να γυρισω απο κεντρο...
στον κατω παραλληλο της φ.νεγρη και ανω της πατησιων(δροσοπουλου δλδ),ετυχε να με πιασει ενα απο τα φαναρια που χει αυτο το στενακι...
βλεπω εναν πακη να πηγαινει να περασει στην απεναντι μερια του δρομου και ολως τυχαιως να σταματα 2 μετρα μπροστα απο το αμαξι μου προσποιουμενος πως δενει τα κορδονια του...
εγω ψιλιαζομαι τη δουλεια και αναβοσβηνω μεγαλη σκαλα για να φυγει απο τη μεση..τιποτα αυτος..
ριχνω δυο-τρεις ματιες μεσω καθρεπτων και βλεπω 3-4 ατομα να πλησιαζουν τ'αμαξι μου απο την δεξια μερια(οχι του οδηγου)..
μη σας τα πολυλογω ξεκιναω και παιρνω παραμαζωμα τον πακη που στεκοταν μπροστα μου,
ο οποιος(βλεποντας πως ξεκιναω)προσπαθησε να αποφυγει τ'αμαξι,αλλα δυστυχως για αυτον δεν προλαβε....
60 ευρω ζημια στο φτερο....ελπιζω τουλαχιστον να σπασε κανα πλευρο ή κανα χερι ο πουσταρας..

**γενικα μαγκες αν βλεπετε πεσμενο σε ερημικα στενακια η΄ δρομους μη σταματατε για κανενα λογο..

Επισκέπτης
Εάν κάποιος θέλει πραγματικά να μάθει εάν η παρουσία μεταναστών κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφρική κτλ. έχει αυξήσει την εγκληματικότητα, τότε δεν έχει παρά να πάει στα δικαστήρια και να παρακολουθήσει τις δίκες που γίνονται για ανθρωποκτονίες.

Σχεδόν όλοι ! οι κατηγορούμενοι είναι από δαύτους.

Μπορεί επίσης να πάει στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα στην Μιχαήλ Βόδα και να ρωτήσει τους αστυνομικούς εκεί, πόσες περιπτώσεις βιασμών ή απόπειρας βιασμού, έχουν κάθε ημέρα.

Εάν τελικά θέλει πραγματικά κάποιος να μάθει την αλήθεια, θα την μάθει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τελικά κάποια στιγμή, θα σκάσει η βόμβα όταν η αγανάκτηση του κόσμου θα φτάσει στο απροχώρητο.

Τότε θα πάρουνε αγκαζέ τους Χρισαυγίτες αλλά και τους Αλβανούς της περιοχής, (καλά διαβάζετε) και θα γίνει πόλεμος.
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
η κατασταση εχει αρχισει να ξεφευγει..
μεσα ιουλη επεστρεφα απο πασαλιμανι,και εκανα τη μαλακια να γυρισω απο κεντρο...
στον κατω παραλληλο της φ.νεγρη και ανω της πατησιων(δροσοπουλου δλδ),ετυχε να με πιασει ενα απο τα φαναρια που χει αυτο το στενακι...
βλεπω εναν πακη να πηγαινει να περασει στην απεναντι μερια του δρομου και ολως τυχαιως να σταματα 2 μετρα μπροστα απο το αμαξι μου προσποιουμενος πως δενει τα κορδονια του...
εγω ψιλιαζομαι τη δουλεια και αναβοσβηνω μεγαλη σκαλα για να φυγει απο τη μεση..τιποτα αυτος..
ριχνω δυο-τρεις ματιες μεσω καθρεπτων και βλεπω 3-4 ατομα να πλησιαζουν τ'αμαξι μου απο την δεξια μερια(οχι του οδηγου)..
μη σας τα πολυλογω ξεκιναω και παιρνω παραμαζωμα τον πακη που στεκοταν μπροστα μου,
ο οποιος(βλεποντας πως ξεκιναω)προσπαθησε να αποφυγει τ'αμαξι,αλλα δυστυχως για αυτον δεν προλαβε....
60 ευρω ζημια στο φτερο....ελπιζω τουλαχιστον να σπασε κανα πλευρο ή κανα χερι ο πουσταρας..

**γενικα μαγκες αν βλεπετε πεσμενο σε ερημικα στενακια η΄ δρομους μη σταματατε για κανενα λογο..
ετσι!αμιλικτοσ χιστισ!!!ευγε !!!
ι πιατσα ειναι πιο αγρια απο ποτε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0

εγώ μωρή τρύπα έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και δεν ψήφισα κανένα.

τώρα εσένα αν σε γαμάνε οι πακιστάνοι γιατί Ελληνας μωρή μπουρούχα δύσκολο να σε γαμήσει (συμμετέχεις σε ένα site για άντρες και έχεις και άποψη για τα μπουρδέλα - πόσο αποτυχημένη και καιροσκόπα μπορεί να είσαι? πόσο μπουρούχα? πες μας πόσο???) , πρόβλημα σου.

πάντως κακιά και άσχημη είσαι σίγουρα .
φαίνετε από τον λόγο σου.
ήθελε η πουτάνα να κρυφτεί και.....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Εύκολοι "αφορισμοί" και πιασάρικες γενικότητες...Για το "φόνο" όμως κουβέντα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom