House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ἀνακρίβειαι. Ὁ ἔρως στοιχίζει 20 εὐρὼ συνήθως. Ἑνίοτε 15.
Αν φανταζόμουν την τροπή που θα έπαιρνε αυτό το thread θα σκεφτόμουν δυο φορές πριν το ανοίξω, διότι έτσι νομιμοποιείται* η μαλάκω / ο μαλάκας που έγραψε τα (κατά την άποψή της) τυπικά γνωρίσματα του μέσου (εκ περιτροπής / τακτικού) μπουρδελιάρη.
*Νομιμοποιείται, διότι ουκ ολίγοι εξέφρασαν το στερεότυπο της ξινής ελληνίδας.
Φαίνεται πως ο τίτλος ήταν προφητικός και η ερμηνεία απλή:
Τείνουμε να κατατάσσουμε και να κατηγοριοποιούμε γιατί αυτό μας κάνει λιγότερο ευάλωτους στο χάος, ή ίσως επειδή γενετικά είμαστε σχεδιασμένοι έτσι.
Καλημέρα σ'όλους.
ποσο αστειος ειναι καποιος, οταν προσπαθει να ειναι σοβαρος, γραφοντας μαλακιεςΤο ξέρατε πως οι μέσοι "μπουρδελιάρηδες" πηγαίνουν με πόρνες γιατί έχουν φόβο απόρριψης και είναι τεμπέληδες;
Ούτε εγώ, αλλά το είδα στην παρακάτω βαθυστόχαστη ανάλυση:
www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3256&reftab=37&t=%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1]http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3256&reftab=37&t=%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1[/url]
αυτο ειναι θεσφατοειμαστε εκ φυσεως καριολες τελικα? τι συμπερασμα βγηκε??
Το ξέρατε πως οι μέσοι "μπουρδελιάρηδες" πηγαίνουν με πόρνες γιατί έχουν φόβο απόρριψης και είναι τεμπέληδες;
Ούτε εγώ, αλλά το είδα στην παρακάτω βαθυστόχαστη ανάλυση:
www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3256&reftab=37&t=%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1]http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3256&reftab=37&t=%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1[/url]
καμια φορα και 10 τυπε
και χωρις μερεντα
εδω αναγκασανε τον τυπο δημητρακη να πορνομεταναστευσει τι να λεμε τωρα δικε μου
Αν δεν τους προτιμαει (π.χ. μπουμπα ειναι οκ)
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..εγώ είμαι γλυκιά και καταδεκτικιά
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ψαχνεις γαμιαδες για gangbang???
εχεις ορεξη γιατώρα τώρα κάτσε να κάνω ματάκια να δεις
αυτα ειναι βυζακια......τώρα τώρα κάτσε να κάνω ματάκια να δεις
αυτα ειναι βυζακια......
οκ..ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα πονάει αυτό απαπαπ
θες καρφωμα & δαγκωμα στον λοβο με προστυχολογα???έτσι ναι, τέντερ λάβινγκ
θες καρφωμα & δαγκωμα στον λοβο με προστυχολογα???
θες καρφωμα & δαγκωμα στον λοβο με προστυχολογα???